Ultimele stiri

Video Stanciu: "Nu mă mai comparați cu Hagi și Mutu, ei sunt unici!". Cum a decurs relaxarea de sâmbătă

stanciu nationala

Tricoul cu numărul 10 rămâne o temă importantă de discuție la echipa națională a României. Noul decar al tricolorilor, Nicolae Stanciu, a cerut din nou o ușurare a presiunii puse din pricina deselor comparații cu Hagi și Mutu, cei mai buni marcatori din istoria primei reprezentative.

Video Românii s-au relaxat cu trei zile înainte de meciul cu Elveţia. Vizită la Chateau de Chantilly

castel-1

Anghel Iordănescu le-a oferit câteva ore de relaxare tricolorilor, cu trei zile înainte de partida cu Elveţia, a doua de la Euro 2016. În dimineaţa de duminică, jucătorii au avut parte de o vizită la Chateau de Chantilly, castel situat la câţiva kilometri de cantonamentul lor, anunţă frf.ro.

Tricolorii se tem de Elveţia: "Pe hârtie, e net superioară României şi Albaniei"

elvetia

România va juca al doilea meci de la Euro 2016 împotriva Elveţiei, echipă care şi-a trecut deja trei puncte în cont, după succesul în faţa Albaniei (1-0). Ionuţ Badea, unul dintre secunzii lui Iordănescu, anunţă că selecţionata condusă de Petkovic ne este superioară.

Simona Halep s-a retras de la Birmingham, turneu transmis de Digi Sport

halep-4

Simona Halep s-a retras de la turneul de la Birmingham, unul care va fi transmis în direct de Digi Sport, în perioada 13-19 iunie. Deşi anunţase că va participa la competiţia pregătitoare pentru Wimbledon, ocupanta numărului 5 WTA nu va juca în Anglia.

Dr. Grigore: "Meciul cu Elveţia e important, dar nu decisiv. Intrăm pe teren cu gândul la victorie"

romania grigore

Tricolorii au urmărit meciul dintre Albania şi Elveţia din Grupa României, câştigat de selecţionata lui Petkovic, cu 1-0. Dragoş Grigore anunţă că partida contra echipei din Ţara Cantoanelor este importantă, dar nu decisivă.

Exclusiv Prima declarație a lui Dan Popescu după transferul la Steaua: "E cel mai important pas"

dan popescu transfer steaua

Dan Popescu este noul jucător al Stelei, după ce finanțatorul roș-albaștrilor, Gigi Becali, a anunțat că s-a înțeles cu fundașul stânga de la ACS Poli Timișoara, proaspăt retrogradată din Liga 1.

Video Turcia - Croația 0-1. Modric a decis victoria croaţilor cu o execuţie de excepţie

gol modric turcia - croatia

Primul meci al zilei de la Euro 2016 începe la ora 16:00 și aduce față în față reprezentativele Turciei și Croației, formații repartizate la tragerea la sorți în grupa D, acolo de unde mai fac parte Spania și Cehia. Disputa va avea loc la Paris, pe Parc des Princes.

Halep, inclusă într-un prim 11 alcătuit special de WTA cu ocazia Euro 2016. Ce post ocupă Simona

simona

Site-ul WTA propune o nouă legătură între tenis şi fotbal. După ce le-a convins pe cele mai bune jucătoare să îşi testeze calităţile de fotbaliste, a propus un prim 11 format din practicantele sportului alb.

Video Momente incredibile la Arad: cum să scoți apa de pe teren cu o ușă. A participat și arbitrul Balaj

apa arad meci

Meciul dintre UTA Bătrâna Doamnă şi FC Voluntari, returul barajului pentru Liga 1, a fost amânat peste 20 de minute din cauza ploii care a transformat stadionul "Motorul" într-o mlaştină pe care nu se putea juca fotbal.

Stanciu a trecut peste eşecul dramatic cu Franţa: "Suntem şi mai motivaţi pentru meciul cu Elveţia"

stanciu2

România a pierdut dramatic partida de deschidere de la Euro 2016, 1-2 cu Franţa, după un gol marcat în minutul 89 de Dimitri Payet. Fanii tricolorilor speră ca moralul acestora să nu fie afectat după această înfrângere, iar Nicolae Stanciu îi anunţă că a trecut deja peste şocul de pe Stade de France.

Poziţia UEFA, după incidentele de la Euro: "Nu putem sancţiona evenimente din afara stadionului"

rusia

Fani ruşi şi cei englezi s-au bătut pe străzile din Marsilia, în acest weekend, urmările fiind drastice: 35 de suporteri au fost răniţi, unul dintre ei fiind în stare critică. UEFA şi-a prezentat poziţia, după aceste incidente, specificând că nu poate pedepsi actele de violenţă petrecute în afara stadioanelor.

Dublă lovitură pentru Mourinho: Verratti, convins de Zlatan să joace împreună pe Old Trafford?

zlatan-3

Manchester United e aproape să dea o dublă lovitură pe piaţa transferurilor: Corriere dello Sport anunţă că Zlatan Ibrahimovic l-a contactat pe Marco Verratti, fostul său coleg de la PSG, pe care vrea să îl convingă să ajungă pe Old Trafford alături de el.

Video Dan Popescu, al 3-lea transfer al Stelei. Debutul și primul lui gol în Liga 1 au fost împotriva roș-albaștrilor

dan popescu steaua

Steaua a reușit al treilea transfer al acestei veri, după Bojan Golubovic și Ovidiu Popescu. Fundașul stânga Dan Popescu, venit de la ACS Poli Timișoara, a semnat un contract pe doi ani cu vicecampioana României.

Casillas își prelungește contractul și a anunțat când se retrage din activitate

casillas

Ajuns la 35 de ani, Iker Casillas va bifa în această vară al 5-lea Campionat European din carieră. Căpitanul naționalei Spaniei a acordat presei din Italia un interviu în care a făcut o analiză a turneului din Franța, dar a și anunțat când se va retrage din activitate.

Video Revenirea Stelei în Ghencea, tot mai aproape: "Sunt convins că stadionul nu va rămâne nefolosit"

ghencea

Veşti bune pentru fanii Stelei. Finanţatorul "roş-albaştrilor" este tot mai aproape de a ajunge la un acord cu reprezentanţii MApN, astfel încât vicecampioana să revină în Ghencea.

Noul selecționer al naționalei de handbal luptă pentru schimbarea  mentalității: "Voi asculta jucătorii" 

pascual-2

Noul selecționer al naționalei de handbal masculin a României, Xavier Pascual, încearcă să schimbe mentalitatea de la prima reprezentativă. Dacă până acum tricolorii erau dezbinați și se loveau de unele refuzuri ale unor jucători importanți de a se prezenta la echipă, tehnicianul iberic vrea să le prezinte proiectul său, în speranța că va reuși să îi convingă să onoreze convocările.

Raymond Domenech: "Mulţumesc, România! Ne-aţi adus cu picioarele pe pământ"

domenech

Franţa a învins România dramatic, în meciul de deschidere al Europeanului, cu 2-1, după un super gol marcat de Dimitri Payet. Totuşi, Cocoşul Galic nu a evoluat la nivelul aşteptat de toată lumea, iar Raymond Domenech, fostul selecţioner, a ţinut să le mulţumească tricolorilor, care i-au adus pe francezi cu picioarele pe pământ.

Video Usain Bolt a reuşit cea de-a doua performanţă mondială a anului în proba de 100 m

usain bolt

Sprinterul jamaican Usain Bolt, starul mondial al atletismului, a reuşit cea de-a doua performanţă mondială a anului în proba de 100 m, cu timpul de 9sec.88/100, în cadrul reuniunii Racers Grand Prix de la Kingston, Jamaica.

Operaţiunea "Morata", amânată. Real aşteaptă finalul Europeanului

morata-2

Alvaro Morata reprezintă una dintre ţintele cluburilor mari din Europa, iar Real Madrid întârzie să îi activeze clauza de răscumpărare, motivul fiind unul simplu: "galacticii" vor să obţină un preţ cât mai bun, după o eventuală evoluţie convingătoare a ibericului, la Euro.

Video UTA Bătrâna Doamnă - FC Voluntari 1-0. Ciprian Rus a adus victoria arădenilor, însă Voluntariul a rămas în Liga 1

uta voluntari-1

UTA Bătrâna Doamnă și FC Voluntari se întâlnesc ÎN DIRECT la Digi Sport 1, azi de la ora 13:00, pentru a stabili ultima formație care va avea dreptul de participare în Liga 1, în sezonul viitor.

Simona Halep participă la turneul de la București. "Nu o ajută în clasament, dar își dorește să joace"

halep finala

Preşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac, a confirmat că Simona Halep va participa la BRD Bucharest Open. Doar o accidentare o poate ține departe de competiția desfășurată la Arenele BNR pe jucătoarea de pe locul 5 WTA.

Foto Fanii ruşi au făcut ravagii și la finalul meciului cu Anglia. Soţia lui Vardy, prinsă în mulţime

ANGLIA- RUSIA 2 27

Anglia - Rusia 1-1. Fanii ruşilor au continuat lupta cu cei britanici, chiar dacă aveau motive de bucurie, după ce echipa lor a egalat în prelungirile meciului de debut de la Euro 2016.

Video Columbia și SUA, primele "sfertfinaliste" de la Copa America

sua columbia1

Selecţionata de fotbal a Statelor Unite s-a calificat în sferturile de finală ale turneului Copa America 2016, după ce a reuşit să învingă la limită, cu scorul de 1-0, reprezentativa Paraguayului, într-o partidă din cadrul Grupei A a competiţiei, disputată la Philadelphia.

Situaţie incredibilă pentru Wozniacki: portdrapelul Danemarcei, exclusă de la Rio

caro

Caroline Wozniacki, fostul număr unu mondial, a primit o veste teribilă la finalul acestei săptămâni: Federaţia Internaţională de Tenis a anunţat-o că nu poate participa la Jocurile Olimpice de la Rio, din această vară.

Dezamăgire uriașă pentru Anglia: "Am fost aproape de o victorie meritată și e greu de înghițit"

anglia rusia-1

VIDEO Anglia - Rusia 1-1. Naționala Angliei nu și-a revenit din șocul meciului de debut de la Euro, ratând pentru a noua oară din tot atâtea meciuri ocazia de a începe cu o victorie un turneu final continental.

Cine va fi alesul pentru meciul cu Elveția? ”Este genul care știe să protejeze, să paseze”

atacanti rom

România a pierdut meciul cu Franța (1-2), singurul gol al tricolorilor fiind marcat de către Stancu, după un penalty obținut de Stanciu. Înaintea partidei, de pe ”Stade de France”, care a deschis balul de la Euro 2016, s-a discutat mult despre atacantul care va fi ales pentru a-i înfrunta pe ”cocoși”.

Video Parodie animată după Franța - România. Cum a fost ironizat Evra și cum a fost lăudat Payet

sapunaru

Naționala de fotbal a Franței a obținut prima victorie la Euro 2016, 2-1 cu România, grație golului superb marcat de către Dimitri Payet în penultimul minut al întâlnirii.

Iordănescu pregăteşte strategia pentru meciul cu Elveţia. Ce schimbări ar putea opera în echipa de start

romania main

Anghel Iordănescu are o misiune complicată în zilele următoare, înainte de meciul cu Elveţia. Selecţionerul trebuie să aleagă primul "11" şi în funcţie de oboseala acum

Video Răzvan Lucescu susţine Voluntariul în barajul pentru ultimul loc din Liga 1

uta voluntari

FC Voluntari are parte de un fan de lux înaintea returului cu UTA Bătrâna Doamnă. Răzvan Lucescu îi susţine pe ilfoveni datorită foştilor rapidişti care joacă acolo.

Victoria Elveției îi obligă pe tricolori! ”Trebuie să riscăm mai mult decât am făcut cu Franța”

fl andone

După primele două partide ale Grupei A, România are zero puncte, după 1-2 cu Franța, în timp ce Elveția are trei puncte după succesul la limită obținut în fața Albaniei, scor 1-0.

  • 12:00 Digi Sport Special
  • 13:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 13:30 LIVE Digi Sport Matinal
  • 14:30 LIVE Stirile Digi Sport
  • 15:00 ASII TENISULUI
  • 16:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 16:30 LIVE Bundesliga: Hoffenheim-Bayern Munchen
  • 17:15 LIVE Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • Manuel Neuer 1 (FC Bayern Muenchen), Real Madrid vs. FC Bayern Muenchen, Fussball, Champions League, Halbfinale, 08.05.2

    FOTBAL: Hoffenheim - Bayern, 16:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Transylvanian Open WTA250 2023 - Day 2, Cluj-Napoca, Romania - 17 Oct 2023

    TENIS: Gabriela Ruse - Emma Navarro, 17:00, ÎN DIRECT pe DIgi Sport 4

  • FOTBAL:FARUL CONSTANTA-CFR CLUJ, SUPERLIGA SUPERBET (2.03.2024)

    FOTBAL: CFR Cluj - Farul, 21:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • craiova

    FOTBAL: Univ. Craiova - Sepsi, 21:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • ianis

    FOTBAL: Alaves - Getafe, 21:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 3

  • AC Milan vs AC Monza - Serie A 2023/24 - 17/12/2023 Tommaso Pobega of AC Milan (2L) injured seen with Mike Maignan of AC

    FOTBAL: Torino - Milan, 21:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 4

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult