Ultimele stiri

Barça, lovitură pentru Simeone. E gata să plătească clauza de reziliere pentru marele pariu al lui Atletico

theo hernandey

Barcelona este decisă să plătească în această vară clauza de reziliere pentru Theo Hernandez, fundaşul central al lui Atletico Madrid.

Ovidiu Haţegan arbitrează Italia - Irlanda 

coltescu

Românul Ovidiu Hațegan va arbitra meciul Italia - Irlanda, din Grupa E a EURO 2016, care se va desfășura miercuri, de la ora 22:00, la Lille.

Croaţii ar plănui să saboteze "finala" grupei, cu Spania, astfel încât echipa să fie exclusă de la Euro

croatia

Fanii croaţi ar plănui să întrerupă şi "finala" grupei D, cu Spania, astfel încât echipa naţională să fie exclusă de la Euro. Ei vor să protesteze astfel, se pare, în legătură cu modul în care fotbalul croat este controlat din umbră de un personaj spun ei toxic, Zdravko Mamic.

OFICIAL: Edi Iordănescu a plecat de la Pandurii. "Mă încearcă un sentiment de regret imens"

edi 1

Aşa cum digisport.ro a anunţat în EXCLUSIVITATE, antrenorul Edward Iordănescu a decis să nu mai continue la Pandurii Târgu Jiu. Informaţia a fost confirmată azi, pe site-ul oficial al grupării gorjene.

Plecarea lui Neymar, tot mai aproape? Anunţul făcut de ziarul de casă al Barcelonei 

neymar getty

Pentru a doua zi consecutivă, presa catalană este îngrijorată de faptul că Neymar ar putea părăsi Barcelona pentru o altă forță majoră a fotbalului european.

Faliment

faliment

Am ajuns să privim imagini cu bucuria albanezilor pe străzile din Tirana. Sadiku ne executase într-o noapte istorică pentru ei, cu complicitatea alor noştri. Groaznice şi sugestive nume proprii. Nici Tătăruşanu, ori Chiricheş nu ne sunt mai dragi azi şi acum. Naţionala şi-a arătat iar limitele şi a dezamăgit. Nu mai e o ştire.

Cu câteva ore înainte de meciul cu Albania, Răzvan Raţ ştia că va fi titular

rat-3

România a fost eliminată de la Euro 2016 încă din faza grupelor, după ce a pierdut, scor 0-1, în faţa Albaniei. Selecţionerul s-a confruntat cu probleme de lot înaintea duelului, mai mulţi jucători fiind incerţi. Unul dintre ei a fost Răzvan Raţ, care nu a evoluat niciun minut aseară, locul său în primul 11 fiind luat de Alexandru Măţel, deoarece Steliano Filip era şi el nerefăcut complet.

"Turişti" în Franţa. Statistica ruşinii: doar trei şuturi pe poartă în medie şi repetenţii Euro la km acoperiţi

rom alb

România a părăsit lamentabil turneul final din Franţa, după o prestaţie jenantă în faţa Albaniei, adversar care ne-a bătut abia pentru a doua oară în 70 de ani.

De Biasi a explicat cum a învins România: ”Am jucat mai mult cu mintea. Calificarea e realizabilă”

de biasi

Italianul Giovanni De Biasi, selecţionerul Albaniei, s-a arătat optimist în ceea ce privește calificarea reprezentativei sale în optimile de finală ale lui Euro 2016, după victoria reuşită duminică în faţa României, în ultimul meci din Grupa A.

Presa internaţională: "Campanie dezamăgitoare pentru România!" / "E mult de lucru"

romania presa

Presa internaţională a notat, duminică seară, după eliminarea României de la Campionatul European, că echipa tricoloră a fost "dezamăgitoare" şi "o pradă uşoară pentru albanezi", subliniind totodată şi finalul trist de mandat pentru Anghei Iordănescu, informează news.ro.

A fost ultimul meci al lui Iordănescu la națională? ”Las opinia publică să mă judece!”

angh iordanescu

Naționala de fotbal a României a pierdut lamentabil meciul cu Albania, ultimul din Grupa A, și a încheiat socotelile cu Euro 2016. La finalul partidei de pe ”Stade de Lyon”, selecționerul Anghel Iordănescu a spus că nu este o rușine această eliminare și că, din contră, trebuie să o tratăm ca pe o performanță.

Tehnician străin, obiectivul FRF! Burleanu: "Noi preferăm modelul german". Ce variante sunt

collage rom-1

După dezastrul de la Euro, Iordănescu va fi schimbat cel mai probabil de un tehnician străin. Bruno Labbadia, tehnicianul lui Hamburg, aflat şi în trecut pe lista FRF, e o variantă.

Video&Foto Albanezii au petrecut până târziu în noapte pe străzile din Tirana după victoria cu România

tieran

Mii de albanezi de toate vârstele au izbucnit de fericire în noaptea de duminică la Tirana, după victoria selecţionatei lor în faţa României (1-0), în grupa A a EURO 2016, prima într-o competiţie internaţională, relatează AFP.

Mesajul unui club din Liga 1 pentru Iordănescu: ”Domnule general, să vă fie rușine!”

anghel iord

"Domnule General, să va fie ruşine!", este mesajul postat pe pagina oficială de Facebook a grupării CSU Craiova, duminică seară, după eliminarea naţionalei României pregătită de Anghel Iordănescu de la Euro-2016.

Torje, după eşecul cu Albania: "E ruşinos rezultatul şi tot ce am făcut la Euro"

DSC 0928

Gabriel Torje a declarat că eşecul suferit de România în faţa Albaniei, scor 0-1, "este ruşinos", la fel ca întreaga evoluţie a "tricolorilor" la Euro 2016.

Dragomir, după eliminarea de la Euro: ”Când pui maimuțele să te bărbierească cu briciul”

dreagomir

Fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, duminică seară, după eliminarea României din faza grupelor la Campionatul European, că înfrângerea cu Albania, scor 0-1, este cea mai mare umilinţă din istoria echipei naţionale.

Dragoș Grigore: "Nu ne-am ridicat la nivelul aşteptat, suntem responsabili de greşelile făcute

dragos grigore

Dragoş Grigore a declarat duminică seara, după înfrângerea României în faţa Albaniei (scor 1-0), că jucătorii echipei naţionale nu s-au ridicat la nivelul aşteptat şi că toţi trebuie să îşi asume greşelile făcute la EURO 2016.

Verdictul preliminar al medicilor în cazul accidentării lui Alibec

alibec accidentare albania

Ghinion teribil pentru Denis Alibec, în meciul dintre România şi Albania, din ultima etapă a grupei A de la Euro 2016. Atacantul campioanei Astra Giurgiu s-a accidentat la genunchi la începutul reprizei a doua a partidei de la Lyon şi a fost scos pe targă de pe gazon.

Mircea Sandu, după ruşinea de la Euro: "Schimbarea medicului a contat mai mult decât un antrenor"

sandu nationala

România a părăsit ruşinos Euro 2016, fiind învinsă în ultimul meci din grupa A de Albania, scor 0-1, iar fostul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, consideră că schimbarea staff-ului medical înaintea turneului final a cântărit decisiv în eşecul din Franţa.

Agenţia France-Presse: "Sfârşit trist pentru legendarul Anghel Iordănescu"

iordanescu-7

"Sfârşit trist pentru legendarul Anghel Iordănescu", scrie Agenţia France-Presse, după ce naţionala de fotbal a României a fost învinsă duminică de cea a Albaniei (0-1) în ultimul său meci din Grupa A a EURO 2016, rezultat în urma căruia "tricolorii" au încheiat pe ultimul loc, cu un singur punct.

Tristețea unei națiuni

tristetea unei natiuni

A fost meciul unei națiuni. Chiar aşa, cu Albania cum a fost el. Ciar am crezut că putem să ne depăsim condiția, că putem și noi să arătăm că avem caracter, că știm și altceva în afară să ne plângem că ne-au furat arbitrii, că n-avem bani și că, în general, soarta ne e potrivnică.

Video Șumudică, furibund: ”Toți șefii FRF să-și dea demisia! A fost o rușine pentru fotbalul românesc!”

romania sumi

Marius Șumudică, antrenorul campioanei României, a criticat dur prestația naționalei noastre la Euro 2016, cerând demisia întregii Federații Române de Fotbal.

Şumudică, dur după eșecul cu Albania: "Mi-e jenă că sunt campionul acestui fotbal"

sumudica albania

Antrenorul campioanei Astra Giurgiu, Marius Şumudică, nu şi-a ascuns dezamăgirea faţă de eliminarea ruşinoasă a României de la Euro 2016, în urma înfrângerii suferite în faţa Albaniei, scor 0-1, la Lyon.

Explicațiile lui Iordănescu: ”Nu este o eliminare rușinoasă! A fost o performanță că am ajuns aici”

iordanescu-6

România a fost eliminată rușinos de la Euro 2016, după ce a pierdut ultimul meci al Grupei A, 0-1 cu Albania, dar Anghel Iordănescu, selecționerul tricolorilor, nu consideră acest lucru un eșec.

Video Prunea acuză FRF pentru dezastrul de la Euro: "O conducere incompetentă şi falimentară"

romania albania rusine

România s-a făcut de râs la Euro 2016, fiind eliminată după înfrângerea cu Albania, scor 0-1, iar vina principală pentru acest dezastru aparţine conducerii Federaţiei Române de Fotbal, consideră fostul internaţional Florin Prunea.

Stanciu: ”Suntem slabi, nu meritam să ne calificăm. Ne pare rău că i-am dezamăgit pe fani”

stanciu

Nicușor Stanciu a fost, în meciul cu Albania, o umbră a celui care a fost în partida inaugurală, cu Franța. Mijlocașul Stelei a fost în nota echipei, printre cei mai slabi de pe teren. La finalul meciului, cu România deja eliminată, decarul naționalei aproape că a izbucnit în lacrimi în timp ce-și cerea scuze fanilor ”tricolorilor”.

Săpunaru, după dezastrul de la Euro: ”Am dezamăgit o țară întreagă, am dat cu piciorul acestei șanse!”

DSC 0879-1

România a fost eliminată rușinos de la Euro 2016, după eșecul usturător din fața Albaniei, scor 0-1, spre disperarea tricolorilor. Cristi Săpunaru, unul dintre cei mai buni fotbaliști ai noștri la acest Euro, abia și-a mai găsit cuvintele la finalul partidei de pe ”Stade de Lyon”.

Video ”Tricolorii”, făcuți praf după eșecul cu Albania: ”Capul jos, că nu au ce comenta după turneul ăsta!”

1romabalint

Albania ne-a bătut după 68 de ani, 1-0, iar România va părăsi Euro cu coada între picioare, pe ultimul loc al grupei A. Gabi Balint, fostul internațional și fostul ”secund” al naționalei, nu a avut milă pentru Tătărușanu și compania. Fostul atacant e tranșant: ”Trebuie să reconstruim altă echipă, de la zero!”.

Faulturi nesancționate și ofsaid greșit acordat. ”Tricolorii” pot acuza și arbitrajul cu Albania

captura ofsaid

România a fost învinsă de Albania, 0-1, și a pierdut orice șansă de calificare în optimile Euro 2016, dar poate acuza și arbitrajul pentru pierderea oricărei speranțe de a continua la turneul final din Franța. În minutul 71, Săpunaru a fost oprit eronat dintr-un atac care era sinonim cu golul.

Video&Foto Franța și Elveția, la ”rupere”. Trei jucători ai lui Petkovic s-au ales cu tricourile rupte în prima repriză

elvetia

Franța și Elveția au încheiat prima repriză la egalitate, 0-0, dar se poate spune că s-a jucat ”la rupere”. Trei jucători din naționala Elveției au fost nevoiți să-și schimbe tricourile înainte de pauză, din cauză că acestea s-au rupt în duelurile cu elevii lui Deschamps.

  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • 09:40 Stirile Digi Sport
  • 10:00 Stirile Digi Sport
  • 10:15 Euro Fotbal
  • 11:00 Stirile Digi Sport
  • 11:15 Digi Sport Special
  • 12:00 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, ora 15:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 17:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, ora 19:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Chemnitz, Deutschland 15. November 2023: FIBA Europe Cup - 2023/2024 - Niners Chemnitz vs. Spojnia Stargrad Im Bild: Bas

    BASCHET: Fenerbahce Istanbul - Monaco, ora 20:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 3

  • fotbal european

    MEDIA: Euro Fotbal, ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Liga Campionilor

    FOTBAL: Borussia Dortmund - PSG, ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult