Ultimele stiri

Rusia, excludere totală de la Olimpiadă? ”Nu este imposibil”

rusia olimpiada

Preşedintele Agenţiei Mondiale Antidoping (AMA), Craig Reedie, a declarat, luni, la Londra, că instituţia pe care o conduce este gata să ia ”măsuri fără precedent” contra Rusiei în cazul în care se va dovedi că dopajul a afectat sportul din această ţară, nu doar atletismul.

Inter e pregătită să investească 50 de milioane de euro pentru a-l transfera pe Berardi

berardi inter

Grupul chinez Suning, care a preluat recent pachetul majoritar de acţiuni la Inter Milano, este pregătit să investească serios pentru a-i readuce pe nerazzurri în fruntea Serie A TIM. Gazzetta dello Sport anunţă că noii proprietari şi-au dat ok-ul pentru ca directorul sportiv Piero Ausilio să înceapă negocierile cu jucătorul şi Sassuolo.

Reghecampf, șanse mari să fie noul selecționer al României. Motivele care îl fac favorit

reghe brleanu

Chiar dacă oameni cu influență din Federație îi susțin pe Mircea Rednic, respectiv pe germanul Bruno Labbadia ( fostul antrenor al lui Alex Maxim la Stuttgart), Laurențiu Reghecampf pleacă din start cu avantajul susținerii președintelui FRF

Îi evită pe suporteri? "Tricolorii" revin cu charterul la Bucureşti, marţi dimineaţă, la ora 3:00

sosire nationala

Românii aşteptau cu speranţe mari turneul final al Euro 2016. Chiar dacă ne-am calificat doar de două ori în ultimii 16 ani la o astfel de competiţie, noi mereu sperăm să trecem de grupe. Cel puţin! Lumea a rămas însă cu un gust amar după meciurile cu Elveţia şi cu Albania, iar o parte dintre jucători chiar au recunoscut că ne-am făcut de ruşine. "Tricolorii" vin în această noapte la Bucureşti, la ora 3:00, o oră la care au şanse mari să nu dea ochii cu prea multă lume. Faptul că vin cu charterul, adică un avion care îi aduce doar pe ei, te duce cu gândul că asta şi-ar şi dori să fie cât mai puţină lume la aeroport!

Video Ronaldo n-a marcat la Euro, dar a fost premiat de UEFA pentru cel mai frumos gol din UCL

ronaldo gol as roma

Cristiano Ronaldo (31 de ani) nu a marcat niciun gol în primele două partide ale Portugaliei de la Euro 2016, dar a fost totuși premiat de UEFA.

Un club important din Liga 1, aproape să fie preluat de nemţi! Un investitor are o avere de 12 miliarde $

craiova

CS Universitatea Craiova ar putea să îşi schimbe în viitorul apropiat finanţatorul, Mihai Rotaru discutând despre predarea pachetului de acţiuni unor investitori germani, printre care se află şi Klaus Michael Kuhne. Acesta ar avea o avere de 12,2 miliarde de dolari, conform Forbes.Neamţul, în vârstă de 79 de ani, are afaceri în diverse domenii şi a

CSMS Iaşi şi-a aflat adversara din turul doi preliminar al Europa League: Hajduk Split

csms

Aflată la debutul în cupele europene, CSMS Iaşi va avea o misiune complicată în turul secund al preliminariilor Europa League: va întâlni Hajduk Split (Croaţia).

Video Sunt și suporteri pașnici la Euro. Dedicația pe care i-au făcut-o unui bebeluș câțiva fani irlandezi

fani irlandezi

Violențele dintre suporteri, în special cele dintre ruși și englezi, au făcut rapid înconjurul lumii și i-au băgat în ședință pe mai marii UEFA, care au luat măsuri drastice în acest sens.

Presa albaneză jubilează după victoria cu România: "Istoric! Avem speranţe de calificare!"

albaneji

Presa albaneză salută "victoria istorică" obţinută împotriva României (1-0) la Campionatul European, rezultat care permite naţionalei antrenate de Gianni De Biasi, debutantă la un turneu final, să spere că se va califica în optimi de finală.

Video SOS transmis de Reghe. Tehnicianul are în Slovenia un lot subţire şi cere urgent întăriri

reghe antrenament-1

Steaua a început pregătirea de vară în Slovenia, însă lui Reghecampf îi lipsesc mulţi jucători.Patru dintre ei sunt la ec

Shaqiri, faza zilei la Euro: "Sper că firma de echipament nu produce şi prezervative"

shaquiri

Mijlocaşul naţionalei de fotbal a Elveţiei, Xherdan Shaqiri, a ironizat calitatea tricourilor fabricate de firma Puma, purtate de el şi de coechipierii săi în partida cu Franţa, spunând, pentru televiziunea elveţiană SRF, că speră că ''Puma nu fabrică prezervative'', scrie AFP.

Albania are nevoie de o minune pentru a ajunge în optimi. Clasamentul locurilor trei la Euro

alvania

Victoria Albaniei în faţa României, scor 1-0, nu se va concretiza, cel mai probabil, într-o calificare în optimile de finală pentru adversarii noştri de aseară.

Moldovan și-a încheiat treburile cu naționala. A fost prezentat la Auxerre!

tata puiu-3

La mai puțin de 24 de ore după ce România a fost eliminată de la Euro 2016, ca urmare a eșecului cu Albania, oficialii celor de la Auxerre l-au prezentat oficial pe Viorel Moldovan drept noul antrenor al echipei.

Video Rusia - Țara Galilor 0-3. Cu Bale în mare formă, galezii au terminat grupa pe primul loc

bucurie Bale

Rusia și Țara Galilor vor lupta diseară, de la ora 22:00, pe ”Stadium Municipal” din Tolouse, pentru un loc în optimile lui Euro 2016.

Anglia - Slovacia 0-0. Englezii se califică de pe locul doi

rooney suparat

Anglia - Slovacia, meci decisiv pentru calificarea din grupa B, se joacă în această seară de la ora 22:00, la Saint-Etienne.În ciuda mizei meciului, Roy Hodgson, tehnicianu

S-au stabilit meciurile primelor două tururi preliminare din Champions League

draw

Astăzi, la Nyon, au avut loc tragerile la sorţi pentru primele două tururi din Liga Campionilor.

Sânmărtean nu-i rămâne dator lui Iordănescu: ”Îmi pare rău că n-am putut face mai mult în 45 de minute!”

sanmartean nationala

România a fost eliminată rușinos de la Euro 2016, după eșecul cu Albania, scor 0-1, ultimul din Grupa A iar motivele care au dus la acest eșec sunt multiple. Unul dintre acestea este legat și de atmosfera precară din interiorul lotului.

Bărbatul care a sunat la 112, amendat cu 500 de lei: "Am vrut să-l împuşc pe Iordănescu pe aeroport"

plecare

Un bărbat a fost audiat la Secţia 2 de Poliţie din Bucureşti, după ce a sunat la 112 şi a anunţat că îl va împuşca pe Anghel Iordănescu, selecţionerul echipei naţionale de fotbal.

Euro 2016, capăt de linie pentru mulţi tricolori. Reconstrucţie - cum ar putea arăta naţionala la CM

nationala

Meciul cu Albania, scor 0-1, a fost capăt de drum pentru mulţi dintre tricolori, noul selecţioner urmând a fi mandatat cu formarea unui grup tânăr care să reuşească pe termen lung performanţă. Primul obiectiv va fi calificarea la CM 2018, însă misiunea pare în acest moment extrem de complicată.

Juventus insistă pentru Andre Gomes. Cât și-au propus torinezii să achite pentru mijlocaș

andre gomes valencia getty

Andre Gomes (22 de ani) pare, de la o zi la alta, tot mai aproape de Juventus. Cu prilejul partidei de la Euro 2016, Belgia - Italia, scor 0-2, de la Lyon, directorul sportiv al torinezilor, Fabio Paratici, s-a întâlnit cu Jesus Vicente Garcia Pitarch, managerul celor de la Valencia, pentru a insista pe marginea acestui transfer.

Francezii remarcă problemele fizice ale României. Alibec, Prepeliţă şi Stancu, cei mai slabi cu Albania

alibec1

France Football a remarcat problemele fizice ale naţionalei României în meciul de duminică împotriva Albaniei (0-1), ultimul la EURO 2016 pentru tricolori, care au încheiat pe locul 4 Grupa A, cu un singur punct.

Alibec ratează Champions League cu Astra: "Nu e foarte grav, dar tot cred că stau 2-3 luni"

alibec denis

Denis Alibec a fost titular în ultima partidă disputată de România la Euro 2016, 0-1 cu Albania. Atacantul Astrei a rezistat pe teren doar 55 de minute. La începutul reprizei secunde, în urma unui duel cu un adversar, piciorul stâng i-a rămas prins în gazon, iar Alibec nu a mai putut continua, fiind scos pe targă.

Cârțu: ”Toată lumea să plece! E lipsă de valoare în Liga 1. Păi, a ajuns Steaua să-l ia pe Golubovic?”

nationala

România a încheiat socotelile cu Euro 2016 după faza grupelor, dar maniera de joc a tricolorilor a fost cea care a deranjat mai mult. Declarația selecționerului Anghel Iordănescu, care a spus că trebuie considerată o performanță calificarea în sine, că se gândește mai mult la concediu decât la demisie și că lasă opinia publică să-l judece, a iscat mai multe comentarii în țară.

Un bărbat, audiat la Secţia 2, după ce a sunat la 112 şi a anunţat că vrea să îl împuşte pe Iordănescu

angh

Un bărbat este audiat la această oră la Secţia 2 de Poliţie din Bucureşti, după ce a sunat la 112 şi a anunţat că îl va împuşca pe Anghel Iordănescu, selecţionerul echipei naţionale de fotbal.

Simona Halep se menţine pe locul 5 WTA. 5 românce în TOP 100

simona

Simona Halep se menţine pe locul 5 în clasamentul WTA, conform ierarhiei care a fost anunţată luni, iar Sorana Cîrstea, sfert-finalistă la Mallorca, a urcat de pe poziţia 97 pe 86, scrie news.ro. Halep are 4372 de puncte, iar Cîrstea are 771 de puncte.

Aseară i-a surclasat pe români, azi Arsenal e gata să plătească o sumă record pentru transferul lui

ar 1

Elseid Hysaj, cel mai cunoscut jucător al Albaniei, este la mare căutare în această perioadă. După confruntarea contra României, Wenger s-a decis să ofere 19

LeBron James a scris istorie! Cavs a câştigat pentru prima oară titlul în NBA, după o revenire unică

lebron curry

Echipa de baschet Cleveland Cavaliers a câştigat pentru prima dată în istoria sa titlul de campioană în NBA (liga profesionistă nord-americană) după ce a obţinut cea de-a patra victorie, duminică seara, contra formaţiei Golden State Warriors.

Situaţie critică la Steaua. Doar 3 achiziţii, termenul limită pentru transferurile lui Marin şi Tănase a expirat

marin tanase

La finalul săptămânii trecute, deadlineul stabilit de Becali pentru Hagi în privinţa transferurilor lui Răzvan Marin şi Florin Tănase a expirat. În aceste condiţii, şansele ca cei doi să mai evolueze sub comanda lui Reghe în noul sezon au scăzut destu

Alege Pogba să semneze cu Real? ”Îl admiră pe Zidane, dar și proiectul clubului din Madrid!”

pogba getty

Mino Raiola pare omul-momentului în această pauză competițională. După ce se va fi terminat Campionatul European, jucători precum Pogba, Ibrahimovic, Balotelli, Lukaku, Mkhitaryan sau Donnarumma pot muta pe piața transferurilor.

Wenger a lămurit situația lui Jamie Vardy. Cât a oferit Arsenal pentru atacantul lui Leicester

Jamie Vardy getty

Atacantul lui Leicester City, Jamie Vardy (29 de ani), este unul dintre cei mai curtați fotbaliști englezi ai momentului. Arsenal este unul dintre cluburile care și-a arătat disponibilitatea de a face transferul.

  • 10:00 Stirile Digi Sport
  • 10:15 Euro Fotbal
  • 11:00 Stirile Digi Sport
  • 11:15 Digi Sport Special
  • 12:00 Stirile Digi Sport
  • 12:15 Fotbal Club
  • 13:00 Stirile Digi Sport
  • 13:15 Euro Fotbal
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, ora 15:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 17:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, ora 19:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Chemnitz, Deutschland 15. November 2023: FIBA Europe Cup - 2023/2024 - Niners Chemnitz vs. Spojnia Stargrad Im Bild: Bas

    BASCHET: Fenerbahce Istanbul - Monaco, ora 20:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 3

  • fotbal european

    MEDIA: Euro Fotbal, ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Liga Campionilor

    FOTBAL: Borussia Dortmund - PSG, ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult