Ultimele stiri

Oficial! William De Amorim este cetățean român şi poate evolua sub tricolor

de amorim-1

William De Amorim este cetățean român cu acte în regulă. Guvernul României a hotărât vineri, 27.05, să-i acorde cetățenia română jucătorului Astrei, dar și familiei acestuia. De Amorim a venit în România în 2010, pe când avea doar 18 ani. Campion cu Astra în acest sezon, William De Amorim și-a depus cererea pentru a-și dobândi cetățenia română la începutul acestui an.

Presa canadiană, dezamăgită de depistarea pozitivă a lui Bute: "Lucian, făcut KO de un produs dopant"

bute jack-1

Lucian Bute a fost depistat pozitiv după ultimul meci disputat, contra lui Badou Jack. Este ştirea care ţine capul de afiş al ziarelor din Canada, în special din Montreal, casa lui Bute după trecerea la profesionism.

Mascherano: "Nu știu când se va încheia aventura mea la Barcelona"

mascherano-1

Javier Mascherano pare hotărât să părăsească Barcelona după şase ani plini de reuşite petrecuţi pe Camp Nou, sau cel puțin asta a susținut presa din Spania în ultimele zile. Argentinianul s-ar fi înţeles cu Juventus pentru un contract valabil următoarele trei sezoane, superior din punct de vedere financiar celui de la Barcelona. Nimic nu e bătut în cuie, susține jucătorul sud-american.

Exclusiv Doroftei, la aflarea veștii că Bute a fost depistat pozitiv: "Probabil e o greşeală"

doroftei

Lucian Bute a fost depistat pozitiv la controlul anti-doping efectuat după lupta cu Badou Jack, care a avut loc în urmă cu o lună la Washington și a fost transmis în direct de Digi Sport. Fostul campion mondial IBF la supermijlocie, Bute a fost depistat cu ”Ostarine”, un steroid anabolizant din familia SARM, care figurează pe lista substanțelor interzise încă din 2008.

Video Exclusiv Deschamps ripostează. Selecționerul Franței îl va acționa în instanță pe Cantona

deschamps

Francezii se ceartă între ei înainte de Euro 2016. Cu mai puțin de 3 săptămâni până la startul turneului final, atmosfera în jurul naționalei lui Deschamps nu e una foarte bună, iar motivul principal e ultima declarație a lui Cantona.

Sportivi celebri găsiţi dopaţi au lucrat cu aceiaşi preparatori fizici ca ai lui Bute

bute heredia

De când și-a schimbat antrenorul, Lucian Bute lucrează și cu o nouă echipă de preparatori fizici, Daniel Ortega și Angel Heredia. Iar acesta din urmă este un recunoscut expert chimist în lucrul cu substanțele care se află la limita legalității. Cei doi au s-au mai aflat, în trecut, în staff-urile unor sportivi de talie mondială, precum Manny Pacquiao, Juan Manuel Marquez, Shane Mosley, Lamont Peterson, Andre Berto, toți campioni mondiali la box, dar și cu atleții celebrii.

Reacţia lui Bute, după ce a fost prins dopat. Badou Jack: "L-am lovit tare, dar şi-a revenit mereu"

bute bun

Vestea că Lucian Bute a fost prins dopat a căzut ca un trăznet pentru români, cei mai mulţi dintre ei bucurându-se alături de Lucian atunci când şi-a apărat centura de campion mondial de nouă ori. Chiar dacă erau dezamăgiţi de ultimele sale meciuri, trei înfrângeri şi un meci egal, nimeni nu se gândea că trişează. Nici acum nu e sigur că aşa s-a întâmplat, până la proba B a testului, dar dezamăgirea este cruntă. Prima reacţie a lui Bute a venit pe Facebook:

Breaking News Lucian Bute a picat testul anti-doping, după meciul cu Badou Jack!

Lucian Bute riscă să-și încheie cariera după ce a fost depistat pozitiv la testul anti-doping care a fost efectuat după lupta cu Badou Jack, din urmă cu o lună. WBC a anunțat că a deschis o anchetă și foarte probabil îl va suspenda provizoriu pe boxerul român.

Mircea Lucescu a revenit în România și a lămurit situația transferului stelistului Stanciu la Zenit

mircea lucescu aeroport

Mircea Lucescu a revenit în România, joi seară, la două zile după ce a semnat contractul cu Zenit St. Petersburg.Pe aeroportul din Otopeni, "Il Luce" a fost așteptat de fiul său, Răzvan Lucescu, despre care presa italiană a scris că ar fi dorit în Italia, la Crotone, echipă proaspăt promovată în Serie A TIM.

Video Exclusiv Psihologul Silviu Ioniță e cel mai nou component al staff-ului României

psiholog nationala romania

Cu un nou staff medical după 25 de ani, naționala României are acum și un psiholog, o premieră la lotul tricolor. Silviu Ioniță s-a alăturat lotului în cantonamentul din Italia, la cererea selecţionerului Anghel Iordănescu.

Video Charleroi - Genk 2-0. Gazdele au făcut un pas important spre Europa League

Charleroi Genk

Charleroi a câştigat pe teren propriu cu Genk, scor 2-0, în prima manşă a finalei play-off-ului belgian pentru locul de Europa League.

A decedat românul Ted Dumitru, antrenorul care a scris istorie peste două decenii în Africa de Sud

ted dumi

Încă o veste tristă pentru fotbalul românesc. Unul dintre antrenorii români care a scris istorie peste hotare a trecut în nefiinţă în Africa de Sud.

Video Exclusiv Milevski vede o remiză în amicalul România - Ucraina. Pe cine admiră dintre "tricolori"

milevski romania ucraina

Artem Milevski vede o remiză în meciul amical dintre România şi Ucraina, care se va disputa duminică, de la ora 20:30, la Torino, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, şi spune că îl admiră pe stelistul Nicuşor Stanciu, căruia îi doreşte să fie protagonist la Euro 2016.

Video Exclusiv Milevski e surprins de plecarea lui Lucescu de la Şahtior: "Mircea e o legendă în Ucraina"

lucescu milevski

Lui Artem Milevski nu i-a venit să creadă că Mircea Lucescu, cel care i-a fost rival de-a lungul multor sezoane în Ucraina, s-a despărţit de Şahtior Doneţk. Fostul atacant al lui Dinamo Kiev are amintiri şi de la duelurile cu Răzvan Raţ.

Video Ştafeta masculină de 4x100 de metri liber e aproape de calificare la Jocurile Olimpice

stafeta rio

Componenţii ştafetei de 4x100 de metri liber sunt extrem de optimişti în privinţa calificării la Jocurile Olimpice. Sâmbătă, echipa României va încerca să îşi îmbunătăţească timpul obţinut la Campionatele Europene, pentru a fi sigură de prezenţa la Rio de Janeiro.

Jose Mourinho a semnat cu Manchester United. Anunţul oficial, doar o chestiune de timp

mourinho contract

Jose Mourinho este noul antrenor al lui Manchester United. Negocierile dintre cele două părţi s-au finalizat joi, la Londra, iar portughezul a semnat contractul cu gruparea de pe Old Trafford, potrivit Sky Sports.

OFICIAL Viorel Moldovan o va antrena în sezonul viitor pe Auxerre, în liga a doua franceză

moldovan cotret

Postul de radio France Blue, sucursala din Auxerre, preluat de L’Equipe, a anunțat joi seara că Viorel Moldovan va antrena în sezonul viitor formația de ligă secundă Auxerre. Nu există nicio confirmare oficială a informației, Moldovan fiind în acest moment unul dintre secunzii lui Anghel Iordănescu la echipa națională.

Video Spectacol la Internaţionalele de înot. Timpi excelenţi în finala de 100 de metri liber

natatie inter

A doua zi a Campionatelor Internaţionale de înot ale României a adus mai multe probe spectaculoase.

Lui Napoli și Prunea le expiră contractele la Iași, antrenorul a spus care e condiția pentru a rămâne

napoli prunea

VIDEO CSMS Iași - FC Botoșani 1-1. Cu o etapă înainte de finalul sezonului, Nicolo Napoli nu știe dacă va rămâne antrenor la Iași și în stagiunea următoare. A vorbit deja cu președintele Florin Prunea legat de prelungirea contractelor lor.

Simeone, înaintea finalei Champions League: "Nu există revanşă în fotbal. Există noi oportunităţi"

simeone finala ucl

Atletico Madrid revine în finala Ligii Campionilor după doar doi ani, iar echipa lui Diego Simeone va avea în faţă, la Milano, acelaşi adversar ca în 2014 - Real Madrid. Atunci, gruparea de pe Vicente Calderon a pierdut cu 4-1, în prelungiri, după ce a fost egalată la ultima fază a primelor 90 de minute. Acum, "Los Colchoneros" au o nouă şansă de a cuceri în premieră cel mai râvnit trofeu la nivel de club.

Propunere-surpriză pentru Inverness. Un puşti de şapte ani vrea să antreneze fosta învinsă a Astrei din Europa League

inverness copil

Rămasă fără manager în această lună după plecarea celui care i-a adus primul trofeu important din istorie, John Hughes, Inverness a primit pe adresa clubului o scrisoare surprinzătoare.

Video Exclusiv Hoban, încântat de titlul din Israel: "M-aş fi aşteptat să fiu campion cu Petrolul"

hoban israel

Aflat în cantonamentul naţionalei din Italia, Ovidiu Hoban e încă în al nouălea cer după titlul cucerit cu Hapoel Beer Sheva, primul pentru clubul israelian după 40 de ani de secetă.

Video Atacantul dorit de Steaua a marcat al doilea gol în patru zile

golubovic-1

VIDEO CSMS Iași - FC Botoșani 1-1. Bojan Golubovic, atacantul despre care atât Steaua, cât și CSMS Iași spun că este ca și transferat la formația roș-albastră, a marcat al doilea gol în decurs de 4 zile și se apropie de o despărțire în glorie de gruparea moldavă, pe care ar putea să o ducă în cupele europene.

"U" Cluj a scăpat iar de faliment! Ardelenii joacă sâmbătă un meci decisiv pentru evitarea retrogradării

galerie U Cluj

Universitatea Cluj a trecut prin momente grele în acest an, dar joi a primit o veste bună, reușind să "dribleze" iar falimentul.

Mihai Macovei, căpitanul "stejarilor", va lipsi șase luni, după o accidentare foarte gravă

macovei

Naţionala de rugby a României, care se pregăteşte pentru cel mai important turneu al verii, World Rugby Nations Cup (WRNC), de la Bucureşti, din 9-18 iunie, nu va putea conta pe serviciile căpitanului Mihai Macovei, care s-a accidentat foarte grav în partida pe care echipa sa, Colomiers, a câştigat-o în faţa celor de la Carcassonne, în ProD2, liga a doua franceză.

Video Relația strânsă dintre Ibrahimovic și Mourinho, cheia transferului la Man. United? "Am vorbit zilnic cu el"

mourinho zlatan

Manchester United a ajuns la un acord pe 3 ani cu Jose Mourinho și se pregătește să dea o nouă lovitură. Zlatan Ibrahimovic ar putea fi prima achiziție a portughezului. Liber de contract după despărțirea de PSG, Ibra a mai lucrat cu Mourinho și la Inter Milano (2008-2009) și spune că a ținut legătura cu portughezul în fiecare zi de când a plecat de pe stadionul Giuseppe Meazza.

Petrolul, părăsită de încă doi jucători înaintea ultimei etape

zoubir petrolul

Haosul continuă la Petrolul după retrogradarea în Liga a II-a, consfinţită după eşecul de sâmbăta trecută, de la Voluntari.

Răzvan Lucescu, dorit pe bancă de o nou-promovată în Serie A. Rival surpriză pentru român

razvan lucescu crotone

Un alt Lucescu poate antrena în Italia. După ce tatăl Mircea a trecut pe la Pisa, Brescia, Reggiana şi Inter Milano, fiul Răzvan este pe lista nou-promovatei Crotone.

Video Exclusiv Al 27-a tricolor convocat de Iordănescu a ajuns azi în cantonamentul naționalei din Italia

Hoban nationala

Anghel Iordănescu a convocat 28 de jucători pentru cantonamentul din Italia, dintre aceștia urmând să aleagă 23 care vor face parte din lotul pentru Euro 2016. Dacă la plecarea din România, acum o săptămână, lipseau 11 jucători, joi s-a alăturat lotului ce-l de-al 27-a fotbalist convocat. Doar un singur jucător lipsește și e posibil ca el să nu mai ajungă în cantonament.

Gigi Becali s-a decis: va cumpăra jucătorii pentru Academica Clinceni, dar îi va împrumuta la Steaua

becali clinceni

Gigi Becali e decis să îşi ducă până la capăt planul de a nu mai aduce jucători direct la Steaua, pentru a fi sigur că nu va pierde echipa, cu tot cu lotul de fotbalişti, în favoarea Ministerului Apărării Naţionale.

  • 16:30 LIVE Stirile Digi Sport
  • 17:00 Sferturi Handbal: Metz-CSM Bucuresti
  • 17:45 LIVE Stirile Digi Sport
  • 18:00 Sferturi Handbal: Metz-CSM Bucuresti
  • 18:30 LIVE Stirile Digi Sport
  • 19:00 LIVE Digi Sport Special
  • 20:00 Etapa 8 Superliga: Universitatea Cluj-Dinamo
  • 20:45 LIVE Digi Sport Special
  • Vezi tot programul
  • digi sport matinal colaj

    MEDIA: Digi Sport Matinal, ora 1-:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Logo Liga 2 / Foto: FRF.ro

    FOTBAL: Unirea Slobozia - Corvinul Hunedoara, ora 12:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:FC BOTOSANI-FC VOLUNTARI, SUPERLIGA SUPERBET (12.11.2023)

    FOTBAL: Botoșani - Voluntari, ora 14:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • HANDBAL FEMININ:CSM BUCURESTI-METZ HANDBALL, LIGA CAMPIONILOR (28.04.2024)

    HANDBAL: Metz - CSM BucureȘti, ora 17:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 19:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-UNIVERSITATEA CLUJ, SUPERLIGA SUPERBET (11.12.2023)

    FOTBAL: Universitatea Cluj - Dinamo, ora 20:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult