Ultimele stiri

Video Radwanska, în sferturi la Eastbourne. Kvitova a părăsit competiția transmisă ÎN DIRECT de Digi Sport

radwanska

Agnieszka Radwanska și-a respectat statutul de favorită și s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA de la Eastbourne. Petra Kvitova și Caroline Wozniacki s-au oprit în turul trei al competiției transmise ÎN DIRECT de Digi Sport.

Video Învins cu 5-1 de nişte georgieni necunoscuţi, Andone anunţă transferuri: Petrucci şi Kyprou, doriţi de Dinamo

ioan1

Dinamo - Samtredia s-a terminat 1-5, iar Ioan Andone a vorbit imediat după meci despre necesitatea ca formaţia din Ştefan cel Mare să transfere.

Video Horia Tecău, fascinat de Wimbledon. Turneul va fi ÎN DIRECT la Digi Sport

horia tecau wimbledon

Campion en-titre în proba de dublu a turneului de Grand Slam de la Wimbledon, Horia Tecau așteaptă cu nerăbdare ediția din acest an.

Exclusiv Negoiţă i-a răspuns lui Rednic: "Investesc 600.000 de euro pe an în centrul de juniori"

captura negoita interviu

Ionuţ Negoiţă i-a răspuns lui Mircea Rednic, după ce fostul antrenor al lui Dinamo a declarat că Centrul de copii şi juniori al clubului din Ştefan cel Mare nu mai este la nivelul din anii trecuţi. Finanţatorul susţine că investeşte anual peste jumătate de milion de euro în sectorul de tineret, iar rezultatele au început să se vadă.

"Vorbiţi acum, papagalilor! Felicitări Portugaliei!". Reacţie acidă a lui Coentrao după thriller-ul cu Ungaria 

cr7145

Portugalia s-a calificat în optimile de finală ale Euro 2016, după un meci de poveste, scor 3-3 cu Ungaria. Pe lusitani îi aşteaptă o partidă grea în faza eliminatorie, calificarea de pe locul trei aducându-le în faţă Croaţia.

Video Georgienii s-au distrat cu Dinamo. Două faze în care elevii lui Andone au fost surclasaţi de adversari

dinamo video112

Dinamo a pierdut la scor primul amical al verii, scor 1-5 cu modesta Samtredia (Georgia), iar nesincronizările din apărare i-au dat mari bătăi de cap lui Andone.

Video "Alibec e o ruşine! E gras, lent şi pute a lene!". Răspunsul vârfului pentru Boloni

alibec-5

România a fost eliminată de la Euro după un joc lamentabil, astfel că foarte multe voci i-au desfiinţat pe Iordănescu şi pe jucători.

Tribunalul Prahova a pronunţat falimentul clubului Petrolul. Decizia poate fi atacată în 7 zile

aaa

Petrolul Ploieşti este oficial în faliment. Tribunalul Prahova a admis cererea administratorului judiciar şi a aprobat concluziile raportului întocmit de acesta.

Tabloul optimilor de finală de la Euro 2016 e complet. Istoricul întâlnirilor directe dintre combatante

collage bun

Se ştiu 14 dintre formaţiile calificate în optimile de finală ale Euro înainte de ultimele două partide din faza grupelor.

Video România, aur şi argint la Europenele de scrimă. Simona Gherman a câştigat finala cu Ana Maria Popescu

scrima

Simona Gherman a câştigat titlul european în prima individuală de sabie, după ce a învins-o în finală pe Ana Maria Popescu, scor 9-5.

Video Dinamo - Samtredia 1-5, în primul amical al roș-albilor din Slovenia. "Câinii", umiliţi de georgieni

Dinamo amical

Ioan Andone se pregătește pentru primul meci de la revenirea pe banca lui Dinamo. Miercuri, de la ora 19:00, roș-albii o întâlnesc pe Samtredia, o grupare de primă ligă din Georgia, care a prins un loc de UEFA Europa League.

Video Ronaldo a intrat în istoria fotbalului cu un gol cu călcâiul: primul jucător care înscrie la patru Euro diferite

cr7 por

Cristiano Ronaldo a devenit primul jucător din istorie care să înscrie la patru turnee diferite de Campionat European.

Video Astra a remizat în al doilea amical din Slovenia, 1-1 cu Sturm Graz. Gol superb Boldrin

amical astra

Campioana României, Astra Giurgiu, a terminat la egalitate al doilea amical disputat în această vară, 1-1 cu Sturm Graz, echipă care a terminat pe locul 5 în Austria, în ultimul sezon.

Ronaldo a stabilit un nou record de meciuri disputate la Euro

cr7 portugal

Cristiano Ronaldo, atacantul vedetă al Portugaliei, a stabilit un nou record de meciuri disputate la turneul final al Campionatului European de fotbal, el ajungând la 17 partide, cu ocazia întâlnirii de miercuri împotriva Ungariei, de la Lyon.

Ancelotti nu l-a vrut pe Odegaard! Italianul a vorbit despre transfer şi despre cum Perez l-a obligat să îl bage  

odegaard

Martin Odegaard, puştiul care a pus pe jar întreaga Europă în urmă cu un an şi jumătate, nu a fost dorit de Real pentru valoarea sa. El a fost adus pe Bernabeu doar ca o mişcare de PR

Încă un fundaş lateral transferat de Inter. Ansaldi a făcut vizita medicală şi va semna pe 3 ani

ansaldi

Inter Milano continuă campania de achiziţii pentru noul sezon. Echipa care a terminat pe locul 4 ultimul sezon din Serie A TIM a rezolvat transferul lui Cristian Ansaldi, care a făcut deja vizita medicală la noul său club.

Pandurii a decolat, cu 5 ore întârziere: "Au senzori de antrenor la bord. S-au prins că nu avem principal" :)

austrian

Pandurii Târgu Jiu va efectua un stagiu de pregătire în Slovenia, în perioada 22 iunie – 9 iulie. Astfel, azi, la ora 14:30, delegaţia gorjenilor urma să plece spre Viena, de unde lotul urmează să fie preluat de autocarul clubului cu destinaţia Maribor.

Video Exclusiv Alibec confirmă verdictul: ”Îmi pare rău că nu voi juca în preliminariile Champions League”

alibec-4

Denis Alibec a confirmat verdictul, anunțat în exclusivitate de digisport.ro, privind accidentarea sa. Atacantul Astrei are ligamentul colateral rupt și va fi nevoit să ia o pauză de minim două luni. Jucătorul de 25 de ani este dezamăgit de faptul că nu va putea să joace în preliminariile Champions League.

Andreea Mitu, out de la Wimbledon. Românca a pierdut în al doilea tur al calificărilor

mitu

Andreea Mitu (locul 160 în clasamentul mondial) a pierdut, miercuri, meciul cu rusoaica Irina Khromacheva (poziţia 123 WTA), scor 2-6, 4-6, în al doilea tur al calificărilor turneului de Grand Slam de la Wimbledon

Video Exclusiv Iordănescu, atacat din toate părţile: "Selecţia a fost făcută în funcţie de anumite culori"

negoita nationala

Finanţatorul lui Dinamo, Ionuţ Negoiţă, a vorbit în termeni extrem de duri despre eliminarea României de la Euro 2016. Oficialul alb-roşiilor nu l-a menajat deloc pe selecţionerul Anghel Iordănescu, pe care l-a acuzat că a făcut convocările pentru turneul final în funcţie de anumite interese.

Perisic a impresionat la Euro şi a intrat în atenţia Barcelonei. Croatul e dorit şi în Anglia

perisic

Ivan Perisic este unul dintre starurile de la Euro 2016. Croatul a marcat două goluri şi a oferit o pasă decisivă la turneul final din Franţa, iar prestaţia din victoria cu Spania i-a adus titlul de om al meciului. În aceste condiţii, fotbalistul lui Inter Milano a intrat în atenţia mai multor cluburi, printre care şi FC Barcelona, anunţă cotidianul Sport.

A făcut vizita medicală! Al treilea transfer al verii pentru Simeone

saas

Fundaşul lateral croat Sime Vrsaljko, de la clubul italian Sassuolo, va fi transferat de Atletico Madrid pentru suma de 16 milioane euro, după efectuarea viz

Rusia, pe muzică de Bach

rusi olimpiada

Germanul din fruntea Comitetului Oimpic Internațional, Thomas Bach, a îndulcit sanțiunile dictate de Federația Internațională de Atletism, al cărui președinte este fostul campion englez Sebastian Coe.

Exclusiv Verdict teribil pentru Alibec. Astra caută de urgenţă atacant

alibec pe targa

Accidentarea lui Denis Alibec le-a dat planurile peste cap. Astra Giurgiu caută atacant. Golgheterul giurgiuvenilor, din sezonul trecut, este nevoit să ia o pauză de minim două luni. Acesta s-a accidentat în partida cu Albania, de la Euro 2016.

Nathan Junior, "adio" Steaua! Anunţul făcut de presa portugheză

n junior

Aşa cum Digi Sport v-a anunţat încă de acum două săptămâni şansele ca Steaua să îl mai ia pe Nathan Junior sunt minime. Informaţia a fost confirmată acum şi în presa portugheză, care notează că vârful de atac e aproape să îşi prelungească înţelegerea cu Tondela.

Exclusiv Revenire spectaculoasă în Liga 1! Cine l-a convins pe Eric de Oliveira să se întoarcă

eric de oliveira

La 30 de ani, Eric de Oliveira este aproape de o revenire în Liga 1. Mijlocaşul ofensiv brazilian negociază cu Gaz Metan Mediaş, formaţie pentru care a evoluat în perioada 2008-2011 şi 2012-2013.

Topul de la Euro în care Stanciu e la mică distanță de Ibrahimovic

stanciu romania-1

Văzut de mulți drept marea speranță a României la Campionatul European din Franța, decarul Nicolae Stanciu a dezamăgit la turneul final și a fost printre cei mai contestați tricolori, după eliminarea din competiție.

Video Suedia - Belgia, 0-1. Ibrahimovic, eliminat de la Euro, la ultimul său joc pentru nordici

zlatan ibra

Belgia s-a impus cu 1-0 în fața Suediei, în ultimul joc al grupelor de la turneul final din Franța. Victoria ”dracilor roșii” le aduce acestora calificare, de pe locul doi, în optimile Campionatului European. În faza următoare Hazard și compania vor întâlni Ungaria.

Video Italia - Irlanda 0-1. "Verzii" trec pentru prima oară în istorie de faza grupelor la Euro 

bucurie irlanda

Italia va câștiga grupa E, însă probabil că oamenii lui Conte nu sunt prea încântați de acest lucru, având în vedere adversarul din optimile Euro 2016, Spania.

Dezvăluiri din interior la naționala Spaniei: nu Ramos trebuia să execute penalty-ul!

ramos spania penalty euro

VIDEO Croația - Spania 2-1. Sergio Ramos a ratat un penalty la meciul pierdut în fața Croației de câștigătoarea ultimelor două Campionate Europene, iar Andres Iniesta, unul dintre cei mai buni jucători din faza grupelor la turneul final a dezvăluit că nu căpitanul ar fi trebuit să execute.

  • 06:00 Euro Fotbal
  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, ora 15:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 17:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, ora 19:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Chemnitz, Deutschland 15. November 2023: FIBA Europe Cup - 2023/2024 - Niners Chemnitz vs. Spojnia Stargrad Im Bild: Bas

    BASCHET: Fenerbahce Istanbul - Monaco, ora 20:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 3

  • fotbal european

    MEDIA: Euro Fotbal, ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Liga Campionilor

    FOTBAL: Borussia Dortmund - PSG, ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult