Ultimele stiri

Atletico Madrid, mai obosită decât rivala Real înaintea finalei Ligii Campionilor

atletico real

Diego Simeone va avea o misiune extrem de dificilă înaintea finalei Ligii Campionilor, dintre Atletico şi Real Madrid.

Video Exclusiv Portugalia a stabilit cu cine va juca la Euro 2016! Doar 11 jucători din lotul de la Mondialul de acum doi ani

ronaldo pepe

Selecţionerul Portugaliei, Fernando Santos, a prezentat marţi seara lista cu cei 23 de jucători pe care se va baza la Campionatul European din această vară, în fruntea căreia se află starul Cristiano Ronaldo, alături de marea speranţă a fotbalului lusitan Renato Sanches.

Maria Sharapova, audiată în cazul de dopaj cu meldonium

mariuca

Maria Sharapova urmează să fie audiată miercuri, la Londra, de către responsabilii Federaţiei Internaţionale de Tenis (ITF), jucătoarea rusă riscând o suspendare de doi ani după ce a fost depistată dopată cu meldonium în timpul Openului Australiei 2016.

Giani Kiriță nu-și menajează foștii colegi: ”Dinamo n-a pierdut finala la penalty-uri!”

dinamovisti tristi

Dinamo a ratat șansa de a câștiga un trofeu în acest sezon, după ce a pierdut finala Cupei României, în dauna celor de la CFR Cluj, (2-2, 4-5 d.l.d), motiv de tristețe pentru întreaga suflare a ”câinilor”.

Klopp e gata să intre în istoria lui Liverpool: "Jucătorii mei pot deveni legende astăzi"

klopp liverpool-1

Liverpool joacă prima finală de cupă europeană după nouă ani de secetă, iar Jurgen Klopp e pregătit să intre în istoria "cormoranilor" după finala Europa League cu Sevilla, din această seară.

Pique, implicat într-un scandal cu un rival de la echipa lui Gâlcă, la finalul paradei din oraș

pique

După parada Barcelonei de pe străzile orașului, prin care catalanii au celebrat câștigarea celui de-al 24-lea titlu din istorie, Gerard Pique a fost din nou în centrul atenției, însă de această dată nu prin ceva pozitiv.

Miriuţă: "Sunt sigur că Rednic va continua. Nu m-a contactat nimeni de la Dinamo"

vasile

Dinamo a pierdut finala Cupei României, în faţa lui CFR Cluj, la loviturile de departajare. Deşi au condus cu 2-0 la pauză, "câinii roşii" s-au văzut egalaţi pe final, iar apoi s-au recunoscut învinşi. La finalul partidei, Mircea Rednic şi-a nuanţat declaraţiile privind despărţirea de Dinamo. "Nu ştiu dacă a fost ultimul meci", a spus tehnicianul.

Motivele lui Real Madrid pentru a forţa din nou transferul lui De Gea

de gea real

Real Madrid e decisă să facă în această vară o nouă încercare de a-l transfera pe David De Gea, al cărui transfer de la Manchester United a fost ratat de puţin vara trecută.

Eșecul lui Dinamo din finala Cupei, ironizat de steliști. Mesajul lui MM Stoica

mm stoica-1

Dinamo a ratat câștigarea Cupei României, după ce a pierdut dramatic finala cu CFR Cluj, în urma loviturilor de departajare (2-2, 4-5 d.l.d), astfel că roș-albii mai încheie un sezon fără niciun trofeu în palmares.

Demers fără precedent: 50.000 de persoane cer ca Realului să i se retragă 5 trofee Champions League!

cristiano 10

Real Madrid este cel mai de succes club din Liga Campionilor, cu 10 trofee câștigate până acum, cu 5 dintre ele în vechiul format, al Cupei Campionilor Europeni. Acum, e în fața unei noi finale și are șansa de a o cuceri pe a 11-a, dar a devenit ținta unui demers prin care se țintește retragerea a 5 dintre cupele albilor.

Veste bună pentru CFR Cluj. Ricardo Cadu vrea să-și încheie cariera în Gruia!

ricardo-cadu

CFR Cluj a câștigat Cupa României, a patra din istoria grupării ardelene, după ce a învins pe Dinamo la loviturile de departajare și are gânduri mari acum pentru sezonul viitor.

Video Fanii dinamovişti l-au încurajat pe Rotariu după ratarea penalty-ului decisiv din finala Cupei

rotariu fani-1

Dorin Rotariu a fost eroul negativ al lui Dinamo în finala Cupei României, cu CFR Cluj. Mijlocaşul în vârstă de 20 de ani a ratat singurul penalty la seria loviturilor de departajare, însă a fost încurajat la final de toată lumea.

Barça își schimbă gazonul! Campioana Spaniei va juca pentru prima dată pe suprafață hibridă

gazon barcelona

Gazonul de pe Camp Nou se schimbă iarăși! Suprafața de joc de pe stadionul campioanei Spaniei din ultimele două sezoane va fi, din acest an, una hibridă.

Video Exclusiv A fost anunţat oficial noul staff medical al naţionalei României

frf-1

Dan Laurenţiu Oproiu este, oficial, noul medic al echipei naţionale, a anunţat Federaţia Română de Fotbal. Oproiu are 6 ani de experienţă ca medic sportiv la Unirea Urziceni şi Steaua Bucureşti, dar s-a format şi specializat în sistemul medical din Marea Britanie, unde a şi lucrat în ultimii 5 ani, în instituţii medicale importante precum University Hospital Coventry, Watford General Hospital şi Southampton General Hospital.

Rednic a dezvăluit de ce a executat Rotariu ultimul penalty. ”Au fost unii care nu au vrut să bată!”

rednic rotariu

Dinamo a ratat șansa de a câștiga a 14-a Cupă a României din istorie după ce a pierdut finala în fața celor de la CFR Cluj. Câștigătoarea s-a decis în urma loviturilor de departajare, acolo unde singurul fotbalist care a ratat a fost Dorin Rotariu (20 de ani).

Manchester United a câştigat ultimul meci din Premier League, dar a ratat calificarea în Champions League

man united

Manchester United s-a impus pe teren propriu, cu 3-1, în faţa lui Bournemouth, în ultimul meci din actuala ediţie a campionatului de fotbal al Angliei, disputat marţi seara.

Video&Foto Bucurie nemărginită pentru CFR, la a 4-a Cupă cucerită

4

Dinamo - CFR Cluj 2-2 (4-5 d.l.d.). CFR Cluj a cucerit pentru a 4-a oară în istorie trofeul Cupei României, după ce a trecut în finala de marți de Dinamo, la loviturile de departajare, scor 5-4 după 2-2 la finalul a 90 și 120 de minute.

Video Liverpool - Sevilla 1-3. Dubla căpitanului Coke a adus andaluzilor al treilea trofeu UEL la rând

trofeu sevilla

În această seară, Liverpool şi Sevilla luptă pentru trofeul Europa League, în marea finală de la Basel. Pentru prima oară în istorie, câştigătoarea îşi asigură prezenţa în ediţia viitoare de UEFA Champions League.

Video Rotariu, după ratarea din finală: "Regret că nu am câștigat pentru Ekeng. Trebuie să înfrunt viața"

rotariu-1

Dorin Rotariu a avut singura ratare la loviturile de departajare în finala Cupei României, care a trimis trofeul în vitrina lui CFR Cluj.Chiar el a cerut să execute, după cum a precizat antrenorul Mircea Rednic, iar la finalul meciului s-a arătat foarte afectat.

Video Filip se gândeşte la viitor: "Suntem tineri, vom mai avea ocazii să luăm trofee"

DSC 6381 1

CFR Cluj a câştigat, marţi, Cupa României, după ce a învins pe Dinamo Bucureşti cu 5-4 în urma loviturilor de departajare, într-o partidă disputată pe Arena Naţională. În timp

Video Mircea Rednic păstrează suspansul: "Nu ştiu dacă a fost ultimul meci". Noi negocieri cu Negoiţă

rednic suparat

Dinamo - CFR 2-2, 4-5 d.l.d. Dinamo a ratat dramatic ocazia de a câştiga a 14-a Cupă a României, trofeu pe care "câinii roşii" îşi doreau să i-l dedice camerunezului Patrick Ekeng, fostul număr 14 al grupării din "Ştefan cel Mare", decedat la începutul acestei lunii.

Luis Suarez a dezvăluit cum funcționează tripleta MSN: “Eu și Neymar știm că Messi e cel mai bun din lume!”

msn-suarez

Luis Suarez a acordat un interviu exclusiv site-ului oficial al lui Neymar și a dezvăluit cum funcționează la Barcelona tripleta MSN. Uruguayanul spune că și el și Neymar știu că Messi e cel mai bun din lume și între ei trei nu există invidie.

Video CFR îşi respectă promisiunea: o replică a trofeului Cupei va merge în Camerun, la mormântul lui Ekeng

dinamo1

CFR se ţine de cuvânt. Ardelenii au fost de acord să trimită o copie a cupei în Africa, astfel că Pat

Video Secretul revenirii spectaculoase. Conceicao a dezvăluit ce le-a spus clujenilor în vestiar, la pauză

DSC 6219

CFR Cluj a câştigat ediţia a 78-a a Cupei României la fotbal, marţi seara, pe Arena Naţională din Capitală, după ce a învins-o pe Dinmo Bucureşti cu scorul de 5-4 la loviturile de

Video Marc a fost decisiv la loviturile de departajare. Cum şi de ce l-a ghicit pe Rotariu

captura traian marc

CFR Cluj a cucerit marți seara Cupa României, la lovituri de departajare, după ce scorul a fost egal, 2-2, la finalul a 120 de minute. Traian Marc a fost decisiv și a apărat o lovitură de la 11 metri, ultima a dinamoviștilor, executată de Dorin Rotariu. Portarul CFR-ului a dezvăluit secretul din spatele paradei sale.

Clujenii au gânduri mari, după câştigarea Cupei României: "Putem face lucruri mari în sezonul viitor"

cfr3

Dinamo - CFR 2-2, 4-5 d.l.d. Ardelenii au salvat sezonul prin câştigarea pentru a patra oară în istorie a Cupei României. Este pentru a doua oară în cariera lui Cristi Bud când îşi adjudecă trofeul, în tricoul feroviarilor.

Decizie neinspirată a lui Rednic. Rotariu, cel mai afectat de moartea lui Ekeng. Clubul îi angajase psiholog

roti

În general foarte inspirat, Mircea Rednic a făcut o alegere care pare, cel puţin la o primă vedere, greşită. Dorin Rotariu a fost cel mai afectat de decesul lui Patrick Ek

Dinamo - CFR, a 16-a finală a Cupei României care intră în prelungiri

cfr2

Dinamo - CFR. Aceasta reprezintă a 16-a ediţie a Cupei României care ajunge în faza prelungirilor, asta după ce bucureştenii au pierdut un avantaj de două goluri şi s-au văzut egalaţi pe finalul meciului.

Tiago Lopes l-a lovit pe Mircea Rednic, dar Ovidiu Hațegan i-a arătat doar cartonaș galben

captura thiago rednic

Finala Cupei României dintre Dinamo și CFR Cluj s-a aprins în minutul 68, după ce Romario l-a lovit fără minge pe Thiago Lopes, dar arbitrul Ovidiu Hațegan i-a arătat doar cartonașul galben. La marginea terenului, Ionăl Dănciulescu și Thiago Lopes, care primise îngrijiri medicale, s-au luat la ceartă. S-a creat un meleu și jucătorul CFR-ului l-a lovit pe Mircea Rednic.

Coregrafia dinamovistă, apreciată de un fost jucător al Stelei. Marica: "Omagiu pe măsură"

corner

Coregrafia unică făcută de galeria dinamovistă la finala Cupei României, în meciul cu CFR, a impresionat pe toată lumea, iar un fost rival din acest sezon al grupării din "Ştefan cel Mare", Ciprian Marica, a ţinut să îi felicite pe suporterii echipei lui Mircea Rednic.

  • 18:00 Etapa 8 Superliga: UTA Arad-FCU 1948 Craiova
  • 18:45 Stirile Digi Sport
  • 19:00 Etapa 8 Superliga: UTA Arad-FCU 1948 Craiova
  • 20:00 LIVE Digi Sport Special
  • 21:00 Etapa 8 Superliga: Universitatea Craiova-FCSB
  • 21:45 LIVE Digi Sport Special
  • 22:00 Etapa 8 Superliga: Universitatea Craiova-FCSB
  • 23:00 LIVE Digi Sport Special
  • Vezi tot programul
  • FOTBAL: AFC HERMANNSTADT SIBIU - ACSM POLETEHNICA IASI, SUPERLIGA SUPERBET (24.11.2023)

    FOTBAL: FC Hermannstadt – Poli Iași, ora 15:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL: FCU 1948 CRAIOVA - AFC UTA ARAD, SUPERLIGA SUPERBET (29.10.2023)

    FOTBAL: UTA Arad – FCU Craiova 1948, ora 18:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 20:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:FCSB-UNIVERSITATEA CRAIOVA, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (7.04.2024)

    FOTBAL: Universitatea Craiova - FCSB, ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Italy: Serie a football match SSC Napoli vs Inter SSC Napoli Victor Osimhen , Khvicha Kvaratskhelia (ssc Napoli) during

    FOTBAL: Udinese - Napoli, ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 3

  • Coventry City v Manchester United - Emirates FA Cup - Semi Final - Wembley

    FOTBAL: Crystal Palace - Manchester United, ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult