Ultimele stiri

Zidane și-a cerut scuze în fața lui Ceballos, după ce l-a folosit doar 28 de secunde cu Leganes

Real Madrid v Leganes - Copa del Rey, Quarter Final Second Leg

Antrenorul lui Real Madrid, Zinedine Zidane, a reacționat, după ce a fost criticat pentru tratamentul aplicat lui Dani Ceballos, pe care l-a folosit doar 28 de secunde în meciul cu Leganes, câștigat miercuri cu 2-0 de campioana Spaniei și a Europei, în restanța pe care o avea din etapa a 16-a din La Liga.

Foto Cine este, de fapt, iubita lui Moruţan. Adevărul a ieşit la iveală, după ce jucătorul a fost făcut praf

moru

Guardiola, nou contract cu Manchester City. Salariul este fabulos

guardiola

Pep Guardiola este gata să-şi prelungească cu Manchester City. "The Sun" anunţă că managerul spaniol şi şeicul Mansour bin Zayed, conducătorului clubului, au ajuns la o înţelegere . Guardiola mai avea contract până la finalul sezonului viitor, dar şefii echipei nu au vrut să rişte nimic şi s-au grăbit să-şi ţină departe managerul de orice tentaţie.

Milan - Arsenal, "șocul" optimilor din Europa League. Lazio se întoarce în estul Europei

europa league tragere la sorti

Vineri, la Nyon, reprezentanții UEFA vor trage la sorți întâlnirile din optimile de finală ale Europa League, competiție în care se mai află un singur român: Ștefan Radu, de la Lazio, echipa care joi seară a eliminat-o pe FCSB (5-2 la general, după 0-1 la București și 5-1 la Roma).

Transferul iernii în liga 1, ironizat de Mitică Dragomir. "O ciorbă reîncălzită"

florin gardos

Florin Gardoş s-a întors după 3 ani şi jumătate în România. Southampton a fost de acord să-l lase să joace la CS U Craiova până în vară când îi expiră contractul. În această perioadă, gruparea din Premier League plăteşte în continuare cea mai mare parte a contractului jucătorului, iar oltenii achită diferenţa. Gardoş este în lot pentru meciul cu Poli Timişoara şi sunt şanse să debuteze la noua echipă.

Cu un ochi la Dinamo, cu celălalt la meciul de la Iași! ”Ne uităm și acolo, dar depinde de noi ce facem”

hagi suparat

Lindsey Vonn a povestit printre lacrimi cauzele gestului emoționant pe care l-a făcut la PyeongChang

vonn

Cum îşi spală Cristiano Ronaldo păcatele

cristi

Cristiano Ronaldo vrea să dea uitării ultimul scandal în care a fost implicat

Foto FCSB nu-și menajează jucătorii! Ce a apărut scris pe pagina oficială a echipei

FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-FC STEAUA BUCURESTI, LIGA 1 BETANO (18.02.2018)

Video Favoritul de la Rio, eliminat în optimi. Programul sferturilor de finală

cilic rio

Turneul ATP de la Rio de Janeiro, transmis ÎN DIRECT la Digi Sport, şi-a stabilit sfertfinaliştii. Principalul favorit, croatul Marin Cilic, a fost eliminat in optimile de finală.

Galerie Foto Faza zilei în Europa League. Antrenorul umilit de FCSB a făcut tumbe pe teren

Pavel Vrba deschidere

FCSB a fost zdrobită la Roma de Lazio şi a părăsit Europa League în timp ce antrenorul căruia i-a provocat coşmaruri merge mai departe. Tehnicianul formaţiei Viktoria Plzen a făcut petrecere după "dubla" cu Partizan Belgrad şi a oferit faza zilei.

Exclusiv Jucătorul care i-a lipsit lui FCSB mai mult decât se aștepta: "Cu el era 100% altceva"

Alibec Pintilii Nita FCSB

LAZIO - FCSB 5-1 // FCSB a fost eliminată din Europa League în urma unei înfrângeri usturătoare la Roma. Depășită clar de italieni, vicecampioana României a suferit pe Olimpico, dar patronul bucureștenilor, Gigi Becali, crede că roș-albaștrii ar fi arătat mult mai bine, dacă la mijloc ar fi jucat și Mihai Pintilii, suspendat pentru meciul de joi, după cartonașul galben primit în tur.

Lovitură grea pentru Real! Manchester United îi va prelungi contractul starului dorit de Perez

perez

Video Gest scandalos la JO. Fanii au apostrofat-o, ea a reacţionat după câteva ore

Joycelyn Laroque

Joycelyn Laroque a făcut un gest incredibil la festivitatea de premieră de la Jocurile Olimpice de Iarnă. Jucătoarea de hochei din Canada a fost supărată că echipa sa a pierdut finala şi şi-a dat jos medalia de argint.

Ne-a dat trei goluri şi a luat mingea acasă. Immobile şi fotografia de la miezul nopţii

Ciro Immobile (3)

Ciro Immobile a înscris 3 goluri cu FCSB şi a luat mingea acasă. Aceasta este una dintre regulile nescrise ale fotbalului. Cine reuşeşte 3 goluri primeşte mingea cadou. Atacantul italian s-a fotografiat cu "trofeul". Era transpirat, obosit, dar fericit. Este cel mai bun sezon al său în cupele europene. A înscris până acum 5 goluri. În sezonul 2014-2015 a reuşit 4 goluri în grupele Champions League. Pe atunci juca la Borussia Dortmund.

Exclusiv Umilită, FCSB e criticată de rivali: ”De mult nu am mai văzut o echipă să fie dominată de maniera asta”

immobile

Enache dă lovitura, după ce și-a reziliat contractul cu FCSB. Va fi coleg cu un fost jucător al Barcelonei

FOTBAL:SEPSI OSK SFANTU GHEORHE-FC STEAUA BUCURESTI, LIGA 1 BETANO (1.10.2017)

Dat afară joi de la FCSB, Gabriel Enache și-a găsit echipă în timp record. Va semna cu Rubin Kazan, din Rusia și va încasa un salariu de aproape 3 ori mai mare decât la formația bucureșteană.

A fost anunţată decizia tribunalului, după comoţia cerebrală suferită de Bouchard

genie

Eugenie Bouchard a câştigat procesul pe care l-a intentat Federaţiei Americane de Tenis (USTA), după ce a a alunecat şi a căzut în vestiar la ediţia din 2015 a US Open.

Galerie Foto Bayern Munchen se teme că îşi pierde vedeta. Lewandowski, oferte de la "greii" din Premier League

Lewandowski

Robert Lewandowski le provoacă dureri de cap şefilor lui Bayern Munchen. Polonezul şi-a schimbat de curând agentul. Cu Cezary Kucharski a lucrat în ultimii zece ani, dar acum s-a orientat către Pini Zahavi.

Ne-am făcut şi de râs şi de plâns

de ras si plans

Tot o oră jumătate a durat. La fel de tare a durut. La final în studioul Digi Sport, Ilie ne povestea că pe vremea lui Tudorel (Stoica) de ieri era altfel şi că nu ne făceam de râs. La Digi 24, CTP spunea că Tudorel de azi s-a şi ne-a făcut de plâns.

Italienii au analizat-o pe FCSB. O rezervă a luat cea mai mare notă. Care au fost cei mai slabi steliști

fcsb lazio olimpico note italieni

LAZIO - FCSB 5-1 // Umilită la Roma, FCSB a părăsit Europa League. În Italia nu a fost analizată doar prestația echipei lui Simone Inzaghi, ci și a bucureștenilor. Cele mai mici note le-au primit Găman, Morais, Nedelcu și Man. Cei mai bun steliști, în opinia italienilor, au fost Florinel Coman și Harlem Gnohere.

Greşeala fatală a celor de la FCSB. "După primele 3 meciuri s-a întâmplat ceva"

FCSB

FCSB a spus "adio" Europa League după înfrângerea categorică din returul cu Lazio. Este ora reproşurilor şi a calculelor. În studioul emisiunii "Digi Sport Special" s-a ajuns la concluzia că roş-albaştrii ar fi trebuit să lupte până la final pentru primul loc în grupele Europa League. După 4 meciuri, echipa lui Nicolae Dică se afla în fotoliul de lider şi avea 10 puncte.

”Steaua, demolată de Immobile!” Ce scrie presa din Italia de rezultatul rușinos de aseară

presa din italia

Video Kickbox de 5 stele ÎN DIRECT la Digi Sport. "Pitbull" Atodiresei luptă în meciul serii la Battle of Danubius

pitbull atodiresei

Cea mai tare gală de kick-box a momentului se vede la Digi Sport. Ionuţ "Pitbull" Atodiresei şi Sebastian Cozmâncă sunt vedetele de la Battle of Danubius, eveniment care va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 2, astăzi, de la ora 19:30.

Veste excelentă pentru Simona Halep: Andrei Pavel a confirmat participarea la Indian Wells

Simona Halep Pavel participare Indian Wells

Simona Halep va începe săptămâna viitoare pe primul loc în topul WTA și recuperarea ei decurge bine, astfel că va participa la turneul de la Indian Wells (7-18 martie), care va fi transmis ÎN DIRECT la Digi Sport, după cum dă asigurări antrenorul Andrei Pavel.

Video Exclusiv "Gigi, nu te recunosc!" Ce a spus Ilie Dumitrescu în direct la TV, după ce Becali a închis telefonul

becali ilie dumitrescu

LAZIO - FCSB 5-1. România a rămas fără reprezentantă în cupele europene, după ce vicecampioana a fost umilită la Roma, în returul "16"-imilor Europa League. Nu mai puţin de 5 goluri au încasat roş-albaştrii pe Olimpico, de la Lazio, iar Gigi Becali a fost extrem de dezamăgit la finalul partidei - a anunţat că se gândeşte chiar la retragere. 

Video Ultrașii lui PSG au trecut la fapte! Au mers peste jucători la baza de pregătire

15193261961482

Toate "tunurile" pe Dică. Antrenorul FCSB, criticat după ruşinea de pe "Olimpico"

Nicolae Dica

Nicolae Dică a pierdut a doua oară cu FCSB cu 5-1 într-un meci oficial. Prima oară i s-a întâmplat în duelul cu Sporting Lisabona, în partida decisivă pentru calificarea în Champions League. În luna august a anului 2017, FCSB a reuşit să obţină un 0-0 pe terenul echipei portugheze, dar a pierdut returul cu 5-1. Acum conducea cu 1-0 după primul meci, dar a pierdut cu 5-1 la Roma. Nicolae Dică a fost criticat după partidă. I s-a reproşat că a fost mult prea curajos.

Galerie Foto Un poliţist a murit! Haos la Bilbao. Sute de ruşi au făcut prăpăd lângă San Mames

Bilbao

Meciul Athletic Bilbao - Spartak Moscova a fost marcat de violențe între suporterii ruși și forțele de ordine. Totul a început înaintea de startul partidei, în fața arenei San Mames, unde în jur de 200 de ultrași ruși au aprins torțe și petarde, ceea ce i-a făcut pe jandarmi să intervină

Exclusiv Lazio - FCSB 5-1 // ”El e adormit, ce-l mai interesează echipa?” Un nou jucător l-a dezamăgit pe Becali

becali-1

Gigi Becali a fost extrem de dezamăgit la finalul partidei de pe ”Olimpico”, și-a cerut scuze pentru că a spus că s-a gândit chiar la câștigarea trofeului, dar n-a ezitat să-l critice și pe Olimpiu Moruțan (18 ani),

  • 06:15 Digi Sport Special
  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • digi sport matinal colaj

    MEDIA: Digi Sport Matinal, ora 10:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Tim Seria A ball and the logo during the Italian Serie A football match AC Milan vs Bologna at San Siro stadium in Milan, Italy on 27/08/22

    FOTBAL: Cagliari - Lecce, ora 13:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL: CS SUPORTER CLUB OTELUL GALATI - ACS PETROLUL 52 PLOIESTI, SUPERLIGA SUPERBET (27.01.2024)

    FOTBAL: Petrolul - Oțelul Galați, ora 15:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Radu Dragusin

    FOTBAL: Liverpool - Tottenham, ora 18:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Rapid CFR Cluj

    FOTBAL: CFR Cluj - Rapid, ora 21:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult