Ultimele stiri

Video Ungaria e în sărbătoare. Calificarea maghiarilor în optimi i-a scos în stradă pe fani

fani ungaria

Ungaria e una din marile revelaţiile ale Euro 2016. Cotată cu penultima şansă la startul competiţiei din Franţa, naţionala maghiară s-a calificat în optimi de pe primul loc în grupă.

Steaua și-a stabilit amicalele din cele două cantonamente. Dinamo Zagreb cel mai tare adversar

reghe antrenament-2

Steliștii trag din greu în primul cantonament al verii. Roș-albaștrii se află de o săptămână în Slovenia unde pregătesc sezonul viitor de Liga 1, dar și preliminariile Champions League.

Video Irlandezii, în al nouălea cer după calificarea dramatică în optimile Euro 2016

irlanda fani

Irlanda e în sărbătoare după calificarea oamenilor lui Martin O'Neill în optimile Euro 2016, după victoria dramatică obţinută contra Italiei, graţie golului lui Brady din minutul 85.

Condamnat la 7 ani de închisoare, Dragomir va fi interzis și în fotbal pentru 5 ani. Sentinţa nu e definitivă

dragomir-1

UPDATE Joi, 7 iulie, Ora 16:00: Dumitru Dragomir a primit motivarea deciziei de condamnare la 7 ani de închisoare, la două săptămâni distanță de la hotărârea inițială.

Reghe vrea să refacă imaginea Stelei, ”șifonată” pe final de sezon. Trei antrenamente în fiecare zi! 

alt antre steaua

Steaua trage tare în cantonamentul de la Ptuj (Slovenia), localitate aflată în apropiere de Maribor. Laurențiu Reghecampf, antrenorul roș-albaștrilor, pune mare accent pe pregătirea fizică în acest prim stagiu de pregătire, pentru că vrea să evite problemele din finalul sezonului trecut, atunci când roș-albaștrii au suferit din plin la acest capitol

Încă un român în Serie A? Bologna, aproape de transferul unui fundaș de națională al României

biold

Un jucător de națională al României este la un pas de transferul la o echipă din Serie A. Deian Boldor (21 de ani), căpitanul naționalei U21 a României, a jucat în sezonul precedent în Serie B, la Virtus Lanciano, bifând doar cinci meciuri, din care doar patru ca titular.

Video Andone așteaptă o altă atitudine de la Chiricheș.”Nu a fost bărbat, Raț ar fi făcut altfel”

tricolori poza

Ioan Andone nu a putut să treacă peste rezultatele înregistrate de reprezentativa României la Campionatul European. Jocul tricolorilor a fost cu mult sub așteptările antrenorului dinamovist, care a reacționat violent.

Cosmin Contra, prezentat oficial la noua sa echipă: ”Primul obiectiv: vreau să facem 50 de puncte”

cosmin contra

Cosmin Contra a fost prezentat oficial ieri la Alcorcon, noua sa echipă, din liga secundă spaniolă. Antrenorul român de 40 de ani a semnat un contract pe un sezon, cu opțiune de prelungire, cu formația madrilenă.

Rednic le dă peste nas celor de la Dinamo cu oferta de la Pandurii. ”Știu ce vor: un antrenor bun!”

mircea rednic

Pandurii își caută urgent antrenor după ce Edi Iordănescu a plecat. Echipa se află deja în primul cantonament al verii, în Slovenia, iar oficialii gorjenilor speră ca în cel mai scurt timp acolo să ajungă și noul ”principal”.

Aubameyang nu mai ajunge la Manchester City. Atletico Madrid a intrat pe fir

aubameyang atletico-1

Dat ca şi sigur în ultimele săptămâni, transferul lui Pierre-Emerick Aubameyang la Manchester City nu mai pare de actualitate.

Video Reacţie emoţionantă. La golul victoriei cu Austria, comentatorul aproape şi-a pierdut vocea de bucurie

traustason

Reacția comentatorului islandez la golul care a adus calificarea a fost una pe măsură. Gudmundur Benediktsson aproape și-a pierdut vocea în explozia de bucurie care a urmat golului lui Traustason.

Ciudăţenii la Euro. Toate campioanele europene rămase joacă între ele

spania euro

Euro 2016 oferă un tablou cu totul surprinzător al optimilor de finală.

Video Fanii irlandezi, din nou la înălțime. Cum s-au revanșat după ce au îndoit tabla unei mașini

irlandezi

Irlandezii s-au calificat în optimile de finală ale EURO 2016, după ce au învins Italia cu 1-0. Echipa lui Martin O'Neill va juca în turul următor cu Franța, gazda competiției, duminică, 26 iunie, de la ora 16:00.

Pandurii confirmă oferta pentru Rednic. Alţi trei antrenori străini sunt pe lista gorjenilor

rednic pandurii

Pandurii Târgu Jiu caută intens un antrenor pentru sezonul viitor, după despărţirea de omul cu care a încheiat ultimul sezon pe podium, Edi Iordănescu.

Agentul lui Florin Andone a dezvăluit când se va realiza transferul românului: ”Nu va fi de pe o zi pe alta”

florin andone-3

Juan Jose Moral, impresarul lui Florin Andone, a declarat pentru cotidianul ABC, că transferul românului de la Cordoba tinde să devină o telenovelă. ”E o chestiune care nu se va rezolva rapid și nici de pe o zi pe alta”, a declarat Moral.

Exclusiv Transfer de răsunet reușit de Voluntari, după salvarea de la retrogradare. L-a luat pe Cernat!

fl cernat

FC Voluntari a rămas cu emoții în Liga 1, după ce s-a salvat de la retrogradare în urma ”barajului” cu UTA Bătrâna Doamnă.

Portugalia, ce record! Prima echipă calificată din grupă fără victorie în istoria Euro

portugal

În turul următor, Portugalia va juca împotriva Croației pentru un loc în sferturile de finală ale turneului. Până atunci, însă, trupa lui Fernando Santos a intrat în istoria Campionatelor Europene cu un record pe care probabil nu și-l dorea neapărat.

România, singura echipă calificată din grupa F a preliminariilor care nu a ajuns în optimi. Grupa D - 3 din 3

romania ungaria

Privind numele echipelor care au depășit faza grupelor, se poate observa că, din echipele calificate din grupa F a preliminariilor, doar România nu a atins faza optimilor de finală. Irlanda de Nord va întâlni Țara Galilor în turul următor, în timp ce Ungaria, calificată la baraj la Campionatul European, va da piept cu Belgia.

Sneijder, aproape de Premier League. Everton îl vrea pe mijlocaşul lui Galatasaray

sneijder everton

Wesley Sneijder poate avea şansa de a reveni într-unul din campionatele de top ale Europei, deşi a împlinit luna aceasta 32 de ani.

România a ieșit pe ușa din dos de la Euro, dar a câștigat un fotbalist: ”Un continuator al lui Hagi!”

nicusor sanciu romania

România a încheiat conturile cu Euro 2016 după faza grupelor, dar se pare că viitorul tricolorilor nu este chiar unul sumbru. O spune un fost mare jucător al Rapidului, căpitan de drept al vișiniilor, prezent în studioul emisiunii ”Digi Sport Matinal”, ediție zilnică a Digi Sport 1, între orele 10:00 și 12:00.

Exclusiv Pandurii, aproape de a da o lovitură în Liga 1. Gorjenii l-au ofertat pe Rednic!

mrednic

Oficialii celor de la Pandurii sunt foarte aproape de a numi noul antrenor, după ce nu l-au convins pe Edi Iordănescu să mai continue la gruparea gorjeană.

De la campioana Ligii 1, în liga a patra. Un jucător al Astrei, transferat în Germania

iulian rosu

După un an și jumătate la Astra, timp în care și-a trecut în palmares un al doilea titlu de campion al României, după cel cucerit cu Steaua în 2013, Iulian Roșu a ajuns în Germania. Mijlocașul de 22 de ani a semnat cu formația Berliner AK, din Regionalliga, al patrulea eșalon valoric al fotbalului german.

Tătăruşanu, criticat de un fost portar al Romei: "Fiorentina are nevoie de un goalkeeper peste medie"

tatarusanu fio

Gafele lui Ciprian Tătăruşanu de la Euro 2016 nu au trecut neobservate în Italia. Fostul portar al Romei, Ivan Pelizzoli, îi recomandă Fiorentinei să cumpere un alt portar pentru sezonul viitor din Serie A, care va fi în direct şi în exclusivitate la Digi Sport.

Video Transfer surpriză la Viitorul? Gică Popescu, la 48 de ani, are o formă de invidiat!

gica popescu

Fotbaliștii de la FC Viitorul au avut parte, la ședința de pregătire de miercuri după-amiază, de un oaspete surpriză. Gică Popescu petrece câteva zile la Brașov, acolo unde echipa lui Gică Hagi se află în cantonament.

50% din victoriile Irlandei la turneele finale au venit în fața Italiei, cu același scor: 1-0

irlanda ital

Irlanda s-a calificat în optimile de finală ale Euro 2016, după o victorie împotriva Italiei - echipă deja calificată la ora ultimului meci - cu 1-0, prin golul marcat de Robbie Brady. A fost prima înfrângere a Italiei sub comanda lui Antonio Conte, în 13 partide.

Video De ce i-a aruncat Ronaldo microfonul ziaristului CMTV în lac. Un conflict ce durează de câțiva ani

cr7

În 2014, Ronaldo a câștigat un proces împotriva cotidianului respectiv, după ce acesta a scris că atacantul lui Real a apelat la inseminare artificială și la un ”pântece de închiriat”, plătind două femei - una pentru ovule, cealaltă pentru a purta sarcina - pentru nașterea fiului său.

Două eșecuri pentru Suedia: eliminată de la Euro 2016 și rămasă fără Zlatan. ”Foarte mândru de ce am realizat!” 

zlatan ibrahimovic-1

Suedia a fost eliminată după faza grupelor, de la Euro 2016, din cauza eșecului suferit în fața Belgiei, scor 0-1. De fapt, nordicii erau obligați să câștige pentru a rămâne în competiție, dar nu au reușit nici măcar să obține un rezultat de egalitate.

Video Chile şi Argentina reeditează finala de anul trecut a Copei America

chile bucurie

Chile are şansa de a-şi apăra trofeul Copei America. Naţionala lui Juan Antonio Pizzi n-a avut mari probleme contra Columbiei în a doua semifinală a ediţiei centenare a competiţiei, câştigată cu 2-0.

Pregătiri pentru Jocurile Olimpice, la Mondialele Universitare de handbal. ”Ar fi extraordinar!”

Patricia Vizitiu-20151129

Drumul handbalistelor către Jocurile Olimpice trece prin Spania! România va participa la Campionatele Mondiale Universitare cu un lot de 14 jucătoare, dintre care șase fac parte din lotul lărgit pentru Rio de Janeiro. Naționala feminină este condusă de Costică Buceschi.

Video Exclusiv Negoiţă anunţă că Gnohere nu pleacă şi promite transferuri: "Analizăm zeci de jucători"

negoita gnohere

Harlem Gnohere nu mai este în conflict cu conducerea lui Dinamo şi e gata să-şi prelungească contractul, anunţă Ionuţ Negoiţă, care e pregătit să aducă şase jucători noi în Ştefan cel Mare.

  • 06:00 Euro Fotbal
  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, ora 15:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 17:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, ora 19:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Chemnitz, Deutschland 15. November 2023: FIBA Europe Cup - 2023/2024 - Niners Chemnitz vs. Spojnia Stargrad Im Bild: Bas

    BASCHET: Fenerbahce Istanbul - Monaco, ora 20:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 3

  • fotbal european

    MEDIA: Euro Fotbal, ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Liga Campionilor

    FOTBAL: Borussia Dortmund - PSG, ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult