Ultimele stiri

Declarație jenantă a celui care a înscris cu mâna în poarta Braziliei: "De ce aşa o mare controversă?"

raul peru

VIDEO Brazilia - Peru 0-1. Cotată drept una din principalele favorite la câștigare ediției centenare a Copei America, Selecao s-a văzut eliminată din faza grupelor după un gol marcat cu mâna de peruani. Deși reluările au arătat că Raul Ruidiaz a comis henț, jucătorul peruan a declarat, surprinzător, că nu a atins mingea cu mâna.

România mea, România ta, România noastră

ROMANIA-aplauze

Simona Halep a rămas a cincea în lume. Românca nu va juca în această săptămână, la Birmingham

halep wta-1

Simona Halep a rămas pe locul 5 în clasamentul WTA, însă nu va juca în această săptămână, la turneul de la Birmingham, transmis în direct de Digi Sport.

Video Brazilia părăseşte Copa America încă din faza grupelor, după un gol marcat cu mâna!

peru

Selecţionata de fotbal a Braziliei, cvintuplă campioană mondială, a fost eliminată în faza grupelor la Copa America 2016, după eşecul suferit în faţa reprezentativei statului Peru (scor 0-1), duminică seara la Foxborough (Massachussetts).

Video Low a oferit imagini dezgustătoare. A uitat că e privit de milioane de oameni!

low chilot

Germania a învins Ucraina, scor 2-0, reușind prima victorie la diferență mai mare de un gol de la actuala ediție a Campionatului European. Joachim Low a devenit antrenorul cu cele mai multe meciuri la Euro, -12! - și a bifat victoria cu numărul 88 pentru Mannschaft. Un singur antrenor mai are în față, cu mai multe victorii: Sepp Herberger, cu 94 de succese.

Elvețienii, precauți înaintea meciului cu România: ”Trebuie să ne îmbunătățim în toate aspectele”

schar

Elvețienii sunt mulțumiți de victoria din primul meci jucat la Euro 2016, 1-0 cu Albania, dar sunt conștienți că acesta nu a fost decât cel mai ușor meci, iar partidele cu România și Franța vor fi mult mai dificile. Fabian Schar, marcatorul singurului gol al partidei cu albanezii, a declarat, într-un interviu pentru Sport.ch, că echipa sa trebuie să progreseze în toate zonele terenului

Steaua mai aşteaptă pentru Răzvan Marin şi Florin Tănase: "Avem timp să luăm o decizie"

collage tanase marin

Răzvan Marin şi Florin Tănase sunt doriţi în mod special de Gigi Becali la Steaua, iar patronul vicecampioanei a anunţat că aşteaptă un răspuns din partea lui Gică Hagi în privinţa celor doi jucători de la Viitorul până pe 15 iunie. Fostul căpitan al echipei naţionale i-a răspuns, însă, finului său că trebuie să mai aibă răbdare.

Steaua se apără de critici: ”În atenția celor care le știu pe toate: vor lua titlul 27, spre marea dezamăgire a unora”

Ovidiu Popescu

Steaua i-a transferat recent pe Dan Popescu și pe Ovidiu Popescu, iar mutările au surprins într-o oarecare măsură, cei doi jucători retrogradând cu ACS Poli Timișoara.

Video Nicolas Mahut a câștigat turneul de la s-Hertogenbosch

finala tenis baieti

Finala masculină de la s-Hertogenbosch, dintre Nicolas Mahut şi Gilles Muller, a avut de suferit din cauza ploii şi a fost întreruptă, urmând să fie reluată luni.

Rusul Karasev, arbitrul meciului cu Elveția! Românii n-au remizat niciodată cu el la centru

arbitru romania

Arbitrul rus Serghei Karasev va conduce la centru meciul România-Elveţia, programat, miercuri, pe Parc des Princes, de la ora 19:00, în etapa a doua a grupei A de la Euro 2016.

Cordoba a ratat promovarea în La Liga! Florin Andone va pleca sigur după Euro

girona cor

În lipsa golgheterului său, Cordoba nu a reușit să păstreze avantajul luat în tur, 2-1, în fața Gironei. În deplasarea din Catalonia, andaluzii au pierdut, 1-2, jocul intrând în prelungiri, acolo unde Girona s-a impus cu 3-1. Xisco a marcat singurul gol al Cordobei, în minutul 56, iar Stankevicius și-a lăsat echipa în zece oameni în minutul 94.

Tatăl lui Srna a murit, după meciul cu Turcia. Căpitanul Croaţiei ar putea lipsi cu Cehia

srna

Croaţia a început Euro 2016 cu dreptul, impunându-se cu 1-0 în faţa Turciei, însă căpitanul echipei, Darijo Srna, nu s-a putut bucura de acest succes. La finalul partidei de la Paris, fotbalistul lui Şahtior Doneţk a aflat că tatăl său a încetat din viaţă.

Video Albanezii din Bucureşti au trăit intens meciul cu Elveţia şi aşteaptă o victorie cu România

albanezi Romania

Albanezii din Bucureşti au suferit pentru înfrângerea cu Elveţia. Meciul cu România a devenit crucial pentru fanii naţionalei lui Gianni De Biasi.

Haţegan a debutat la Euro, în Polonia - Irlanda de Nord. Decizii discutabile ale românului

penalty polonia

Ovidiu Haţegan şi-a făcut debutul la Euro 2016 în meciul dintre Polonia şi Irlanda de Nord, disputat la Nice şi încheiat cu victoria cu 1-0 a polonezilor. "Centralul" român a avut o singură fază controversată, în prima repriză, la scorul de 0-0.

Video Se poate și așa! Nu toți fanii se bat la Euro: croații s-au distrat cu turcii, italienii au petrecut cu belgienii

tturicro

Croații și turcii au dansat împreună pe străzi înaintea meciului direct din Paris, de pe Parc des Princes. Ulterior, foștii iugoslavi au câștigat meciul de deschidere din grupa D cu 1-0, în urma unei execuții senzaționale a lui Luka Modric, de la 25 de metri, din voleu.

Video România caută revanșa contra Elveției pe Parc des Princes: ”Jucătorii au văzut că se poate”

romania parc

Naționala României a mai jucat de trei ori pe Parc des Princes, de fiecare dată contra Franţei. "Tricolorii" au învins o singură dată, în urmă cu aproape 50 de ani.

Cacic, temenele în fața omului său providențial: ”Modric, unul dintre cei mai buni din istoria Croației”

modric

Luka Modric este "unul dintre cei mai buni jucători din istoria Croaţiei", a afirmat selecţionerul Ante Cacic după meciul cu Turcia (1-0), din Grupa D a EURO 2016, decis de execuţia spectaculoasă a fotbalistului lui Real Madrid.

Video Încă un scandal la Euro 2016! Nemții și ucrainenii s-au bătut la Lille

ultrasi Germania

Nicio zi de liniște la Campionatul European din Franța! După incidentele sângeroase de la Marsilia, care au avut loc înaintea partidei dintre Anglia și Rusia, suporterii și-au dat în petec și duminică, la Lille, atunci când nemții și ucrainenii s-au bătut în oraș.

Prima măsură luată de francezi pentru a stopa violențele: au interzis alcoolul!

francezi alcool

Guvernul francez a anunțat astăzi, duminică, 12 iunie, prima măsură luată după violențele care au escaladat în primele trei zile de la startul Campionatului European. Începând de astăzi, vânzarea alcoolului a fost interzisă în apropierea stadioanelor și a fanzone-urilor din toate orașele care găzduiesc meciuri la Euro.

Coco Vandeweghe a câștigat turneul de la s-Hertogenbosch

Vandeweghe

La trei luni de la primul titlu WTA la dublu, din carieră, Coco Vandeweghe a dat lovitura şi pe cont propriu, în turneul de la s-Hertogenbosch, transmis de Digi Sport.

Unai Emery a plecat de la tripla câștigătoare a UEL! Jorge Sampaoli, în drum spre Sevilla

emery

FC Sevilla a anunțat astăzi ceea ce părea inevitabil: antrenorul Unai Emery, câștigătorul a trei trofee consecutie Europa League cu formația andaluză, a comunicat clubului că pleacă. Antrenorul basc i-a adus la cunoștință clubului intențiile sale prin intermediul avocaților.

Video UTA acuză oboseala după ratarea promovării în Liga 1: "Nu se poate juca aşa"

uta voluntari-2

Nou-promovată anul trecut din Liga a treia, UTA Bătrâna Doamnă a început sezonul din liga secundă cu obiectivul salvării de la retrogradare, dar a ratat promovarea în Liga I după barajul cu FC Voluntari, pierdut cu 1-3 la "general".

Breaking News Alertă cu bombă la Lyon, unde va juca și România! Polițiștii au detonat un colet suspect!

politie lyon

Problema siguranței la Euro 2016 pare una tot mai serioasă. La Marsilia, fanii englezi au fost atacați atât de huliganii ruși, cât și de cei ai lui Olympique Marseille.

Video Germania - Ucraina 2-0. Mustafi și Schweinsteiger au adus succesul nemților

bucurie Germania

A treia zi de la Euro 2016 va consemna şi debutul campioanei mondiale, Germania, contra Ucrainei. Aflaţi la a 12-a participare consecutivă la turneele finale de Campionat European, germanii n-au pierdut niciunul din cele cinci dueluri directe de până acum cu ucrainenii.

Liderul galeriei dinamoviste a fost bătut de steliști! Scandal între români la Paris

fani Romania

Rivalitatea dintre Dinamo și Steaua și-a consumat un nou episod, sâmbătă, la Paris, acolo unde ultrașii se află pentru a susține naționala României la Campionatul European.

Video Exclusiv Lupescu are încredere în "tricolori": "Elveţia nu e Franţa, vom avea şansa noastră"

lupescu romania

Fost internaţional şi actual membru al Comisiei Tehnice din cadrul UEFA, Ionuţ Lupescu este optimist în privinţa şanselor de calificare ale naţionalei României în optimile de finală ale Euro 2016.

Președintele unui club din prima ligă turcă: ”Doi jucători din naționala României vor veni la noi”

karab

Tolga Gul (foto), președintele clubului turc Karabukspor, nou promovat în prima ligă din Turcia, a confirmat ieri, într-o conferință de presă ceea ce scrisese anterior Digi Sport: ”1-2 jucători din naționala României sunt foarte aproape de a semna cu

Chris Froome a câștigat iar Criteriul Dauphine. Cum arată podiumul

Froome Dauphine

Britanicul Chris Froome (Sky) a obţinut a treia victorie din carieră în Criteriul Dauphine, la Superdevoluy, după disputarea ultimei etape, a 7-a, câştigată de britanicul Stephen Cummings (Dimension Data).

Video Jucătorii Realului au 26 de goluri la Euro. Madrilenii, pe locul 2 într-un top inedit

Modric Euro

Croația a intrat în avantaj la pauză în duelul cu Turcia, scor 1-0, după reușita superbă a lui Luka Modric, care nu i-a lăsat nicio șansă portarului advers.

Breaking News UEFA ameninţă cu măsuri dure. Anglia şi Rusia riscă să fie excluse de la Euro

anglia rusia excludere

UEFA ameninţă să ia măsuri extreme, dacă violenţele de genul celor din Marsilia se vor repeta. Potrivit AP, forul european ar putea chiar să decidă excluderea de la Euro a naţionalelor Angliei şi Rusiei.

  • 12:00 Digi Sport Special
  • 13:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 13:30 LIVE Digi Sport Matinal
  • 14:30 LIVE Stirile Digi Sport
  • 15:00 ASII TENISULUI
  • 16:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 16:30 LIVE Bundesliga: Hoffenheim-Bayern Munchen
  • 17:15 LIVE Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • Manuel Neuer 1 (FC Bayern Muenchen), Real Madrid vs. FC Bayern Muenchen, Fussball, Champions League, Halbfinale, 08.05.2

    FOTBAL: Hoffenheim - Bayern, 16:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Transylvanian Open WTA250 2023 - Day 2, Cluj-Napoca, Romania - 17 Oct 2023

    TENIS: Gabriela Ruse - Emma Navarro, 17:00, ÎN DIRECT pe DIgi Sport 4

  • FOTBAL:FARUL CONSTANTA-CFR CLUJ, SUPERLIGA SUPERBET (2.03.2024)

    FOTBAL: CFR Cluj - Farul, 21:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • craiova

    FOTBAL: Univ. Craiova - Sepsi, 21:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • ianis

    FOTBAL: Alaves - Getafe, 21:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 3

  • AC Milan vs AC Monza - Serie A 2023/24 - 17/12/2023 Tommaso Pobega of AC Milan (2L) injured seen with Mike Maignan of AC

    FOTBAL: Torino - Milan, 21:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 4

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult