Ultimele stiri

Bouchard a primit replici acide pe Twitter, după întrebarea pusă în timpul meciului Djokovic - Cecchinato

genie

Jucătoarea de tenis Eugenie Bouchard, acum pe locul 164 WTA, după ce a fost locul 5 mondial, în 2014, a produs iritare pe Twitter, după ce a postat un mesaj cu întrebarea „Cine este tipul cu care joacă Djokovic?”, referitor la italianul Marco Cecchinato, locul 72 ATP.

Șumudică a dezvăluit motivul pentru care Becali s-a răzgândit: "Am plâns pentru că iubesc Rapidul"

Sumudica banner

Marius Șumudică, liber de contract după despărțirea de la Kayserispor, a dezvăluit că Gigi Becali a vrut să-l aducă antrenor la FCSB în această vară, dar totul a căzut. Antrenorul spune că a greșit atunci când a decis să facă public filmulețul în care plânge încercând să transmită un mesaj suporterilor rapidiști, înaintea returului dintre Rapid și Steaua, în sezonul regulat al Ligii a 4-a. 

Săpunaru: "Victoriile ne dau încredere înaintea Ligii Naţiunilor, dar să nu ne îmbătăm cu apă rece"

sapun

Fundaşul naţionalei României, Cristian Săpunaru, a declarat, după victoria din meciul cu Finlanda (2-0), că rezultatele pozitive din ultimele amicale oferă încredere înaintea debutului în Liga Naţiunilor din toamnă, dar a atenţionat că jucătorii nu trebuie să se îmbete cu apă rece.

De Bruyne si Gudjohnsen sar în apărarea lui Guardiola, acuzat de rasism

Gudjohnsen Yaya Toure

Kevin De Bruyne îi ia apărarea tehnicianului Pep Guardiola după ce acesta a fost acuzat de rasism de Yaya Toure, un fost jucător de la Manchester City. Jucătorul belgian a declarat că ar fi ciudat ca antrenorul spaniol să facă discriminări, având în vedere că în lotul campioanei Angliei sunt foarte mulți jucători de culoare.

Mexicanii, orgie sexuală înaintea plecării spre Europa

mexic

Nouă jucători mexicani, selecţionaţi pentru Cupa Mondială din Rusia, au fost acuzaţi de presa din ţara lor că au sărbătorit plecarea în Europa în compania a treizeci de prostituate.

Topul celor mai bine cotaţi jucători de la Mondialul din Rusia

Messi Argentina

Messi şi Neymar sunt cei mai bine cotaţi jucători care vor fi prezenţi în această vară la Cupa Mondială din Rusia.

Exclusiv Surpriză de proporţii! Care este fotbalistul român de care s-a interesat Jose Mourinho

jose

Prezenţa lui Jose Mourinho în tribunele stadionului "Ilie Oană", la amicalul România - Finlanda 2-0, a fost una dintre surprizele serii. Venit în România la iniţiativa lui Ioan Becali, "Specialul" a urmărit amicalul jucat de naţionala lui Contra. La final, el a fost intervievat de reporterii români, dar a refuzat să nominalizeze vreun remarcat.

Anglia va evolua la Cupa Mondială din Rusia numai cu jucători din campionatul intern

Anglia jucatori Kane

Selecționata Angliei este singura echipă care va evolua la Cupa Mondială din Rusia cu fotbaliști care activeaza în Premier League. Manchester City dă cei mai mulți jucători, 17, un record pentru competiția care se desfașoară o dată la 4 ani. În planurile selecționerului Gareth Southgate a figurat la un moment dat și Jadon Sancho, care joacă în Germania la Borussia Dortmund, însă fotbalistul nu a fost convocat în cele din urmă. 

Remember CM 1982 Spania. Paolo Rossi a condus Italia spre titlul mondial

italy 82

A douăsprezecea ediţie a Cupei Mondiale a fost organizată de Spania şi s-a desfăşurat între 13 iunie şi 11 iulie 1982.

Declaraţie superbă despre Simona Halep, oferită de un fost antrenor al său

halep rg 2018

Simona Halep este elogiată de fostul său antrenor, Wim Fissette, înainte de partida româncei cu Angelique Kerber, din sferturile de finală de la Roland Garros.

Dani Alves s-a operat la genunchiul drept. Anunțul medicilor

Dani Alves dupa operatie

Fundaşul brazilian Dani Alves, care va rata Cupa Mondială din Rusia din cauza unei accidentări, a fost operat marţi la genunchiul drept, într-o clinică din capitala Franţei, a anunţat clubul Paris Saint-Germain pe site-ul său oficial.

Real Madrid şi Barcelona se luptă pentru "noul Neymar"

rodrygo

Real Madrid şi Barcelona au declanşat o nouă bătălie.

Ultimul amical al Argentinei înainte de Mondial a fost anulat după amenințările primite de Messi

Messi ingrijorat

Meciul de pregătire în vederea Cupei Mondiale din Rusia pe care selecţionata Argentinei urma să-l dispute în compania Israelului, sâmbătă, la Ierusalim, a fost anulat la presiunea palestinienilor, care i-au cerut lui Lionel Messi să nu participe, temându-se de o redresare politică a statului evreu, informează AFP.

Ultima variantă pentru banca Realului: Fernando Hierro

Hierro Figo Makelele

Pochettino, Low, Allegri, Kloop si Nagelsmann sunt numele de antrenori care au refuzat banca tehnică a campioanei Europei, Real Madrid, după ce francezul Zinedine Zidane a ales să se despartă de trupa blanco. În aceste condiții, variantele rămase președintelui Florentino Perez sunt trei nume care activează în propriul club: Guti, Hierro și Michel.

Primul transfer al Realului din această vară. AS anunţă când va ajunge pe Bernabeu

vinicius

Vinicius Junior va fi prima achiziţie a lui Real Madrid pentru sezonul 2018-2019.

Gigi Becali ar vrea să facă pace cu Armata! ”Pentru ce tot circul ăsta?”

Gigi Becali

CSA Steaua a ratat pe teren șansa de a merge la ”barajul” pentru promovarea în Liga 3, dar Florin Talpan, juristul Armatei, susține că este doar o chestiune de ore până când ”militarii” vor primi vestea că ei sunt de fapt cei care vor face pasul în liga superioară,

Marile câștiguri ale lui Contra după amicalele cu Chile și Finlanda. ”Îi las să aibă fantezie!”

budescu mitrita romania

Naționala de fotbal a României a încheiat foarte bine seria amicalelor dinaintea debutului în Liga Națiunilor. Tricolorii au înregistrat două victorii, 3-2 cu Chile, la Graz, în Austria, dar și 2-0 cu Finlanda, la Ploiești, teste în urma cărora selecționerul Cosmin Contra (42 de ani) are motive să zâmbească. 

Video Tătărușanu, după retragerea lui Lobonț, la selecția 86 pentru națională: "Probabil îl depășesc"

FOTBAL:ROMANIA-FINLANDA, AMICAL (5.06.2018)

România - Finlanda 2-0 // Jucătorii din echipa națională a României i-au dedicat victoria cu Finlanda lui Bogdan Lobonț. Portarul de 40 de ani și-a încheiat cariera la prima repr3ezentativă în minutul 87, când a intrat în locul lui Ciprian Tătărușanu

Video Românul care i-a sărit în braţe lui Mourinho: "Ne leagă o prietenie de 20 de ani"

mourinho1

Ion Crăciunescu a fost printre cei mai bucuroşi români de la Ploieşti, fostul mare arbitru având ocazia să se vadă cu un prieten vechi, Jose Mourinho.

S-a aflat totul. Ce i-a spus Zidane lui Perez cu o seară înainte să-și anunțe demisia de la Real Madrid

perez si zidane

Zinedine Zidane și-a anunțat plecarea de la Real Madrid pe 31 mai, însă abia acum a ieșit la iveală ce i-a spus antrenorul președintelui Florentino Perez. Așa cum chiar Perez a recunoscut, decizia i-a fost comunicată cu o seară înainte, însă ceea ce i-a zis Zidane președintelui spune totul despre relația celor doi

Contra: "Dacă jucăm ca în seara asta, cred că ne batem de la egal la egal cu echipele din grupă, în Liga Naţiunilor"

balasa

Echipa naţională de fotbal a României a învins reprezentativa Finlandei cu scorul de 2-0 (1-0), într-un meci amical desfăşurat marţi seara, pe stadionul ''Ilie Oană'' din Ploieşti, şi care a marcat retragerea din activitate a portarului Bogdan Lobonţ. La final, Contra a vorbit la cald despre partida contra nordicilor.

Video Prima dezvăluire a lui Lobonț, după retragere: ”Sunt tentat să fac asta!”

FOTBAL:ROMANIA-FINLANDA, AMICAL (5.06.2018)

Bogdan Lobonț (40 de ani) s-a retras de la echipa națională, după ce a evoluat în ultimele minute ale amicalului de la Ploiești. La finalul întâlnirii, ”Lobby” a vorbit și despre viitor.

Reacţia lui Mourinho, la finalul amicalului România - Finlanda. Ce a răspuns când a fost întrebat dacă a remarcat vreun jucător

Mourinho captura dupa meci

Jose Mourinho a fost prezenţa neaşteptată în tribunele stadionului Ilie Oană, la amicalul România - Finlanda 2-0. La final, portughezul a vorbit pe scurt despre partida de la Ploieşti.

"Îmi face bine acest stadion". Cu Finlanda, Manea a marcat primul gol la națională. Ce a spus despre Lobonț

FOTBAL:ROMANIA-FINLANDA, AMICAL (5.06.2018)

România - Finlanda 2-0 // Tricolorii au încheiat cu o nouă victorie seria de două meciuri amicale, 2-0 cu Finlanda, iar jucătorii i-au dedicat acest succes lui Bogdan Lobonț. Portarul de 40 de ani a intrat în minutul 87 al meciului și a jucat, în total, cinci minute în ultima sa apariție a carierei pentru România

Video ”Suntem pe drumul cel bun!” Deac e convins că România va deveni iar o forță

FOTBAL:ROMANIA-FINLANDA, AMICAL (5.06.2018)

Ciprian Deac (32 de ani) a repetat evoluția bună de la Graz și a marcat și în amicalul cu Finlanda, de la Ploiești. Campion cu CFR Cluj, Deac este convins că va avea parte de rezultate notabile, de acum înainte, și cu echipa națională.

Amical puternic pentru Viitorul! Cu cine se vor duela elevii lui Hagi?

Gica Hagi

Gică Hagi (53 de ani) se ocupă în continuare de toate detaliile legate de FC Viitorul, semn că sunt slabe speranțe, cel puțin până când se va termina Cupa Mondială, să plece în altă parte. ”Regele” a pus la cale programul de pregătire din vară, din care, evident, nu vor lipsi amicalele. 

Exclusiv ”Semnase și cu Steaua!” Cum a ajuns Lobonț să joace pentru Rapid

bogdan-lobont-rapid

Bogdan Lobonț (40 de ani) a decis să se retragă din activitatea de fotbalist, moment de emoție și pentru suporterii rapidiști. Aceștia nu pot uita perioada de doi ani și jumătate (vara lui 1997-iarna lui 2000)

Lucescu, înainte de debutul Braziliei la Cupa Mondială: "Îmi datorează o primă"

Lucescu Sahtior brazilieni

Selecţionerul naţionalei Turciei, românul Mircea Lucescu, a declarat, în glumă, luni, că ar merita o primă din partea Confederaţiei Braziliene de Fotbal pentru numărul mare de jucători pe care i-a pregătit şi care fac parte din Selecao pentru Cupa Mondială din Rusia

Miză enormă pentru CFR: ajungerea în play-off-ul Ligii îi aduce o avere. La ce poate spera FCSB, în Europa League

cfr fcsb

CFR ar putea să dea o lovitură financiară fantastică, dacă va ajunge din nou în grupele Ligii. Fiecare din cele 32 de cluburi participante în grupele celei mai importante competiţii inter-cluburi din lume în sezonul 2018-2019 va obţine o primă de participare de 15,25 milioane de euro, a anunţat marţi UEFA.

Mircea Lucescu, egalul gazdei Mondialului. Rusia, 7 meciuri la rând fără victorie

rusia turcia

Rusia a înregistrat un nou meci fără victorie. Gazda Cupei Mondiale a remizat, scor 1-1, cu Turcia lui Mircea Lucescu, în penultimul amical înainte de turneul final.

  • 06:30 Fotbal Amical: Rezumat
  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • simona taranu

    MEDIA: Știrile Digi Sport, 17:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, 15:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, 21:15, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL: Eibar - Oviedo, 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult