Ultimele stiri

Foto Ianis Hagi, prezentat oficial la Fiorentina. "Mă simt pregătit să joc în Serie A"

ianis1

Ianis Hagi a fost prezentat oficial la Fiorentina în cadrul unei conferință de presă la care a participat altăuri de președintele clubului, Pantaleo Corvino. Hagi jr. a declarat că vrea să calce pe urmele unui alt jucător român care a îmbrăcat tricoul toscanilor, Adrian Mutu și e convins că are calitățile necesare pentru a jucat în Serie A la doar 17 ani.

Dezastru în kaiac-canoe! România, suspendată un an din cauza dopajului. Ratăm JO de la Rio

kaiac canoe

Federaţia Română de Kaiac-Canoe a primit astăzi o lovitură incredibilă. A fost exclusă pentru un an, din toate competiţiile, de forul internaţional din cauza numeroaselor scandaluri de dopaj în care au fost implicaţi sportivii români în acest an.

Detaliile afacerii "Chipciu". Ce sumă primeşte, de fapt, Steaua şi ce număr va purta fotbalistul la Anderlecht

chipciu steaua buc

Gigi Becali dă o nouă lovitură, din punct de vedere financiar, în această vară. Transferul lui Alexandru Chipciu la Anderlecht va aduce o sumă importantă în conturile Stelei.

Daum a vorbit despre șansele echipelor românești în preliminariile Ligii Campionilor

captura daum

Christoph Daum a vorbit despre tragerea la sorți care a avut loc vineri în Elveția și în urma căreia formațiile românești care vor evolua în preliminariile Ligii Campionilor și-au aflat viitoarele adversare.

Mancini nu e pe placul noilor patroni ai Interului. Chinezii îl vor pe Simeone

mancini

Viitorul lui Roberto Mancini pe banca Interului este incert după venirea noilor patroni chinezi ai "nerazzurrilor".

Mahrez își forțează plecarea de la Leicester. Poate rămâne tot în Premier League

mahrez

Riyad Mahrez a explodat la Leicester sub comanda lui Claudio Ranieri și la finalul sezonului trecut a fost desemnat de către Asociația Fotbaliștilor Profesioniști din Anglia (PFA) cel mai bun jucător din Premier League. Formațiile cu nume din Anglia au pus ochii pe algerian, dar "Vulpile" vor să-l păstreze cu orice preț și i-au oferit un nou contract. Presa din Anglia anunță însă că Mahrez vrea să-și forțeze plecarea de la Leicester.

Juventus nu renunţă la Pogba. Îi va oferi un nou contract francezului

pogba-1

Juventus nu e dispusă să renunţe la Paul Pogba nici pentru suma imensă pe care Manchester United ar fi gata să o plătească pentru francez, 123 de milioane de euro, plus 20 de milioane de euro salariu anual pentru fotbalist.

Video Real Madrid vinde tricouri pentru noul sezon. Clip spectaculos de prezentare

real madrid bale

Real Madrid şi-a lansat spectaculos campania de vânzare a tricourilor pentru sezonul viitor.

Exclusiv Steaua încearcă să scape de Tade și Alcenat. Jucătorii pun condiţii pentru a pleca

tade alcenat

Gregory Tade și Jean Sony Alcenat au fost aduși la Steaua pentru a acoperi două posturi deficitare în acea perioadă, cel de atacant și cel de fundaș dreapta, însă niciunul dintre ei nu a dat randamentul așteptat. Cum ambii au salarii extrem de mari, dar nu mai fac parte din planurile de viitor ale lui Laurențiu Reghecampf, conducerea roș-albaștrilor încearcă să-i vândă.

Amicalul dintre Fenerbahce şi Lyon, anulat din cauza situaţiei politice din Turcia

lovitura turcia

Situaţia politică dificilă din Turcia afectează şi fotbalul.

Ultima poză în tricoul Stelei? Chipciu pleacă la Anderlecht

steaua olanda

Alexandru Chipciu va părăsi Steaua chiar înainte de debutul noului sezon.

OFICIAL: Shevchenko este noul selecționer al Ucrainei. "Voi pune accent pe disciplină"

sheva1

Fostul atacant Andriy Shevchenko a fost numit în funcţia de selecţioner al Ucrainei, în locul lui Mihail Fomenko, care a demisionat după eliminarea echipei încă din faza grupelor la Euro-2016. Informația că Shevchenko va prelua naționala Ucrainei apăruse încă din timpul turneului final din Franța, însă mutarea a devenit oficială abia în acest sfârșit de săptămână.

Își pregătește Puljic venirea? "Steaua este concretă, cu Dinamo sunt multe poveşti"

puljic-1

Ante Puljic este subiect închis pentru Dinamo și judecând după ultimele declarații ale jucătorului pare că nu mai există nicio cale de întoarcere. Fundaşul împrumutat anul trecut de Gent în Ştefan cel Mare va alege o altă provocare din vara acestui an, dar aceasta pare a venit tot din Liga 1. Croatul ar ptuea ajunge chiar la marea rivală a roș-albilor, Steaua.

Miriuţă: "Sunt sigur că Supercupa va rămâne la Cluj. E important că avem fanii cu noi"

miri camora

Vasile Miriuţă speră ca echipa la care a revenit în această vară, CFR Cluj, să câştige Supercupa României, deşi admite că adversara Astra Giurgiu este o echipă foarte bună. El a mai spus că portughezul Mario Camora este cel mai bun fundaş stânga din România şi ar trebui convocat la naţională.

Payet, contrazis de propriul agent: "Poate părăsi West Ham în această vară"

payet west ham-2

Unul dintre cei mai buni jucători de la Euro 2016, Dimitri Payet, a anunţat în presa engleză că e decis 100 % să continue şi sezonul viitor la West Ham, însă agentul său susţine contrariul.

Erik Sabo, jucătorul care nu zâmbește niciodată. Povestea noului transfer al Stelei

sabo

Așa cu Digi Sport a anunțat ÎN EXCLUSIVITATE încă de vineri după-amiază, Erik Sabo este jucătorul pe care PAOK îl va trimite la Steaua, alături de 1.000.000. de euro, în schimbul lui Fernando Varela. Mijlocașul cotat de site-urile de specialitate la 900.000 de euro are o poveste de viață extrem de interesantă.

Barcelona îşi linişteşte fanii. Niciun jucător nu a fost afectat de lovitura de stat din Turcia

lovitura tucia

Fanii Barcelonei au primit cu emoţii vestea tentativei de lovitură de stat din Turcia, ţară în care se află, în această perioadă, mai mulţi fotbalişti ai catalanilor.

Lobonţ şi-a prelungit contractul cu AS Roma

lobby

Bogdan Lobonţ şi-a prelungit contractul cu AS Roma, a anunţat agentul Pietro Chiodi printr-o postare făcută pe contul său de Facebook, informează site-ul laroma24.it.

Weekend decisiv pentru transferul verii în Serie A TIM: Higuain şi-a dat acordul să meargă la Juve

higuain napoli

Juventus este aproape să realizeze unul dintre cele mai spectaculoase transferuri ale verii în fotbalul mondial.

Video Astra - CFR 1-0. Giurgiuvenii reușesc să câștige al 4-lea trofeu din istorie

astra-2

Noul sezon din fotbalul românesc începe ÎN DIRECT la Digi Sport 1, în această seară, de la ora 21:45, cu Supercupa României dintre Astra și CFR Cluj.

Real a câştigat bătălia cu Barça pentru "perla" Braziliei. Transfer de 24 de milioane €

gabriel jesus-1

Real Madrid este la un pas să transfere noul copil-minune al fotbalului brazilian, Gabriel Jesus. Jurnaliştii de la As susţin că "galacticii" au câştigat lupta cu marea rivală, Barcelona, pentru semnătura atacantului lui Palmeiras, de care mai este interesată şi Inter.

Alin Petrache: "Respect decizia Simonei şi îi urez succes mai departe"

alin

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), Alin Petrache, a afirmat că nu are de gând să comenteze decizia Simonei Halep de a nu participa la Jocurile Olimpice şi că respectă hotărârea sportivei şi îi urează succes mai departe.

Rețeta de succes a Stelei: a vândut o echipă întreagă și a încasat peste 30 de milioane de euro

fernando varela bucurie steaua

Steaua va începe sezonul competițional fără doi oameni importanți după ce Gigi Becali a decis să-i vândă pe Alexandru Chipciu și Fernando Varela în Belgia (Anderlecht), respectiv Grecia (PAOK). Cele două transferuri vor aduce în conturile roș-albaștrilor aproximativ 4,5 milioane de euro, confirmând încă o dată faptul că Steaua a găsit o rețetă de succes în ceea ce privește vânzările de jucători.

James Rodriguez poate părăsi Real Madrid. Luptă în trei pentru transferul columbianului

james united

James Rodriguez ar putea părăsi Real Madrid, la doi ani după venirea pe Santiago Bernabeu. Jurnaliştii de la Marca susţin că mijlocaşul columbian, nemulţumit de numărul minutelor jucate în ultimul sezon, e tot mai tentat să-i părăsească pe "galactici" în această vară.

OFICIAL: Finala Cupei Ligii, Steaua - Concordia, se joacă la data şi ora anunţate iniţial

chiajna

Delegaţia Concordiei Chiajna se află blocată în Istanbul, potrivit paginii de Facebook a clubului, după tentativa de lovitură de stat din Turcia.

Video Exclusiv Simona s-a calificat cu mari emoţii în finala de la BRD Bucharest Open. Victorie în 3 seturi

halep2-2

Simona Halep este tot mai aproape de a triumfa din nou la BRD Bucharest Open. Constănţeanca de 24 de ani o va avea adversară, în semifinale, pe Vania King. A 144-a jucătoare a lumii a mai întâlnit-o de două ori pe numărul 5 WTA. În 2010 americanca s-a impus la Montreal, dar Halep s-a revanşat în acest an, la Indian Wells. A câştigat scurt, cu un dublu 6-1.

Video Adversar redutabil pentru Viitorul în prima participare europeană: "Au o experienţă enormă"

hagi-2

Viitorul nu a avut noroc la tragerea la sorţi pentru turul 3 preliminar al Europa League. Jucătorii lui Hagi vor întâlni campioana Belgiei din 2015.

Video Camora, urmărit de Daum: "Dacă eram selecţioner, îi dădeam de 4 ani paşaportul românesc"

camora

Meciul din Supercupa României va fi unul special pentru Mario Camora. Fundaşul CFR-ului va fi urmărit din tribună de Christoph Daum. Noul selecţioner este hotărât să naturalizeze jucători la echipa naţională, iar fotbalistul de 29 de ani este una dintre ţintele neamţului.

Video Campioana României nu se teme de Copenhaga! Obiectivul Astrei pentru meciul tur

Copenhaga bucurie

Jucătorii Astrei privesc deja cu speranţă spre dubla din turul trei preliminar al UEFA Champions League. Debutantă în competiţie, trupa lui Şumudică va întâlni învingătoarea dublei dintre FC Copenhaga şi Crusaders. Danezii s-au impus clar în prima manşă, cu 3-0.

Video Danciu a explicat evoluția ”cazului Essombe”. Cum a ajuns camerunezul la echipa a doua a lui Dinamo

essomb 1

Marcel Essombe va rămâne la Dinamo, deși a cerut să fie lăsat să plece, iar Astra a fost printre echipele care l-au dorit. Camerunezul a ajuns, în cele din urmă, la echipa a doua a ”câinilor”, unde va rămâne până când Andone va considera că e pregătit din nou pentru prima echipă.

  • 21:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 21:30 LIVE Digi Sport Special
  • 23:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 23:30 Fotbal European
  • 21:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 21:30 LIVE Digi Sport Special
  • 23:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 23:30 Fotbal European
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, 15:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • futsal-gol

    FUTSAL: CFR Timișoara - United Galați, 17:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 3

  • craioveanu

    MEDIA: Fotbal European, 17:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • colaj fotbal club

    MEDIA: Fotbal Club, 19:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, 21:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult