Ultimele stiri

Exclusiv Dinamo a mai făcut un transfer. Alberto Cobrea a semnat cu echipa pregătită de Ioan Andone

cobrea

Dinamo a perfectat în acest început de săptămână al 6-lea transfer al verii. Alberto Cobrea este noul jucător al formației pregătite de Ioan Andone și al treilea portar care ajunge în Ștefan cel Mare în această vară, după Penedo și Brănescu.

Cuadrado revine la Chelsea după împrumutul la Juventus. Conte: "L-am vrut și când antrenam acolo"

cuadrado

Antonio Conte, a confirmat că internaţionalul columbian Juan Cuadrado va reveni la clubul englez după expirarea împrumutului la campioana Italiei, Juventus Torino, informează agenţia Reuters.

Dezvăluire după 19 ani: Ronaldo a fost la un pas să nu ajungă la Inter! "Voiau să-l joace doar în UCL"

ronaldo inter

Legendarul atacant brazilian Ronaldo este unul dintre cei mai apreciați jucători care au trecut pe la Internazionale Milano, dar fostul agent al fotbalistului, Giovanni Branchini, a dezvăluit că doar puțin a lipst ca sud-americanul să ajungă la Glasgow Rangers, nu pe Giuseppe Meazza.

Simona Halep și-a consolidat poziția a 5-a în clasamentul WTA după victoria de la București

halep-17

Simona Halep, câştigătoarea turneului BRD Bucharest Open, şi-a consolidat locul al cincilea în clasamentul mondial al jucătoarelor profesioniste (WTA), dat publicităţii luni.

Video Geraldo propune încă un jucător la naționala României, pe lângă De Amorim: "Ar putea ajuta mult"

brazilieni astra

William De Amorim a obținut cetățenia română și ar putea fi primul jucător naturalizat din rândul tricolorilor. Gerlado Alves e de părere că încă un brazilian al Astrei ar avea loc în echipa națională a României. Este vorba despre Junior Morais, fundașul stânga de 29 de ani al campioanei.

UEFA poate da peste cap calendarul Ligii 1. Steaua și Iași vor să ceară amânarea meciului din prima etapă

meme reghecampf

Partidele din cupele europene ar putea da peste cap încă din start calendarul Ligii 1. Steaua și CSMS Iași sunt pe cale să ceară amânarea meciului direct din prima etapă, care este programat, de principiu, duminică, 23 iulie, de la ora 21:00.

Real nu renunţă la Pogba şi contraatacă. Anunţul făcut pe prima pagină din AS

as

Madrilenii nici nu mai ştiu ce să facă doar să nu-l vadă pe Paul Pogba la Manchester United şi i-au transmis un mesaj francezului prin ziarul AS: .

Klopp așteaptă întăriri: "Vor mai veni unul sau doi jucători la Liverpool"

klopp-1

Liverpool a adus deja patru jucători în această vară, dar campania de achiziții a "cormoranilor" nu s-a terminat încă. Jurgen Klopp a anunțat că pe Anfield vor mai veni fețe noi până la finalul perioadei de mercato, dar există posibilitatea ca Liverpool să se și despartă de mai mulți fotbaliști.

Nadia Comăneci, la 40 de ani de la primul 10: "Nu concuram pentru a face istorie, ci pentru a câştiga medalii"

nadia-1

Fosta sportivă Nadia Comăneci a declarat, la 40 de ani de când a obţinut primul 10 din istoria gimnasticii, că în momentul în care a executat exerciţiul la paralele la Montreal nu se gândea să este perfect şi că ea concura pentru a câştiga medalii, nu pentru a face istorie.

Video Tehnica lui Ronaldinho a fost făcută pentru futsal! 5 goluri într-un meci și spectacol total

ronaldinho

Ronaldinho a schimbat fotbalul cu futsalul și este la fel de încântător cu mingea la picior și pe teren mic.

Steaua a luat decizia finală în cazul transferului lui Hamroun. "Am încheiat discuţia"

jugu

Steaua a câştigat Cupa Ligii, după ce a învins-o, în prelungiri, pe Concordia Chiajna, scor 2-1. La finalul primelor 90 de minute, scorul fusese egal, 1-1. Jugurtha Hamroun a adus victoria roş-albaştrilor, după ce a transformat printr-o "scăriţă" penalty-ul obţinut de Muniru.

Matt Kenseth a câștigat etapa a 19-a din NASCAR și a ajuns la 38 de victorii în carieră

nascar

ÎN DIRECT la Digi Sport, Matt Kenseth, s-a impus în etapa a 19-a din NASCAR. Campionul din 2003 a reușit astfel să ajungă la 38 de victorii în carieră și la al doilea succes în acest sezon, după cel de la Dover.

Foto Isterie la Montreal cu Benzema şi Zidane

marca montreal

Madrilenii au fost întâmpinaţi de unii dintre cei mai împătimiţi fani ai lor şi a fost nevoie de intervenţia bodyguarzilor pentru ca starurile să poată intra în hotel.

Daum a fost mulțumit de ce a văzut la finala Cupei Ligii: "Steaua a avut puțin mai mult noroc"

daum-6

Selecţionerul Christoph Daum a fost prezent în tribunele Arenei Naționale duminică seară, la finala Cupei Ligii, dintre Steaua și Concordia Chiajna. Antrenorul neamț s-a declarat mulțumit de ce a văzut în partida transmisă ÎN DIRECT de Digi Sport.

Video A fost corect acordat penalty-ul din care Steaua a marcat golul victoriei?

muniru penalty

VIDEO Steaua - Concordia Chiajna 2-1 (d.p.). Steaua a câștigat pentru a doua oară consecutiv trofeul Cupei Ligii și este singura echipă care îl are în palmares, de la reînființarea competiției, dar adversarii de la Concordia Chiajna au acuzat arbitrajul, la finalul meciului.

40 de ani de la primul 10 din istoria gimnasticii la JO. Nadia Comăneci revine la Montreal

nadia

La 18 iulie 1976, în urmă cu 40 de ani, Nadia Comăneci intra în istoria sportului mondial şi devenea regina gimnasticii, obţinând primul 10 şi surprinzând lumea întreagă, dar şi tabela de marcaj, care nu era pregătită pentru o astfel de notă şi a afişat 1.00. La patru decenii după această performanţă, Nadia revine la Montreal pentru a-şi sărbători succesele, informează news.ro.

Video Reghe l-a evitat pe Daum: ”Am avut lucruri mai bune de făcut. Când voi avea timp, voi vorbi cu dânsul”

reghe2

VIDEO Steaua - Concordia 2-1 d.p. După ce a fost prezent la Supercupa României, la Cluj, Christoph Daum a fost pe Arena Națională, pentru a urmări finala Cupei Ligii. Germanul de 62 de ani l-a căutat pe tehnicianul Stelei, Laurențiu Reghecampf, pentru a vorbi cu acesta, dar stelistul l-a evitat.

Video Becali nu vrea să-l dea, dar Hamroun e tentat de transfer: ”Unele oferte nu se pot refuza”

hamro

VIDEO Steaua-Concordia Chiajna 2-1. Jugurtha Hamroun, marcatorul golului victoriei Stelei în finala Cupei Ligii, cu o ”panenka”, a explicat, la finalul meciului, că nu a plănuit să execute așa lovitura de la 11 metri.

Video Reghecampf: ”Sunt mulțumit de cei 3 debutanți. Jucătorii importanți să facă mai mult!”

RPS 6126

VIDEO Steaua - Concordia 2-1 d.p. Gruparea ”roș-albastră a câștigat primele două ediții ale Cupei Ligii (2014-15 și 2015-16). În finala de pe Arena Națională, Jugurtha Hamroun a fost omul decisiv, după golul marcat în prelungiri, din penalty, într-o partidă în care vicecampioana nu a strălucit.

Video Chiajna acuză arbitrajul după finala Cupei Ligii. ”Nu cred că era nevoie ca Steaua să fie ajutată”

chiajna avram

Concordia Chiajna a pierdut prima finală pe care a disputat-o în istorie. Ilfovenii au fost învinși, în prelungirile partidei, de Steaua cu scorul de 2-1. La finalul jocului, cei de la Chiajna s-au declarat nemulțumiți de maniera de arbitraj și consideră că Vasile Avram a influențat rezultatul final.

Video Momentul premierii: Stanciu și compania au primit trofeul de la o legendă a rivalei Dinamo

pataichin 1

VIDEO Steaua - Concordia Chiajna 2-1 d.p. Gruparea bucureșteană a câștigat și cea de-a doua ediție a Cupei Ligii, după un meci care a avut nevoie de prelungiri pentru a stabili învingătoarea.

Video Primul meci, primele nemulțumiri: ”Nu-mi place atitudinea echipei. Trebuia să câștigăm lejer”

gigi argaseala

Steaua a reușit să câștige cel de-al doilea trofeu de Cupă a Ligii, după ce au învins în prelungiri, Concordia Chiajna cu scorul de 2-1. Chiar dacă roș-albaștrii s-au impus în finală, Gigi Becali nu e deloc mulțumit de jocul prestat de elevii lui Laurențiu Reghecampf.

Video Scandal la finalul meciului din finala Cupei Ligii: jucătorii celor două echipe au sărit la bătaie

scandal Cupa Ligii

Niță a fost scos cu greu din mâinile ilfovenilor de colegii săi, după ce jucătorii Chiajnei, nervoși din cauza rezultatului de pe tabelă, și-au revărsat furia pe portarul Stelei.

Tecău și Mergea vor medalie la Jocurile Olimpice: ”Sunt greșeli pe care trebuie să le eliminăm”

mergea-3

Horia Tecău şi Florin Mergea vor să se întoarcă de la Rio cu aurul olimpic. România nu a câştigat nicio medalie la tenis în istoria Jocurilor Olimpice.

Englezii insistă: se face! Pogba va face vizita medicală la United marți, la revenirea din vacanță

pogba

Mijlocașul francez Paul Pogba va ajunge înapoi la clubul la care a evoluat în perioada 2009-2012, dar pe o sumă record, care va stabili un nou vârf istoric în materie de sume de transfer. Cotidianul englez The Sun insistă că mijlocașul francez va ajunge sub comanda lui Jose Mourinho în această săptămână.

Video Moment de magie oferit de Hamroun: ”scăriță” din penalty, în prelungirile finalei Cupei Ligii

scarita2

VIDEO Steaua - Concordia 2-1. Gruparea bucureșteană a câștigat Cupa Ligii pentru a doua oară consecutiv, iar momentul decisiv al finalei s-a petrecut în prelungiri, atunci când Jugurtha Hamroun a oferit un moment de magie.

Man. United - Borussia Dortmund (vineri, 15:00, Digi Sport 1). Primul test tare pentru Mourinho

mourinho

La nici o lună de la instalare, Mourinho are primele derby-uri pe banca ”diavolilor„ în direct la Digi Sport - Manchester United participă la un turneu amical în China, unde va juca împotriva Borussiei Dortmund, rivalei din Manchester, City, şi campioanei Germaniei, Bayern.

Video Chiajna, ocazia primei reprize și un penalty neacordat în aceeași fază. Crăciunescu: ”11 metri clar!”

capt Tamas arbitru

Concordia Chiajna a reușit cea mai mare ocazie a primei reprize din finala Cupei Ligii, cu Steaua, de pe Arena Națională. Cristescu a trimis, cu capul, în transversală, o centrare venită de la Feussi. Însă continuare acestei faze a provocat și cea mai aprigă polemică a primei părți și, probabil, a meciului.

Două transferuri importante reușite de Botoșani: Mihai Roman revine în Liga 1

roman

FC Botoșani a realizat două transferuri importante în acest final de săptămână: după ce s-au întors din cantonamentul din Austria, moldovenii s-au înțeles cu fostul internațional Mihai Roman și cu Victor Astafei

Foto Chiricheș, asaltat de fanii lui Napoli pentru autografe, la revenirea la echipa de club

kiri1

Ieri dimineață, sâmbătă, 18 iulie, Vlad Chiricheș și Rafael Cabral s-au alăturat lotului lui Napoli, cu o întârziere de câteva zile față de majoritatea colegilor. Cei doi au fost primiți la antrenamentele echipei de o avalanșă de fani, care vânau autografele românului și goalkeeperului brazilian.

  • 17:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 17:30 LIVE Fotbal European
  • 19:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 19:30 LIVE Fotbal Club
  • 21:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 21:30 LIVE Digi Sport Special
  • 23:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 23:30 Fotbal European
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, 15:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • futsal-gol

    FUTSAL: CFR Timișoara - United Galați, 17:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 3

  • craioveanu

    MEDIA: Fotbal European, 17:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • colaj fotbal club

    MEDIA: Fotbal Club, 19:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, 21:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult