Ultimele stiri

Calculele calificării. De ce egalul cu Elveţia e un rezultat mare

romania calcule

Cu un punct după primele două partide din grupă, România are nevoie neapărat de victorie în confruntarea cu Albania, de duminică, pentru calificare.

Turcii anunţă că înlocuitorul lui Dani Alves la Barcelona este Gonul, fundaşul lui Fenerbahce

gonul

Barcelona l-a pierdut în această vară pe Dani Alves, dar turcii anunţă un înlocuitor surpriză pentru brazilianul ajuns la Juventus: Hurriyet susţine că Gokhan Gonul, fundaşul dreapta a lui Fenerbahce, va ajunge pe Camp Nou.

Roma i-a găsit înlocuitor lui Pjanic. Aduce un mijlocaş de la Real, sub formă de împrumut

kovacic roma

AS Roma s-a mişcat repede şi i-a găsit înlocuitor lui Miralem Pjanic, vândut la campioana Juventus. Echipa din capitala Italiei a ajuns la un acord cu Real Madrid pentru împrumutul lui Mateo Kovacic.

Săpunaru a oferit faza zilei la Euro! Fundaşul dreapta al României a căzut rău de tot

sapun1 2

Cristian Săpunaru a oferit imaginea zilei la Euro. Românul a căzut rău în timpul partidei cu Elveţia, însă din fericire nu s-a accidentat şi a putut să continue.

Pintilii şi Raţ s-au accidentat în prima oră a meciului cu Elveţia

DSC0237

Mihai Pintilii, cel mai bun jucător al României în partida cu Franţa, a rezistat pe teren doar o repriză în al doilea meci din grupă, cu Elveţia.

Stancu are aceleaşi şanse ca Griezmann să iasă golgheter la Euro. Ibra, Ronaldo sau Muller au cote mai mari decât românul 

RPS 6738

Bogdan Stancu este primul jucător de la Euro care reuşeşte să înscrie de două ori la actualul turneu final. În acest moment "Motanul" este văzut cu acelaşi şanse să devină golgheterul competiţiei ca şi golgheterul lui Atletico Madrid şi al Franţei, Antoine Gr

Pedro vrea să revină la Barcelona, după un singur sezon petrecut la Chelsea

pedro

Pedro vrea să revină la FC Barcelona, după doar un sezon petrecut la Chelsea. Fotbalistul de 28 de ani a discutat deja cu preşedintele catalanilor, Josep Maria Bartomeu, despre posibilitatea de a se întoarce pe Camp Nou.

Video România a primit singurele două penalty-uri de la Euro. Ambele au fost transformate de Stancu

STANCU PENALTY 2 1

VIDEO România - Elveţia. Selecţionata condusă de Anghel Iordănescu a ajuns la două penalty-uri primite la acest turneu final, de altfel acestea fiind singurele două acordate până în acest moment, în cele 14 meciuri disputate.

Video&Foto Românii au fost la înălţime şi la meciul cu Elveţia. Atmosferă superbă la Paris

poza1-1

VIDEO România - Elveţia. Fanii tricolorilor au fost din nou la înălţime şi la al doilea meci de la Euro 2016. Aproximativ 12.000 de fani au cântat şi au încurajat echipa noastră pe Parc des Princes, dominând fondul sonor.

Cum s-au comportat fanii ruşi pe stadionul din Lille după ce au fost ameninţaţi cu excluderea

rusia

La patru zile după incidentele ce au avut loc pe stadionul Velodrome din Marsilia, suporterii ruşi au fost calmi pe arena din Lille, miercuri, deşi echipa lor a fost învinsă de Slovaci

Netitularizarea lui Stanciu, subiect în L'Equipe! Ce spun francezii despre decizia lui Iordănescu

stanciu112

Fără îndoială cel mai în formă jucător al naţionalei, Nicolae Stanciu a fost doar rezervă în partida

Video Exclusiv Begu, după accederea în turul secund la Birmingham: "E greu să joci în condiţiile astea"

irina begu

Irina Begu s-a calificat în turul doi la Birmingham, după ce a profitat de abandonul Belindei Bencic, venit într-un moment în care românca era în avantaj, 6-4, 4-3. Ocupanta locului 26 WTA a declarat după partidă a explicat cât de dificil este să joci în condiţiile de ploaie.

Video Fază genială reuşită de Messi în timpul meciului cu Bolivia

messi1

Argentina s-a calificat de pe primul loc din grupa D a Copei America, după victoria, scor 3-0, cu Bolivia.

Video Irina Begu, victorie în faţa Belindei Bencic, la Birmingham

Begu

Problemele de sănătate au determinat-o pe Simona Halep să se retragă de la Birmingham, dar Irina Begu va juca în prima zi. Sportiva din România, numărul 28 WTA, va evolua marți, în ultimul meci al zilei, în direct la Digi Sport 2, împotriva Belindei Bencic, favorita numărul 4.

Cosmin Contra s-a întors în Spania: este noul antrenor al lui Alcorcon

contra bun

Cosmin Contra a revenit în fotbalul spaniol: tehnicianul român va fi noul antrenor al lui Alcorcon, echipă din divizia secundă la care evoluează şi fostul stelist Răzvan Ochiroşii, anunţâ site-ul elgoldemadriz.com.

Video&Foto Imagini impresionante cu "zidul galben" român! Fanii au mers în "marş" din Fan Zone spre stadion

fani romania mare

După ce au dat reprezentaţie în partida contra Franţei, când aproximativ 15.000 de fani români au fost în tribunele Stade de France, susţinătorii primei reprezentative au at

Răzvan Lucescu nu ştie dacă va continua la Xanthi: "Depinde de patronul clubului"

razvan

Răzvan Lucescu nu duce lipsă de oferte, cu toate că și-a prelungit contractul cu Skoda Xanthi chiar înainte de finalul sezonului. A lăsat de înțeles că are propuneri, dar pune responsabilitatea pe seama patronului clubului.

Exclusiv Falimentul Petrolului a fost cerut azi chiar de administratorul judiciar al clubului!

petro

Pe 22 iunie ne putem confrunta cu încă o situaţie în care un club de mare tradiţie al fotbalului românesc intră în faliment: Petrolul Ploieşti. Astăzi a fost un nou termen la Tribunalul Ploieşti, la care s-a judecat şi dosarul în care există mai multe cereri de faliment al clubului. Lovitura decisivă vine de la societatea SC Via Insolv SRL, administratorul judiciar al clubului, care s-a înscris pe lista celor care solicită radierea actualei societăţi pe care funcţionează Petrolul Ploieşti.

Mircea Lucescu a plecat la St. Petersburg: "Refuz să iau români la Zenit!". Sfat pentru tricolori

mircea lucescu zenit

Mircea Lucescu a plecat la St. Petersburg încărcat de emoții. Marți, la aeroportul din Otopeni, tehnicianul a anunțat că nu va aduce jucători români la Zenit, noua sa echipă, la care tocmai începe munca.

Video Exclusiv "Su-per Dan!" Fanii lui Kuban i-au făcut o primire de gală lui Dan Petrescu

superdan

Dan Petrescu (48 de ani) s-a despărţit de gruparea chineză Jiangsu Guoxin Sainty şi va reveni la Kuban Krasnodar, echipă pe care a mai pregătit-o între 2009 şi 2012. Tehncianul român şi-a luat azi la revedere de la fanii grupării chineze, care i-au făcut o surpriză şi l-au condus la aeroport.

Sorana Cîrstea s-a calificat în sferturi la Mallorca. Semifinalele şi finala sunt la Digi Sport

sorana c rstea

Jucătoarea de tenis, Sorana Cîrstea, venită din calificări, s-a calificat, miercuri, în sferturile de finală ale primei ediţii a turneului de la Mallorca (Spania), dotat cu premii în valoare totală de 250.000 de euro.

Bale pune paie pe foc: ”Niciun jucător al Angliei nu ar avea loc în naționala Țării Galilor”

bale-1

Gareth Bale continuă războiul cu Anglia. După ce în urmă cu câteva zile declara că galezii sunt mai mândri și au mai multă pasiune decât englezii, acum starul lui Real Madrid susține că niciun jucător din naționala condusă de Roy Hodgson nu ar avea loc în prima reprezentativă a țării sale.

Noi avertizări anti-teroriste! Belgia și Franța sunt iarăși ținte pentru ISIS

isis

Zguduită de violențele extreme dintre fani la Campionatul European, Franța are parte de o nouă alertă: serviciile secrete și poliția au primit avertizări cu privire la numeroase grupuri de extremiști din ISIS, care plănuiesc noi atacuri în Hexagon și în Belgia.

L'Equipe a anunţat echipa ideală a primei etape de la Euro. Italia şi Spania au câte doi jucători

pelle belgia

Italia şi Spania au câte doi jucători în echipa ideală a primei etape de la Euro 2016, realizată de L'Equipe, în timp ce autorul golului care a adus Franţei victoria cu România, Dimitri Payet, şi-a făcut de asemenea loc în 11-le realizat de cunoscut cotidian francez.

Islandezii îi răspund lui Ronaldo. ”Nu știe să piardă și simulează mult”

arnason ronaldo

Islandezii îi răspund lui Cristiano Ronaldo, după ce acesta i-a acuzat că au făcut anti joc. Partida dintre Portugalia și Islanda s-a încheiat la egalitate 1-1.

Alin Moldoveanu a primit un wild card pentru a participa la Rio

alin moldoveanu

Alin Moldoveanu a intrat în linie dreaptă cu pregătirea pentru Jocurile Olimpice! Campion olimpic en-titre în proba de puşcă aer comprimat 10 metri, Moldoveanu va bifa la Rio a treia participare la cea mai importantă competiţie din lume.

Foto Ucrainenii au făcut dezastru în vestiar: zeci de chiștoace de țigări, sticle de vin și cutii de bere

ucraina vestiar bild

VIDEO Germania - Ucraina 2-0. Apare un nou scandal legat de consumul de tutun la Campionatul European. Ucrainenii sunt în prim-plan, de această dată, după ce au lăsat un adevărat dezastru în vestiar, după meciul pierdut duminică în fața Germaniei.

Real insistă pentru Alaba. Oficialii madrileni au discutat cu Bayern, săptămâna trecută

alaba real

Real Madrid nu renunţă uşor la ideea de a-l transfera pe David Alaba. Potrivit cotidianului AS, câţiva oficiali ai formaţiei din capitala Spaniei s-au deplasat săptămâna trecută la Munchen pentru a începe negocierile cu Bayern.

Marian Drăgulescu vine joi la Campionii Digi Sport

dragulescu

Cu două luni rămase până la Jocurile Olimpice, Marian Drăgulescu vine la Campionii Digi Sport, unde va dezvălui ce planuri are pentru Rio. Emisiunea va fi la Digi Sport 1 joi, de la ora 16:30.

Exclusiv CS U Craiova își ia portar

colaj portari craiova

CSU Craiova este foarte aproape de a face primul transfer al verii. Oltenii sunt pe cale de a se înțelege cu Nicolae Calancea.

  • 23:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 23:30 Fotbal European
  • 23:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 23:30 Fotbal European
  • 23:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 23:30 Fotbal European
  • 22:00 LIVE Fotbal Club
  • 23:00 LIVE Super Avancronica
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, 15:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • futsal-gol

    FUTSAL: CFR Timișoara - United Galați, 17:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 3

  • craioveanu

    MEDIA: Fotbal European, 17:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • colaj fotbal club

    MEDIA: Fotbal Club, 19:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, 21:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult