Ultimele stiri

Campioana Astra are doar 2 jucători în echipa ideală a sezonului trecut din Liga 1

alibec-6

Astra Giurgiu a ieșit campioană în premieră în Liga 1, dar echipa lui Marius Șumudică are doar 2 jucători în echipa ideală a sezonului trecut, în ancheta LPF: aceștia sunt Valerică Găman și Denis Alibec.

Gazonul stadioanelor de la Euro, prioritatea maximă a cluburilor franceze: "Cel din Lille e o rușine!"

gazon euro

Starea terenurilor de joc la Campionatul European a fost afectată de vremea ploioasă din Franța din această perioadă, iar UEFA și Noel Le Graet, președintele Federației din Hexagon (FFF), au luat măsuri.

Șansa Croației

croatia2

De fapt, e vorba de șansele Croației. Pentru că-s mai multe și țin de prezent, de trecut și mai ales de viitor. Șansa prezentului, cea cu care s-a prezentat Croația la acest European, e dată de valoarea excepțională a lotului pe care selecționerul Ante Cacic îl are la dispoziție. Cred, așa la o primă vedere, poate superficială, că lotul de azi al Croației e peste cel din 1998, atunci când au prins finala mică.

Video Islanda - Austria 2-1. Calificare istorică a nordicilor în optimile de finală

bucurie islanda

Poate cel mai așteptat meci al serii de miercuri se dispută pe Stade de France, între Islanda și Austria, de la ora 19:00.

Bale, pe viață la Real Madrid? Conducerea îi pregătește un contract de lungă durată, după Euro

bale real madrid

Gareth Bale este unul dintre cei mai buni și mai prolifici fotbaliști de la Campionatul European, iar Real Madrid plănuiește să îi asigure șederea pe Santiago Bernabeu pe termen lung, odată cu încheierea turneului final din Franța.

Simona Halep - cap de serie 5 la Wimbledon; Irina Begu - cap de serie 26. Lista completă

simo

Organizatorii turneului de la Wimbledon, al 3-lea Grand Slam al anului, au anunţat lista capilor de serie la feminin, în care Simona Halep figurează pe locul 5, iar Camelia Begu pe 26.

Neagu, portdrapelul României la JO 2016? "Este îndreptățită din toate punctele de vedere"

cristina neagu-1

Alexandru Dedu, preşedintele FR de Handbal, a spus că jucătoarea Cristina Neagu, declarată cea mai bună handbalistă a lumii în 2015, are toate calităţile pentru a fi portdrapelul României la JO 2016 şi este poate cea mai bună soluţie pentru COSR.

Video Cristiano Ronaldo a cedat nervos! A aruncat în lac microfonul unui reporter

cristiano-1

Tensiunea de la naționala Portugaliei și-a spus cuvântul. După prestațiile dezamăgitoare din meciurile cu Islanda (1-1) și Austria (0-0), Cristiano Ronaldo a cedat și s-a răzbunat pe un reporter de la o televiziune din țara sa.

Kroos a pasat mai mult decât toți adversarii la un loc. Statistică incredibilă a germanului

Kroos Germania

Mijlocaşul Toni Kroos a fost un adevărat "motor" al selecţionatei Germaniei în partida câştigată de echipa lui Low cu 1-0 în faţa reprezentativei Irlandei de Nord.

Video Ungaria - Portugalia, 3-3. Lusitanii se califică în optimi de pe locul 3 al grupei F 

bucurie portugalia

Cu locul asigurat în optimile Euro 2016, Ungaria poate aborda relaxată disputa cu Portugalia, echipă care trebuie neapărat să câștige pentru a avansa în competiție, după remizele cu Austria (0-0) și Islanda (1-1).

Şumudică, mulţumit de ultimul transfer: "E un jucător inteligent, în care am încredere"

astra

Albanezul Kristi Vangjeli – ultimul ajuns sub comanda lui Marius Şumudică în cantonamentul de la Moravske Toplice – Slovenia, se antrenează cot la cot cu noii săi colegi, forma fizică a acestuia fiind bună, astfel că se va putea miza pe el în partidele amicale, informează site-ul oficial al campioanei.

Scandal în timpul Euro! 15 jucători și 5 antrenori din Franța, anchetați pentru că ar fi jucat la pariuri

deschidere euro

Probleme mari în fotbalul francez, chiar în timpul Campionatului European desfășurat în Hexagon! 20 de persoane sunt anchetate și urmează să se prezinte în fața Comisiei de Disciplină, pentru că ar fi jucat la pariuri, lucru total interzis de regulamentele internaționale.

Cazul Neymar se prelungește. Continuă la Barça și dacă nu semnează un nou contract?

neymar-2

Chiar dacă Neymar nu și-a prelungit contractul cu Barcelona și agentul său susține că 3 cluburi sunt gata să achite clauza de reziliere de 190 de milioane de euro, marele impediment în calea unui transfer ar fi salariul imens pe care brazilianul îl solicită.

Rusia i-a oferit postul de selecţioner lui Manuel Pellegrini, după eliminarea de la EURO 2016

manuel

Federaţia rusă de fotbal i-a oferit postul de selecţioner naţional chilianului Manuel Pellegrini, care ar urma să conducă reprezentativa Rusiei la Cupa Mondială 2018, după campania dezastruoasă de la EURO 2016, informează cotidianul sportiv AS.

Și familia lui Arda a fost afectată de tratamentul fanilor: "Au făcut-o pe mama să plângă!"

Arda suparat

Deși Turcia a încheiat în cele din urmă faza grupelor cu o victorie, prestația vedetei Arda Turan a fost una mult sub așteptări.

Cum au apărut Modric și Ramos, după ce croatul i-a trădat căpitanului său de la Real execuția la penalty

ramos modric

VIDEO Croația - Spania 2-1. Chiar dacă nu a jucat din cauza unei accidentări, Luka Modric a contribuit din plin la victoria răsunătoare a Croației în fața Spaniei, campioana ultimelor două ediții ale Campionatului European.

Tricolorii, puși la zid de un fost membru al Generației de Aur: "Nici nu i-a interesat Euro!'

romania presa

România a părăsit turneul final din Franța cu un singur punct acumulat în faza grupelor, iar tricolorii nu au fost iertați de suporteri, dar nici de foștii internaționali.

Video Lavezzi ratează finala Copei America, din cauza unei fracturi suferite după o accidentare teribilă!

lavezzi argentina fractura

Calificarea Argentinei în finala Copei America a fost umbrită de o accidentare serioasă suferită de Ezequiel Lavezzi la meciul câștigat cu 4-0 în fața Statelor Unite ale Americii.

Narcis Răducan: "Mă încăpăţânez să cred că Pandurii Tg. Jiu are un viitor"

narcis

Preşedintele clubului Pandurii Târgu Jiu, Narcis Răducan, a declarat că mai are un an de contract cu gruparea gorjeană şi că speră să îşi pună amprenta în continuarea mandatului său.

Video Fanii galezi au impresionat la Euro! Cum s-a sărbătorit calificarea în optimi

fani galezi-1

Țara Galilor a reușit o calificare surpriză în optimile Euro 2016, izbutind chiar să termine grupa pe primul loc, în fața Angliei.

Foto Pique, acuzat că ar fi arătat semne obscene la intonarea imnului Spaniei. Explicaţia catalanului

gerard pique

VIDEO Croația - Spania 2-1. Campioana ultimelor două ediții ale Campionatului European, Spania, a pierdut surprinzător în fața Croației, iar ambii fundași centrali au fost puși la zid.

Del Bosque, dezamăgit că va juca în fața Italiei încă din optimi: "Vestiarul a amuțit!"

Spania Croatia

"Este o înfrângere neaşteptată", au fost primele cuvinte ale selecţionerului echipei Spaniei, Vicente del Bosque, la finalul partidei pe care campioana europeană en-titre a pierdut-o cu 1-2 în faţa Croaţiei, în Grupa D a EURO 2016.

Încă 3 jucători sub comanda lui Reghecampf, în cantonamentul Stelei din Slovenia

jucatori slovenia

Steliştii se află de o săptămână în primul cantonament al verii, din Slovenia. 23 de jucători a avut Reghe sub comanda sa încă de la începutul stagiului de pregătire, iar azi vor ajunge la echipă şi 3 jucători care în a doua jumătate a sezonului trecut au fost împrumutaţi la FC Voluntari: Ştefănescu, Chitoşcă şi Tudorie.

Momentul psihologic la Croația - Spania: mesajul transmis de Modric portarului, la penalty-ul lui Ramos

croatia - spania penalty

VIDEO Croația - Spania 2-1. Croația a câștigat Grupa D a Campionatului European grație victoriei obținute în fața câștigătoarei ultimelor două ediții.

Juventus chiar vrea să se bată la cucerirea UCL! Doi super atacanți sunt pe lista torinezilor

alexis sanchez

Juventus domină competițiile interne din Italia, însă torinezii vor să se bată cu șanse reale și la cucerirea UEFA Champions League.

Arsenal și Barcelona se luptă pentru semnătura "perlei" lui Atletico Mineiro

Santos

Atât Arsenal, cât și Barcelona, sunt în căutarea unui fundaș stânga, obiectivul celor două cluburi fiind unul comun: brazilianul de 22 de ani Douglas Santos, fotbalistul lui Atletico Mineiro.

Video Messi a dus Argentina în finală, a devenit golgheter all-time și un fan l-a tratat ca pe un zeu!

messi fan

Lionel Messi a marcat un gol, a dat două pase decisive și a devenit cel mai bun marcator al naționalei Argentinei, cu 55 de reușite, după victoria cu 4-0 obținută de Argentina în fața Statelor Unite ale Americii, miercuri dimineață

Video Morata l-a egalat pe Bale în clasamentul golgheterilor de la Euro. Cum arată topul

morata-6

Alvaro Morata l-a egalat pe Gareth Bale în clasamentul golgheterilor EURO 2016, după ce a reuşit să deschidă scorul în partida împotriva Croaţiei, pierdută de La Roja (1-2), marţi seara la Bordeaux, în cadrul Grupei D.

Video Încă 5 sub comanda lui Alexa. 18 jucători la al doilea antrenament al Rapidului

captura reunire rapid

Dan Alexa a avut un lot restrâns la utimele antrenamente ale Rapidului. Giuleştenii îl vor pierde pe Mădălin Martin, plecat la Iaşi, dar l-au transferat pe Saifeddine Alami de la Dunărea Călăraşi.

Video Țiriac o încurajează pe Halep înainte de Wimbledon. ”E unul dintre cele mai mari talente din ultimii 10 ani”

halep-6

Ion Tiriac are așteptări mari de la Simona Halep la turneul de la Wimbledon. Fostul campion o consideră, pe jucătoarea în vârstă de 24 de ani, printre cele mai mari talente din tenisul mondial.

  • 06:00 Euro Fotbal
  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, ora 15:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 17:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, ora 19:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Chemnitz, Deutschland 15. November 2023: FIBA Europe Cup - 2023/2024 - Niners Chemnitz vs. Spojnia Stargrad Im Bild: Bas

    BASCHET: Fenerbahce Istanbul - Monaco, ora 20:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 3

  • fotbal european

    MEDIA: Euro Fotbal, ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Liga Campionilor

    FOTBAL: Borussia Dortmund - PSG, ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult