Ultimele stiri

Două transferuri importante reușite de Botoșani: Mihai Roman revine în Liga 1

roman

FC Botoșani a realizat două transferuri importante în acest final de săptămână: după ce s-au întors din cantonamentul din Austria, moldovenii s-au înțeles cu fostul internațional Mihai Roman și cu Victor Astafei

Foto Chiricheș, asaltat de fanii lui Napoli pentru autografe, la revenirea la echipa de club

kiri1

Ieri dimineață, sâmbătă, 18 iulie, Vlad Chiricheș și Rafael Cabral s-au alăturat lotului lui Napoli, cu o întârziere de câteva zile față de majoritatea colegilor. Cei doi au fost primiți la antrenamentele echipei de o avalanșă de fani, care vânau autografele românului și goalkeeperului brazilian.

Video Exclusiv Lucescu explică evoluția sub așteptări a lui Stanciu de la Euro: ”Prea multă responsabilitate”

stanciu-2

Nicolae Stanciu a fost ”decarul” României la Euro 2016, dar evoluțiile mijlocașului Stelei au fost sub așteptări. Mircea Lucescu a explicat care au fost motivele pentru care jucătorul de 23 de ani nu a repetat jocul bun prestat în amicalele din acest început de an.

Video Exclusiv Cadanțu și Piter au pierdut finala de dublu de la BRD Bucharest Open. Înfrângere în două seturi

kadantu piter

Jucătoarea română de tenis Alexandra Cadanţu s-a calificat, alături de poloneza Katarzyna Piter, în finala probei de dublu din cadrul turneului BRD Bucharest Open(WTA), dotat cu premii totale de 226.750 dolari, sâmbătă, la Arenele BNR din Capitală, după ce s-a impus cu 6-4, 7-5 în faţa favoritelor numărul doi, Paula Kania(Polonia)/Barbora Krejcikova(Cehia).

Video Gicu Grozav i-a înscris o ”dublă” lui Lobonț. AS Roma a învins-o pe Terek cu 3-2

gicu groz

Pentru italieni au înscris Perotti, Dzeko și Marchizza, în timp ce, pentru Terek, Gicu Grozav a reușit o ”dublă”, în minutele 54 și 81. Golul doi a fost reușit dintr-o lovitură liberă de fostul jucător al lui Dinamo și al Petrolului.

Simona, la cea mai clară victorie a carierei într-o finală WTA. De când n-a mai câștigat cu un dublu 6-0

simo

Simona Halep s-a impus la BRD Bucharest Open, după ce a învins-o în finală, în direct la Digi Sport 1, pe Anastasija Sevastova, cu 6-0, 6-0, în numai 47 de minute. Astfel, ocupanta numărului 5 WTA și-a adjudecat al 13-lea titlu al carierei.

Pantano a câștigat etapa a 15-a a Turului Franței. Froome rămâne lider la general

Pantano

Columbianul Jarlinson Pantano (IAM) a câştigat, duminică, cea de-a 15-a etapă a Turului Franţei, disputată pe distanţa de 160 km, între Bourg-en-Bresse şi Culoz. Acesta a fost cronometrat cu timpul de 4 h. 24 min. 49 sec. (medie orară 36,3 km).

Ofertă de 2 milioane € pentru Hamroun. Becali: ”Nici pe 5 milioane nu-l mai dau! Nu mai pleacă nimeni!”

hamroun-1

După Alexandru Chipciu și Fernando Varela, Steaua este pe cale să piardă încă un jucător exponențial. Jugurtha Hamroun este aproape de un transfer la arabi: este dorit de Al Sadd, echipa unde evoluează și Xavi, fostul star al Barcelonei, informație furnizată la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Steaua s-a despărțit de Gregory Tade. Câți bani a primit francezul de la Gigi Becali

tade

Steaua s-a despărțit de Gregory Tade, jucător de care Gigi Becali a vrut să scape încă din iarna acestui an. Intrat în direct la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club, patronul vicecampioanei a explicat condițiile în care Tade a plecat de la gruparea bucureșteană.

Steaua a bătut palma cu PAOK. Varela pleacă, Steaua primește 1 milion de euro și un fundaș grec la schimb

dimitriso

Plecarea lui Fernando Varela la PAOK Salonic nu mai e doar o posibilitate. Patronul Stelei, Gigi Becali, a dezvăluit, în direct, prin telefon, la emisiunea ”Fotbal Club”, de la Digi Sport, că a bătut palma cu formația greacă, pentru 1 milion de euro și un fundaș central la schimb.

Video Ianis Hagi, titular în al doilea meci la rând la Fiorentina. A dat iar o pasă de gol

ianis fio

Ianis a fost titular, reușind un assist, la golul de 2-0, marcat de Ilicic, și bifând și o ocazie, dar șutul său, destul de slab, a fost prins fără probleme de portarul advers. În meciul precedent, reușise un alt assist și o bară.

Video Exclusiv Cel mai mare antrenor român se opune regulii jucătorului sub 21 de ani: ”Elimină competiția”

il luce

Regula obligativității jucătorului U21 în teren în Liga 1 a divizat fotbalul românesc. Cei mai mulți se opun acestei reguli. Printre aceștia se numără și cel mai titrat antrenor român din toate timpurile, Mircea Lucescu.Tehnicianul lui Zenit Sankt Petersburg crede că se elimină astfel concurența între jucători, care este la fel de importantă ca și concurența între echipe.

Video Accidentare horror pentru Demba Ba, în campionatul Chinei

demba ba2

Demba Ba a suferit o accidentare oribilă în timpul unui joc din campionatul Chinei. Senegalezul, care evoluează în prezent pentru Shanghai Shenhua, și-a rupt piciorul în urma unui contact cu un adversar, în meciul pe care echipa sa l-a câștigat cu 2-1 în fața celor de la Shanghai SIPG.

Spaniolii, entuziasmați după victoria cu România: "Jucătorii mei pot câștiga Cupa Davis!"

Spania Romania

Căpitanul nejucător al echipei Spaniei, Conchita Martinez, a declarat duminică, după victoria cu 4-1 obţinută în meciul de Cupa Davis cu România, că are la dispoziţie jucători valoroşi, care pot câştiga trofeul în acest sezon.

Cristoph Daum şi fiii ploii

cfr astra finala superc

Oare cu ce s-o fi ales Cristoph Daum după primul meci vizionat în calitate de selecţioner al României? Probabil că întrebările sunt mai multe decât răspunsurile.

Video Exclusiv Simona Halep: ”Am jucat pentru fani în această săptămână. Vă ofer cu drag trofeul”

anas

Simona Halep s-a impus la BRD Bucharest Open, după ce a trecut în numai 47 de minute de Anastasija Sevastova, cu 6-0, 6-0, cea mai clară victorie a ei într-o finală de turneu WTA. Principala favorită a declarat după meci că le oferă fanilor prezenți trofeul.

Real Madrid a plecat în Canada cu 11 jucători din La Fabrica în lot. Zidane și-a convocat și fiii

zidanii

Antrenorul echipei spaniole de fotbal Real Madrid, Zinedine Zidane, i-a convocat pe cei doi fii ai săi, Enzo şi Luca, pentru stagiul de pregătire dinaintea sezonului competiţional.

Exclusiv De ce a preferat Puljic Rusia, în detrimentul Stelei. Salariu dublu oferit de Tom Tomsk

puljic varela

Steaua l-a pierdut pe Ante Puljic. Anunțat ca și cumpărat de către Gigi Becali, în urmă cu câteva zile, fundașul a preferat să meargă în Rusia. Croatul a semnat pe o perioadă de 2 ani cu Tom Tomsk, acolo une va încasa un salariu uriaș. 40.000 de euro pe lună este suma pe care o va primi jucătorul.

Video Jamie Green a câștigat cursa principală DTM de la Zandvoort

jamie green

Jamie Green a câștigat cursa principală DTM de la Zandvoort și a obținut prima victorie din sezonul 2016. Green a plecat din pole-position și a cedat poziția doar în momentul în care a intrat la boxe pentru schimbul pneurilor.

Video Mergea, după înfrângerea de la simplu: "Nici nu trebuia să stau cu el în teren, dar am demonstrat că pot lupta"

captura mergea1

Florin Mergea și Horia Tecău au adus un punct României în meciul de dublu de sâmbătă și fanii de la Cluj așteptau cu nerăbdare duelul decisiv dintre Marius Copil și Roberto Bautista Agut. Copil a suferit însă o accidentare, iar locul său a fost luat de Florin Mergea, cel care nu mai jucase o partidă de simplu de aproape 2 ani.

Video Exclusiv Simona Halep a câștigat BRD Bucharest Open, după 6-0, 6-0 cu Sevastova. Al 13-lea titlu WTA

halep trofeu

Trofeul BRD Bucharest Open poate rămâne în Capitală. Simona Halep este în finală şi mai are nevoie de o singură victorie pentru a cuceri cel de-al 13-lea titlu WTA din carieră şi al doilea de la Bucureşti.

Dinamo a mai bifat un transfer. L-a legitimat și pe Maxi Oliva!

maxi dinamo

Dinamo continuă campania de achiziții, dar fotbalistul legitimat de gruparea roș-albilor nu este un atacant așa cum tot speră Ioan Andone.

Video Marc Marquez a câștigat pentru a 4-a oară consecutiv MP al Germaniei la MotoGP

marquez

Marc Marquez (Honda) câștigă pentru a 4-a oară la rând Marele Premiu al Germaniei la clasa regină, după 7-lea pole position consecutiv pe circuitul Sachsenring.

După ce a clarificat situația lui Higuain, Napoli l-a luat pe Giaccherini. ”Sunt foarte bucuros!”

giaccherini napoli

Napoli are gânduri mari de la sezonul viitor și tocmai de aceea oficialii clubului sunt foarte atenți la toate detaliile în acestă perioadă de mercato.

Video Handbalistele U20 au adus medaliile de bronz în România. "Ne trăim visul!"

captura imbratisari handbal

Handbalistele antrenate de Ion Crăciun s-au întors acasă cu medaliile de bronz cucerite la Campionatul Mondial sub 20 ani. Jucătoarele naționalei României au fost aşteptate cu flori la întoarcerea din Rusia.

Barcelona, echipa care a plătit cei mai mulți bani pentru atacanți. Peste un miliard de euro în 10 ani!

balon euri

FC Barcelona este echipa care domină de ani buni fotbalul mondial iar un argument în favoarea acestei concluzii este acela că gruparea catalană nu s-a uitat la bani când a fost vorba să transfere jucători importanți.

Video Ryan Giggs a făcut spectacol la primul meci de futsal din India

giggs-1

Ryan Giggs a revenit pe teren, dar nu într-un meci de fotbal ci într-un campionat privat de futsal din India, acolo unde mai evoluează Ronaldinho, Crespo sau Paul Scholes. Fostul mijlocaș galez a impresioant încă de la primul său meci, ridicând publicul în picioare cu pasele și driblingurile sale.

Video Exclusiv Marius Copil s-a accidentat și n-a mai putut juca în Cupa Davis! ”Sunt foarte trist”

copil suparat

România a reintrat în meciul cu Spania din Cupa Davis, după victoria de sâmbătă de la dublu obținută de Horia Tecău și de Florin Mergea. Din păcate, pentru meciul decisiv, de duminică, cu Roberto Bautista Agut, Andrei Pavel, căpitanul nejucător, nu a mai putut conta pe Marius Copil!

Puljic nu mai ajunge la Steaua. Transferul lui Varela la PAOK, în pericol?

puljic dinamo

"Puljic e ca şi luat" anunța în urmă cu câteva zile Gigi Becali, însă fostul fundaș al lui Dinamo nu va mai ajunge în cele din urmă sub comanda lui Laurențiu Reghecampf. Ratarea transferului ar putea da peste cap trecerea lui Varela la PAOK.

Exclusiv Decizia lui Șumudică în privința viitorului său la Astra. ”Tocmai asta am discutat!”

spercupa-rom-37

Campioana a început cu dreptul noul sezon după ce a câștigat și Supercupa, al patrulea trofeu din istoria grupării din Giurgiu. Cu finanțatorul Ioan Niculae eliberat, oficialii ”astralilor” au emoții acum în privința deciziei pe care Marius Șumudică o va lua ca urmare a ofertei pe care a primit-o de la Gaziantepspor.

  • 23:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 23:30 Fotbal European
  • 23:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 23:30 Fotbal European
  • 23:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 23:30 Fotbal European
  • 22:00 LIVE Fotbal Club
  • 23:00 LIVE Super Avancronica
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, 15:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • futsal-gol

    FUTSAL: CFR Timișoara - United Galați, 17:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 3

  • craioveanu

    MEDIA: Fotbal European, 17:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • colaj fotbal club

    MEDIA: Fotbal Club, 19:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, 21:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult