Ultimele stiri

Video Băluță: "Cred că n-am știut că a început repriza a doua. Trebuia să câștigăm cu orice preț"

Alexandru Baluta

Băluță a adus egalarea pentru echipa lui Mangia în meciul cu Viitorul, terminat la egalitate, 3-3. La final, decarul nu și-a ascuns nemulțumirea față de rezultatul înregistrat.

Video Hagi, entuziasmat de meciul de la Craiova! "Ne-am ridicat la un nivel european"

Hagi Craiova - Viitorul

Gică Hagi a avut parte de un meci cu de toate la Craiova. Viitorul a condus în două rânduri şi a revenit o dată în duelul cu oltenii, care s-a terminat la egalitate, 3-3.

Video Ganea a fost eroul lui Hagi: "Cosmin Contra m-a felicitat pentru execuţiile mele"

alta captura ganea

Meciul de pe noul "Oblemenco" dintre Craiova şi Viitorul a fost unul foarte spectaculos, în care cele două echipe au condus rând pe rând.

Video Hagi a clacat la Craiova! A sărit la un om din propriul staff. Ce s-a întâmplat

hagi nervos

VIDEO Craiova - Viitorul. În minutul 18 al partidei de pe noul "Oblemenco", Gică Hagi a făcut o criză de nervi la adresa unui om din propriu staff.

Video 10 minute de vis pentru Ganea! Două goluri spectaculoase înscrise la Craiova

cristi ganea

Meci nebun în Bănie. Cristi Ganea a avut parte de 10 minute perfecte în meciul de la Craiova. Fundaşul lui Gică Hagi a marcat două goluri senzaţionale, imediat după pauză.

Video Coregrafie superbă la Inter - Juventus. Ce au putut să afișeze suporterii

inter juve

Video Mitriță a marcat un supergol cu Viitorul, după o fază de Liga Campionilor

captura mitrita

CS U Craiova - FC Viitorul / Fază superbă reușită de CSU Craiova în meciul cu FC Viitorul, în etapa a șaptea din play-off. Conduși cu 1-0 după un sfert de oră de joc, oltenii au creat un gol de povestit nepoților 9 minute mai târziu

Situaţia în care FCSB îşi poate lua adio de la titlu: "Dacă vom pierde, ne va fi foarte greu"

FCSB CFR

FCSB are prima şansă la titlul din Liga 1, dar lucrurile se pot schimba după meciul cu CFR. Roş-albaştrii au un avantaj de două puncte în faţa feroviarilor, dar, în cazul unei înfrângeri, îşi pot lua adio de la campionatul, cel puţin aşa susţine Florin Tănase.

Video Roma - Chievo 4-1. Repetiție reușită înaintea returului cu Liverpool

bucurie roma

Repetitie reusită pentru AS Roma, înaintea returului cu Liverpool, din semifinalele UEFA Champions League. ÎN DIRECT la Digi Sport, echipa lui Di Francesco s-a impus cu 4-1 în fața lui Chievo.

Video CSM Steaua - CSM CSU Oradea 62-72. A doua înfrângere acasă a roș-albaștrilor în acest sezon

Baschetbaliştii Stelei au ratat şansa de termina pe podium a doua sezonul regulat. ÎN DIRECT la Digi Sport, roş-albaştrii au fost învinşi pe teren propriu de CSM CSU Oradea.

Academia Rapid - AFC Carmen 3-0. Giuleștenii au făcut din nou spectacol în Liga 4

Academia Rapid

Ronnie O'Sullivan, OUT de la Mondial! Incident în timpul meciului cu Ali Carter. "Nu am mai văzut aşa ceva"

Ronnie

Ronnie O'Sullivan a fost eliminat de la Campionatul Mondial. Cel poreclit "Racheta" a fost eliminat de conaţionalul său, Ali Carter, în faza optimilor. "Căpitanul" s-a impus cu 13-9, dar un episod rar întâlnit în snooker a avut loc în frame-ul al 19-lea.

Video Timișorenii au câștigat după 17 meciuri și se gândesc deja la jocul cu Voluntari: "Nașul va bate finul"

FOTBAL:ACS POLI TIMISOARA-CONCORDIA CHIAJNA, PLAY OUT, LIGA 1 BETANO (28.04.2018)

Simona Halep a revenit în România. Ce urmează pentru cea mai bună jucătoare a lumii

Halep Stuttgart

Simona Halep a revenit în România, după turneul mai puţin reuşit de la Stuttgart. În direct la Digi Sport 2, cea mai bună jucătoare a lumii a fost eliminată în sferturile de finală de Coco Vandeweghe şi gândul îi este numai la odihnă.

Video Espanyol - Las Palmas 1-1. Catalanii și-au asigurat prezența în La Liga și în sezonul viitor

espanyol las palmas

ÎN DIRECT la Digi Sport, Espanyol Barcelona și-a asigurat prezența în La Liga și în sezonul viitor. Formația catalană a remizat, 1-1 cu Las Palmas.

Video Craiova - Viitorul 3-3. Nebunie în Bănie! Super execuții și răsturnări de scor pentru un meci superb

craiova - viitorul 3-3

CS U Craiova și FC Viitorul promit diseară un meci de zile mari, mai ales că miza este una extrem de importantă. Dacă nu vor apărea sincope majore pentru primele două clasate, atunci atât oltenii, cât și campionii vor rămâne să lupte,

Tensiuni la Bayern, între Lewa şi Heynckes, chiar înaintea meciului crucial cu Real Madrid

Lewandowski

Robert Lewandowski şi Jupp Heynckes au avut o discuţie serioasă, după ce tehnicianul de 72 de ani a fost deranjat de atitudinea polonezului ajuns la 29 de ani.

Video Dominația lui Nadal continuă! Victoria 400 pe zgură, pentru calificarea în finala de la Barcelona

nadal

Rafael Nadal este într-o formă de zile mari și domină autoritar sezonul de zgură. Spaniolul a trecut, sâmbătă, de David Goffin (Belgia, locul 10 ATP), scor 6-4, 6-0 și s-a calificat în a 11-a sa finală în turneul de la Barcelona și a atins alte borne extrem de importante.

Video CSM Bucureşti a câştigat Cupa României și a realizat în premieră eventul

volei csm

CSM Bucureşti a făcut, în premieră, eventul campionat - Cupa României. ÎN DIRECT la Digi Sport "tigroaicele" au învins-o pe Volei Alba Blaj în finala Cupei.

Foto Genial! A primit interzis pe stadion, dar a închiriat o macara pentru a vedea meciul

Denizli

Un suporter turc a oferit faza zilei în fotbalul mondial. Fanul lui Denizlispor are interzis un an pe stadion, dar a reuşit să îşi vadă favoriţii la lucru cu ajutorul unei macarale.

Valiza portugheză. Un club uriaș a pus banii pe masă pentru a "trânti" un meci

Liverpool v FC Porto - UEFA Champions League Round of 16: Second Leg

FC Porto vrea să devină campioană cu orice preț în Portugalia. Lider în prima ligă, cu două puncte peste rivalii de la Benfica, Porto ar fi vrut să-și asigure victoria în meciul de duminică, din deplasarea cu Maritimo Funchal

Moment special pentru Simona Halep, care le-a luat fața lui Nadal, Wozniacki sau Djokovic

simona halep roland garros

Simona Halep (26 de ani, locul 1 WTA) este figura principală a revistei Tennis Magazine, în ediția care prefațează ediția din 2018 a turneului de Grand Slam de la Roland Garros. Alegerea a ridicat ceva semne de întrebare, mai ales că la competiție va participa Rafael Nadal, deținătorul recordului de trofee câștigate pe zgura pariziană (10), care așteaptă și al 11-lea succes, pe fondul unei forme de zile mari pe care o afișează în ultima vreme.

Vincenzo Montella a fost demis de Sevilla, după înfrângerea de la Levante

Montella

Înfrângerea de la Levante (1-2) i-a fost fatală lui Vincenzo Montella. Antrenorul italian a fost demis de la conducerea Sevillei. Totul a venit ca urmare a rezultatelor slabe din ultimele 9 meciuri disputate.

Video Real Madrid - Leganes 2-1. Victorie înaintea returului cu Bayern Munchen şi record istoric

bale real

Real Madrid a obținut o victorie mare în fieful lui Bayern Munchen, scor 1-2, și este cu un pas în finala Champions League, de la Kiev, din data de 26 mai. Succesul de pe ”Allianz” a fost umbrit însă de accidentările lui Carvajal și Isco, astfel că Zinedine Zidane

Real domină clasamentul UEFA. Patru dintre primele șase locuri din ierarhie sunt ocupate de echipe spaniole

real madrid campionatul mondial al cluburilor

Real Madrid continuă să fie lider în clasamentul european al cluburilor, publicat de UEFA. Câștigătoarea a trei dintre ultimele patru Ligi ale Campionilor se menține pe prima poziție, cu 158.000 de puncte, la mare distanță de locul secund, unde a urcat tot o echipă din Madrid, Atletico, cu 135.000 de puncte

Video Olăroiu a pierdut primul meci în China. Înfrângere dramatică pentru echipa antrenorului român

olaroiu-4

Al cincilea meci pentru Cosmin Olăroiu pe banca chinezilor de la Jiangsu Suning a adus și prima înfrângere pentru antrenorul român. Echipa sa a pierdut dramatic pe terenul campioanei Guangzhou Evergrande.

Maradona, dat afară cu întregul staff de la clubul din a doua ligă din Emirate

maradona demis

Diego Maradona a fost demis de la Al Fujairah, împreună cu tot staff-ul său, după ce clubul a ratat obiectivul promovării directe în prima ligă din Emiratele Arabe Unite, acolo unde Laurențiu Reghecampf s-a luptat pentru titlu alături de Al Wahda, până la finalul sezonului.

Becali nu le dă nimic! FCSB nu are prime pentru "finala campionatului", cu CFR

Gigi Becali

A mai rămas o zi până la meciul care va cântări mult în lupta pentru câştigarea titlului din Liga 1, FCSB - CFR. Gigi Becali nu îi motivează financiar pe jucătorii lui Nicolae Dică, un lucru recunoscut şi de căpitanul Florin Tănase.

Video Begu - Parmentier 3-6, 4-6. Irina a fost eliminată în semifinale la Istanbul

begu semifinala istanbul

Irina Begu, cap de serie numărul 7, s-a calificat în semifinalele turneului WTA de la Istanbul, dotat cu premii totale de 226.750 dolari, după ce a învins-o pe croata Donna Vekic cu 3-6, 7-6 (1), 6-1. ÎN DIRECT la Digi Sport 2, Begu (27 ani, 37 WTA) s-a impus după două ore şi 14 minute, salvând şi o minge de meci în finalul setului secund, la 5-6, pe serviciul croatei.

Video "Eşti nebună?" Ostapenko a jignit arbitrul în timpul meciului. Gestul dispreţuitor

Jelena Ostapenko

Jelena Ostapenko a oferit încă un episod marcă înregistrată pe terenul de tenis, la Stuttgart, turneu transmis în direct de Digi Sport. Campioana de la Roland Garros şi-a ieşit din minţi după o decizie a arbitrului de scaun.

  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • 09:40 Stirile Digi Sport
  • 10:00 Stirile Digi Sport
  • 10:15 Fotbal Club
  • 11:00 Stirile Digi Sport
  • 11:15 Fotbal European
  • 12:00 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • 111111

    MEDIA: Liga Digi Sport, 15:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • ILIE

    MEDIA: Fotbal Club, 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Hector Bellerin, după meciul cu Granada / Foto: Profimedia

    FOTBAL: Las Palmas - Betis, 20:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 4

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, 21:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Liga EA Sports: FC Barcelona v Real Sociedad

    FOTBAL: Almeria - Barcelona, 22:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult