Ultimele stiri

Doi finaliști UCL, doriți de Mourinho. Au fost urmăriți special la Milano

benzema marcelo

Vineri, Manchester United a anunțat oficial numirea lui Jose Mourinho pe banca tehnică, iar de atunci se vorbește tot mai insistent de primele transferuri pe care lusitanul le va face pe Old Trafford.

FC Botoșani - CFR Cluj 4-0. Moldovenii termină play-out-ul pe locul 3

botosani-2

Rezultatele din ultima etapă disputată în play-out au creeat o situație inedită în Liga 1. Astfel, e posibil ca echipa de pe locul 8 să ajungă în Europa League. Și asta deoarece formații mai bine clasate sunt în insolvență și n-au primit licență pentru competițiile europene.

Video CSU Craiova - Petrolul 2-0. Oltenii câştigă, dar ratează Europa. Dublă Herghelegiu

herghe gol

Trupa din Bănie se află în luptă directă cu CSMS Iași, FC Botoșani și Concordia Chiajna pentru primul loc al clasamentului din play-out, poziție ce permite participarea în sezonul viitor din UEFA Europa League. CSU Craiova primește vizita Petrolului și în mod normal duelul ar fi avut o favorită certă, echipa lui Daniel Mogoșanu.

Zinedine Zidane a fost confirmat pe banca Realului până la finalul contractului

primul-francez

Zinedine Zidane a devenit sâmbătă seara unica persoană din lume care a cucerit Champions League ca jucător, antrenor secund și antrenor principal. Real a câștigat la lovituri de departajare finala de la Milano, cu Atletico, iar după meci președintele Florentino Perez l-a confirmat pe bancă până la finalul contractului.

Video Godoy Cruz - Estudiantes 0-1. Victoria care duce direct în grupele Copei Libertadores

estudiantes bucurie

Estudiantes merge direct în grupele Copei Libertadores, după 1-0 cu Godoy Cruz, spre deosebire de gazde care sunt nevoite să joace în play-off pentru a se califica în faza principală a competiției.

Ronaldo a cerut să bată penalty-ul decisiv: "Zizou, pune-mă ultimul, vreau să marchez golul victoriei"

zidane ronaldo-2

VIDEO Real - Atletico 1-1 (5-3 d.l.d.). Cristiano Ronaldo nu a reușit să marcheze în finala Ligii Campionilor în timpul jocului, dar a fost omul decisiv pentru echipa lui Zidane, transformând ultimul penalty, cel care a adus al 11-lea trofeu UCL pe Bernabeu.

Atletico a pierdut a treia finală de UCL din istorie! Niciun club n-a mai avut o astfel de serie

atletico madrid

A doua echipă a Madridului pare blestemată să nu câștige UEFA Champions League. Cu finala de sâmbătă seară, de la Milano, Atleti a ajuns la a treia șansă ratată de a-și trece în palmares primul trofeu UCL din istoria clubului.

Video Cum au celebrat jucătorii Realului victoria de la Milano, în vestiar. Au venit și Perez și Raul

real vestiar

VIDEO Real - Atletico 1-1 (5-3 d.l.d.). Real Madrid a câștigat Liga Campionilor pentru a 11-a oară, impunându-se la loviturile de departajare la capătul unei finale încinse cu Atletico.

Video&Foto Revelion la Madrid. Peste 30.000 de fani i-au așteptat dis de dimineață pe jucătorii Realului

real cibeles

”Galacticii” au câștigat cea de-a 11-a Ligă a Campionilor din istoria clubului blanco, seara în care Madridul a câștigat supremația în fața orașului Milano. Succesul a fost unul care a iscat un Revelion ad-hoc în capitala Spaniei.

Finala de la Milano, ultimul meci al lui Simeone la Atletico? “Trebuie să mă gândesc”

simeone declaratii

Atletico Madrid a pierdut sâmbătă seara la lovituri de departajare a doua finală de Champions League în trei sezoane, ambele în fața Realului. După meciul de la Milano, Diego Simeone n-a fost doar dezamăgit de deznodământ, ci a sugerat că ar putea ca acesta să fie ultimul său meci pe banca madrilenilor.

Galerie Foto Cum a sărbătorit Real un nou trofeu UCL! Felicitați și de rivala Barcelona

Real Madrid UCL 6 1

Sărbătoare la Milano, acolo unde Real Madrid a trecut iar de Atletico Madrid, reușind să cucerească pentru a 11-a oară Liga Campionilor, a 5-a în noul format al competiției.

Performanţă unică realizată de Zidane. E primul care câştigă UCL în trei posturi diferite

collage zidane

Numit antrenor al lui Real Madrid în urmă cu mai puţin de jumătate de an, Zinedine Zidane a reuşit să readucă trofeul Champions League în capitala Spaniei şi a reuşit o performanţă unică în istoria competiţiei. Este primul care a devenit campion al Europei din trei posturi diferite: jucător, antrenor secund şi antrenor principal.

Real Madrid, cea mai de succes echipă și în noul format al Ligii Campionilor, cu 5 trofee!

cristiano zidane

Echipa lui Zinedine Zidane a câștigat finala UCL, în fața rivalei Atletico Madrid, la Milano, cu 5-3 după loviturile de departajare, după ce scorul fusese 1-1 în timpul regulamentar. A fost al 11-lea trofeu în CCE/UCL pentru Real Madrid, după cele din 1956, 1957, 1958, 1959, 1960, 1966, 1998, 2000, 2002 și 2014.

Cu al 11-lea trofeu UCL câștigat, Real i-a adus Madridului supremația în fața orașului Milano

fani rmadrid

Fotbaliștii lui Zinedine Zidane au câștigat a 11-a Ligă a Campionilor, performanță unică pentru orice echipă din Europa, după o finală dramatică, decisă la loviturile de departajare.

A 11-a finală UCL/CCE decisă la penalty-uri a adus al 11-lea trofeu al lui Real Madrid

real penalty

Real Madrid a câştigat pentru a 11-a oară trofeul Champions League, după ce a învins în finala de la Milano pe Atletico Madrid, în urma loviturilor de departajare.

Video&Foto Gestul lui Carrasco după golul din finala UCL. S-a dus direct la iubita sa, aflată în tribune

carrasco iubita

VIDEO Real Madrid - Atletico Madrid 1-1 (5-3 d.l.d.). Echipa lui Diego Simeone a revenit în meci, după ce Ramos a deschis scorul (min. 15), grație reușitei lui Yannick Carrasco (22 de ani).

Video Real, prima echipă care câștigă UCL fără a întâlni nicio fostă campioană pe parcurs! Steaua făcuse la fel în CCE

real m

Real Madrid a câștigat al 11-lea trofeu UEFA Champions League/Cupa Campionilor Europeni, devenind cea mai de succes echipă și în noul format, cu cinci trofee (1998, 2000, 2002, 2014, 2016). ”Galacticii” au învins-o pe rivala Atletico, la fel ca acum două sezoane, în finală, cu 5-3 la lovituri de departajare, după 1-1 în timpul regulamentar.

Video Exclusiv Cel mai experimentat fotbalist al Ucrainei laudă România: ”Dacă jucați ca-n preliminarii, vă calificați!”

Anatoliy Tymoshchu

Naționala de fotbal a României va disputa duminică, 29 mai, la Torino, contra Ucrainei, al doilea și ultimul amical din cantonamentul italian. Anatoliy Tymoshchuk (37 de ani), cel mai experimentat fotbalist al ucrainenilor, a avut numai cuvinte de laudă la adresa elevilor lui Anghel Iordănescu.

Video Exclusiv Iordănescu schimbă aproape complet echipa pentru meciul cu Ucraina. Revin Dr. Grigore şi Sânmărtean

sanmartean-1

Anghel Iordănescu schimbă echipa din temelii, în amicalul cu Ucraina, care va fi ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, duminică, de la ora 20:30. Doar patru jucători dintre cei care au început meciul cu RD Congo vor fi păstraţi în primul 11 la Torino.

Video BC Mureș - CSM Oradea 72-81. Bihorenii conduc cu 2-1 la general în finala Ligii Naționale

Mures Oradea

Victorie mare pentru CSM Oradea - a trecut cu 81-72 de BC Mureș în deplasare și conduce cu 2-1 la general, în finala Ligii Naționale de baschet.

Video Real Madrid - Atletico Madrid 1-1 (5-3, d.l.d.). "Galacticii" au câștigat a 11-a oară UCL

bucurie CR7

După ce au ratat titlul în Primera Division, Real Madrid și Atletico Madrid vor să se revanșeze în UEFA Champions League, cele două echipe urmând să joace finala competiției, în această seară, la Milano, de la ora 21:45.

Video&Foto Viitorul domină fotbalul românesc la juniori. ”Micuții” lui Hagi, campioni la U17!

deschidere

Viitorul continuă să domine fotbalul românesc la nivel de juniori. Echipa under 17 a constănţenilor a reuşit să îşi păstreze tiltul de campioană naţională, după ce a învins-o pe Dinamo în finala disputată la Buftea. A fost 4-2 pentru echipa antrenată de Nicolae Roşca.

Video Sergio Ramos, primul fundaș central care înscrie în două finale de UCL diferite!

sramos

Sergio Ramos a deschis scorul în finala Champions League, de la Milano, de pe San Siro, în minutul 15, dintr-o poziție suspectă de ofsaid. Ramos, tras de tricou de Diego Godin, a reușit totuși să trimită mingea printre picioarele lui Oblak.

Video Exclusiv Raț a lămurit problema banderolei de la națională: ”Nu există niciun conflict între noi doi!”

ratiordanescu

La amicalul cu RD Congo, scor 1-1, primul al cantonamentului din Italia, selecționerul Anghel Iordănescu a decis să-i acorde banderola de căpitan lui Vlad Chiricheș, în condițiile în care s-a aflat pe teren și Răzvan Raț.

Bucurie fără margini la Mediaș, după revenirea în Liga 1: ”Vom sărbători 2-3 zile!”

medias

Bucurie maximă pentru fotbaliştii de la Gaz Metan Mediaş, după promovarea obţinută la Mioveni. După ce a încheiat pe locul al doilea în seria secundă, UTA Bătrâna Doamnă se va lupta cu Dunărea Călăraşi pentru accesul în barajul de Liga 1, acolo unde adversară va fi FC Voluntari.

Video Exclusiv România n-a câștigat niciodată în meciul de debut de la Euro. ”Am emoții și cu Albania!”

romania iordanescu

Programul meciurilor din Grupa A, din care face parte și România10 iunie: Franţa - ROMÂNIA 11 iunie: Albania - Elveţia15 iunie: ROMÂNIA - Elveţia15 iunie: Franţa - Albania19 iunie: Elveţia - Franţa19 iunie: ROMÂNIA - AlbaniaRomânia - Ucraina se joacă duminică, 29 mai, cu o zi înainte de finalul cantonamentului din Italia, de la ora 20:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și în format LIVE TEXT&VIDEO pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.

Video Săptămână decisivă pentru Dinamo. Alb-roşiii află de la TAS dacă pot juca în Europa 

dinamo europa transferuri

Săptămână decisivă pentru Dinamo. "Câinii" aşteaptă marţi răspunsul decisiv de la TAS în privinţa participării în Europa. Pe lângă asta, Eric Bicfalvi, Hatem Elhamed şi Ante Puljic vor anunţa şi ei dacă vin sub comanda lui Ioan Andone.

Video THW Kiel - MVM Veszprem 28-31. Maghiarii, pentru a treia oară în finala Ligii Campionilor

MVM Veszprem

MVM Veszprem va juca pentru a treia oară în istoria sa finala Champions League la handbal masculin. Maghiarii s-au impus după prelungiri în faţa lui THW Kiel, scor 31-28.

Video Exclusiv "Tricolorii" nu sunt îngrijoraţi de lipsa golurilor marcate: "Important e că primim greu"

romania goluri

Naţionala României a marcat doar două goluri în cele trei meciuri disputate în 2016, ceea ce confirmă problemele din ofensivă, evidente şi în timpul preliminariilor Euro 2016. Cu toate acestea, "tricolorii" nu sunt îngrijoraţi, în condiţiile în care echipa lui Anghel Iordănescu are o defensivă solidă.

Video Exclusiv Românul De Amorim va putea juca în naționala lui Iordănescu. ”Depinde doar de el, de forma sa sportivă”

de amorim-2

William De Amorim este cetățean român cu acte în regulă, începând de vineri, 27 mai, când Guvernul României i-a acordat brazilianului cetățenia română. De Amorim este în România încă din 2010, de la vârsta de 18 ani.

  • 20:00 Etapa 8 Superliga: Universitatea Cluj-Dinamo
  • 20:45 LIVE Digi Sport Special
  • 21:00 Etapa 8 Superliga: Universitatea Cluj-Dinamo
  • 22:00 LIVE Digi Sport Special
  • 23:15 Stirile Digi Sport
  • 23:30 Digi Sport Special
  • 20:30 LIVE Digi Sport Special
  • 21:30 Etapa 8 Superliga: CFR Cluj-Rapid
  • Vezi tot programul
  • digi sport matinal colaj

    MEDIA: Digi Sport Matinal, ora 1-:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Logo Liga 2 / Foto: FRF.ro

    FOTBAL: Unirea Slobozia - Corvinul Hunedoara, ora 12:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:FC BOTOSANI-FC VOLUNTARI, SUPERLIGA SUPERBET (12.11.2023)

    FOTBAL: Botoșani - Voluntari, ora 14:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • HANDBAL FEMININ:CSM BUCURESTI-METZ HANDBALL, LIGA CAMPIONILOR (28.04.2024)

    HANDBAL: Metz - CSM BucureȘti, ora 17:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 19:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-UNIVERSITATEA CLUJ, SUPERLIGA SUPERBET (11.12.2023)

    FOTBAL: Universitatea Cluj - Dinamo, ora 20:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult