Ultimele stiri

Barcelona îşi linişteşte fanii. Niciun jucător nu a fost afectat de lovitura de stat din Turcia

lovitura tucia

Fanii Barcelonei au primit cu emoţii vestea tentativei de lovitură de stat din Turcia, ţară în care se află, în această perioadă, mai mulţi fotbalişti ai catalanilor.

Lobonţ şi-a prelungit contractul cu AS Roma

lobby

Bogdan Lobonţ şi-a prelungit contractul cu AS Roma, a anunţat agentul Pietro Chiodi printr-o postare făcută pe contul său de Facebook, informează site-ul laroma24.it.

Weekend decisiv pentru transferul verii în Serie A TIM: Higuain şi-a dat acordul să meargă la Juve

higuain napoli

Juventus este aproape să realizeze unul dintre cele mai spectaculoase transferuri ale verii în fotbalul mondial.

Video Astra - CFR 1-0. Giurgiuvenii reușesc să câștige al 4-lea trofeu din istorie

astra-2

Noul sezon din fotbalul românesc începe ÎN DIRECT la Digi Sport 1, în această seară, de la ora 21:45, cu Supercupa României dintre Astra și CFR Cluj.

Real a câştigat bătălia cu Barça pentru "perla" Braziliei. Transfer de 24 de milioane €

gabriel jesus-1

Real Madrid este la un pas să transfere noul copil-minune al fotbalului brazilian, Gabriel Jesus. Jurnaliştii de la As susţin că "galacticii" au câştigat lupta cu marea rivală, Barcelona, pentru semnătura atacantului lui Palmeiras, de care mai este interesată şi Inter.

Alin Petrache: "Respect decizia Simonei şi îi urez succes mai departe"

alin

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), Alin Petrache, a afirmat că nu are de gând să comenteze decizia Simonei Halep de a nu participa la Jocurile Olimpice şi că respectă hotărârea sportivei şi îi urează succes mai departe.

Rețeta de succes a Stelei: a vândut o echipă întreagă și a încasat peste 30 de milioane de euro

fernando varela bucurie steaua

Steaua va începe sezonul competițional fără doi oameni importanți după ce Gigi Becali a decis să-i vândă pe Alexandru Chipciu și Fernando Varela în Belgia (Anderlecht), respectiv Grecia (PAOK). Cele două transferuri vor aduce în conturile roș-albaștrilor aproximativ 4,5 milioane de euro, confirmând încă o dată faptul că Steaua a găsit o rețetă de succes în ceea ce privește vânzările de jucători.

James Rodriguez poate părăsi Real Madrid. Luptă în trei pentru transferul columbianului

james united

James Rodriguez ar putea părăsi Real Madrid, la doi ani după venirea pe Santiago Bernabeu. Jurnaliştii de la Marca susţin că mijlocaşul columbian, nemulţumit de numărul minutelor jucate în ultimul sezon, e tot mai tentat să-i părăsească pe "galactici" în această vară.

OFICIAL: Finala Cupei Ligii, Steaua - Concordia, se joacă la data şi ora anunţate iniţial

chiajna

Delegaţia Concordiei Chiajna se află blocată în Istanbul, potrivit paginii de Facebook a clubului, după tentativa de lovitură de stat din Turcia.

Video Exclusiv Simona s-a calificat cu mari emoţii în finala de la BRD Bucharest Open. Victorie în 3 seturi

halep2-2

Simona Halep este tot mai aproape de a triumfa din nou la BRD Bucharest Open. Constănţeanca de 24 de ani o va avea adversară, în semifinale, pe Vania King. A 144-a jucătoare a lumii a mai întâlnit-o de două ori pe numărul 5 WTA. În 2010 americanca s-a impus la Montreal, dar Halep s-a revanşat în acest an, la Indian Wells. A câştigat scurt, cu un dublu 6-1.

Video Adversar redutabil pentru Viitorul în prima participare europeană: "Au o experienţă enormă"

hagi-2

Viitorul nu a avut noroc la tragerea la sorţi pentru turul 3 preliminar al Europa League. Jucătorii lui Hagi vor întâlni campioana Belgiei din 2015.

Video Camora, urmărit de Daum: "Dacă eram selecţioner, îi dădeam de 4 ani paşaportul românesc"

camora

Meciul din Supercupa României va fi unul special pentru Mario Camora. Fundaşul CFR-ului va fi urmărit din tribună de Christoph Daum. Noul selecţioner este hotărât să naturalizeze jucători la echipa naţională, iar fotbalistul de 29 de ani este una dintre ţintele neamţului.

Video Campioana României nu se teme de Copenhaga! Obiectivul Astrei pentru meciul tur

Copenhaga bucurie

Jucătorii Astrei privesc deja cu speranţă spre dubla din turul trei preliminar al UEFA Champions League. Debutantă în competiţie, trupa lui Şumudică va întâlni învingătoarea dublei dintre FC Copenhaga şi Crusaders. Danezii s-au impus clar în prima manşă, cu 3-0.

Video Danciu a explicat evoluția ”cazului Essombe”. Cum a ajuns camerunezul la echipa a doua a lui Dinamo

essomb 1

Marcel Essombe va rămâne la Dinamo, deși a cerut să fie lăsat să plece, iar Astra a fost printre echipele care l-au dorit. Camerunezul a ajuns, în cele din urmă, la echipa a doua a ”câinilor”, unde va rămâne până când Andone va considera că e pregătit din nou pentru prima echipă.

Premiu special pentru Tecău la Cupa Davis! Câte prezențe a bifat pentru România

Tecau premiu

Cu o zi înainte să joace în meciul de dublu dintre România şi Spania, Horia Tecău a avut un motiv de bucurie la Cluj.

George Pușcaș, în ”giallorosso”. A fost împrumutat la un nou club din Serie B

puscas

Atacantul român George Puşcaş a fost împrumutat de Inter Milano nou-promovatei în Serie B Benvento, informează Corriere dello Sport.

Exclusiv Conchita Martinez: "Trebuie să rămânem concentraţi. Sunt doi jucători mari la dublu"

capt Conchita

Spania conduce România cu 2-0 în întâlnirea de Cupa Davis, după ce Feliciano Lopez a trecut de Marius Copil (7-6 (4), 5-7, 6-4, 3-6, 6-3), iar Roberto Bautista Agut l-a învins pe Adrian Ungur (6-3, 6-2, 6-1). Conchita Martinez, căpitanul nejucător al ibericilor, a tras concluziile după prima zi a partidei.

Video Dinamo, în negocieri cu un jucător care a jucat în ”optimile” EURO 2016: ”Ne mai trebuie 3-4 transferuri”

dinamo preg

Dinamo a încheiat perioadele de pregătire ale verii, dar încă nu și-a definitivat lotul cu care va ataca noul sezon al Ligii 1. Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al clubului din Ștefan cel Mare, a dezvăluit, în direct la emisiunea Digi Sport Special, ce planuri au ”câinii” în ceea ce privește campania de achiziții, în continuare.

Video Dorinel Munteanu a prezentat Supercupa României! De ce crede că Astra nu e favorită

Dorinel Supercupa

Dorinel Munteanu a fost încântat să prezinte trofeul Supercupei României, cel pentru care se vor bate Astra și CFR Cluj, sâmbătă, de la ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Cel supranumit "Neamțul" nu e la prima întâlnire cu Supercupa.

News Alert Simona Halep a anunţat că nu va participa la JO: "Riscurile sunt prea mari"

halep-14

Simona Halep, locul 5 WTA, a anunţat că nu va participa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, într-un mesaj postat, vineri, pe pagina personală de Facebook.

Video Exclusiv Simona, după calificarea în semifinale la BRD Bucharest Open: "Serviciul a fost punctul forte"

simona

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului BRD Bucharest Open, după ce a trecut lejer de Danka Kovinic (6-4, 6-2), într-un meci transmis în direct de Digi Sport 2. Românca de pe locul 5 WTA a spus după întâlnire că serviciul a fost cea mai importantă armă a ei.

Adrian Ungur: "Copil putea câştiga meciul cu Lopez. Avem o misiune imposibilă"

copil-1

Adrian Ungur (185 ATP) a declarat vineri, la conferinţa de presă de la finalul partidei de Cupa Davis pierdute în faţa lui Roberto Bautista Agut, că a câştigat cel mai bun, precizând că spaniolul nu este degeaba numărul 15 mondial.

Juventus a reuşit a treia mutare importantă a verii: l-a împrumutat pe Benatia, de la Bayern

benatia

Campioana Italiei, Juventus Torino, l-a împrumutat pe fundaşul marocan Medhi Benatia de la campioana Germaniei, Bayern Munchen, anunţă site-ul oficial al clubului piemontez.

Tom Dumoulin a câștigat etapa a 13-a din Turul Franței. Ce au decis organizatorii

Dumoulin-1

Olandezul Tom Dumoulin (Giant) a câştigat, la Caverne du Pont-d'Arc, etapa a 13-a a Turului Franţei, un contratimp individual de 37,5 km, pe străzile din Ardeche, îndoliate de atentatul de la Nisa, în timp ce britanicul Chris Froome (Sky) păstrează tricoul galben de lider al clasamentului general.

Astra a decis cum va face față suspendării lui Șumudică: ”O să găsim pe cineva de încredere”

sumu

Astra Giurgiu a găsit soluția pentru a face față suspendării antrenorului Marius Șumudică, imediat după startul noului sezon al Ligii 1. Președintele Consiliului Director al Astrei, Petre Buduru, a declarat, pentru digisport.ro, că cel mai probabil unul dintre ”secunzii” echipei va face legătura între antrenor și jucători

Video Dorinel Munteanu află sâmbătă dacă va fi secundul lui Daum: ”Vom avea o întâlnire în trei”

doiridaum

Dorinel Munteanu a dezvăluit că prezența sa în capitala Ardealului mai are un scop: mâine, sâmbătă, 16 aprilie, e o zi decisivă pentru cel poreclit ”Neamțul”. După o întâlnire în trei, cu președintele FRF Răzvan Burleanu și selecționerul Christoph Daum, va afla dacă va fi ”secund” al tehnicianului german la națională.

Video Victor Hănescu se retrage la finalul anului: "Îmi doresc să am o şcoală de tenis la Bucureşti"

Hanescu

Victor Hănescu se va retrage din activitatea de jucător profesionist la finalul acestui an, un lucru pe care românul care va împlini 35 de ani pe 21 iulie l-a anunţat în exclusivitate la Digi Sport.

Telenovelă aproape de final! Depor și-a majorat oferta pentru Florin Andone la 5 milioane de euro!

andone 5

Telenovela Florin Andone, aproape de final. Deportivo La Coruna, ultima echipă intrată în cursă pentru obținerea semnăturii românului, este și cea mai decisă. După o primă ofertă în jur de 3 milioane, respinsă de Cordoba, echipa galiciană a revenit cu o a doua ofertă, de 5 milioane de euro! Doar cu un milion mai puțin decât minimul acceptabil pentru clubul andaluz, care vrea între 6 și 7 milioane de euro pentru golgheterul său.

Astra, convinsă că Budescu va alege fosta echipă în dauna lui Dinamo: ”Îl așteptăm după refacere”

bdsc

Președintele Consiliului Director al Astrei Giurgiu, Petre Buduru, crede că Budescu va alege revenirea la fosta echipă, deși este dorit insistent și de Dinamo. Totodată, giurgiuvenii încă mai speră că-l pot convinge și pe Cristi Săpunaru să aleagă echipa campioană.

Mario Gotze, din nou la Borussia Dortmund! Cât va primi rivala Bayern

gotze

Mario Gotze este pe punctul de a părăsi Bayern Munchen, unde nu a reuşit să se impună. Mijlocașul german dorește să se întoarcă la fostul său club, Borussia Dortmund, în ciuda resentimentului suporterilor locali la adresa sa, scrie cotidianul Bild.

  • 13:00 Stirile Digi Sport
  • 13:15 Digi Sport Special
  • 14:00 Stirile Digi Sport
  • 14:15 Digi Sport Special
  • 14:30 etapa 10 Superliga: Rezumatele Etapei
  • 15:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 15:30 LIVE Liga Digi Sport
  • 17:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, 15:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • futsal-gol

    FUTSAL: CFR Timișoara - United Galați, 17:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 3

  • craioveanu

    MEDIA: Fotbal European, 17:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • colaj fotbal club

    MEDIA: Fotbal Club, 19:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, 21:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult