Ultimele stiri

Exclusiv Postul "comisarului" Moldovan la Chiajna, în pericol. A fost convocat Consiliul de Administrație

moldovan ion

Două înfrângeri în primele două meciuri din 2018 au fost suficiente pentru a umple paharul la Concordia Chiajna. Deși acestea au venit împotriva liderului CFR Cluj (0-2) și Dinamo (3-4), oficialii ilfoveni ar putea să nu țină cont de acest lucru și să-l sacrifice pe Ion Moldovan

Mitea: "Dacă Ibrahimovic m-a poreclit aşa, înseamnă că aveam valoare şi am demonstrat asta"

collage mitea

Nicolae Mitea a fost unul dintre cele mai mari talente ale României în anii 2000, însă nu a reuşit să aibă o carieră pe măsura calităţilor sale. Totuşi, fostul fotbalist nu consideră că a păcălit fotbalul. În 2003, Ajax, un club c

S-a stabilit ora de start a partidei dintre Halep și Makarova, ÎN DIRECT la Digi Sport. Programul tuturor româncelor

halep antrenament doha

Organizatorii turneului de la Doha au decis când se va juca partida dintre Simona Halep (26 de ani) și Ekaterina Makarova (locul 36 WTA), din turul al doilea al turneului transmis ÎN DIRECT pe canalele Digi Sport. Astfel, primul meci al sportivei noastre, după o scurtă vacanță în care a tras din greu și pentru a se pune la punct cu accidentarea, va avea loc miercuri, 14 februarie, nu înainte de ora 14:00.

Ultrașii francezi invadează Madridul la meciul Real - PSG. Trupele speciale și cele antitero sunt în alertă

Real Madrid - PSG e derbyul din optimi

Meci cu risc maxim la Madrid, în prima manșă a optimilor Champions League, Real - PSG. Peste 4.000 de suporteri ai lui PSG și-au cumpărat bilete la super-confruntarea de pe Santiago Bernabeu

Raluca Strămăturaru: "Acest loc 7 la JO reprezintă încununarea muncii mele"

raluca stramaturaru 2018

Raluca Strămăturaru a terminat pe locul 7 în proba de sanie la PyeongChang şi a obţinut astfel cel mai bun rezultat al României la Jocurile Olimpice de Iarnă din ultimii 24 de ani.

Capitolul la care FCSB este la ”ani distanță” de Lazio. Totuși, roș-albaștrii visează la o calificare istorică

Dica hermannstadt fcsb

FCSB are o misiune extrem de dificilă în ”16”-imile Europa League pentru că adversară îi va fi Lazio, o echipă extrem de valoroasă din toate punctele de vedere din Italia. Chiar dacă n-au mai câștigat de patru partide (trei în Serie A și una în Cupa Italiei), elevii lui Simone Inzaghi pornesc cu prima șansă în fața roș-albaștrilor măcar din prisma diferenței de valoare dintre cele două loturi.

Exclusiv Halep a ales oraşul pentru barajul cu Elveţia. "Vreau să joc acolo! Îmi doresc mult să fiu în echipă"

simona halep telefon 2

Simona Halep a vorbit în exclusivitate pentru Digi Sport despre duelul din barajul pentru Grupa Mondială, cu Elveţia. Marea noastră campioană abia aşteaptă să îşi ajute echipa şi e sigură pe un lucru: întâlnirea trebuie să aibă loc la Cluj, acolo unde suporterii creează o atmosferă specială.

Mitea infirmă că ar avea probleme financiare: "Nu mă interesează ce zic alţii, nu-mi dau ei să mănânc"

mitea del piero

Nicolae Mitea dezminte că a fost nevoit să-şi vândă casa în care locuia, din cauza problemelor financiare cu care se confrunta.

Real Madrid - PSG, meciul anului în Champions League. "Orice s-ar întâmpla, se va lăsa cu multe victime"

colaj ronaldo neymar

Meciul Real Madrid - PSG, din Champions League, e unul de totul sau nimic pentru cele două echipe, care se vor întâlni miercuri, pe Santiago Barnabeu, în prima manșă a optimilor

Argentinienii vor Cupa Mondială cu orice preţ. Îi cer lui Messi să joace mai puţin pentru Barcelona

messi cupa mondiala 2014

Totul pentru Cupa Mondială. Argentinienii vor să-l aibă pe Leo Messi în cea mai bună formă la turneul final din Rusia, astfel că starul Barcelonei e sfătuit să se menajeze şi să nu joace în meciuri considerate mai puţin importante.

Coutinho a vorbit pentru prima oară de oferta de la PSG. Fanii Barcelonei sunt încântaţi de ce a spus

couts

Coutinho a vorbit pentru prima oară despre oferta primită de la PSG. Brazilianul Barcelonei nu a luat în calcul vreo secundă să meargă în capitala Franţei, aşa cum a făcut fostul idol al tribunelor de pe Camp Nou, Neymar.

Mutu și-a îndeplinit visul! Îl va lăsa singur pe Contra la națională?

mutu contra

Adrian Mutu (39 de ani), actualul manager al echipei naționale de fotbal a României, a mai făcut un pas important în drumul său spre antrenorat. Fostul mijlocaș a obținut Licența UEFA ”A”, în urma unui examen pe care l-a absolvit cu 10 pe linie, la Școala de Antrenori din cadrul FRF, sesiunea 2017-2018. 

Cum au reacţionat nemţii după ce Simona a semnat cu Nike. Ce i-a amuzat

halep nike

Simona Halep va debuta miercuri dimineaţă, în direct la Digi Sport, în turul secund de la Doha. Campioana noastră va juca pentru prima oară sub "culorile" Nike, prilej pentru germani să acorde atenţie subiectului.

Video ”Sigur va ajunge la o echipă de top din Europa!” Răzvan Marin, elogiat de alt antrenor din Belgia

razvan-marin-standardkvo3

Răzvan Marin (21 de ani), mijlocaşul român al lui Standard Liege, va ajunge la o echipă de top din Europa, este convins antrenorul lui Oostende, Adnan Custovic, citat de site-ul walfoot.be.

Video Una caldă, alta rece. Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 2 la Doha. Irina Begu, cu probleme fizice, a fost eliminată

collage begu cirstea

După victoriile entuziasmante ale Mihaelei Buzărnescu şi Monicăi Niculescu, e rândul ca alte românce să intre în cursa pentru trofeul de la Doha. Marţi, Begu şi Cîrstea vor evolua în direct la Digi Sport 2.

Exclusiv Pasul adevărat pe drumul anunţat de Gică Hagi pentru Ianis: convocare la prima echipă a României

gica hagi si ianis hagi

Prima reprezentativă a României va disputa două meciuri de pregătire în luna martie. Pe 24 se va deplasa în Israel, iar pe 27 va primi vizita naţionalei Suediei. Meciul cu scandinavii se va disputa pe noul stadion de la Craiova. Cele două meciuri sunt considerate un prilej foarte bun pentru Cosmin Contra să cheme la echipa naţională mai mulţi fotbalişti tineri, iar între ei aproape cert va fi şi Ianis Hagi.

Video Moment tensionat cu Sorana în prim-plan. Replica repetată obsesiv

Sorana Cirstea

Un moment mai rar întâlnit a avut loc în meciul din primul tur disputat de Sorana Cîrstea la Doha, în direct la Digi Sport 2.

Video ”Îl sun pe Becali”! Promisiunea făcută de Miriuță finanțatorului FCSB, în săptămâna marelui derby

Becali Miriuta

VIDEO Concordia - Dinamo 3-4. Imediat după victoria de la Chiajna, Vasile Miriuţă a aruncat primele săgeţi către rivalii roş-albaştri, înainte de bătălia de duminică.

Elveţienii se tem de Simona Halep: "Va fi foarte dificil dacă va juca"

Halep

Site-ul Federaţiei Elveţiene de Tenis anticipează un meci dificil pentru Elveţia contra României, în barajul pentru Grupa Mondială I a Fed Cup, mai ales dacă Simona Halep va juca pentru echipa ţării noastre.

Bașkanii i-au schimbat obiectivul lui Șumudică: ”Cred că putem realiza asta”

Marius Sumudica

Marius Șumudică trece prin cea mai slabă perioadă de la preluarea lui Kayserispor.

Video La revenirea în Liga 1, Torje a marcat golul 400 al acestei ediții de campionat

FOTBAL:CONCORDIA CHIAJNA-DINAMO BUCURESTI, LIGA 1 BETANO (12.02.2018)

VIDEO Concordia Chiajna - Dinamo 3-4. Gabriel Torje a avut parte de o revenire superbă la formația din Ștefan cel Mare, reușind să marcheze la mai puțin de un sfert de oră după ce a fost trimis pe teren de Vasile Miriuță, în repriza secundă. Reușita internaționalului român a reprezentat o bornă importantă în actualul sezon din Liga 1.

Video Declaraţia superbă a Simonei Halep, după victoria istorică a Monicăi Niculescu în faţa Mariei Sharapova

simoni 8

Monica Niculescu a reuşit una dintre cele mai mari victorii ale carierei, în direct la Digi Sport. Sportiva din Slatina a învins-o pe Maria Sharapova, în primul tur al turneului al turneului de la Doha, scor 4-6, 6-4, 6-3.

S-a stabilit programul ultimei etape din Liga 1. Bătăliile pentru play-off vor fi la aceeași oră, ÎN DIRECT la Digi Sport

Program televizari

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat pe site-ul oficial programul ultimei etape din sezonul regulat al Ligii 1. Lupta pentru locurile de play-off se anunță una extrem de încinsă, astfel că duelurile formațiilor aflate în cursa pentru ocuparea unui loc în primele 6 se vor disputa la aceeași oră.

Performanţă excelentă pentru România la sanie, la JO de iarnă, cea mai bună din ultimii 24 de ani

Strămăturaru

Performanţă excelentă pentru România la Jocurile Olimpice de iarnă de la PyeongChang.

Zidane: "Guti e calificat să o antreneze pe Real Madrid"

guti

Real Madrid o întâlneşte pe PSG în cel mai aşteptat duel al optimilor de finală din UEFA Champions League. Prima manşă se va disputa miercuri, 14 februarie, pe Santiago Bernabeu. Zinedine Zidane ştie că această competiţie poate salva un sezon sub aşteptări al echipei pe care o conduce şi a vorbit azi despre viitorul său pe banca madrilenilor.

Craiova şi Zalăul şi-au aflat adversarele din sferturile Cupei EHF

SCM Craiova

SCM Craiova şi HC Zalău vor întâlni în sferturile de finală câştigătoare ale unor grupe în Cupa EHF la handbal feminin, potrivit tragerii la sorţi efectuate la Viena.

Gattuso are cel mai mic salariu din Serie A. Fostul antrenor al Milanului câştiga de 25 de ori mai mult

Gattuso

Gennaro Gattuso are cel mic salariu din Serie A.

Video Torje, șef de galerie la Chiajna! Mesajul ”clasic” pentru rivala FCSB, înainte de marele derby

Torje e sef de galerie

Gabriel Torje a fost șef de galerie pentru câteva secunde, în pauza meciului de la Chiajna.

(P) Primul cazino online 100% românesc, Vlad Cazino, își înfige colții în piața locală

Vlad Cazino launch

Traim vremuri in care globalizarea duce deseori la un efect de turma cu tot mai multe branduri. Kindred Group iese insa din multumie si lanseaza un brand nou de cazino care este la fel de romanesc ca micii si sarmalele.

Video Exclusiv ”Va fi un moment special”! Simona are emoții înaintea primului meci în echipament Nike

Simona Halep Nike

Simona Halep a confirmat prezența la turneul de la Doha (turneu transmis de Digi Sport 2).

  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • 09:40 Stirile Digi Sport
  • 10:00 Stirile Digi Sport
  • 10:15 Fotbal Club
  • 11:00 Stirile Digi Sport
  • 11:15 Liga Digi Sport
  • 12:00 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • Mutua Madrid Open 2024 - Day 1

    TENIS: Jaqueline Cristian - Barbora Krejcikova, 16:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, 17:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • fotbal club logo

    MEDIA: Fotbal Club, 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: DINAMO BUCURESTI - POLI IASI, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OUT (14.04.2024)

    FOTBAL: Dinamo - Voluntari, 20:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: Real Sociedad - Real Madrid, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult