Ultimele stiri

Video Steaua l-a luat pe Golubovic, Dinamo se întărește și ea: "În zilele următoare o să auziți de niște transferuri"

danciu andone negoita dinamo

Steaua a fost primul dintre granzi care a început campania de achiziții, ajungând la o înțelegere cu Golubovic, dar Dinamo vine tare din urmă. Roș-albaștrii au anunțat că în zilele următoare vor semna mai mulți jucători.

Video Exclusiv Patru reguli noi la Euro! Ce se va întâmpla dacă un fotbalist se opreşte când bate penalty  

collina

Fostul mare arbitru, Pierluigi Collina i-a vizitat astăzi pe tricolori în cantonamentul din Italia. Actualmente membru în Comisia de Arbitri a UEFA, italianul le-a transmis jucătorilor antrenați de Anghel Iordănescu, dar și staff-ului tehnic noile reglementări impuse de UEFA în privința arbitrajului de la Campionatul European.

Golubovic, după ce a semnat cu Steaua: "E cel mai important pas din carieră"

golub-1

Bojan Golubovic (32 de ani) a semnat azi cu Steaua şi este primul transfer al vicecampioanei în această perioadă de mercato. Atacantul bosniac a parafat un contract pe un an cu gruparea antrenată de Laurenţiu Reghecampf şi va avea un salariu lunar de 8.000 de euro pe lună, faţă de 5.000, cât câştiga la CSMS Iaşi.

Video Exclusiv Interviu inedit în cantonamentul din Italia. Torje a răspuns întrebărilor adresate de colegii de la națională

gabi torje romania

Exercițiu inedit în cantonamentul tricolorilor din Italia. Gabriel Torje a acordat un scurt interviu pentru site-ul oficial al Federației Române de Fotbal. Internaționalul român a venit răspuns la 10 întrebări, toate fiind formulate de colegii săi de la echipa națională sau de membrii staff-ului tehnic.

Mourinho, încântat de numirea la Man. United: "Cluburile uriaşe au nevoie de cei mai buni manageri"

mourinho mutv

Jose Mourinho e în al nouălea cer după semnarea contractului pe trei ani cu Manchester United.

Statisticile pot aduce avantaj la pariere - idei practice pentru Finala Ligii Campionilor

featured uefa

Istoria se repeta - spune o zicala, iar dovada este chiar meciul dintre Real Madrid si Atletico Madrid, reeditarea finalei UEFA Champions League din anul 2014. Ramane de vazut daca istoria se va repeta pana la capat sau daca Atletico va reusi sa-si ia revansa si sa castige un trofeu ratat in ultimele momente ale meciului din urma cu doi ani (cota 2,10 pentru aceasta posibilitate, la casa de pariuri sportive Unibet).

Buget uriaș pentru Mourinho la Man. United. Cum va arăta echipa sub comanda portughezului

000 B918K

Jose Mourinho este oficial noul antrenor al lui Manchester United. Portughezul a fost anunțat, vineri 27.05, drept succesorul lui Van Gaal, după îndelungi negocieri între culb și tehnician. Mourinho a fost atras la United cu un salariu enorm, dar și cu un buget uriaș de transferuri.

Mourinho şi Guardiola se înfruntă încă din iulie. Derby-ul Manchester-ului va fi la Digi Sport

pep jose

Jose Mourinho şi Pep Guardiola vor reînnoda în Anglia una din cele mai aprinse rivalităţi din ultimii ani din fotbalul mondial.

Video Exclusiv Alibec a aflat de la Pierluigi Collina ce are de făcut pentru a putea juca la Euro 2016

alibec mana bandajata

Celebrul fost arbitru Pierluigi Collina a fost în cantonamentul tricolorilor astăzi pentru a le prezenta mai multe subiecte legate de arbitraj, dar şi pentru a lămuri subiectul legat de Denis Alibec. Federalii au comunicat că din acest punct de vedere, atacantul Astrei va putea participa la meciurile de la Euro 2016, în ciuda fracturii pe care o are la un deget de la mâna stângă.

Steaua n-a ascultat sfatul lui Andre Rieu. Violonistul revine la București în luna iunie

rieu argaseala

Faimosul violonist și compozitor Andre Rieu revine la București pentru două concerte, programate pe 11 și 12 iunie. De aceasta dată, artistul a pregătit un nou program de trei ore, cu invitați noi, dar și multe surprize. Rămâne de văzut dacă va avea un sfat și pentru steliști, la fel cum s-a întâmplat în 2015.

Begu a glumit după calificarea în optimi: "În setul 2 mi-a lipsit Năstase"

begu beck

Irina Begu a fost cu zâmbetul pe buze după prima calificare din carieră în optimile Roland Garros.

OFICIAL: Busquets și-a prelungit contractul cu Barcelona. Detaliile înțelegerii

busquets 1

FC Barcelona a anunțat pe site-ul oficial că a ajuns la un acord cu mijlocașul Sergio Busquets pentru prelungirea contractului. Văzut drept un jucător cheie pentru mijlocul Barcelonei încă din vremea lui Pep Guardiola, închizătorul de 27 de ani a semnat o nouă înțelegere pe 5 ani.

Neagu: "Nu-mi place comparaţia cu Messi. Mi se pare că-mi ştirbeşte identitatea"

neagu si messi

Cristina Neagu a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că toate componentele echipei naţionale de handbal a României simt că a venit momentul să câştige o medalie la Jocurile Olimpice.

Simona Halep, după calificarea în optimile Roland Garros: "Am fost prea nervoasă"

nervoasa

Simona Halep s-a calificat pentru a doua oară în carieră în optimi la Roland Garros după victoria în trei seturi, 4-6, 6-2, 6-3, contra revelaţiei japoneze Naomi Osaka.

Video Surpriză la Monte Carlo. Artem Markelov a câștigat cursa principală GP 2

markelov

Rusul Artem Markelov a câștigat cursa principala GP 2 de la Monte Carlo și a obținut prima victorie din carieră în competiție. Pilotul echipei Russian Time a contrazis toate scenariile posibile și s-a impus cu plecare de pe locul al 15-lea al grilei.

Dublă victorie românească. Simona Halep şi Irina Begu s-au calificat în optimi la Roland Garros

simona si irina

Simona Halep s-a calificat miercuri în turul trei în al doilea turneu de Grand Slam al anului, Roland Garros, după o victorie în două seturi, 7-6, 6-2, cu Zarina Diyas, din Kazahstan. Vineri va juca împotriva japonezei Naomi Osaka. Partida e prima a zilei, pe a doua arenă de la Paris, Suzanne Lenglen, urmând să înceapă la ora 12:00, ora României.

Mergea şi Bopanna s-au calificat fără emoții în turul trei la Roland Garros

mergea bopana

Perechea formată din românul Florin Mergea și indianul Rohan Bopanna s-a calificat fără probleme în turul al treilea al competiției de dublu de la Roland Garros, după ce a învins în două seturi, scor 6-3, 6-4, cuplul alcătuit din Gregoire Barrere şi Quentin Halys.

Video Exclusiv Moldovan: ”Am semnat pe doi ani cu Auxerre. Nu am nimic de ascuns”

captura viorel moldovan

Viorel Moldovan va antrena în Franța din sezonul următor. Secundul lui Anghel Iordănescu la echipa națională a semnat un contract pe doi ani cu formația din liga a doua din Hexagon, AJ Auxerre.

În luptă pentru un loc de cupe europene, CS U Craiova e decimată înaintea duelului cu Petrolul

cs u craiova

CS Universitatea Craiova va avea mari probleme în a alcătui un prim 11 competitiv în partida transmisă ÎN DIRECT de Digi Sport, duminică, de la ora 17:00, cu Petrolul. Chiar dacă la prima vedere meciul cu ultima clasată este doar o formalitate, lipsa a nu mai puţin de opt jucători de bază pentru acest joc, îngreuneză serios misiunea oltenilor.

Video Exclusiv Răzvan Raţ, printre cei cinci fotbalişti pe care Iordănescu îi va trimite acasă?

Rat

Subiectul legat de banderola de căpitan la echipa naţională, luată de pe braţul lui Raţ şi trecută pe cel al lui Chiricheş, a fost dezbătut şi la emisiunea Digi Sport Matinal, iar concluzia trasă de fostul jucător al lui FC Naţional, Cătălin Liţă, este una surprinzătoare: "Cred că selecţionerul nu vrea să-l ia pe Raţ la turneul final din Franţa".

UEFA a refuzat cererea lui Atletico de a juca în echipament albastru finala UCL

atletico albastru

Atletico și Real își vor disputa a doua finală de Champions League din ultimele trei sezoane. Cele două echipe din Madrid s-au mai întâlnit în finala din 2014, când Real s-a impus cu 4-1, după prelungiri.

Video Dinamo visează în continuare la cupele europene: "Sunt semnale pozitive"

bucurie dinamo

Dinamo nu a primit licenţa pentru Europa deoarece la dată limită, 31 mai 2015, clubul nu ieșise oficial din insolvență. Formația din "Ștefan cel Mare" nu a renunțat însă la ideea de a evolua în cupele europene, astfel că oficialii roş-albilor au înaintat un dosar sa la TAS. Răspunsul îl vor primi săptămâna viitoare, pe 31 mai și optimismul e la cote destul de înalte.

Zinedine Zidane ar putea deveni primul antrenor francez care câştigă Champions League

ucl

Zinedine Zidane (Real Madrid) ar putea deveni primul antrenor născut francez care obţine trofeul Champions League, dacă echipa sa va câştiga finala cu Atletico Madrid programată sâmbătă 28 mai la Milano.

Video Spectacol pe patru roți la Motorpark România. Andrei Tomescu, cel mai bun pilot român

captura comanda

Weekend palpitant la Motorpark România. Pe circuitul din Adâncata, 15 monoposturi s-au întrecut în Trofeul Internațional Formula Promotion. 10 piloți italieni, un spaniol și 4 români au fost protagoniștii celor două zile de întrecere.

Video Exclusiv UEFA a intrat cu noaptea-n cap peste tricolori. Lista jucătorilor testați anti-doping

grigore sanmartean

UEFA a efectuat în această dimineață un control anti-doping în cantonamentul echipei naționale. 10 jucători din lotul deplasat de Anghel Iordănescu în Italia au fost testați anti-doping de către comisia UEFA.

Foto Jose Mourinho este, oficial, noul manager al lui Manchester United: "E o onoare pentru mine"

jose man united

Manchester United a oficializat mutarea anunţată încă de acum câteva luni de presa din toată lumea. Portughezul Jose Mourinho este noul manager al grupării de pe Old Trafford, la mai puţin de jumătate de an după ce a fost demis de la Chelsea.

Ultima ţintă a Barcelonei pentru sezonul viitor: atacantul lui Sassuolo, Domenico Berardi

berardi-1

Barcelona continuă să caute un atacant care să accepte în sezonul viitor rolul de primă rezervă a tripletei de vis din ofensivă, Messi - Suarez - Neymar.

Exclusiv Golubovic a semnat cu Steaua

golubovic bun

Bojan Golubovic (32 de ani) este primul transfer al Stelei din această vară. Atacantul va ajunge sub comanda lui Reghecampf liber de contract, după ce se va despărţi de CSMS Iaşi. Vârful bosniac a semnat un contract valabil un an cu vicecampioana României.

OFICIAL: Espanyol a anunțat că renunță la serviciile lui Costel Gâlcă

galca-4

Costel Gâlcă își va afla azi viitorul. Deși programată inițial joi, întâlnirea dintre antrenorul român și conducerea clubului catalan va avea loc în cursul acestei zile, precizează presa din Spania. Șansele ca antrenorul român să continue pe banca "papagalilor" sunt însă destul de mici.

Foto Reghecampf nu stă departe de fotbal nici în vacanță. Îşi antrenează copiii de la academie

reghe academie 5

Laurențiu Reghecampf își petrece vacanța în Statele Unite ale Americi, mai precis în Las Vegas, acolo unde are și o academie de fotbal. Tehnicianul Stelei nu poate sta departe de antrenorat nici în pauza competițională și profită de această vacanță pentru a-i antrena pe copii înscriși la ”Reghecampf Soccer Academy”.

  • 17:00 Sferturi Handbal: Metz-CSM Bucuresti
  • 17:45 LIVE Stirile Digi Sport
  • 18:00 Sferturi Handbal: Metz-CSM Bucuresti
  • 18:30 LIVE Stirile Digi Sport
  • 19:00 LIVE Digi Sport Special
  • 20:00 Etapa 8 Superliga: Universitatea Cluj-Dinamo
  • 20:45 LIVE Digi Sport Special
  • 21:00 Etapa 8 Superliga: Universitatea Cluj-Dinamo
  • Vezi tot programul
  • digi sport matinal colaj

    MEDIA: Digi Sport Matinal, ora 1-:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Logo Liga 2 / Foto: FRF.ro

    FOTBAL: Unirea Slobozia - Corvinul Hunedoara, ora 12:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:FC BOTOSANI-FC VOLUNTARI, SUPERLIGA SUPERBET (12.11.2023)

    FOTBAL: Botoșani - Voluntari, ora 14:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • HANDBAL FEMININ:CSM BUCURESTI-METZ HANDBALL, LIGA CAMPIONILOR (28.04.2024)

    HANDBAL: Metz - CSM BucureȘti, ora 17:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 19:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-UNIVERSITATEA CLUJ, SUPERLIGA SUPERBET (11.12.2023)

    FOTBAL: Universitatea Cluj - Dinamo, ora 20:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult