Ultimele stiri

Exclusiv Alexandru Mitriță a promovat cu Pescara. ”Sunt pregătit să joc în Seria A”

mitrita doi

Alexandru Mitriță a reușit să promoveze în Seria A TIM cu Pescara. Mijlocașul a fost adus de italieni în 2015, de la Viitorul. 800.000 de euro au plătit cei de la Pescara pentru a-și asigura serviciile jucătorului de 21 de ani.

Fostul jurist LPF face lumină în procesul câştigat de Mititelu. "Fotbaliştii Craiovei valorau 4 milioane de euro" 

miti

Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir au fost condamnaţi astăzi la câte trei ani de închisoare cu suspendare în dosarul dezafilierii Craiovei, iar clubul lui Mititelu trebuie să primească de la cei doi, dar şi de la FRF şi LPF, în solidaritate, 240 de milioane de euro despăgubiri.

Exclusiv Narcis Răducan confirmă că Edi Iordănescu rămâne la Pandurii: "Am acceptul lui de principiu!"

edi iordanescu-1

Edi Iordănescu va continua și în sezonul viitor la Pandurii, după cum a dezvăluit Digi Sport.

Invincibila Armada. La Roja a pierdut ultima oară la Euro în 2004 și nu a mai primit gol de 600 de minute!

armada

Mai mult, ultima înfrângere suferită de iberici la Europene a fost în faza grupelor ediției din 2004, în fața Portugaliei! De atunci a reușit această serie incredibilă de 13 partide fără eșec, iar pe parcurs s-a încoronat campioană la edițiile din 2008 și 2012.

Elvețienii se tem de Stanciu: "Este foarte talentat!" Unde cred că România este vulnerabilă

Stanciu Evra

Elveţia se aşteaptă contra României la "dueluri fizice mai intense" ca împotriva Albaniei, după cum a declarat Massimo Lombardo, tehnician din cadrul Federaţiei elveţiene, cu două zile înaintea meciului dintre naţionala din Ţara Cantoanelor şi "tricolori".

Exclusiv Steaua o va întâlni pe Dinamo Zagreb în primul cantonament al verii, cel din Slovenia

steaua dinamo

Steaua se pregătește de primul cantonament din această vară, cel din Slovenia!

Un titular al Spaniei, ca şi acontat de Guardiola la City. Anunţul făcut chiar în timpul meciului contra Cehiei

000 BT5UY

Chiar în timpul partidei dintre Spania şi Cehia de la Campionatul European, mai multe site-uri din Spania au deschis primele pagini cu transferul lui Nolito la Manchester City.

Un sportiv de la Steaua, reţinut în Franţa după luptele de stradă. Nouă români au ajuns la poliţie

fani romania

Primele zile de la Euro au fost marcate de ciocniri violente între suporteri, ruşii şi englezii semănând panică în Marsilia.

Răspunsul Federației Române de Fotbal după decizia în cazul dezafilierii Universității Craiova

burleanu mircea sandu

Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir au aflat că Tribunalul Bucureşti a decis să fie pedepsiţi cu câte trei ani de închisoare cu suspendare în cazul dezafilierii Universităţii Craiova și să plătească împerună cu FRF și LPF către partea civilă (SC Fotbal Club Universitatea Craiova SA) 1.084.592.000 de lei, plus dobânda legală din momentul în care sentinţa va rămâne definitivă.

Un membru al Generaţiei de Aur avertizează: "Nu avem voie să pierdem meciul cu Elveţia!"

romania elvetia

Fostul internaţional român Miodrag Belodedici, consilier al preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, luni, pentru AGERPRES, că România nu are voie să piardă şi al doilea său meci de la EURO 2016, cu Elveţia.

Video Exclusiv Ţiriac, sfaturi pentru Begu: "Trebuie s-o facă cineva pe fata asta să alerge"

begu-1

Irina Begu are parte de cel mai bun sezon al carierei. În afară de optimile de la Roland Garros, sportiva noastră a ajuns în sferturi la Charleston şi Madrid, iar la Roma a atins semifinalele.

Video Belgia - Italia 0-2. Squadra azzurra a câștigat derby-ul grupei E!

italia d

Capul de afiș al începutului de săptămână la Euro 2016 este partida dintre Belgia și Italia, programată în această seară, de la ora 22:00, la Lyon. Disputa din grupa E va fi condusă la centru de englezul Mark Clattenburg.

Video Irlanda - Suedia 1-1. Nordicii au egalat după un autogol, la o fază creată de Ibra

bucurie Suedia

Stade de France din Saint-Denis găzduieşte în această seară, de la ora 19.00, primul meci de la Euro 2016 al unuia dintre cei mai importanţi fotbalişti ai ultimului deceniu şi jumătate din fotbalul mondial, Zlatan Ibrahimovic.

Exclusiv Edi Iordănescu rămâne la Pandurii

edi

Edward Iordănescu (37 de ani) s-a decis: va continua la Pandurii Târgu Jiu. După negocierile purtate cu şefii grupării gorjene, tehnicianul a decis să continue la formaţia la cârma căruia a reuşit să termine pe locul 3 în sezonul recent încheiat din Liga 1.

Video Joachim Low nu e la prima "abatere". Top 5 cele mai penibile ipostaze ale germanului

low

Joachim Low a oferit poate cele mai dezgustătoare imagini de la Euro 2016: camerele l-au surpins în timpul meciului băgându-şi mâna în chiloţi şi apoi mirosind-o, în timpul meciului câştigat cu 2-0 împotriva Ucrainei.

Video Rooney și Hodgson au reacționat după incidentele din Franța. Mesaj pentru fanii englezi

rooney hodgson

UEFA a amențat că va lua măsuri extreme dacă violenţele de genul celor din Marsilia se vor repeta și ar putea lua în calcul chiar excluderea de la Euro a naţionalelor Angliei şi Rusiei. După ce Federaţia Engleză de Fotbal (FA) a reacționat, căpitanului Wayne Rooney și antrenorul Roy Hodgson au trimis un mesaj suporterilor pentru a încerca să calmeze spiritele.

Florin Andone, la un pas de revenirea în Primera. Betis, cel mai aproape de transferul românului

andone betis

Echipa lui Florin Andone, Cordoba, a ratat la baraj promovarea în Primera Division, însă atacantul român are şanse mari de a reveni din sezonul viitor în elita fotbalului spaniol.

Hagi nu acceptă comparaţii cu Generaţia de Aur: "Hai să fim serioşi!"

hagi nervos

România va întâlni din nou Elveţia, la 22 de ani după duelul inregistrat în grupele Cupei Mondiale din Statele Unite. Tricolorii sufereau o singură înfrângere până în sferturi, chiar cu selecţionata alb-rosie.

Mircea Sandu: "Un miliard? O să plătesc din pensie! E ruşinos ce se întâmplă"

sandu

Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir au aflat luni că Tribunalul Bucureşti a decis să fie pedepsiţi cu câte trei ani de închisoare cu suspendare în cazul dezafilierii Universităţii Craiova.

Vânzarea alcoolului, interzisă la Lyon. Şi România joacă acolo, contra Albaniei

violenta euro

Autorităţile din Lyon au decis interzicerea vânzării alcoolului în ziua meciurilor pe care noul stadion al oraşului le va găzdui la Euro 2016.

Gareth Bale, acuzat de englezi de lipsă de respect. Declaraţia care l-a enervat pe Hodgson

bale

Selecţionerul Angliei, Roy Hodgson, l-a acuzat de "lipsă de respect" pe starul naţionalei Ţării Galilor, Gareth Bale, care a afirmat că galezii sunt "mai pasionaţi şi mai mândri decât englezii", înaintea derby-ului dintre cele două selecţionate britanice, programat joi la Lens, în cadrul Grupei B de la EURO 2016.

Germania joacă în ritmul lui Kroos

kroos

Elveţienii nu ne subestimează: "Au fost la acelaşi nivel cu Franţa. Va fi foarte greu"

elvetia-1

Elveţia a avut parte de un debut perfect la Euro 2016: a învins Albania, cu 1-0, şi vor să obţină calificarea după al doilea duel din Grupa A, cel cu România, care se va disputa miercuri, de la ora 19:00.

Exclusiv Prima reacție a lui Dumitru Dragomir, după decizia instanței: "Unul dintre cele mai mari abuzuri"

dumitru dragomir

Tribunalul Bucureşti a decis ca Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir să fie pedepsiţi cu câte 3 ani de închisoare cu suspendare în cazul dezafilierii Universităţii Craiova, și, conform sentinţei, cei doi trebuie să achite, alături de FRF și LPF, către partea civilă (SC Fotbal Club Universitatea Craiova SA) 1.084.592.000 de lei, plus dobânda legală din momentul în care sentinţa va rămâne definitivă.

Video După ce au câştigat Champions League, jucătorii Realului strălucesc şi la Euro

real madrid-1

Real Madrid a câştigat pentru a 11-a oară în istorie UEFA Champions League, iar jucătorii lui Zinedine Zidane continuă să strălucească şi la echipele naţionale, cu care sunt prezente la Euro 2016. Până acum, au ieşit în evidenţă Gareth Bale, Luka Modric şi Toni Kroos.

Gafă amuzantă în presa spaniolă. Iordănescu, dat drept selecţionerul Cehiei

iordanescu euro

Jurnaliştii de la El Mundo Deportivo au comis o eroare greu de imaginat în avancronica partidei Spania - Cehia, care va deschide ziua de astăzi la Euro 2016.

Breaking News Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir, câte 3 ani de închisoare cu suspendare

sandu drag

Tribunalul Bucureşti a decis azi ca Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir să fie pedepsiţi cu câte 3 ani de închisoare cu suspendare în cazul dezafilierii Universităţii Craiova. Procurorii DNA ceruseră pedeapsa maximă - 10 ani - pentru cei doi foşti şefi de la FRF şi LPF. Totodată, Sandu şi Dragomir, alături de cele două organisme pe care le-au condus - FRF şi LPF - vor fi nevoiţi să-i plătească despăgubiri în valoare de 1 miliard de lei lui Adrian Mititelu, fostul patron al Universităţii Craiova. FRF şi LPF au mai primit şi câte o amendă penală de 370.000 de lei.

Exclusiv Steaua a renunţat la transferul lui Aganovic: "Nu ne mai interesează!"

aganovic-1

Steaua a perfectat deja 3 transferuri în această vară, însă campania de achiziţii nu se opreşte aici. Vicecampioana mai vrea întăriri pentru sezonul viitor şi mai pregăteşte şi alte mutări. Cu toate acestea, Adnan Aganovic, fotbalist care se afla pe lista lui Reghe, nu va mai sosi în Ghencea.

Jucătorii Argentinei au sărit în apărarea lui Messi după criticile lui Maradona

messi maradona bun

Lionel Messi "este un lider" şi "un fenomen pe teren şi în afara acestuia", au asigurat coechipierii căpitanului selecţionatei Argentinei, duminică la Copa America, răspunzându-i astfel indirect lui Diego Maradona, care a regretat săptămâna trecută "lipsa de personalitate" a actualului star al naţionalei "albiceleste".

Exclusiv Papp a explicat de ce a plecat de la Steaua: "Dacă greşeam un meci, eram imediat scos din lot"

papp-3

Paul Papp a preferat un transfer în liga a doua elveţiană, la FC Wil, unde a ajuns din postura de jucător liber de contract, decât să rămână la Steaua, echipă implicată în lupta pentru grupele UEFA Champions League.

  • 16:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 16:30 LIVE Bundesliga: Hoffenheim-Bayern Munchen
  • 17:15 LIVE Stirile Digi Sport
  • 17:30 LIVE Bundesliga: Hoffenheim-Bayern Munchen
  • 18:30 LIVE Liga Digi Sport
  • 20:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 20:15 LIVE Digi Sport Special
  • 21:00 etapa 10 Superliga: CFR Cluj-Farul Constanta
  • Vezi tot programul
  • Manuel Neuer 1 (FC Bayern Muenchen), Real Madrid vs. FC Bayern Muenchen, Fussball, Champions League, Halbfinale, 08.05.2

    FOTBAL: Hoffenheim - Bayern, 16:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Transylvanian Open WTA250 2023 - Day 2, Cluj-Napoca, Romania - 17 Oct 2023

    TENIS: Gabriela Ruse - Emma Navarro, 17:00, ÎN DIRECT pe DIgi Sport 4

  • FOTBAL:FARUL CONSTANTA-CFR CLUJ, SUPERLIGA SUPERBET (2.03.2024)

    FOTBAL: CFR Cluj - Farul, 21:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • craiova

    FOTBAL: Univ. Craiova - Sepsi, 21:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • ianis

    FOTBAL: Alaves - Getafe, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 3

  • AC Milan vs AC Monza - Serie A 2023/24 - 17/12/2023 Tommaso Pobega of AC Milan (2L) injured seen with Mike Maignan of AC

    FOTBAL: Torino - Milan, 21:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 4

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult