Ultimele stiri

Video Contra: "Mă vedeam la națională, puteam schimba mentalitatea, dar sunt alte gânduri acolo"

cosmin contra

Cosmin Contra a ieșit din calculele pentru echipa națională a României, odată cu numirea sa pe banca lui Alcorcon, formație care de câțiva ani se luptă să promoveze în prima ligă din Spania.

Viitorul poate juca acasă în Europa! Stadionul din Ovidiu a primit avizul din partea UEFA

inspectie viitorul

Veste bună pentru Gică Hagi. Echipa sa a primit aviz favorabil, din partea UEFA, pentru a putea disputa pe teren propiu jocurile din preliminariile Europa League. Astfel, FC Viitorul va putea juca la Ovidiu meciurile din turul 3 preliminar și un eventual play-off.

Gareth Bale: "Am venit în Franţa pentru a câştiga turneul"

gareth bale

Ţara Galilor se află pentru prima oară la un turneu final european, iar vedeta incontestabilă a echipei, Gareth Bale, anunţă că britanicii vor să câştige Euro 2016, acolo unde au ajuns deja în faza optimilor.

Exclusiv Astra și-a schimbat programul de pregătire, din cauza Supercupei României

astra amical

Supercupa României le-a dat programul peste cap celor de la Astra. Federația Română de Fotbal a stabilit ca partida dintre Astra și CFR să se dispute pe 16 iulie, la Cluj, pe stadionul Cluj Arena.

Video Claudiu Niculescu, la 40 de ani. "Golul cu Real, cel mai frumos!" Marele regret al fostului atacant

Niculescu poza

Claudiu Niculescu a împlinit joi vârsta de 40 de ani, iar fostul atacant al lui Dinamo, ultima oară antrenor la CS Mioveni, a fost invitatul special al emisiunii "Fotbal Club", de pe Digi Sport 1.

Halep, înainte de Wimbledon: "Am scăpat de toate problemele şi pot juca cel mai bun tenis al meu"

halep-7

Simona Halep se apropie de startul turneului de la Wimbledon, al treilea de Grand Slam al anului, şi a recunoscut într-un interviu că a scăpat de problemele fizice şi că este pregătită să joace cel mai bun tenis al ei.

Modric putea ajunge ospătar. Meserii surprinzătoare pentru croați

croati meserii

Croația a impresionat la turneul final din Franța, iar echipa lui Ante Cacic se pregătește acum de optimile de finală, acolo unde va da peste Portugalia lui Cristiano Ronaldo.

Video Kiraly a reuşit cea mai spectaculoasă pasă de la Euro, în partida cu Portugalia

kiraly-1

Ungaria - Portugalia 3-3. Portarul maghiarilor, Gabor Kiraly, a reuşit una dintre cele mai tari faze de la această ediţie a turneului final, chiar împotriva echipei lui Cristiano Ronaldo.

Barça i-a găsit înlocuitor lui Dani Alves. Azpilicueta e principala țintă a catalanilor

azpilicueta

Barcelona vrea să-l înlocuiască pe Dani Alves cât mai rapid. După ce fundașul brazilian a părăsit gruparea catalană în această vară și a semnat cu Juventus, campioana Spaniei a pus ochii pe fundașul lui Chelsea, Cesar Azpilicueta.

TAS a respins apelul lui Galatasaray şi turcii rămân în afara Europei

galata

Clubul de fotbal Galatasaray Istanbul, pedepsit în martie de UEFA pentru că nu a respectat anumite criterii impuse de fair-play-ul financiar, rămâne privat de competiţiile europene pentru următoarele două sezoane, după ce Tribunalul de Arbitraj al Sportului (TAS) de la Lausanne i-a respins apelul.

Diego Maradona: "Dacă nu câştigă Copa America, să nu se mai întoarcă acasă!"

maradona

"Dacă pierdem, să nu se mai întoarcă acasă!", le-a transmis legenda fotbalului argentinian Diego Maradona jucătorilor din naţionala Argentinei, calificaţi în finala Copa America, pe care o vor disputa duminică în Statele Unite.

Prima mutare a lui Conte la Chelsea! Își va aduce în staff un om din naționala Italiei

Spinelli

Antonio Conte are planuri mari la Chelsea, pe lista omului care pregătește Italia la Euro 2016 sunt mai multe transferuri, însă prima mutare pe care antrenorul o va face este una poate surprinzătoare.

Detaliile contractului noului jucător al Stelei. Cât au plătit roș-albaștrii pentru Achim

achim hamroun

Steaua a făcut, joi, cel de-al 4-lea transfer al verii. Conducerea roș-albaștrilor a ajuns la o înțelegere cu FC Voluntari pentru achiziționarea lui Vlad Achim.

Darren Cahill nu crede în şansele Simonei, la Wimbledon: "Serena şi Muguruza sunt favoritele"

simona halep-1

Simona Halep se pregăteşte pentru al treilea turneu de Grand Slam al anului, Wimbledon, acolo unde este cap de serie numărul 5. Totuşi, antrenorul sportivei noastre, Darren Cahill, nu crede prea mult în şansele Simonei de a câştiga în Anglia primul turneu de Grand Slam al carierei.

Steliștii și-au stabilit principalul obiectiv pentru sezonul următor. ”Prioritar pentru noi este Champions League”

hamroun captura

Steliștii își doresc să uite cât mai repede sezonul precedent, în care au ratat toate obiectivele. Roș-albaștrii se pregătesc deja de o săptămână în Slovenia, unde trag din greu pentru a fi sută la sută apți la startul noului sezon.

Video Extaz în Islanda după calificarea în optimile Euro 2016

islanda fani

Islanda trăieşte cele mai frumoase momente din istorie. Ţara cu o populaţie de numai 330 000 de locuitori a sărbătorit în stradă calificarea incredibilă a favoriţilor în optimile Euro 2016.

Video Exclusiv Cernat a explicat de ce a ales FC Voluntari. ”Sper să-mi ating obiectivul!”

captura cernat

FC Voluntari l-a pierdut pe Vlad Achim, transferat de Steaua, dar s-a ales cu Florin Cernat, liber de contract după sezonul de la FC Viitorul.

Doi croaţi şi doi belgieni, în echipa ideală a fazei grupelor Euro 2016

croatia euro

Fotbalişti din nouă ţări şi-au făcut loc în 11-le ideal al fazei grupelor Euro 2016, alcătuit de jurnaliştii francezi de la L'Equipe.

Anunțul făcut de Gino Iorgulescu. ”Olăroiu ar veni și pe gratis la națională”

olaroiu

Cosmin Olăroiu este considerat, de către români, cel mai potrivit antrenor pentru a prelua echipa națională, conform sondajului realizat pe pagina digisport.ro.

Ovidiu Haţegan, printre cei şase arbitri care părăsesc Euro 2016 după faza grupelor

hategan-2

Ovidiu Haţegan se numără printre cei şase arbitri care părăsesc Campionatul European din Franţa după faza grupelor, a anunţat, joi, UEFA, conform L'Equipe.

Un adversar dificil mai puţin pentru Halep. Azarenka s-a retras de la Wimbledon

azarenka wimbledon

Viktoria Azarenka nu şi-a revenit după problemele la genunchi, care au fortat-o să se retragă încă din primul tur de la Roland Garros.

Exclusiv Steaua l-a transferat pe mijlocașul după care Gigi Becali aleargă de două luni!

MHC 6652

Situaţia echipei lui Reghecampf e în acest moment una critică, în măsura în care s-a renunţat la mai mult de 10 jucători care nu au dat randament în ultimul sezon. În schimb, achiziţiile făcute sunt unele modeste: Golubovic, Dan Popescu şi Ovidiu Popescu. În continuare se caută soluţie pentru "perla coroanei", aşa cum l-a numit Mihai Stoica pe atacantul cu cifre care ar urma să vină în această vară. S-a negociat intens cu Nathan Junior, însă mutarea a picat, în condiţiile în care fosta campioană a refuzat să plătească o sumă de aproximativ 100.000 de euro pentru impresar.În mai puţin de o lună - pe 17 iulie - Steaua va juca primul meci al sezonului, finala Cupei Ligii. În condiţiile în care internaţionalii roş-albaştrilor vor face joncţiunea cu echipa destul de târziu, e foarte probabil ca din nou să asistăm la un fiasco în campania europeană.

Pretendent surpriză la transferul lui Florin Andone. Galatasaray se apropie de suma cerută de Cordoba!

fl andone-1

Astăzi, însă, a apărut o nouă variantă pentru internaționalul român. Galatasaray a intrat, la rândul său, pe fir, și oferă o sumă între 6 și 7 milioane de euro pentru transferul atacantului.

Video Stiliyan Petrov a învins boala și a revenit la antrenamente după 4 ani de chin

petrov

Veste bună pentru fanii celor de la Aston Villa. Fostul căpitan al echipei, bulgarul Stiliyan Petrov a revenit la antrenamente, după o pauză de 4 ani, în care s-a luptat cu o boală grea.

Video Astra a rămas fără Valerică Găman. Fundașul a semnat cu turcii de la Karabukspor!

gaman karabuk

Valerică Găman (27 de ani) a semnat contractul cu Karabukspor în urmă cu puține momente. Turcii de la Karabukspor, echipă nou promovată în SuperLig, l-au pus pe Găman în capul listei de achiziții iar acum sunt extrem de fericiți pentru că au obținut parafa campionului din Liga 1.

OFICIAL: Vardy rămâne la campioana Angliei. Şi-a prelungit contractul cu Leicester

vardy leicester

Jamie Vardy va continua şi după Euro 2016 la echipa care a făcut minuni în acest an, în care a cucerit primul titlu din istorie.

Video Vătăjelu nu uită că nu a fost convocat la Euro. ”M-a surprins faptul că Mățel a jucat pe stânga”

vatajelu poza

Bogdan Vătăjelu a fost desemnat cel mai bun fundaș stânga din Liga 1, în sezonul precedent. Cu toate acestea, jucătorul celor de la CSU Craiova nu a fost convocat de selecționerul Anghel Iordănescu pentru turneul din Franța.

Video Exclusiv Nica: ”Eu încă aștept convocarea la națională. Dar să nu vină prea târziu, ca la Ștefan Radu”

ctin nica

Ajuns la 23 de ani, Constantin Nica are deja trei sezoane în spate în Italia. A plecat în 2013 de la Dinamo la Atalanta și, după un sezon în care i-a fost dificil să se acomodeze, a fost împrumutat apoi la Cesena, tot în Serie A TIM, iar apoi la Avellino, în Serie B. Aici a reușit să se impună și, în stagiunea precedentă, a bifat 22 de apariții în primul 11.

Promisiunile nemților față de britanici dacă aceștia vor rămâne în UE: ”Vom recunoaște golul din finala din 1966!”

bild brexit 2

Britanicii vor decide azi, prin referendum, dacă Marea Britanie va rămâne în Uniunea Europeană. Celebrul ”Brexit” este tratat pe larg în presa din toată Europa, majoritatea opiniilor fiind pro-rămânerii britanicilor în Uniune.

Exclusiv Astra a transferat un vicecampion mondial. Un fost adversar al Stelei, la campioana României

dornellas copy

Astra Giurgiu se întăreşte pentru preliminariile Ligii Campionilor. Campioana României şi-a asigurat serviciile unui fundaş central brazilian, considerat în urmă cu câţiva ani de mare perspectivă.

  • 06:00 Euro Fotbal
  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, ora 15:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 17:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, ora 19:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Chemnitz, Deutschland 15. November 2023: FIBA Europe Cup - 2023/2024 - Niners Chemnitz vs. Spojnia Stargrad Im Bild: Bas

    BASCHET: Fenerbahce Istanbul - Monaco, ora 20:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 3

  • fotbal european

    MEDIA: Euro Fotbal, ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Liga Campionilor

    FOTBAL: Borussia Dortmund - PSG, ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult