Ultimele stiri

Barcelona, cu 7 trofee mai mult decât rivala Real Madrid. Acum 25 de ani, ”galacticii” aveau 11 în plus

trofee

Barcelona a câștigat ”dubla” campionat-Cupa Spaniei în acest sezon, ajungând la 89 de trofee all-time. Catalanii și-au mărit avantajul față de rivala Real Madrid, care a rămas cu 82 de trofee, dar ”galacticii” pot să revină ”pe tabelă” după finala Champions League de sâmbătă, 28 mai, de la Milano.

Exclusiv Adresa primită azi de FRF de la FIFA, în cazul Rapid

rapidisti

Forul condus Gianni Infantino a trimis astăzi, în jurul prânzului, către Federaţia Română de Fotbal, către jucătorul Rhema Obed şi către clubul Rapid o adresă legată de litigiul în care anterior a decis depunctarea giuleştenilor. În documentul venit azi, FRF este anunţată că a dat termen 25 mai, dată până la care jucătorul trebuie să anunţe dacă a primit banii sau a ajuns la o altă înţelegere cu Rapid.

Video Exclusiv Ovidiu Hoban: ”Sunt euforic după acest titlu, voi veni cu alt moral la lot”

hoban campion

Ovidiu Hoban a câștigat primul titlu din cariera sa. Mijlocașul în vârstă de 33 de ani a devenit campion în Israel, cu Hapoel Beer Sheva. Ajuns la actuala campioana a Israelului în urmă cu 2 ani, Hoban este unul dintre cei mai utilizați jucători din lotul echipei antrenate de Bachar Barak. La sărbătoarea titlului Ovidiu Hoban nu s-a despărțit de steagul României.

Al treilea transfer al lui Klopp! Liverpool și-a luat portar din Bundesliga!

loris karius

Potrivit presei din Anglia, Loris Karius, goalkeeper-ul de 22 de ani al lui Mainz, a ajuns deja la Liverpool, unde va face vizita medicală, înainte de a semna contractul cu ”cormoranii”. Karius, care mai avea contract cu Mainz încă două sezoane, a costat-o pe Liverpool doar 6 milioane de euro.

Fanii lui United au sărbătorit demiterea lui Van Gaal. Anunțul oficial va fi făcut azi

van gaal manchester united

Manchester United a renunțat la serviciile lui Louis Van Gaal după doi ani în care olandezul a cumpărat jucători de peste 300 de milioane de euro, dar rezultate au întârziat să apară. Un anunț oficial va fi făcut în această după-amiază din partea clubului, dar fanii "diavolilor" au început deja sărbătoarea.

Cum vrea Arsenal să-l convingă pe Morata să aleagă Emirates. Va fi cel mai bine plătit jucător al clubului!

alvaro

Într-un lot din care fac parte Petr Cech, Mesut Ozil sau Alexis Sanchez, cel mai bine plătit jucător ar putea fi o rezervă de la Juventus. Alvaro Morata, atacantul dorit și de Manchester United, Chelsea și PSG, este cap de listă pentru Arsene Wenger în perioada de mercato din vară.

Atunci când apare Messi în concertul lui Iniesta

Messi-Iniesta

Andone: "Am nevoie de doi portari şi 5 jucători de câmp!" S-au făcut 3 oferte. Elhamed, aşteptat la Dinamo

elhamed

Ioan Andone (56 de ani) a fost prezentat oficial la Dinamo. "Fălcosul", care a semnat pe doi ani, se află la cel de-al treilea mandat pe banca grupării la care s-a consacrat ca fotbalist şi a dezvăluit că obiectivul pentru sezonul viitor este titlul. Noul antrenor al roş-albilor a vorbit şi despre campania de achiziţii şi nu mai puţin de 7 jucători sunt aşteptaţi în Ştefan cel Mare: doi portari şi 5 jucători de câmp.

Video Ioan Andone, prezentat oficial la Dinamo: "Suporterii merită o echipă campioană!"

captura conf dinamo

Ioan Andone (56 de ani) a fost prezentat oficial la Dinamo. ÎN DIRECT la Digi Sport 3, într-o conferinţă de presă, a fost făcut anunţul instalării "Fălcosului" pe banca grupării din Ştefan cel Mare.

Jucătorii lui Bayern regretă despărțirea de Guardiola: "Munca lui a fost senzațională"

guardiola neuer

Portarul german Manuel Neuer a apreciat ca ''senzaţională'' activitatea antrenorului Pep Guardiola la Bayern Munchen, iar lipsa unui succes în Liga Campionilor nu poate fi considerat un eşec, relatează revista Kicker.

Șumi nu mai e sigur că rămâne la Astra: ”Cred că și conducerea are o variantă de rezervă pregătită”

sumudica-4

Suspendat iniţial pentru 6 luni, din cauza faptului că a pariat pe meciuri din Liga 1, Marius Şumudică a rămas cu doar două luni de suspendare, după ce a depus recurs. Deoarece executase deja o săptămână din sancţiune, antrenorul campioanei mai urmează să efectueze o lună şi 3 săptămâni de suspendare.

Iniesta MVP-ul finalei Cupei Regelui Spaniei. ”Am avut un sezon magnific”

iniesta trofeu

Barcelona a reușit să câștige duminică, 22.05, Cupa Regelui Spaniei. Catalanii s-au impus în finală, în fața Sevillei, cu scorul de 2-0, prin golurile marcate de Jordi Alba și Neymar.

PSG are concurență serioasă pentru transferul lui Higuain. Argentinianul, dorit și în Anglia

higuain

Zlatan Ibrahimovic s-a despărțit de PSG la finalul acestui sezon și numele lui Gonzalo Higuain a apărut cel mai des atunci când s-a discutat despre un posibil înlocuitor al suedezului. Itailenii de la Gazetta dello Sport scriu însă că PSG va avea concurență serioasă. Manchester United îl are și ea pe listă pe atacantul sud-american.

Best...George Best...The Best

George Best

Ieri, George Best ar fi împlinit 70 de ani. Vă propun să ne reamintim de fostul star al lui Manchester United.

Cine va fi înlocuitorul lui Ibrahimovic la PSG? Răspunsul surprinzător al președintelui Al Khelaifi

kheliaifi

Neymar, Cristiano Ronaldo, Higuain. Doar trei dintre numele fotbaliștilor despre care s-a scris că ar fi doriți de Paris Saint-Germain pentru a înlocui pierderea starului Zlatan Ibrahimovic, al cărui contract de patru sezoane a ajuns la final. Nasser Al Khelaifi, președintele grupării pariziene, a avut un răspuns cu totul surprinzător

VIDEO O nouă dramă în fotbal. Un argentinian a decedat, după un accident suferit pe teren

fotbalist mort

O nouă dramă a avut loc în finalul săptămânii trecute în fotbal. Un jucător argentinian a decedat la spital după un accident suferit chiar pe terenul de joc.

Exclusiv Răzvan Raţ, spre Espanyol. Fundaşul român nu va mai continua la Rayo

rat-1

Răzvan Raţ (34 de ani) se va despărţi de Rayo Vallecano în această vară, după ce echipa madrilenă a retrogradat din La Liga. Deşi mai are un an de contract, fundaşul stânga al naţionalei României nu ia în calcul să evolueze în liga a doua din Spania. O variantă pentru fotbalistul nostru este Espanyol Barcelona.

Luis Enrique și Guardiola, la egalitate după primii doi ani la Barcelona: fiecare câte 7 trofee

pep guardiola lucho

Luis Enrique a încheiat sezonul al doilea pe banca Barcelonei câștigând Cupa Regelui, 2-0 cu Sevilla, duminică, în direct la Digi Sport. A fost al șaptelea trofeu (din nouă posibile) câștigat de antrenorul Barcelonei în cei doi ani pe banca echipei blaugrana. Tot atâtea reușise și Pep Guardiola în primele sale două sezoane ca antrenor al Barcelonei.

Patrice Evra, încă doi ani la Juventus

evra pogba

Patrice Evra a anunțat că-și va prelungi contractul cu Juventus Torino. Ajuns la 35 de ani fundașul francez va mai semna pe încă doi ani cu campioana Italiei. Evra își va încheia contactul cu bianconeri în 2018. cân va avea 37 de ani.

Juve a respins o ofertă de 90 de milioane de euro a Barcelonei pentru unul din starurile sale!

pogba dybala

Potrivit presei italiene, Barcelona a oferit 90 de milioane de euro pentru Dybala, mai mult decât au plătit catalanii pentru Suarez (81 de milioane) sau Neymar (88,2 milioane).

Mesajul lui Messi după triumful Barcelonei din Cupa Spaniei

messi copil

VIDEO Barcelona - Sevilla 2-0. Formația antrenată de Luis Enrique a avut nevoie de prelungiri pentru a câștiga Cupa Spaniei. Ca de fiecare dată aproape, o contribuție deosebită la succesul catalanilor a avut Lionel Messi.

Un atacant de legendă cere scoaterea ofsaidului din fotbal: ”E prea complicat și mereu duce la certuri”

van basten

Fostul atacant de legendă al naționalei Olandei și al lui AC Milan, Marco Van Basten, susține că fotbalul trebuie să progreseze și să se adapteze, pentru a rămâne atractiv, scrie revista britanică FourFourTwo. Van Basten crede că fotbalul a devenit ca handbalul, unde echipele se apără excesiv.

Exclusiv La evenimentul ”Uniți pentru Mihai” s-au strâns bani pentru 5 luni de tratament în SUA

mihai ne u

Asociația George Ogăraru pentru Cultură și Sport, CSA și suporterii Stelei au organizat, pe 9 mai 2016, evenimentul caritabil ”Uniți pentru Mihai”. Evenimentul transmis în direct de Digi Sport a fost organizat pentru a-l ajuta pe Mihai Neșu să-și continue tratamentul în SUA.

Video Exclusiv Alexa: "Am fost asiguraţi că nu ni se vor lua cele 6 puncte. Sunt foarte optimist"

captura dan alexa emisiune

VIDEO Rapid - Academica Clinceni 3-1. Giuleștenii au obținut matematic promovarea după victoria din finalul săptămânii trecute însă emoțiile nu au trecut în totalitate pentru formația pregătită de Dan Alexa. Tehnicianul vișiniilor este însă convins că Rapid nu va fi depunctată.

Lucescu s-a întâlnit cu Aleksey Miller, CEO-ul Gazprom. Marţi va semna probabil contractul cu Zenit

mircea lcu

Sâmbătă, Mircea Lucescu a câștigat Cupa Ucrainei cu Șahtior, scor 2-0 cu Zorya Luhansk în finală, al 22-lea trofeu cucerit de tehnicianul român cu formația ”minerilor” în 12 ani. Duminică, potrivit presei din Rusia, antrenorul de 70 de ani a ajuns deja la Zenit, pentru a negocia cu fosta campioană a Rusiei.

Video O echipă din Ecuador a câștigat cu 44-1. Unul din jucători a marcat 18 goluri

pelileo

Liga a treia din Ecuador a produs la finalul săptămânii trecute un meci absolut nebun. Pelileo s-a impus cu 44-1 în disputa cu Indi Native, la capătul unui meci în care unul dintre jucători și-a trecut în cont nu mai puțin de 18 reușite.

S-a făcut! Gundogan ratează Euro, dar știe unde va juca în sezonul viitor. E primul transfer al lui City

gundoga

Internaționalul german Ilkay Gundogan va juca la Manchester City din sezonul viitor. Echipa antrenată de Pep Guardiola din această vară și Borussia Dortmund au ajuns la un acord pentru transferul mijlocașului pe Etihad Stadium, în schimbul a 26 de milioane de euro.

Simona Halep se menține pe locul 6 în clasamentul WTA. 5 românce în TOP 100

halep-7

România are, în acest moment, 5 jucătoare în clasamentul WTA. Simona Halep, Irina Begu, Monica Niculescu, Sorana Cîrstea și Patricia Țig.

Ca și plecat de la Espanyol, Gâlcă ar putea pregăti o altă fostă echipă din sezonul viitor!

galc

Cu soarta pecetluită la Espanyol, unde e ca și demis, urmând a fi înlocuit de Paco Jemez, antrenorul retrogradatei Rayo Vallecano, Costel Gâlcă ar putea avea șansa rămânerii în Spania, la alta din fostele sale echipe. Potrivit cotidianului El Periodico de Aragon, Gâlcă ar putea fi antrenorul Zaragozei din sezonul viitor.

Jordi Alba rămâne modest după golul cu Sevilla: "Leo mi-a trimis o pasă perfectă"

messi jordi alba

VIDEO Barcelona - Sevilla 2-0. Catalanii au avut nevoie de prelungiri pentru a se impune în finala Cupei Spaniei. Golurile Barcelonei au fost semnate de Jordi Alba și Neymar, apărătorul venit de la Valencia fiind cel care a deschis scorul.

  • 06:15 Digi Gol
  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • FOTBAL: CS CORVINUL 1921 HUNEDOARA - FC CFR 1907 CLUJ, CUPA ROMANIEI BETANO - SEFRTURI DE FINALA (02.04.2024)

    FOTBAL: Corvinul Hunedoara - CSC Șelimbăr, ora 15:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • grozav

    FOTBAL: Petrolul - FC Botoșani, ora 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • radu-naum

    MEDIA: Fotbal Club, ora 19:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:UNIVERSITATEA CRAIOVA-RAPID BUCURESTI, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (30.03.2024)

    FOTBAL: Rapid - Universitatea Craiova, ora 21:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Italian Soccer Serie A Match - Cagliari Calcio Vs US Salernitana, Cagliari, Italy - 09 Mar 2024

    FOTBAL: Genoa - Cagliari, ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 3

  • Valencia CF v FC Barcelona - LaLiga Santander

    FOTBAL: Barcelona - Valencia, ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult