Ultimele stiri

Gardoș, impresionat de prestația tricolorilor: ”Am jucat mult mai curajos decât mă așteptam și eu!”

stancu romania

Florin Gardoș (27 de ani) nu și-a revenit la timp pentru a fi inclus în lotul Românei pentru Euro 2016, astfel că fundașul central urmărește partidele tricolorilor de la București.

Petkovic, selecţionerul Elveţiei: "România nu trebuie subestimată. După partida cu ei, ne putem califica" 

petkovic bun

Echipa naţională de fotbal a Elveţiei a câştigat, sâmbătă, meciul cu reprezentativa Albaniei, scor 1-0, în al doilea meci din grupa A. Fabian Schar a deschis scorul în minutul 5, iar Alb

Halep şi Begu şi-au aflat adversarele de la Birmingham. Turneul e transmis la Digi Sport

halep birmingham

Simona Halep şi Irina Begu se pregătesc de Wimbledon, cel de-al treilea Grand Slam al anului. Cele două românce vor juca săptămâna viitoare în turneul de la Birmingham, transmis ÎN DIRECT la Digi Sport, în perioada 13-19 iunie.

Pjanic a făcut o cerere oficială pentru a fi lăsat la Juventus. Marotta a confirmat transferul

pjanic juventus

Miralem Pjanic va juca la Juventus, din sezonul viitor. Anunţul oficial nu a fost încă făcut, dar toate părţile implicate în acest transfer l-au confirmat. Directorul general al campioanei Italiei, Giuseppe Marotta, a precizat că mijlocaşul va face vizita medicală la noua sa echipă în scurt timp.

Thiem a revenit de la minge de meci pentru Federer şi l-a învins încă o dată pe campionul elveţian 

federer-2

Elveţianul Roger Federer, principalul favorit al turneului, a fost eliminat, sâmbătă, în semifinalele turneului ATP pe iarbă de la Stuttgart, dotat cu premii totale de 606.525 euro.

Iordănescu face tot posibilul pentru a-și recupera moral jucătorii. Surpriza de sâmbătă seară

iordanescu-3

România a pierdut în fața Franței (1-2), după golul marcat de Dimitri Payet în minutul 89, dar evoluția elevilor lui Anghel Iordănescu a fost una care a impresionat. Tocmai de aceea, dezamăgirea tricolorilor a fost una pe măsură. Acest aspect a fost sesizat și de selecționer, care a spus la finalul partidei de pe ”Stade de France”, că principala sa grijă pentru partida cu Elveția va fi aceea de a-și recupera psihic fotbaliștii.

Tragem speranţe după jocul Elveţiei: apărarea lui Petkovic a arătat carenţe. De cine trebuie să ne temem

elv

Elveţia s-a impus în duelul cu Albania la limită, scor 1-0, iar premisele sunt favorabile pentru ca reprezentativa noastră să spere la un rezultat bun miercuri, în duelul

Analiza UEFA. De ce România nu are vreun motiv de disperare după eșecul cu Franța

rom fra-1

România a pierdut primul meci de la Euro 2016, 1-2 cu Franța, dar prestația pe care au avut-o elevii lui Anghel Iordănescu a fost lăudată până și de cei de la UEFA.

Ţiriac a făcut anunţul oficial. Unde se mută BRD Năstase Ţiriac Trophy din 2017

TIRIAC

Duminică, de la ora 18:00, Digi Sport 1 vă prezintă o ediţie eveniment a emisiunii "Aşii tenisu

Presiune pe şefi! Mascherano nu mai vrea sub nicio formă să continue la Barcelona

mascherano juve

Barcelona este în pericol să-şi mai piardă un titular în această vară. După plecarea lui Dani Alves la Juventus, şi Javier Mascherano ar putea urma acelaşi traseu.

Mergea şi Tecău s-au oprit în semifinale la Stuttgart

mergea tecau-1

Perechea formată din tenismenii români Florin Mergea şi Horia Tecău s-a oprit, sâmbătă, în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului ATP pe iarbă de la Stuttg

Foto Mama fraţilor Xhaka a oferit una dintre imaginile Euro. Cum s-a îmbrăcat la duelul dintre băieţii săi

xhaka

Pentru prima oară în istoria Campionatului European de fotbal doi fraţi au fost adversari într-un meci. S-a întâmplat în meciul din grupa României dintre Elveţia şi Franţa, iar toţi ochii a

Panică în cantonamentul Belgiei. Starul echipei s-a accidentat și a părăsit antrenamentul

hazard

Căpitanul naționalei Belgiei, Eden Hazard, care a preluat banderola în lipsa lui Vicent Kompany, s-a accidentat vineri, la antrenamentul desfășurat în spatele porților închise al echipei lui Marc Wilmots, scrie Sky Sports.

Exclusiv Cerniauskas s-a despărțit de Dinamo. ”Mi-aș fi dorit să rămân, dar nu mi s-a propus nimic”

cerniauskas

Vytautas Cerniauskas s-a despărțit de Dinamo după numai un sezon. Lituanianului i-a expirat contractul cu alb-roșii și nu i-a mai fost propusă prelungirea contractului. Portarul în vârstă de 27 de ani a fost adus la Dinamo în vara anului trecut, de Mircea Rednic și a fost titular indiscutabil în poarta ”câinilor”.

Video Scenă emoționantă cu fiul lui Payet, Noa: ”Pot să vorbesc? Pot să vorbesc?”

noa payet

Noa, fiul de șase ani al lui Payet, trăgea de mânecă reporterul, pentru a-și spune și el părerea în fața camerelor. Când în sfârșit i s-a dat ocazia să se producă la televizor, Noa, cu cea mai simpatică voce posibilă, a dat următoarea declarație: ”Tatăl meu bate cel mai bine loviturile libere din toată lumea”.

Video Ultrașii români au făcut spectacol la Paris! Cum au devenit francezii pe loc dinamoviști

ai nostri

15.000 de oameni au încurajat extraordinar naționala României la meciul cu Franța, scor 1-2, iar impresia lăsată de suporteri a fost una foarte bună.

Schimbare importantă pentru Simona Halep. S-a despărţit de unul dintre cei mai apropiaţi colaboratori

halep preparator

Simona Halep a luat o decizie importantă pentru cariera sa, cu puţin timp înaintea participării la cel de-al treilea turneu de Grand Slam al anului, Wimbledon, transmis în direct şi exclusiv de Digi Sport între 27 iunie şi 10 iulie.

Reacțiile fotbaliștilor pe Twitter, la Franța - România: ”Oh la la, Dimitri! Dumnezeule, Payet!”

payet 2

Franța a învins România cu 2-1, în meciul de deschidere de la Euro 2016, dar cel care a cules aproape toate laudele la finalul partidei a fost Dimitri Payet, mijlocașul lui West Ham. Fotbalistul de 29 de ani a înscris, cu un șut în vinclu de la aproape 30 de metri, golul victoriei echipei lui Deschamps.

Video Albania, prima dată la un turneu final. Visul fostului dinamovist Elis Bakaj

fani Albania Euro

La prima prezenţă din istorie la un turneu final, Albania începe foarte încrezătoare competiţia.

Şi ce dacă?

payet 3

Putem pleca de la această idee? Cred că da, deşi o înfrângere, indiferent cât de bine am jucat şi cât ghinion am avut, tot o înfrângere rămâne. Recunosc, nu sunt un fan al lui Iordănescu.

Exclusiv Thomas Neubert pleacă de la Steaua. Şi-a găsit deja echipă: merge în Bulgaria

tommy neubert

Steaua rămâne fără preparator fizic chiar înainte de a începe pregătirea de vară. Thomas Neubert s-a despărțit de roș-albaștri în urma unor neînțelegeri cu Laurențiu Reghecampf.

A "explodat" cota lui Payet! Suma imensă pe care o pregătește Chelsea pentru starul Franței

Payet Euro

La 29 de ani, Dimitri Payet poate să facă pasul cel mai important al carierei.

L'Equipe și AS îi dau dreptate lui Tătărușanu: a fost fault în atac la golul lui Giroud

tatagiru

Dezbaterea a trecut, însă, și granițele. Două dintre cele mai mari și mai respectate publicații sportive europene, L'Equipe și AS îi dau dreptate portarului român: a fost faultat.

Foto Keșeru, consolat de foștii săi colegi din Franța. "Le-am zis că n-au meritat victoria"

keseru popa si francezii-1

Dezamăgire mare în rândul tricolorilor după înfrângerea cu Franța. România a pierdut cu 2-1 meciul de deschidere de la Euro 2016. Jucătorii antrenați de Didier Deschamps au reușit golul victoriei în minutul 89, iar după joc au recunoscut că nu le-a fost deloc ușor.

Video Anglia - Rusia 1-1. Vasili Berezutski a adus un punct ruşilor în prelungiri

gol rusia

De la ora 22:00, Anglia și Rusia se întâlnesc la Marseille, pe Stade Velodrome. Englezii caută revanșa în fața rușilor, după ce au fost eliminați de aceștia în drumul spre Euro 2008.

Video Țara Galilor - Slovacia 2-1. Un jucător din liga a doua engleză le-a adus victoria galezilor

bucurie tara galilor

De la ora 19:00, Țara Galilor și Slovacia se vor întâlni în al doilea meci al Campionatului European din Franța, ambele reprezentative fiind la debut într-o astfel de competiție.

Video Albania-Elveția 0-1. Elveţienii au câştigat cu emoţii, în superioritate numerică

albania elvetia

De Biasi, care a reușit performanța de a califica Albania pentru prima dată în istorie la un Campionat European, are în lot șase jucători născuți în Elveția: Ajeti, Veseli, Gashi, Abrashi, Basha și Taulant Xhaka. Alți patru, Aliji, Cana, Kukeli și Lenjani, au crescut în Țara Cantoanelor, unde au emigrat în copilărie cu familiile.

Halep, după Franţa - România: "A fost primul meu meci de fotbal urmărit cap-coadă"

simona halep 1

Tricolorii au avut, la meciul cu Franța, un susținător de lux. Jucătoarea de tenis, Simona Halep a fost cu sufletul alături de ehipa națională. România a pierdut, vineri, meciul de debut de la Euro 2016. Chiricheș și compania au fost învinși cu 2-1 de Franța.

UTA mai speră iar într-un miracol! Arădenii vor juca cu casa închisă și returul cu Voluntari

bucurie UTA-1

UTA are șanse mici să mai ajungă în Liga 1, după ce arădenii au pierdut clar prima manșă a barajului cu Voluntari, scor 0-3.

Debutul la Euro i-a adus noi ”pețitori”. Florin Andone este pe lista de achiziții a Sevillei!

andone rami

Nu l-a convins pe Șumudică, dar i-a convins pe șefii câștigătoarei Europa League. Șaizeci de minute în teren în meciul de deschidere al Euro 2016 i-au fost de-ajuns atacantului Florin Andone pentru a-i convinge pe cei de la Sevilla că e o bună opțiune de transfer pentru sezonul viitor.

  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • FOTBAL: Oțelul Galați - ”U” Cluj, 14:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • arsenal

    FOTBAL: Arsenal - Everton, 18:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Chelsea v Liverpool, EFL Carabao Cup Final, Football, Wembley Stadium, London, UK - 25 Feb 2024

    FOTBAL: Liverpool - Wolves, 18:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 3

  • Erling Haaland of Manchester City celebrates his goal to make it 3-0 during the Premier League match Manchester City vs Wolverhampton Wanderers at Etihad Stadium, Manchester, United Kingdom, 4th May 2024(Photo by Mark Cosgrove/News Images)

    FOTBAL: Manchester City - West Ham, 18:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL:FCSB-RAPID BUCURESTI, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (20.04.2024)

    FOTBAL: Rapid - FCSB, 21:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Spain: REAL MADRID v FC BARCELONA. LA LIGA 2023/2024. ROUND 32.

    FOTBAL: Barcelona - Rayo Vallecano, 20:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 4

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult