Ultimele stiri

Scandal la Buzău. Jucătorii Gloriei au refuzat să joace cu CS Balotești, în Liga 2

buzau 1

Liga a II-a ne-a mai oferit un moment unic în acest final de sezon. Gloria Buzău a refuzat să joace meciul din penultima etapă a play-out-ului Seriei I, cu CS Balotești, în semn de protest pentru sancțiunile-record primite în această săptămână din partea FRF.

Steaua a anunțat primul amical tare al verii. Programul complet de pregătire al vicecampioanei

steaua dinamo

Steaua a stabilit deja programul verii și a anunțat primul amical tare din perioada de pregătire. Vicecampioana va juca în turul al treilea preliminar al UEFA Champions League și de aceea reunirea se va face devreme, pe 6 iunie. Doar o săptămână de vacanță le-a rămas elevilor lui Laurențiu Reghecampf.

Tottenham se mută în "Templul Fotbalului". Va juca pe Wembley în Liga Campionilor

wembley tottenham

Tottenham Hotspur și-a pus în aplicare planul de a se muta de pe stadionul unde joacă de peste un secol, White Hart Lane.

Video Alarmă la naționala Argentinei. Messi a ieșit accidentat în partida cu Honduras

messi accidentat

VIDEO Argentina - Honduras 1-0. Selecționata lui Tata Martino a câștigat la limită ultimul amical înaintea ediției centenare a Copei America, însă argentinienii au suficiente motive să fie îngrijorați. Lionel Messi a ieșit accidentat și prezența sa la turneul care va începe săptămâna viitoare este pusă sub semnul întrebării.

Video Una dintre speranțele Stelei, pusă la zid de Mihai Stoica: "Sunt foarte nemulțumit de el"

vlad mihalcea

Adus vara trecută de Steaua de la FC Brașov, la numai 16 ani, ca un veritabil puști-minune, Vlad Mihalcea l-a nemulțumit profund pe Mihai Stoica.

Video Argentina - Honduras 1-0. Higuain a adus victoria "pumelor"

higuain-1

ÎN DIRECT la Digi Sport, Argentina a câștigat meciul amical jucat contra naționalei din Honduras, 1-0. Finalistă la ediția de anul trecut a Copei America, naționala "pumelor" a intrat pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru ediția centenară a turneului care va fi găzduit de Statele Unite ale Americii.

HC Vaslui și CSM Focșani au rămas în Liga Naţională

hc vaslui-1

Ajunsă la barajul de la Brașov după ce fusese anunțată la finalul play-out-ului Ligii Naționale că a scăpat de retrogradare, HC Vaslui e la un pas de menținerea în prima divizie de handbal masculin.

Video Un oficial al Stelei recunoaște: “Fenomenul ultras trăiește în principal prin Dinamo!”

ultras mm

Steaua joacă de mai mult timp fără sprijinul galeriei, suporterii îndepărtându-se de echipă și venind în număr tot mai mic la meciuri. O situație de neînțeles pentru oficialii vicecampioanei, care cred că a dispărut fenomenul ultras din fotbalul românesc, doar fanii dinamoviști păstrând tradiția.

Video Exclusiv S-au distrat pe cinste! Tricolorii au luat lecții de magie, în cantonamentul din Italia

romania2

Naționala României are parte și de momente de relaxare în Italia, acolo unde pregătește prima participare la un turneu final după opt ani de pauză.

Video SC Bacău - Rapid 1-1. Gazdele au egalat în prelungiri

bacau rapid meci

SC Bacău și Rapid București joacă azi, de la ora 13:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, în ultima etapă a play-off-ului din Liga 2, Seria I. Promovați matematic încă din runda trecută, atunci când au câștigat cu 3-1 pe propriul teren în fața celor de la Academica Clinceni, giuleștenii mai câteva emoții legate de cazul Obed.

Dinamo îi va plăti familiei lui Ekeng toți banii din contractul pe care jucătorul îl avea în Ștefan cel Mare

ekeng bani

Patrick Ekeng a decedat pe 6 mai în timpul meciului Dinamo – Viitorul, drama dispariției sale zguduind fotbalul românesc. Clubul din Ștefan cel Mare a decis să achite familiei fostului fotbalist toți banii din contractul acestuia. Înțelegerea expira la finele lui 2016.

Video Robert Glință și Ana Dascăl au câte 3 medalii la Internaționalele de Natație! 

glinta

Ziua a 3-a a Internaționalelor de Natație ale României i-a adus o nouă medalie lui Robert Glință. Cronometrat în 54 de secunde și 32 de sutimi, înotătorul băimărean a câștigat detașat proba de 100 metri spate, cea în care a realizat și baremul pentru Jocurile Olimpice.

Video Exclusiv Încă un record pentru Marcus Rashford: a marcat la debutul în tricoul Angliei

rashford

Marcus Rashford continuă să doboare recorduri în Anglia. După reuşitele în tricoul lui Manchester United, atacantul a devenit cel mai tânăr marcator la meciul de debut pentru naţionala Angliei, la 18 ani şi 208 zile.

Video Steaua a găsit vârful de Ligă! "El trebuie să fie "bijuteria Coroanei". Becali îl vrea neapărat şi pe Ivan"

steaua transfer

După un sezon cenuşiu, în care a dezamăgit crunt, Steaua pregăteşte o adevărată revoluţie pe piaţa transferurilor. Obiectivul principal rămâne aducerea unui vârf cu cifre, capabil să înscrie 15-20 de goluri în viitoarea stagiune.

Video Mircea Lucescu mizează pe Atletico, în finala UCL: "Simeone e copilul meu"

simeone-1

Marile rivale Real şi Atletico Madrid sunt pregătite să reediteze, la Milano, finala UEFA Champions League de acum doi ani, câştigată de "galactici", cu 4-1, după prelungiri.

Video Baia Mare și CSM Ploiești, favorite la promovarea în Liga Națională de baschet

baschet Ploiesti

Municipal Olimpic Baia Mare şi CSM Ploieşti au debutat cu victorii la turneul de promovare în Liga Naţională de baschet!

Zidane s-a declarat "pregătit" pentru finala Ligii. "Nu ar fi un eşec dacă pierdem ultimul act" 

zidane liga

Atletico şi Real Madrid vor reedita, sâmbătă, finala Ligii Campionilor de acum două sezoane la Milano, pe San Siro. Zinedine Zidane, care ar putea deveni primul antrenor francez care câ

Video Exclusiv Steliștii, majoritari în lotul de kaiac canoe prins dopat. "CSA a investit în acești copii"

boroi stanescu csa steaua

Lotul României de kaiac canoe a fost lovit, vineri, de cel mai mare scandal de doping din istoria sportului autohton. Toți componenții, inclusiv cei 7 sportivi calificați la Jocurile Olimpice, au fost depistați pozitiv cu meldonium.

Totul despre adversarele româncelor din optimile de finală de la Roland Garros

halep begu-3

Pentru prima oară după 19 ani, România are două reprezentante în optimile de finală de la Roland Garros. Simona Halep şi Irina Begu sunt încă în cursă pentru câştigarea trofeului, dar un prim hop reprezintă meciurile din această fază a competiţiei de la Paris.

Video "Kharja a câştigat acum câteva luni 3 milioane €". De ce nu îl păstrează Steaua şi ce se întâmplă cu Bourceanu 

kharja-1

Houssine Kharja este considerat de mulţi un jucător indispensabil Stelei, însă Mihai Stoica a explicat de ce fotbalistul de 33 de ani nu mai poate ajuta în viitor echipa lui Reg

Simeone surprinde înainte de finala UCL: "Casemiro o face mai periculoasă pe Real"

casemiro

Diego Simeone surprinde înainte de finala UEFA Champions League. Antrenorul lui Atletico a anunţat care este jucătorul cheie din echipa Realului şi nu este vorba de vedetele Cristiano Ronaldo, Karim Benzema sau Gareth Bale.

Anchetă la cel mai înalt nivel în sportul românesc, după dopingul în masă de la kaiac canoe

doping

Toți sportivii din lotul de kaiac canoe al României au picat un test antidoping, iar Comitetul Olimpic și Sportiv Român a anunțat că va demara o anchetă, pentru a descoperi cine stă în spatele consumului în masă de substanțe interzise în rândul practicanților uneia dintre cele mai de succes și de tradiție ramuri sportive ale țării noastre la Jocurile Olimpice.

Video Adio, Sânmărtean: "Nu poate ajuta Steaua. Cuptorul cu microunde e desfiinţat: nu vreau ciorbă reîncălzită"

sanm1

Lucian Sânmărtean şi-a încheiat conturile cu Al Ittihad, iar Reghecampf l-ar fi dorit la Steaua, convins că mijlocaş

Horia Tecău şi Simona Halep au fost eliminaţi de la Roland Garros

halep tecau

Horia Tecău şi Simona Halep au ratat vineri calificarea în optimile probei de dublu mixt de la Roland Garros, după ce s-au înclinat în două seturi în faţa cuplului Max Mirnyi (Belarus)/Yung Jan Chan (Taiwan), 5-7, 6-7 (3).

Video Mihai Stoica a explicat de ce nu a reuşit Tade la Steaua: "La CFR avea spaţii"

tade

Gregory Tade a fost una dintre decepţiile Stelei din acest sezon. Adus în vara lui 2015 din postura de golgheter al campionatului, atacantul francez a marcat doar 5 goluri în Liga 1 şi Mihai Stoica a explicat de ce nu s-a impus vârful la gruparea "roş-albastră".

Video "Noi suntem Fotbal Club Steaua Bucureşti. Vom alege alături de fani un nou logo". Anunţul lui Meme

logo steaua

Gigi Becali a câștigat un prim proces cu Armata și poate folosi numele ”Steaua Bu

Video Exclusiv Elveţienii trag tare înainte de Euro: "Trebuie să arătăm că suntem pregătiţi"

elvetia

Naţionala de fotbal a Elveţiei trebuie să arate în amicalul de sâmbătă, cu Belgia, că este pregătită pentru EURO 2016, a spus mijlocaşul Granit Xhaka, a cărui echipă va fi una din adversarele României în Grupa A a turneului final organizat de Franţa

Sportul românesc, lovit iar de doping! Componenții lotului de kaiac canoe, depistați pozitiv cu meldonium

caiac

La doar câteva ore după ce s-a anunțat că Lucian Bute a boxat dopat la meciul cu Badou Jack, din urmă cu o lună, a apărut și o veste potrivit căreia toți componenții loturilor României de kaiac canoe au fost depistați pozitiv cu meldonium, la un control anti-doping, anunță TVR.

Video Transferul lui Golubovic la Steaua, un pariu pierdut? "Fiasco! Nu, nu, nu!"

golu

Bosniacul de 1,87 metri înălțime nu este un atacant foarte prolific, chiar dacă a marcat de zece ori în acest sezon al Ligii 1. În toată cariera sa, în România, atacantul de 32 de ani a înscris 44 de goluri, în 133 de partide pentru Ceahlăul și CSMS Iași.

Echipa lui Gigel Bucur, Kuban Krasnodar, a retrogradat din prima ligă a Rusiei

Kuban Tom Tomsk

Kuban Krasnodar, echipa fostului internaţional român Gigel Bucur, a retrogradat din prima divizie a campionatului Rusiei, după ce a pierdut cu scorul general de 1-2, în barajul în două manşe susţinut în faţa lui Tom Tomsk.

  • 20:00 Etapa 8 Superliga: Universitatea Cluj-Dinamo
  • 20:45 LIVE Digi Sport Special
  • 21:00 Etapa 8 Superliga: Universitatea Cluj-Dinamo
  • 22:00 LIVE Digi Sport Special
  • 23:15 Stirile Digi Sport
  • 23:30 Digi Sport Special
  • 20:30 LIVE Digi Sport Special
  • 21:30 Etapa 8 Superliga: CFR Cluj-Rapid
  • Vezi tot programul
  • digi sport matinal colaj

    MEDIA: Digi Sport Matinal, ora 1-:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Logo Liga 2 / Foto: FRF.ro

    FOTBAL: Unirea Slobozia - Corvinul Hunedoara, ora 12:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:FC BOTOSANI-FC VOLUNTARI, SUPERLIGA SUPERBET (12.11.2023)

    FOTBAL: Botoșani - Voluntari, ora 14:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • HANDBAL FEMININ:CSM BUCURESTI-METZ HANDBALL, LIGA CAMPIONILOR (28.04.2024)

    HANDBAL: Metz - CSM BucureȘti, ora 17:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 19:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-UNIVERSITATEA CLUJ, SUPERLIGA SUPERBET (11.12.2023)

    FOTBAL: Universitatea Cluj - Dinamo, ora 20:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult