Ultimele stiri

Puljic nu mai ajunge la Steaua. Transferul lui Varela la PAOK, în pericol?

puljic dinamo

"Puljic e ca şi luat" anunța în urmă cu câteva zile Gigi Becali, însă fostul fundaș al lui Dinamo nu va mai ajunge în cele din urmă sub comanda lui Laurențiu Reghecampf. Ratarea transferului ar putea da peste cap trecerea lui Varela la PAOK.

Exclusiv Decizia lui Șumudică în privința viitorului său la Astra. ”Tocmai asta am discutat!”

spercupa-rom-37

Campioana a început cu dreptul noul sezon după ce a câștigat și Supercupa, al patrulea trofeu din istoria grupării din Giurgiu. Cu finanțatorul Ioan Niculae eliberat, oficialii ”astralilor” au emoții acum în privința deciziei pe care Marius Șumudică o va lua ca urmare a ofertei pe care a primit-o de la Gaziantepspor.

Video Spectacol total în prima gală Blood&Honour. Un român l-a făcut KO pe campionul european la kickbox

captura k1-1

Luptători medaliați la competiții europene și mondiale de kickbox și MMA (mixed martial arts) au urcat în ring în cadrul primei ediții a galei Blood & Honour, transmisă ÎN DIRECT la Digi Sport.

Conte: "Hazard poate ajunge la același nivel cu Messi și Cristiano Ronaldo"

hazard

Proaspăt instalat pe banca lui Chelsea, italianul Antonio Conte e de părere că Eden Hazard poate ajunge sub comanda sa la același nivel cu Messi sau Cristiano Ronaldo. Belgianul a avut un sezon precedent dezastruos (4 goluri și 4 pase decisive în 31 de meciuri), dar a dat semne la Campionatul European din Franța că este într-o revenire de formă.

Foto Echipament inedit pentru Steaua în finala Cupei Ligii! Remember pentru câștigarea CCE

steaua tricou 1

Steaua va disputa diseară, de la ora 20:00, pe ”Arena Națională”, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, primul meci oficial al sezonului, care va coincide și cu finala Cupei Ligii, contra Concordiei Chiajna.

Video Marquez și Bradl au suferit din cauza ploii la Sachsenring. Accidente spectaculoase, dar dureroase 

captura marquez

Încălzirea pentru Marele Premiu al Germaniei la clasa MotoGP s-a desfășurat pe o ploaie, iar incidentele nu au lipsit. Marc Marquez, care sâmbătă a obținut pole position-ul, a suferit un accident care ar fi putut avea urmări grave, dar a reușit să scape doar cu o zgârietură la bărbie.

Video Steaua - Concordia, 2-1. Hamroun aduce a doua Cupă a Ligii în vitrina roș-albaștrilor

premiere steaua

Finala Cupei Ligii, amânată din sezonul trecut din cauza programamului naționalei României înainte de Euro 2016, aduce față în față două echipe cu stări de spirit diametral opuse. În timp ce roș-albaștrii au ambiții mari, legate de accederea în grupele unei competiții europene, ilfovenii par a fi marcați de incidentele din Turcia. Delegația celor de la Concordia a ajuns la București sâmbătă seară, în jurul orei 20:00, după mai multe ore de așteptare la Istanbul în așteptarea ok-ului pentru zbor.

Napoli a clarificat situația lui Higuain. Ce au anunțat italienii

higuain-1

Presa din Italia a scris zilele trecute că Juventus este aproape să realizeze unul dintre cele mai spectaculoase transferuri din această vară după ce s-ar fi înțeles cu Napoli pentru argentinianul Gonzalo Higuain. După o perioadă în care a preferat să mențină suspansul, vicecampioana Italiei a oferit un răspuns în privința situației atacantului.

Video Gazon distrus după Supercupă. ”Nu putem juca pe o asemenea suprafață cu Muntenegru!”

spercupa-rom-65

Supercupa României, adjudecată de gruparea campioană, grație golului marcat de William de Amorim, a fost marcată puternic de o ploaie torențială, care și-a pus amprenta pe evoluția ambelor formații.

Barça pornește "operațiunea Messi". Campionii îi vor prelungi contractul când se întoarce din vacanță

messi-1

După ce a reușit să îi prelungească lui Neymar contractul până în 2021 și a rezolvat primele 3 transferuri din această vară - Denis Suarez, Samuel Umtiti și Lucas Digne - Barcelona a demarat o "operațiune" și mai importantă: încearcă să îl convingă și pe Lionel Messi să semneze o nouă înțelegere.

Burleanu a dezvăluit când va fi apt Camora pentru a fi selecționat de Daum în naționala României

camora-1

Ardelenii au ratat adjudecarea Supercupei României, dar unul dintre jucătorii echipei lui Vasile Miriuță a primit la final, indirect, o veste bună din partea lui Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal.

Video Giurgiuvenii au primit trofeul de la selecţionerul Daum: "Echipa mai norocoasă a câştigat"

daum-5

VIDEO Astra - CFR 1-0. Astra Giurgiu a câştigat dramatic al patrulea trofeu din istoria clubului, după golul marcat de De Amorim pe final. Campionii au primit cupa chiar de la noul selecţioner al României, Christoph Daum.

Video Silviu Lung jr. s-a accidentat în Supercupă. Cât va lipsi portarul Astrei

lung accidentare

Portarul giurgiuvenilor s-a accidentat în minutul 28 al partidei, după o ciocnire cu Păun, după ce a ieșit pe o centrare. Lung jr a avut nevoie de patru minute de îngrijiri medicale pentru a putea continua jocul, dar la pauză a cerut schimabarea.

Jucătorul surpriză de care s-a interesat selecționerul Daum la Supercupă: ”Nu m-a întrebat de Camora” 

supercupa

Vasile Miriuță s-a întâlnit, sâmbătă, cu noul selecționer, Christoph Daum. După meciul din Supercupa României, pierdut de CFR Cluj, cu scorul de 1-0, în fața Astrei, antrenorul clujenilor a dezvăluit, pentru Digi Sport, de ce jucător din echipa sa a întrebat Daum.

Video Chiar şi suspendat, Şumudică a ridicat Supercupa deasupra capului, în tribună

sumi-2

Marius Șumudică nu a putut sta pe banca Astrei la Supercupa României cu CFR Cluj. Chiar și fără antrenor, giurgiuvenii au reușit să se impună cu 1-0 și să câștige astfel cel de al 4-lea trofeu din istorie.

Video Românul De Amorim, gol sub ochii lui Daum: ”Aștept convocarea”. Mai vrea un conațional la lot

de amorim

William De Amorim, marcatorul singurului gol al Supercupei României, este deja cetățean român și așteaptă în orice moment prima selecție la echipa națională.

Video Concordia a revenit din infern: "Doar în filme mai vezi aşa ceva. Fotbalul e pe locul 2 acum"

turcia

Concordia a ajuns în ţară cu mai puţin de 24 de ore înainte de finala Cupei Ligii, transmisă în direct de Digi Sport 1, astăzi, de la ora 20:00. Jucătorii lui Emil Săndoi au trăit pe viu tentativa de lovitură de stat din Turcia.

Video De ce se opune Steaua regulii jucătorului sub 21 de ani: ”Nu ne ajută în UCL”

reghe-3

Laurențiu Reghecampf nu se poate obișnui cu ideea că trebuie să folosească un jucător de maxim 21 de ani, pe teren, pe tot parcursul jocului. Antrenorul roș-albaștrilor consideră ca această regulă, impusă de FRF, este prost făcută și ar trebui modificată, dacă nu se va renunța la ea.

Video CFR putea trimite meciul la penalty-uri. Ocazie uluitoare în prelungirile Supercupei României

captura ratare cfr

VIDEO Astra - CFR 1-0. Giurgiuvenii au câştigat Supercupa României, după un gol marcat pe final de William De Amorim, dar situaţia putea fi alta, feroviarii având o şansă uluitoare de a trimite meciul la penalty-uri.

10 dintre primii 30 de jucători din topul ATP nu participă la JO. Berdych, ultimul pe listă

berdych

Simona Halep nu este singurul nume mare al tenisului care nu va participa la Jocurile Olimpice. Pe tabloul masculin, situaţia este mult mai dificilă: nu mai puţin de 10 dintre primii 30 de jucători din topul ATP nu vor fi la Rio în această vară.

Video Exclusiv După venirea lui Daum, Papp vrea iar la națională: ”Sper că mă va vedea și aici, în Elveția”

pggg

Paul Papp a dat Steaua pe liga a doua elvețiană și a trecut peste momentul despărțirii de roș-albaștri. Nu același lucru se poate spune despre faptul că a ratat Euro 2016, deşi a contribuit decisiv la calificarea la turneul final, cu două goluri marcate împotriva Irlandei de Nord.

Video Reghecampf îl contrazice pe Becali: "Niciun jucător nu a zis că nu va merge la naţională"

becali-1

Laurenţiu Reghecampf a revenit la sentimente mai bune în ceea ce îl priveşte pe noul selecţioner, Christoph Daum. Antrenorul Stelei l-a contrazis pe Gigi Becali, cel care îl atacase pe germanul de 62 de ani şi anunţase că doi jucători ai Stelei nu vor să lucreze cu acesta la naţională.

Video Simona regretă că nu va merge la Rio: "E important să câştigi o medalie la Olimpiadă"

halep-16

Simona Halep regretă că nu va participa la Jocurile Olimpice, dar este convinsă că a luat cea mai bună decizie. Constănţeanca nu a vrut să-şi asume niciun risc de infecţie cu virusul Zika.

Daum s-a întâlnit, sâmbătă, cu Șumudică și Miriuță. ”Îmi place temperamentul său”

daum si sumudica

Clubul Astra Giurgiu a anunţat, sâmbătă, pe site-ul oficial, că selecţionerul Christoph Daum s-a întâlnit cu tehnicianul Marius Şumudică, cu care a discutat mai mult de jumătate de oră, la finalul acesteia antrenorul campioanei României declarând că îi place temperamentul germanului şi că probabil va mai avea discuţii cu acesta.

Video Strada de sport: şoseaua Kiseleff a fost luată cu asalt

captura kiselev

Şoseaua Kiseleff din Capitală a fost luată cu asalt şi în acest weekend. Copii de toate vârstele au jucat baschet, tenis de masă, badminton şi şi-au încercat forţele la escaladă. Traficul auto a fost deviat, iar distracţia a atins cele mai mari cote în cadrul evenimentului Via Sport.

Video Exclusiv Fostul secund al lui Daum: ”România s-a ales cu un antrenor ambițios. O va duce la CM”

captura koch

Papp are o şansă în plus să revină la naţională în mandatul lui Daum - fostul secund al selecţionerului neamţ lucrează FC Wil, elveţienii la care a ajuns vara aceasta şi Papp.

Video Exclusiv Simona explică evoluţia oscilantă din primul set al semifinalei: "Nu simţeam corzile"

halep-15

Simona Halep s-a calificat cu mari emoţii în finala de la BRD Bucharest Open, după ce a învins-o, în direct la Digi Sport 1, pe Vania King (144 WTA), în trei seturi, 6-7, 6-4, 6-3, ajungând în ultimul act al unei competiţii pentru a 21-a oară în carieră.

Video Exclusiv Papp le ține pumnii foștilor colegi în UCL: ”Sper să se califice Steaua, deși va pierde din valoare”

captura papp

Ajuns de la Steaua în liga a doua din Elveția, Paul Papp e convins că a făcut alegerea perfectă. ”Nu mă mai simțeam dorit la Steaua”, s-a confesat fundașul.

Neymar e realist: "Cristiano e foarte aproape de câştigarea Balonului de Aur. Nu glumesc!"

neymar-1

După ce Paul Pogba şi Antoine Griezmann au declarat că Cristiano Ronaldo e favorit cert la câştigarea "Balonului de Aur", a venit rândul lui Neymar, coleg la Barcelona cu Lionel Messi, rivalul de temut al lusitanului, să îl laude pe starul Realului.

Video Steaua se vede deja câștigătoare a Cupei Ligii: ”Respectăm orice adversar, dar diferența de valoare e mare”

reghe-2

Steliștii vor cu orice preț să câștige meciul cu Chiajna, pentru a pleca cu un moral bun în noul sezon. Laurențiu Reghecampf e convins că echipa sa este favorită, însă este conștient că nu va fi deloc ușor.

  • 14:00 Stirile Digi Sport
  • 14:15 Digi Sport Special
  • 14:30 etapa 10 Superliga: Rezumatele Etapei
  • 15:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 15:30 LIVE Liga Digi Sport
  • 17:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 17:30 LIVE Fotbal European
  • 19:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, 15:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • futsal-gol

    FUTSAL: CFR Timișoara - United Galați, 17:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 3

  • craioveanu

    MEDIA: Fotbal European, 17:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • colaj fotbal club

    MEDIA: Fotbal Club, 19:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, 21:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult