Ultimele stiri

Video Digi Oradea a redus scorul în finala Superligii Naţionale de polo, contra Stelei

polo oradea

CSM Digi Oradea a amânat deznodământul finalei Superligii Naţionale, după ce s-a impus în faţa Stelei în a treia partidă din ultimul act.

Video Ionuţ Popa e resemnat cu retrogradarea Timişoarei: "Am fost adus pentru a promova la anul"

popa timisoara

Instalat pe banca lui ACS Poli Timişoara în locul lui Petre Grigoraş, Ionuţ Popa nu mai crede în şansele de salvare de la retrogradare ale bănăţenilor.

"Rechinul" Nibali promite artificii în ultima săptămână de Giro: "Voi trece la atac!"

nibali

În ziua de pauză din Giro, Vincenzo Nibali (Astana) s-a declarat ''rănit'' în orgoliu după un contratimpul individual ratat, dar a promis că va trece la ofensivă până la finalul Turului

Video Rednic, atac la Negoiţă: "Să îşi aducă aminte că s-a întâlnit cu mine pe DN1, lângă Sinaia!"

rednic-negoita

Plecat de la Dinamo după finala Cupei, pierdută în faţa CFR-ului la penalty-uri, Mirc

Video Şfaiţer spune că Steaua l-ar fi contactat pe agentul lui Cabrera. Meme neagă interesul

cabrera

Steaua l-a contactat pe impresarul lui Gonzalo Cabrera pentru a vedea în ce condiţii mijlocaşul po

Video Exclusiv Fostul atacant al Petrolului, Jeremy Bokila, va juca împotriva României. Lotul congolezilor

Bokila Congo

Atacantul Jeremy Bokila, care a jucat la Petrolul Ploieşti în sezonul 2012-2013, face parte din lotul naţionalei Republicii Democrate Congo pentru meciul amicalul împotriva României, care va avea loc la Como, miercuri seara.

Sud-coreeanul dorit de Steaua e lăudat de Ioan Andone: "Are stilul lui Cămătaru"

suk steaua

Noul antrenor al lui Dinamo, Ioan Andone, e convins că Steaua ar face o afacere bună dacă ar reuşi aducerea sud-coreeanului Hyun-Jun Suk, de la FC Porto.

Uli Hoeness îl regretă pe Guardiola: "Nu a fost apreciat la adevărata sa valoare!"

Pep Bayern

Fostul preşedinte al clubului Bayern Munchen, Uli Hoeness, eliberat din închisoare în luna martie, a declarat că antrenorul Pep Guardiola, care părăseşte clubul bavarez după trei ani, nu a fost "apreciat la justa sa valoare".

Agentul lui Morata a ajuns la Madrid, pentru a stabili viitorul atacantului lui Juve

morata-4

Alvaro Morata este aproape de revenirea la Real Madrid, unde nu ar fi păstrat de gruparea de pe "Santiago Bernabeu", el urmând să fie vândut în Premier League.

Halep şi Tecău şi-au aflat adversarii din primul tur de la Roland Garros

tecau simona

Simona Halep şi Horia Tecău vor face pereche în proba de dublu mixt de la Roland Garros, urmând să întâlnească în primul tur cuplul Yung-Jan Chan/Max Mirnyi (Taiwan/Belarus).

Halep, după cel mai scurt meci din turul întâi la Roland Garros: "Am făcut pasul în faţă şi am încheiat rapid" 

halep rg

Simona Halep s-a impus fără emoţii în primul tur la Roland Garros, învingând-o pe japoneza Nao Hibino (locul 70 WTA) în minimum de seturi, scor 6-2, 6-0.

Exclusiv Karim Ziani a părăsit Petrolul. A plecat din cauza unor probleme personale

ziani petrolul

Petrolul începe să se destrame după ce a retrogradat şi din punct de vedere matematic după eşecul de sâmbătă, de la Voluntari.

Video Bicfalvi are o ofertă din Ucraina şi amână să îi dea un răspuns final lui Dinamo. Situaţiile lui Elhamed şi Puljic

eric-2

Ioan Andone a vorbit, în direct la Fotbal Club, pe Digi Sport, despre ţintele pe care Dinamo le are în această vară pe piaţa transferurilor.

Hummels a semnat contractul cu Bayern Munchen. Este jucătorul campioanei Germaniei până în 2021

hummels 2

Mats Hummels a revenit la Bayern Munchen după opt ani şi jumătate petrecuţi la rivala bavarezilor, Borussia Dortmund.

Video Exclusiv Noi imagini cu antrenamentele tricolorilor din Italia, sub supravegherea lui Iordănescu

antrenament romania

Tricolorii se apropie cu paşi repezi de primul meci de la Euro 2016 şi Anghel Iordănescu propune antrenamente zilnice în cantonamentul de la Saint-Vincent, ţinând cont că aspectul fizic este unul foarte important la un turneu final.

Steaua ezită să îl împrumute pe Hyun-Jun Suk. Nu va putea să ajute echipa în preliminariile Ligii

suk

Împrumutul lui Hyun-Jun Suk la Steaua e sub semnul întrebării din cauza faptului că fotbalistul asiatic urmează cel mai probabil să facă parte din echipa Coreei de S

CSM Bucureşti s-a înţeles cu Jakob Vestergaard, după despărţirea de Kim Rasmussen

vestergaard

Antrenorul danez Jakob Vestergaard va prelua echipa de handbal feminin CSM Bucureşti – câştigătoarea titlului naţional, a Cupei României şi a Ligii Campionilor în 2016 - grupare cu care urmează să semneze un contract valabil pe următoarele două sezoane

Video Exclusiv Ghiță Păcurariu, maseurul dat afară de la națională: "Iordănescu a dorit plecarea noastră!"

maseur Romania

Cu o săptămână înainte de plecarea în cantonamentul din Italia și cu o lună înainte de startul turneului final din Franța, întreg stafful medical al echipei naționale a fost concediat.

Exclusiv Cernat, liber de contract. Mijlocaşul a dezvăluit unde ar dori să-și încheie cariera

cernat

Florin Cernat și-a terminat angajamentul cu Viitorul și este liber de contract. Chiar dacă nu a jucat deloc în ultima perioadă, din cauza accidentărilor, Cernat nu duce lipsă de oferte și spune că dorește să-și încheie cariera în străinătate.

E tot mai clar! Mourinho, surprins în plin proces de mutare din Londra la Manchester

mourinho cutii

Încă o dovadă, dacă mai era nevoie, că Jose Mourinho e noul antrenor al lui Manchester United. Portughezul a fost surprins în fața casei sale din centrul Londrei, în plin proces de mutare.

ACS Poli și-a găsit antrenor. Ionuț Popa va conduce echipa în finalul sezonului

ionut popa

VIDEO ACS Poli Timișoara - FC Botoșani 1-4. Penultimii în clasament și aproape retrogradați din Liga 1, bănățenii au renunțat la serviciile antrenorului Petre Grigoraș după înfrângerea suferită duminică seară. Conducerea trupei de pe Bega a anunțat deja numele noului antrenor.

Video Jucătorii de la Atletico și-au vizitat viitorul stadion. Mai au doar un sezon pe Vicente Calderon

la peineta 2

La sfârșitul săptămânii trecute, vineri, jucătorii lui Atletico Madrid, în frunte cu Diego Simeone, au vizitat arena ”La Peineta” sau ”Nuevo Estadio”, conform numelui oficial, stadionul pe care se vor muta din sezonul 2017/2018 și care va deveni ”casa” tuturor fanilor roji-blanco.

Exclusiv Motivul pentru care Vlad Morar a plecat din cantonamentul Rapidului

morar

Rapid a obținut, matematic, promovarea în Liga 1, după succesul obținut în fața Academicii Clinceni, cu scorul de 3-1. Omul meciului pentru giuleșteni a fost Vlad Morar, autorul unei duble. Antrenorul rapidului era însă să rămână fără jucătorul în vârstă de 22 de ani, chiar cu o zi înaintea jocului.

Capriciile vremii schimbă lucrurile la Roland Garros: ''Nu ne-ar strica un acoperiş''

ploaie roland garros

''Nu ne-ar strica un acoperiş'', a declarat ironic Guy Forget, directorul turneului de tenis de la Roland Garros, în timp ce meciurile continuau să fie perturbate din cauza ploii. 22 din cele 32 de meciuri programate duminică, în prima zi, au fost amânate pentru luni, însă această a doua zi nu a putut începe decât la ora locală 13:30, în loc de 11:00.

Video Exclusiv Conte a anunțat lotul lărgit pentru Euro 2016. Lipsesc nume importante

antonio conte

Antonio Conte a anunțat lotul lărgit pentru Euro 2016, competiție care va avea loc în Franța între 10 iunie și 10 iulie și acolo unde naționala Italiei a fost repartizată în grupa E, alături de Belgia, Suedia și Irlanda. Din cei 30 de jucători convocați de fostul mijlocaș lipsesc nume importante ca Pirlo, Giovinco sau Verratti.

Fratele unuia dintre teroriștii-kamikaze de la Bruxelles va reprezenta Belgia la Jocurile Olimpice 

mourad

Fratele mai tânăr al unuia dintre cei trei teroriști care s-au aruncat în aer în aeropoertul din Bruxelles Zaventem, pe 22 martie, va reprezenta Belgia la Olimpiada de la Rio de Janeiro, după ce a câștigat o medalie de aur la Campionatele Europene de Taekwondo.

Ce salariu va avea Andone la Dinamo. "Aşa am considerat, aşa am negociat"

nego rednic

Acţionarul majoritar al lui Dinamo, Ionuţ Negoiţă, a declarat că l-a ales pe Ioan Andone ca succesor al lui Mircea Rednic la conducerea tehnică a echipei pentru calităţi ca experienţă, performanţă şi mai ales caracter.

Exclusiv Hoban, îngrijorat de soarta Petrolului. ”Îmi e frică să nu dispară echipa”

hoban petrolul

Retrogradarea Petrolului în Liga a doua nu a rămas fără ecou în rândul foștilor jucători ai echipei. Campion în Israel cu Hapoel Beer Sheva, Ovidiu Hoban nu uită de fosta sa echipă, Petrolul Ploiești. Mijlocașul echipe naționale regretă situația prin care trece clubul pentru care a evoluat timp de două sezoane.

Video Exclusiv Varane, înlocuit de Deschamps cu un câștigător al Europa League! Rami revine după 3 ani la națională!

adil rami

Selecţionerul Franţei, Didier Deschamps, l-a convocat de urgenţă pe fundaşul Adil Rami de la FC Sevilla, în condiţiile în care prezenţa lui Raphael Varane la EURO 2016 este incertă, din cauza accidentării pe care a suferit-o jucătorul lui Real Madrid.

Jucătorii prahoveni au donat toți banii primiți din campania "Doar uniţi salvăm Petrolul"

copil petrolul

Retrogradată deja din punct de vedere matematic, Petrolul traversează o perioadă extrem de grea, având mari probleme financiare. Fanii prahovenilor s-au mobilizat și au adunat bani pentru a-i ajuta pe jucătorii neplătiți de luni de zile. Fotbaliștii lui Ionel Gane au făcut însă la rândul lor un gest impresionant.

  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:30 LIVE Digi Sport Matinal
  • 11:00 Etapa 7 Liga a 2-a: Gloria Buzau-Mioveni
  • 11:45 LIVE Stirile Digi Sport
  • 12:00 Etapa 7 Liga a 2-a: Gloria Buzau-Mioveni
  • 13:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 13:30 Etapa 7 Liga a 2-a: Otelul Galati-Hermannstadt
  • 14:15 LIVE Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • radu-naum

    MEDIA: Fotbal Club, ora 23:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL: FC SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE - FC CFR 1907 CLUJ SA, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OFF (29.03.2024)

    FOTBAL: CFR Cluj - Sepsi, ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL: ACSM POLITEHNICA IASI - AFC UTA ARAD, SUPERLIGA SUPERBET (08.12.2023)

    FOTBAL: Poli Iași - UTA, ora 18:15, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Manchester United v Tottenham Hotspur - Premier League - Old Trafford

    FOTBAL: Tottenham - Arsenal, ora 16:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-OTELUL GALATI, SUPERLIGA SUPERBET (18.02.2024)

    FOTBAL: Oțelul - Hermannstadt, ora 13:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Logo Liga 2 / Foto: FRF.ro

    FOTBAL: Gloria Buzău - Mioveni, ora 11:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult