Ultimele stiri

Simona Halep a egalat recordul Dinarei Safina în clasamentul all-time WTA!

Porsche Tennis Grand Prix Stuttgart - Day 3

Simona Halep a pierdut în sferturile de finală ale turneului de la Stuttgart, fiind învinsă clar de Coco Vandeweghe. Turneul a fost adjudecat de Karolina Pliskova, duminică, după o finală foarte disputată împotriva americancei. Asociația de Tenis Feminin (WTA) a anuntat, luni dimineață, noul clasament mondial, dupa rezultatele înregistrate în turneele de la Stuttgart și Istanbul.

“Comentariu stupid!” Cahill a luat atitudine, după ce Halep a fost atrasă în disputa Serena Williams - Ion Țiriac

cahill halep

Simona Halep a fost implicată fără voia ei în disputa dintre Serena Williams și Ion Țiriac, dar antrenorul ei, Darren Cahill, a luat atitudine și i-a sărit imediat în ajutor.

Îl boicotează Serena Williams pe Ţiriac? Anunţul făcut de fostul număr unu mondial

serena

Serena Williams a lăsat loc la speculaţii, după ce a declarat că nu e sigură că va participa la turneul de la Madrid, unde organizator e Ion Ţiriac. Între cei doi a avut loc un schimb de replici în ultima perioadă.

Video Edinson Cavani, cel mai bun marcator din istoria clubului PSG, în Ligue 1! L-a depășit pe Zlatan

cavani

Atacantul uruguayan Edinson Cavani a înscris golurile echipei Paris Saint-Germain în meciul cu Guingamp, scor 2-2, din etapa a 35-a din Ligue 1 şi a devenit cel mai bun marcator din istoria grupării pariziene în Ligue 1. "Matadorul" a marcat în minutele 75 (pen) şi 82, şi a ajuns la 115 goluri pentru PSG, întrecându-l pe Zlatan Ibrahimovici, care are 113 goluri. Totodată, Cavani este si cel mai bun marcator al PSG-ului în toată compețiile, cu 167 de goluri. În clasamentul all time al campionatului Frantei, Cavani ocupă locul 55.

Video Ce se întâmplă cu Dan Petrescu "dacă clubul nu inventează ceva". Motivul declaraţiei "plec din fotbalul românesc"

FC STEAUA BUCURESTI - CFR CLUJ

Exclusiv Pancu, mesaj în direct pentru Daniel Niculae: “Plecăm acasă? Ce facem cu cei 20.000 de rapidiști de pe Arena Națională?”

pancu niculae academia rapid

Situația de la Academia Rapid l-a făcut pe președintele jucător Daniel Niculae să amenințe cu părăsirea proiectului prin care el și fostele glorii din istoria recentă a Giuleștiului vor să continue tradiția clubului înființat în 1923 și intrat în 2016 în faliment. Veteranul Daniel Pancu susține despre colegul său din atac că nu mai răspunde nici la mesajele personale, din cauza supărării, dar i-a transmis ce avea de spus în timpul emisiunii “Digi Sport Matinal”.

Fără "coroană", Lucescu scrie istorie în Grecia! Discurs de campion, după ce a umilit-o pe Pao

lucescu jr

PAOK şi-a continuat parcursul perfect în Superliga Greciei după scandalul care a urmat meciului cu AEK Atena. În penultima etapă, echipa lui Răzvan Lucescu s-a impus la scor de neprezentare pe terenul celor de la Panathinaikos, scor 3-0. La final, Lucescu a avut un discurs de campion.

1000 de goluri pentru Messi în carieră! Ce a spus argentinianul după al 9-lea titlu câștigat cu Barca

Deportivo La Coruna - Barcelona

VIDEO Deportivo - Barcelona 2-4. Cu un hat-trick în dreptul lui Messi, Barcelona a câștigat la Deportivo și a devenit matematic campioană. Este al 7-lea titlu în ultimii 10 ani pentru echipa blaugrana, al 25-lea per total în La Liga. Messi, care a ajuns la 9 titluri cu Barca, a ajuns la 1000 de goluri marcate în carieră, iar jurnaliștii de la Mundo Deportivo au notat: "INVICTUS". Spaniolii au calculat toate reușitele argentinianului, începând cu 1994, când avea 7 ani și juca la Newell's Old Boys. Până azi, Messi a jucat 1.116 partide și a dat 1.000 de goluri.

Florin Andone, ca şi plecat de la La Coruna! Preţul transferului

la coruna

Florin Andone va pleca aproape sigur de la Deportivo la Coruna în această vară. Echipa a retrogradat, iar vârful are un preţ mult mai accesibil: 6 milioane de euro.

Ce a postat Mihai Stoica pe Facebook, după ce i-a strâns mâna lui Petrescu: "Cursa e încă deschisă"

meme petrescu

FCSB - CFR 1-1. Mihai Stoica şi Dan Petrescu au îngropat "securea războiului". După mai multe luni în care cei doi s-au "înţepat", aseară, la meciul de pe Arena Naţională, au făcut "pace". Oficialul FCSB a ţinut să sublinieze acest lucru într-o postare pe pagina de Facebook, în această dimineaţă.

Video După remiza cu CFR Cluj, Becali s-a urcat pe maşină de bucurie. Ce i-au strigat suporterii și ce a făcut

Becali bucurie CFR

FCSB - CFR Cluj 1-1. Gigi Becali a făcut spectacol la plecarea de la Arena Nationala. Cum a coborât de la oficială, patronul roș-albaștrilor a fost rugat de suporteri să se urce pe maşină pentru a celebra remiza care face din trupa pregatită de Nicolae Dică să ramană cu prima șansă la câștigarea titlului. "Sus! Sus! Sus!" i-au strigat suporterii, Becali s-a conformat, dar bucuria a fost destul de reținută, preferând să facă patru cruci.

Egiptenii s-au unit pentru Salah după ce federaţia l-a "insultat" pe candidatul la Balonul de Aur

Salah pe avioane

Calificarea Egiptului la turneul final al Campionatului Mondial, după o pauză de 28 de ani, le-a deschis oficialilor din federaţia de fotbal apetitul pentru contracte pe bani grei. Şi cine poate fi cel mai vândut jucător dacă nu Mo Salah, jucătorul care face spectacol în Europa. Numai că în acest moment fotbalistul de 25 de ani se simte jignit de acţiunile federalilor, iar egiptenii de rând susţin o mişcare amplă pe reţelele de socializare: "Sprijin pentru Mohamed Salah".

CFR, obligată să atace cu toate liniile! De ce Dan Petrescu e forţat la o ofensivă totală, pentru a mai spera la titlu

alibec

Pique demonstrează că are clasă și la jonglerii. Cum s-a distrat fundașul cu apărarea lui Deportivo

Pique jonglerie

În meciul cu Deportivo la Coruna, pe Estadio Riazor, Barcelona avea nevoie de un punct pentru a deveni campioana a Spaniei, dar elevii lui Ernesto Valverde au obținut victoria, cu 4-2, rezultat care a retrogradat echipa lui Florin Andone. În repriza a doua, gazdele au egalat la 2, dar cu câteva minute înainte de gol, Pique a pornit un atac al Barcelonei după ce a oferit un număr spectaculos de jonglerie. Fundașul catalan a preluat un balon în propriul careu, pe genunchi, apoi s-a îndepărtat spre marginea terenului jonglând cu mingea de șapte ori!

Video Exclusiv Fanii FCSB l-au așteptat pe Dan Petrescu în parcare și au râs de el. Scandarea care a stârnit amuzamentul tuturor

dan petrescu

VIDEO FCSB - CFR Cluj 1-1. Fanii celor de la FCSB au venit din nou în număr mare pe Arena Națională, la derby-ul cu CFR Cluj, văzut drept o veritabilă "finală" a campionatului. Egalul îi avantajează pe roș-albaștri, care rămân pe primul loc, cu 3 etape înainte de finalul sezonului, iar după meci fanii bucureșteni i-au făcut o surpriză lui Dan Petrescu.

Dică i-a servit lui Dan Petrescu din propriul "medicament". Cum l-a surprins tehnicianul roş-albaştrilor pe rival

fotbal-steaua-cfr-cluj-030

FCSB a obţinut din nou in-extremis o remiză cu CFR şi e în acest moment favorită la titlu, având două puncte avans faţă de rivală. Nicolae Dică i-a pregătit lui Petrescu o tactică neaşteptată, nefiind dispus să rişte nimic.

"Meci urât, echipele au jucat foarte prost!" Cine a făcut praf derby-ul FCSB - CFR

FOTBAL: FC STEAUA BUCURESTI - CFR CLUJ, PLAY OFF LIGA 1 BETANO (

Video Barcelona, campioană chiar înainte de El Clasico! Ce scrie ziarul de casă al Realului şi atmosfera din vestiar

Barcelona Vestiar

Catalanii aveau nevoie de o victorie pe terenul lui Deportivo La Coruna şi au obţinut-o, cu 4-2. Acesta este al 25-lea titlu din La Liga adjudecat de gruparea de pe Camp Nou, în istorie.

Video Messi, din nou magic! Hat-trick-ul care l-a adus pe primul loc la Gheata de Aur

messi hat-trick

VIDEO Deportivo - Barcelona 2-4. Lionel Messi a marcat un hat-trick de efect duminică seară, decisiv pentru victoria cu 4-2 de pe terenul lui Deportivo La Coruna, care i-a adus Barcelonei și matematic al 25-lea titlu din istoria clubului. Golurile de pe El Riazor l-au propulsat pe primul loc în clasamentul la zi pentru Gheata de Aur a Europei, peste Mohamed Salah, de la Liverpool.

Video "Finalele" cu CFR au fost decise de cei mai ieftini jucători luaţi de Becali în ultimul an, Planic şi Gnohere

FC STEAUA BUCURESTI - CFR CLUJ

Video "Îmi doream să avem mai multă personalitate!" Ce compartiment l-a nemulţumit pe Dică

FOTBAL: FC STEAUA BUCURESTI - CFR CLUJ, PLAY OFF LIGA 1 BETANO (

Becali: "70% suntem campioni. Am mare încredere în Craiova". Ce a spus de arbitrajul lui Kovacs

becali

Roş-albaştrii au dat lovitura în prelungirile partidei, după un gol marcat de Bogdan Planic, din pasa lui Denis Alibec. Astfel, echipa lui Nicolae Dică rămâne favorită la câştigarea campionatului. "70% suntem campioni", a anunţat Gigi Becali după meci.

Pintilii, declaraţia serii, după "finala" campionatului: "Nu merităm titlul! Nici noi, nici CFR Cluj!"

FOTBAL: FC STEAUA BUCURESTI - CFR CLUJ, PLAY OFF LIGA 1 BETANO (

Video Petrescu: "Dacă luăm un asemenea gol nu putem avea pretenţii. Arbitrul ne-a `ciupit` de la început"

Dan Petrescu

Echipa lui Dan Petrescu a pierdut dramatic şansa de a trece pe primul loc al clasamentului Ligii 1, cu trei etape rămase de disputat. Bogdan Planic a egalat în prelungiri şi FCSB rămâne favorită la câştigarea titlului.

"E foarte dureros!" Camora, după încă un meci în care CFR a fost egalată în prelungiri de FCSB

camora re

VIDEO FCSB - CFR Cluj 1-1. Căpitanul CFR-ului, Mario Camora, a apărut extrem de supărat la finalul meciului cu FCSB. Egalul pe care portughezul îl consideră "foarte dureros" îi păstrează pe ardeleni pe locul al doilea, la două puncte de liderul bucureștean, cu 3 etape înainte de final.

FCSB, un coşmar pentru CFR Cluj! Ardelenii au condus de patru ori, dar niciodată nu au câştigat

FOTBAL: FC STEAUA BUCURESTI - CFR CLUJ, PLAY OFF LIGA 1 BETANO (

Video Cu cine vor juca FCSB şi CFR Cluj în ultimele trei etape ale campionatului

clasament 1

VIDEO FCSB-CFR 1-1. După 1-1 la "finala campionatului", mai avem trei etape până la terminarea play-off-ului, iar FCSB are 43 de puncte, iar CFR Cluj 41 de puncte. Pentru a patra oară în acest campionat, CFR a deschis scorul şi de fiecare dată FCSB a reuşit să egaleze, iar acest din urmă egal îi dă cele mai mari şanse să câştige campionatul.

Video Gol superb marcat de Djokovic. Bălgrădean nu a avut nicio şansă

FOTBAL:FC STEAUA BUCURESTI-CFR CLUJ, LIGA 1 BETANO (10.02.2018)

Video FCSB - CFR Cluj 1-1. Roș-albaștrii au luat prim-planul în lupta la titlu

CFR FCSB 1-1

FCSB și CFR Cluj s-au anulat reciproc pentru a patra oară la rând, la capătul unui peci pe muchie de cuțit. Derby-ul de duminică s-a încheiat 1-1, același scor din celelalte 3 întâlniri de pe parcursul sezonului, iar bucureștenii pot fi considerați în mare parte câștigători ai titlului de campioni. Cu 3 etape rămase de jucat din play-off, roș-albaștrii rămân pe primul loc în clasament, la două puncte peste ardeleni.

Video Nervii au cedat după o oră. Tănase şi Culio, la un pas de bătaie. De la ce a pornit totul

captura bataie fcsb-cfr

VIDEO FCSB - CFR. După o oră din finala campionatului, nervii jucătorilor celor două echipe au cedat. Totul a pornit de la o lovitură liberă de la 20 de metri obţinută uşor de Florin Tănase.

  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • 09:40 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • 111111

    MEDIA: Liga Digi Sport, 17:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL:FC ARGES-FC BOTOSANI, SUPERLIGA SUPERBET (29.01.2023)

    SuperLiga, baraj: Botoșani - Mioveni, 20:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • profimedia-0774483276

    Serie A: Fiorentina - Napoli, 21:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 4

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • super avancronica

    Media: Super Avancronica, 23:15, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult