Ultimele stiri

Scene incredibile la naţionala României. Alibec, prins fumând în vestiar la meciul cu Franţa

alibec franta

Denis Alibec şi-a păstrat atitudinea de rebel şi la Euro 2016. Atacantul naţionalei României a fost protagonistul unei scene mai puţin întâlnite la un asemenea nivel, în timpul meciului inaugural de la Europene, contra Franţei, pierdut cu 1-2.

Wilmots: "Ceea ce îmi convine e că toată lumea a revenit cu picioarele pe pământ în Belgia"

wilmot

Selecţionerul Belgiei, Marc Wilmots, nu şi-a ascuns dezamăgirea după eşecul suferit în faţa reprezentativei Italiei (0-2), luni seara la Lyon, în cadrul Grupei E de la EURO 2016, recunoscând totodată că elevii săi au comis greşeli nepermise "la acest nivel".

Transferul lui Dan Popescu la Steaua nu este întâmplător. Reghe a oferit motivul

dan popescu steaua-1

Transferul lui Dan Popescu (28 de ani) de la retrogradata ACS Poli Timișoara la Steaua a surprins la prima vedere, mai ales că și fotbalistul a fost luat pe neașteptate de decizia oficialilor roș-albaștrilor.

Conte, extaziat după victoria cu Belgia: "Am infirmat pronosticurile"

conte italia-1

Antonio Conte e în al nouălea cer după victoria Italiei cu 2-0 contra Belgiei, într-un meci în care belgienii lui Marc Wilmots erau consideraţi mari favoriţi.

Breaking News Tribunalul București a decis: Rapid a intrat în faliment! Decizia nu e definitivă

std rapid

Decizie-șoc în fotbalul romanesc. Inevitabilul s-a produs și, la mai puțin de o lună de la promovarea în Liga 1, Rapid a intrat în faliment!

Video Reghe, despre naţională, plecările de la Steaua, transferuri şi Kharja

collage reghe

Laurenţiu Reghecampf a vorbit fără menajamente despre problemele pe care le întâmpină la Steaua, dar şi despre naţionala României, care a evoluat în multe momente entuziasmant contra Franţei.

Cu nasul spart, Conte a analizat victoria contra Belgiei: "Mă sacrific eu, măcar să câştige echipa"

conte

Aflat din 2014 pe banca Italia, Antonio Conte e la ultimele meciuri la conducerea squadrei azzurra, după

Federer și Ozil le-au pus gând rău tricolorilor

federer ozil

România va întâlni Elveția, miercuri, 15 iunie, în cel de-al doilea meci de la turneul final din Franța. Jucătorii antrenați de Vladimir Petkovic vor avea un susținător de lux la meciul cu tricolorii.

Selecționerul Suediei: "Trebuie să fim la 300% cu Italia și Belgia!" Ce spune "Ibra"

Suedia Irlanda

Selecţionerul Suediei, Erik Hamren, a fost dezamăgit de evoluţia scandinavilor în meciul cu Irlanda (1-1) și a spus că echipa sa trebuie să joace "300%" în următoarele jocuri, cu Italia şi Belgia.

Video Probleme pentru Nicușor Bancu. Accidentarea din 2014 încă-i mai dă bătăi de cap

bancu

Nicușor Bancu a suferit o accidentare gravă în 2014. Jucătorul în vârstă de 23 de ani a avut o dublă fractură de tibie și peroneu. Mijlocașul a fost accidentat de Șeroni în meciul cu Viitorul din optimile Cupei României.

Video Madison Keys a trecut de Timea Babos în primul tur de la Birmingham. Heather Watson merge și ea mai departe

madison keys

Prima zi a turneului WTA de la Birmingham a fost bulversată de ploaie. Chiar dacă au avut de așteptat, Madison Keys și Timea Babos au oferit un meci spectaculos. Keys s-a impus în fața jucătoarei din ungaria cu 7-6, 6-4.

Martin O'Neill, un antrenor fericit: "L-am neutralizat pe Ibrahimovic!"

ibra irlanda

Antrenorul Irlandei Martin O'Neill şi-a lăudat jucătorii pentru prestaţia din meciul cu Suedia (1-1), disputat luni în grupa E de la EURO 2016, şi nu are ce să le repr

Man. City a câștigat cursa pentru semnătura celui mai promițător jucător din Bundesliga

Sane Schalke

Leroy Sane, unul dintre cei mai căutați tineri jucători din Europa, a ales să joace pentru Manchester City, germanul urmând astfel să fie antrenat de Pep Guardiola, din sezonul viitor.

Athletic Bilbao, piedică pentru Guardiola. Clauza lui Laporte, majorată la 70 de milioane de euro

aymeric laporte

Deși părea un transfer iminent, conform presei engleze și spaniole, sosirea francezului Aymeric Laporte la Manchester City pare acum tot mai departe de a se realiza. Fundașul de 22 de ani și-a prelungit astăzi contractul cu Athletic Bilbao până în 2020, iar clauza sa de reziliere a fost majorată de la 50 de milioane de euro la 70 de milioane!

Paradă a suporterilor români la Paris, înaintea meciului cu Elveția

parada romani

Federaţia Română de Fotbal (FRF) a anunţat, pe site-ul oficial, că miercuri va avea loc la Paris în premieră o paradă a suporterilor români, de la fan zone-ul din Champ de Mars până la arena Parc de Princes, înaintea meciului pe care "tricolorii" îl vor disputa în compania selecţionatei Elveţiei, în grupa A de la Euro 2016.

Blatter şochează: tragerile la sorţi sunt trucate. "Am văzut cu ochii mei cum se trişează"

champions-league 3420473b

Fostul preşedinte al FIFA, elveţianul Joseph Blatter, continuă seria de dezvăluiri. De această dată, acesta a vorbit deschis despre mult discutatele trageri la sorţi, unde mulţi sunt convinşi că există jocuri de culise.După ce şi-a lansat biografia, unde a vorbit deschis despre o serie

Video Tricolorii schimbă strategia pentru meciul cu Elveția: "Să fim mai eficienți!"

Romania Elvetia colaj

România se află în faţa unui nou test dificil la Euro 2016, meciul cu Elveţia. Învinşi de Franţa, scor 1-2, tricolorii au nevoie de o victorie pentru a egala în clasamentul grupei A selecţionata pregătită de Vladimir Petkovic.

Video Mititelu, primele declaraţii: ”Pentru a face o înțelegere cu FRF e nevoie ca Burleanu să demisioneze”

mititelu adrian

Tribunalul București a dat, luni, 13 iunie, decizia în cazul dezafilierii Universității Craiova. Adrian Mititelu a reacționat după ce instanța i-a dat câștig de cauză și i-a condamnat pe Mircea Sandu și Dumitru Dragomir la 3 ani de închisoare cu suspendare. Conform deciziei tribunalului, FRF, LPF, Mircea Sandu și Dumitru Dragomir trebuie să-i achite lui Mititelu suma de 240 de milioane de euro.

Video Planuri mari pentru olteni în noul sezon. ”Avem foame de trofee. Vrem să fim o forţă în Europa”

csu

Gigi Mulțescu a sunat adunarea la Craiova. CSU s-a reunit luni, 13 iunie, pe stadionul Extensiv. Noul antrenor al oltenilor a avut la dispoziție, în prima zi de antrenamente, 21 de jucători, restul urmând să ajungă la Craiova în zilele următoare.

Marele pariu al lui Reghe pentru viitorul sezon: "Îl vom folosi doar acolo!"

tosca

Pariul lui Gâlcă - Alin Toşca în centrul defensivei - este o variantă pe care va miza şi Reghecamp

Stanciu, încă un motiv să facă un Euro mare. Cluburile din Serie A se înghesuie să-l ia pe decarul tricolorilor

stanciu serie a

Potrivit site-ului italian tuttomercatoweb, Nicolae Stanciu, care a făcut un nou meci foarte bun în tricoul naționalei, contra Franței, a intrat iar în atenția cluburilor italiene. Mai multe grupări din Serie A și-au trimis reprezentanții de urgență la meciurile României cu Elveția și Albania, cu temă clară: să-l urmărească la lucru pe decarul ”tricolorilor”.

Video Elveția, adversar greu pentru tricolori. Lucescu a prefaţat întâlnirea

romania 2 -1

Răzvan Lucescu, fost selecţioner al României, ştie care este principalul atu al Elveției, următoarea adversară a tricolorilor de la Euro.

Del Bosque: "Casillas a fost excepţional pe banca de rezerve!". Ce spune de prestaţia "Furiei Roja" contra Cehiei

casillas

Vicente del Bosque, selecţionerul naţionalei Spaniei, a declarat la finalul meciului cu Cehia, scor 1-0, că este foarte mulţumit de disputele pentru un loc de titular în echipa pe care o pregăteşte şi nu ştie dacă îl va folosi titular pe Iker Cas

Pentru prima oară în istorie, Marele Premiu al Europei va avea loc la Baku: ”E o sărbătoare pentru automobiliști”

baku

Marele Premiu al Europei de Formula 1, care va avea loc în weekend la Baku, capitala Azerbaidjanului, înseamnă o sărbătoare pentru automobilişti, potrivit agenţiei AZERTAC.

Video&Foto Pjanic a semnat cu Juve și a fost deja prezentat oficial pe site-ul bianconerilor

pjanic-2

Juventus a dominat autoritar fotbalul italian și a câștigat ultimele 5 titluri în Italia, dar continuă să se întărească. Mai mult, torinezii reușesc să și slăbească rivalele la titlu. Ultima achiziție a formației pregătite de Allegri este bosniacul Miralem Pjanic.

Steaua nu a învățat din greșelile trecutului

collage stelisti

Steaua nu a învățat nimic din greselile trecutului și transferă tot de la echipe care au retrogradat sau care s-au luptat în play-out în sezonul precedent. Bojan Golubovic, Dan Popescu și Ovidiu Popescu sunt transferurile făcute de Steaua până în prezent.

Discurs neverosimil al unui deputat din Rusia. I-a îndemnat pe fani să continue violenţele: ”Țineți-o tot așa!”

russian s

Deputatul rus Igor Lebedev, care este şi membru al Comitetului Executiv al federaţiei de fotbal din Rusia, consideră că nu există nicio problemă în faptul că suporterii s-au bătut în Franţa şi i-a îndemnat pe fani să continue violenţele, informează L'Equipe.

Exclusiv Gnohere a revenit la Dinamo. Atacantul s-a împăcat cu conducerea și cu antrenorul Andone. Motivul întârzierii

gnohere-2

La trei zile de la reunirea lotului dinamovist, a ajuns și atacantul Harlem Gnohere la București, unde a explicat conducerii clubului motivele pentru care a întârziat. Golgheterul ”câinilor” îi enervase atât pe șefii clubului, de la patronul Ionuț Negoiță, la directorul sportiv Ionel Dănciulescu

Video Reghe şi Neubert, la "cuţite"?: "Despre morţi, numai de bine. Are de dat 300.000 € sau urmează un proces" 

reg

Aşa cum Digi Sport v-a anunţat în exclusivitate încă de sâmbătă, Thomas Neubert nu mai face parte din proiectul de viitor al Stelei. Preparatorul fizic german a primit o ofertă de la CSKA Sofia şi a decis să îi dea curs.

Fanii naționalei l-au ales pe Stanciu jucătorul meciului cu Franța! E a șasea oară din șase când obține ”distincția”

stanciu 1

Site-ul FRF a anunțat astăzi că Nicolae Stanciu a fost preferatul suporterilor români după meciul de deschidere de la Euro, cu Franța, încheiat cu victoria cu 2-1 a gazdelor.

  • 16:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 16:30 LIVE Bundesliga: Hoffenheim-Bayern Munchen
  • 17:15 LIVE Stirile Digi Sport
  • 17:30 LIVE Bundesliga: Hoffenheim-Bayern Munchen
  • 18:30 LIVE Liga Digi Sport
  • 20:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 20:15 LIVE Digi Sport Special
  • 21:00 etapa 10 Superliga: CFR Cluj-Farul Constanta
  • Vezi tot programul
  • Manuel Neuer 1 (FC Bayern Muenchen), Real Madrid vs. FC Bayern Muenchen, Fussball, Champions League, Halbfinale, 08.05.2

    FOTBAL: Hoffenheim - Bayern, 16:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Transylvanian Open WTA250 2023 - Day 2, Cluj-Napoca, Romania - 17 Oct 2023

    TENIS: Gabriela Ruse - Emma Navarro, 17:00, ÎN DIRECT pe DIgi Sport 4

  • FOTBAL:FARUL CONSTANTA-CFR CLUJ, SUPERLIGA SUPERBET (2.03.2024)

    FOTBAL: CFR Cluj - Farul, 21:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • craiova

    FOTBAL: Univ. Craiova - Sepsi, 21:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • ianis

    FOTBAL: Alaves - Getafe, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 3

  • AC Milan vs AC Monza - Serie A 2023/24 - 17/12/2023 Tommaso Pobega of AC Milan (2L) injured seen with Mike Maignan of AC

    FOTBAL: Torino - Milan, 21:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 4

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult