Ultimele stiri

Dragoș Grigore: "Nu ne-am ridicat la nivelul aşteptat, suntem responsabili de greşelile făcute

dragos grigore

Dragoş Grigore a declarat duminică seara, după înfrângerea României în faţa Albaniei (scor 1-0), că jucătorii echipei naţionale nu s-au ridicat la nivelul aşteptat şi că toţi trebuie să îşi asume greşelile făcute la EURO 2016.

Verdictul preliminar al medicilor în cazul accidentării lui Alibec

alibec accidentare albania

Ghinion teribil pentru Denis Alibec, în meciul dintre România şi Albania, din ultima etapă a grupei A de la Euro 2016. Atacantul campioanei Astra Giurgiu s-a accidentat la genunchi la începutul reprizei a doua a partidei de la Lyon şi a fost scos pe targă de pe gazon.

Mircea Sandu, după ruşinea de la Euro: "Schimbarea medicului a contat mai mult decât un antrenor"

sandu nationala

România a părăsit ruşinos Euro 2016, fiind învinsă în ultimul meci din grupa A de Albania, scor 0-1, iar fostul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, consideră că schimbarea staff-ului medical înaintea turneului final a cântărit decisiv în eşecul din Franţa.

Agenţia France-Presse: "Sfârşit trist pentru legendarul Anghel Iordănescu"

iordanescu-7

"Sfârşit trist pentru legendarul Anghel Iordănescu", scrie Agenţia France-Presse, după ce naţionala de fotbal a României a fost învinsă duminică de cea a Albaniei (0-1) în ultimul său meci din Grupa A a EURO 2016, rezultat în urma căruia "tricolorii" au încheiat pe ultimul loc, cu un singur punct.

Tristețea unei națiuni

tristetea unei natiuni

A fost meciul unei națiuni. Chiar aşa, cu Albania cum a fost el. Ciar am crezut că putem să ne depăsim condiția, că putem și noi să arătăm că avem caracter, că știm și altceva în afară să ne plângem că ne-au furat arbitrii, că n-avem bani și că, în general, soarta ne e potrivnică.

Video Șumudică, furibund: ”Toți șefii FRF să-și dea demisia! A fost o rușine pentru fotbalul românesc!”

romania sumi

Marius Șumudică, antrenorul campioanei României, a criticat dur prestația naționalei noastre la Euro 2016, cerând demisia întregii Federații Române de Fotbal.

Şumudică, dur după eșecul cu Albania: "Mi-e jenă că sunt campionul acestui fotbal"

sumudica albania

Antrenorul campioanei Astra Giurgiu, Marius Şumudică, nu şi-a ascuns dezamăgirea faţă de eliminarea ruşinoasă a României de la Euro 2016, în urma înfrângerii suferite în faţa Albaniei, scor 0-1, la Lyon.

Explicațiile lui Iordănescu: ”Nu este o eliminare rușinoasă! A fost o performanță că am ajuns aici”

iordanescu-6

România a fost eliminată rușinos de la Euro 2016, după ce a pierdut ultimul meci al Grupei A, 0-1 cu Albania, dar Anghel Iordănescu, selecționerul tricolorilor, nu consideră acest lucru un eșec.

Video Prunea acuză FRF pentru dezastrul de la Euro: "O conducere incompetentă şi falimentară"

romania albania rusine

România s-a făcut de râs la Euro 2016, fiind eliminată după înfrângerea cu Albania, scor 0-1, iar vina principală pentru acest dezastru aparţine conducerii Federaţiei Române de Fotbal, consideră fostul internaţional Florin Prunea.

Stanciu: ”Suntem slabi, nu meritam să ne calificăm. Ne pare rău că i-am dezamăgit pe fani”

stanciu

Nicușor Stanciu a fost, în meciul cu Albania, o umbră a celui care a fost în partida inaugurală, cu Franța. Mijlocașul Stelei a fost în nota echipei, printre cei mai slabi de pe teren. La finalul meciului, cu România deja eliminată, decarul naționalei aproape că a izbucnit în lacrimi în timp ce-și cerea scuze fanilor ”tricolorilor”.

Săpunaru, după dezastrul de la Euro: ”Am dezamăgit o țară întreagă, am dat cu piciorul acestei șanse!”

DSC 0879-1

România a fost eliminată rușinos de la Euro 2016, după eșecul usturător din fața Albaniei, scor 0-1, spre disperarea tricolorilor. Cristi Săpunaru, unul dintre cei mai buni fotbaliști ai noștri la acest Euro, abia și-a mai găsit cuvintele la finalul partidei de pe ”Stade de Lyon”.

Video ”Tricolorii”, făcuți praf după eșecul cu Albania: ”Capul jos, că nu au ce comenta după turneul ăsta!”

1romabalint

Albania ne-a bătut după 68 de ani, 1-0, iar România va părăsi Euro cu coada între picioare, pe ultimul loc al grupei A. Gabi Balint, fostul internațional și fostul ”secund” al naționalei, nu a avut milă pentru Tătărușanu și compania. Fostul atacant e tranșant: ”Trebuie să reconstruim altă echipă, de la zero!”.

Faulturi nesancționate și ofsaid greșit acordat. ”Tricolorii” pot acuza și arbitrajul cu Albania

captura ofsaid

România a fost învinsă de Albania, 0-1, și a pierdut orice șansă de calificare în optimile Euro 2016, dar poate acuza și arbitrajul pentru pierderea oricărei speranțe de a continua la turneul final din Franța. În minutul 71, Săpunaru a fost oprit eronat dintr-un atac care era sinonim cu golul.

Video&Foto Franța și Elveția, la ”rupere”. Trei jucători ai lui Petkovic s-au ales cu tricourile rupte în prima repriză

elvetia

Franța și Elveția au încheiat prima repriză la egalitate, 0-0, dar se poate spune că s-a jucat ”la rupere”. Trei jucători din naționala Elveției au fost nevoiți să-și schimbe tricourile înainte de pauză, din cauză că acestea s-au rupt în duelurile cu elevii lui Deschamps.

Pantilimon poate schimba din nou echipa. E dorit de un antrenor care a câştigat Liga Campionilor

panti aston villa

Costel Pantilimon poate schimba din nou echipa în Anglia şi are ocazia de a lucra cu un antrenor care a câştigat Liga Campionilor. Portarul român este dorit de Roberto Di Matteo, care, din sezonul viitor, o va pregăti pe Aston Villa, echipă retrogradată la finalul ultimului sezon.

Prelungirea lui Neymar cu Barcelona, în pericol. Presa catalană: ”Mai sunt 50% șanse să rămână”

neym

Situația lui Neymar tinde să se transforme în telenovela verii. Starul brazilian al Barcelonei este aproape de semnarea prelungirii contractului cu echipa catalană până în 2022, dar PSG nu renunță ușor la intenția de a-l ”fura” pe atacantul de 24 de ani.

Messi nu are de gând să renunţe la barbă: "Dacă o rad acum, colegii mei mă omoară"

messi barbos

Lionel Messi ţine capul de afiş la ediţia centenară a Copei America atât prin prestaţiile sale, cât şi datorită bărbii pe care a lăsat-o să crească în ultima perioadă.

Daniel Niculae i-a lăudat pe tricolori în presa franceză: ”Ne putem califica de pe locul 2!”

rom elv-1

România mai are de disputat un meci din faza grupelor de la Euro, dar cel mai important, pentru că un succes cu Albania îi va propulsa pe tricolori spre optimile turneului final.

Video Caroline Garcia a câştigat prima ediţie a turneului WTA de la Mallorca

garcia mallorca

Favorită numărul 6, Caroline Garcia a câştigat turneul WTA de la Mallorca. În finală, jucătoarea din Franţa a trecut în două seturi, scor 6-3, 6-4, de letona Anastasija Sevastova.

Video Dinamo, cu 20 de jucători în primul stagiu, dar fără Brănescu. Programul amicalelor din Slovenia

dinamo slovenia cant

”Câinii roșii” au plecat în Slovenia, la Maribor, unde vor efectua un prim stagiu de pregătire. Ioan Andone a luat cu el 20 de jucători, iar Miha Mevlja și Antun Paljic se vor alătura lotului direct în cantonament. Și singurul transfer efectat de alb-roșii în această vară, portarul Laurențiu Brănescu, va veni cu întârziere.

Trei jucători au câte două nominalizări la titlul de omul meciului. Doi au jucat contra României

man of the match

Francezul Dimitri Payet, elveţianul Granit Xhaka şi spaniolul Andres Iniesta au primit până acum de câte două ori titlul de omul meciului la EURO 2016, după primele două etape din faza grupelor.

Arda Turan se gândeşte să renunţe la echipa naţională, după ce a fost huiduit la Euro

arda turan retragere

Nemulţumit de tratamentul de care a avut parte din partea propriilor fani, Arda Turan ia în calcul posibilitatea de a renunţa să mai evolueze pentru naţionala Turciei, susţine Marca.

Toșca n-a clacat pentru că a ratat prezența la Euro. ”Am o încredere și mai mare în mine!”

alin tosca romania

Alin Toșca (24 de ani) a făcut parte din lotul lărgit pentru Euro 2016, format din 28 de jucători, dar nu l-a convins pe Anghel Iordănescu că merită un loc la turneul final.

Mesajul lui Sânmărtean, după ce a aflat că nu va fi titular în meciul decisiv cu Albania

sanmartean albania

România va întâlni Albania în această seară, de la ora 22:00, într-un meci decisiv pentru calificarea în optimile de finală de la Euro 2016, însă unul dintre jucătorii pe care mulţi fani l-ar fi vrut pe teren din primul minut, Lucian Sânmărtean, nu va fi titular.

Organizatorii au vopsit iarba gazonului din Lille, unde se va disputa meciul Franța-Elveția

iarba lille

Presa franceză anunță că iarba de pe arena din Lille a fost vopsită cu vopsea verde, pentru a ascunde starea jalnică în care se află gazonul. La fel s-a procedat și înaintea meciului Germania-Ucraina, disputat pe același staidon.

Video România - Albania 0-1. RUȘINOS! Tricolorii au evoluat penibil și au fost eliminați de la Euro 2016!

DSC 0501

Răzvan Raț, Steliano Filip și Mihai Pintilii, jucătorii incerți din lotul lui Anghel Iordănescu, s-au pregătit separat de restul grupului, dar selecționerul a petrecut o parte importantă a primelor minute ale ședinței de pregătire discutând cu cei trei separat, iar apoi doar cu Mihai Pintilii și cu doctorul Laurențiu Oproiu.

Ancelotti recunoaşte că îl vrea pe Ibrahimovic la Bayern: "Nu e un jucător de 34 de ani obişnuit"

zlatan bayern

Zlatan Ibrahimovic este, probabil, cel mai dorit jucător în această vară. Liber de contract după despărţirea de Paris St. Germain, atacantul suedez rămâne un fotbalist de top chiar şi la 34 de ani şi continuă să se afle pe lista cluburilor importante ale Europei.

Atletico a mai rezolvat un transfer: i-a găsit înlocuitor fundașului dreapta Juanfran

vrsaljko

După Nico Gaitan (Benfica) și Diogo Jota (Pacos Ferreira), Atletico Madrid a rezolvat un al treilea transfer al verii. Echipa lui Diego Simeone i-a găsit înlocuitor fundașului dreapta Juanfran, ajuns la 31 de ani. Madrilenii s-au înțeles cu Sassuolo pentru transferul croatului de 24 de ani Sime Vrsaljko

Presiuni asupra lui Iordănescu: ”Dacă nici acum nu începi cu Sânmărtean, de ce l-ai mai luat?”

sanmartean-2

România are nevoie de victorie cu Albania pentru a obține calificarea în ”optimile” Campionatului European, dar Anghel Iordănescu se pare că nici de data aceasta nu va face rabat de la ideile sale tactice și va juca iar cu doi ”închizători”.

Video Poliţia franceză cântă alături de cei mai frumoşi fani de la Euro

fani irlandezi politie

Suporterii irlandezi atenuează din impresia catastrofală creată acestui Euro de suporterii ruşi şi englezi, mai ales, prin modul extraordinar în care ştiu să se bucure de zilele petrecute în Hexagon.

  • 12:00 Stirile Digi Sport
  • 12:15 Fotbal Club
  • 13:00 Stirile Digi Sport
  • 13:15 Euro Fotbal
  • 14:15 Etapa 7 Liga a 2-a: Rezumatele etapei
  • 14:30 LIVE Stirile Digi Sport
  • 15:00 LIVE Liga Digi Sport
  • 16:30 LIVE Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, ora 15:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 17:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, ora 19:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Chemnitz, Deutschland 15. November 2023: FIBA Europe Cup - 2023/2024 - Niners Chemnitz vs. Spojnia Stargrad Im Bild: Bas

    BASCHET: Fenerbahce Istanbul - Monaco, ora 20:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 3

  • fotbal european

    MEDIA: Euro Fotbal, ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Liga Campionilor

    FOTBAL: Borussia Dortmund - PSG, ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult