Ultimele stiri

Irina Begu s-a calificat în semifinale, la Roma, unde va juca împotriva Serenei Williams

irina-1

Irina Begu (35 WTA) traversează o perioadă foarte bună, jucând al doilea sfert consecutiv într-un turneu important, după cel de la Madrid, pierdut în faţa Simonei Halep. De această dată, la Roma, în faţa sportivei de 25 de ani se va afla o jucătoare mai slab cotată, Misaki Doi (45 WTA).

Video O echipă din liga a patra spaniolă va juca în cel mai neobișnuit echipament din lume

palencia

Club de Futbol Palencia, formație din liga a patra spaniolă, a prezentat joi seara echipamentul pentru viitorul sezon. “Tricoul cu cel mai mare impact în lumea fotbalului” a fost sloganul care a însoțit evenimentul găzduit de stadionul La Nueva Balastera.

Video Exclusiv Rafa Nadal, înainte de întâlnirea de Cupa Davis cu România: "E o partidă complicată"

gabelo nadal

România întâlneşte Spania în turul secund al Grupei I a Cupei Davis, Zona Europa-Africa, în perioada 15-15 iulie, la Cluj-Napoca, şi una dintre cele mai dese întrebări puse se leagă de prezenţa lui Rafael Nadal în ţara noastră.

Îngrijorare pentru Iordănescu. Florin Andone nu s-a antrenat și e incert pentru următorul meci al Cordobei

andone

Florin Andone s-a accidentat miercuri la antrenamentul echipei sale de club și a lipsit de la ședința de pregătire de joi. Atacantul tricolor e incert pentru următoarea partidă a Cordobei și asta e un motiv de îngrijorare pentru selecționerul Anghel Iordănescu.

Dragomir a anticipat asta! Becali vrea FC Voluntari în B pentru ca Steaua să-i ia locul: ”Jucăm acolo la anul!”

anghel iorda

Gigi Becali a anunţat că este posibil ca echipa Steaua să se antreneze şi să joace pe stadionul din Voluntari din sezonul următor, dacă gruparea locală va retrograda în Liga a II-a. Dumitru Dragomir, fostul șef al LPF, în prezent președinte onorific la Voluntari, anticipase mutarea încă de luna trecută.

Video Plecarea lui Hagi de la Viitorul i-ar putea trimite pe Răzvan Marin şi Florin Tănase la Steaua

hagi becali viitorul

Gigi Becali îşi doreşte ca Gică Hagi să n-o mai antreneze pe Viitorul în Liga 1, pentru a putea transfera mai uşor jucătorii pe care şi-i doreşte din lotul constănţenilor. În acelaşi timp, finanţatorul Stelei speră ca naşul său să nu semneze ruşii de la Rubin Kazan

Video Sfert de vis între Nadal şi Djokovic la Roma. Federer, eliminat în optimi 

federer roma

Dominic Thiem a produs surpriza optimilor de finală de la Roma. Cotat cu a 13-a şansă la câştigarea trofeului, austriacul de 22 de ani l-a eliminat în două seturi pe finalistul de anul trecut, Roger Federer.

Video Dan Alexa a fost la un pas de tragedie, la Călăraşi: "Putea să-şi taie gâtul"

alexa dinu gheorghe

Dan Alexa a ajuns la spital, la pauza meciului de liga a doua dintre Dunărea Călăraşi şi Rapid, după ce s-a tăiat la mână în geamul de la uşa de la vestiar. Managerul sportiv al giuleştenilor, Dinu Gheorghe, spune, însă, că totul se putea termina cu o tragedie.

Video FC Brașov - Mioveni 3-3. ”Stegarii” au risipit un avantaj de 3 goluri și au ieșit din cărțile promovării

brasopv

FC Brașov a fost egalată în ultimele minute ale confruntării cu CS Mioveni, după ce a risipit avantajul de trei goluri luat încă din 23. Veniți direct la stadion cu două ore înainte de meci, stegarii au reușit o primă jumătate de repriză senzațională.

CSA Steaua atacă decizia Tribunalului Bucureşti, care i-a dat dreptate lui Becali: "Mergem până în pânzele albe"

talpan csa

CSA Steaua acuză dur Tribunalul Bucureşti, care i-a dat câştig de cauză lui Gigi Becali în procesul cu Armata.

Video Real Madrid, cel mai valoros club din lume, pentru al patrulea an la rând

forbes

Real Madrid a câștigat deja o bătălie cu Barcelona. Pentru al patrulea an la rând a fost desemnat cel mai valoros club de fotbal din lume, potrivit topului întocmit de jurnaliștii Forbes. Finalista UEFA Champions League este cotată la o valoare de 3,64 miliarde de dolari

Motivul pentru care Steaua a ratat titlul în acest sezon: "Am fost cu căruţa pe drumuri"

steaua becali titlu

Steaua a ratat şansa de a cuceri al patrulea titlu consecutiv în Liga 1, iar patronul roş-albaştrilor, Gigi Becali, dă vina pentru acest eşec pe incertitudinea din jurul echipei de-a lungul întregului sezon.

Video Dinamo, prima finalistă a Ligii Naţionale de handbal

dinamo timisoara

Dinamo şi-a asigurat la Timişoara calificarea în finala Ligii Naţionale de handbal masculin.

Video Vis împlinit pentru noua perlă a Borussiei! Ce declara Ousmane Dembele acum trei luni

Dembele

După ce l-a pierdut pe Mats Hummels, luat de rivala Bayern, Borussia Dortmund s-a întărit cu un tânăr extrem de promițător, Ousmane Dembele, care a fost dorit și de Barcelona.

Video Giuleștenii își asumă vina în cazul Obed și vor să scape de depunctare: ”A fost o greșeală a Rapidului”

obed

Dinu Gheorghe, directorul sportiv al Rapidului, a explicat, în direct la emisiunea Digi Sport Special, cum are de gând echipa giuleșteană să scape de depunctarea de șase puncte dictată de FIFA din cauza unor datorii către un fost jucător al ”vișiniilor”.

O nouă lovitură pentru sportul românesc. Canoistul Liviu Dumitrescu, prins dopat

dumitrescu dopat

O nouă lovitură pentru sportul românesc, cu mai puţin de trei luni înainte de startul Jocurilor Olimpice de la Rio. Potrivit Gazetei, canoistul Liviu Dumitrescu a fost găsit dopat, la un test efectuat acum câteva săptămâni.

Video Exclusiv Cu ei ne batem la Euro! Franţa şi-a anunţat lotul. Ben Arfa nu va înfrunta România pe Stade de France

franta euro-1

Didier Deschamps s-a decis în privinţa lotului de 23 de jucători cu care naţionala Franţei va aborda Euro 2016. Lloris, Evra, Varane, Pogba, Matuidi, Griezmann, Martial şi Payet nu lipsesc de pe listă.

Echipa ideală a absenţilor din lotul României pentru Euro. 11 de titlu în Liga 1

papp euro

Anghel Iordănescu a anunţat, joi, lotul lărgit al României pentru Euro 2016 şi, aşa cum era de aşteptat, alegerile selecţionerului nu au mulţumit pe toată lumea. De altfel, o echipă a marilor absenţi ar fi una redutabilă, capabilă să se lupte la titlu în Liga 1.

De Amorim, cetățean român de săptămâna viitoare! Îl ia Iordănescu la Euro?

de amorim

Brazilianul William De Amorim, în vârstă de 24 de ani, ar putea deveni cetățean român săptămâna viitoare, prin Hotărâre de Guvern, în ședința de miercuri a Executivului, fiind întocmită deja Nota de fundamentare a acesteia, scrie Adevărul, care citează News.ro.

Video Becali reacţionează după conflictul Tamaş - Rădoi: "M-a deranjat foarte tare"

tamas gigi

Răspunsul dur al fundaşului Stelei, Gabriel Tamaş, la adresa lui Mirel Rădoi l-a scos din minţi pe patronul "roş-albaştrilor", Gigi Becali.

Real Madrid s-a decis: James e netransferabil. Zidane speră să-l repună pe picioare

james

Cotidianul spaniol AS anunță, însă, că Florentino Perez și Zinedine Zidane au decis să-i mai dea o șansă mijlocașului de 24 de ani. Zizou speră să-l aducă la forma din sezonul precedent, când sud-americanul a înscris 17 goluri și a oferit 18 assist-uri.

Sezon de coşmar pentru Rafa Benitez. Dat afară de la Real Madrid, retrogradat cu Newcastle

rafa benitez

Rafa Benitez a început sezonul cu lacrimi de fericire, dar l-a încheiat dat afară de la Real Madrid, clubul la care a visat să antreneze, şi retrogradat cu Newcastle, care l-a angajat într-o încercare disperată de a se menţine în Premier League.

Video Exclusiv Irina Begu joacă azi, în ”sferturi”, la Roma! Ce spune despre adversara sa

Begu Digi Sport

Irina Begu trece printr-o perioadă excelentă și este în sferturi la Roma, după succesul cu Daria Kasatkina. În exclusivitate pentru Digi Sport, Begu a vorbit despre victoria obținută joi, scor 6-1, 6-4.

Totti își va îndeplini visul! ”Il Capitano” și-a prelungit cu un an contractul cu Roma

totti-1

Presa din Italia scrie că Totti și AS Roma au ajuns la un acord pentru prelungirea cu un sezon a contractului decarului giallorosso, acesta urmând să primească 1,1 milioane de euro salariu și-și va păstra 100% din drepturile de imagine.

Serena n-o vede pe Halep între candidatele la următorul număr 1 WTA. Pe cine a nominalizat americanca

simona halep

Liderul clasamentului mondial de 170 de săptămâni la rând, a doua cea mai lungă serie din istoria WTA, Serena Williams, nu o vede pe româncă între jucătoarele care îi vor lua locul în fruntea rankingului WTA.

Arsenal dă 76 de milioane € pentru starurile lui Leicester. ”Tunarii” îl transferaseră și pe cel care-i găsise

mahrez leicester-1

Leicester City are parte de primele oferte după performanţa incredibilă din acest sezon, în care a cucerit primul titlu din istorie.

Video Burleanu, acuze dure la adresa lui Pompiliu Popescu: "Le dădea jucătorilor cartofi prăjiţi şi tocăniţă!"

pompiliu popescu meniu

Doctorul Pompiliu Popescu le-ar dat jucătorilor de la echipa naţională cartofi prăjiţi şi tocăniţă, cu o zi înaintea unui meci din preliminariile Euro 2016, susţine preşedintele FRF, Răzvan Burleanu. Din acest motiv, unii dintre "tricolori" ar fi acuzat probleme digestive.

Video Potaissa Turda a amânat verdictul semifinalei cu CSM Bucureşti

potaissa csmb

Potaissa Turda a câştigat al doilea meci cu CSM Bucureşti din semifinalele Ligii Naţionale.

Video Burleanu dezminte că ar fi luat primă de calificare: ”Nu am în contract așa ceva”

burleanu prima

Răzvan Burleanu susţine că nu a primit vreo primă de calificare la Euro 2016 şi a declarat că nicio persoană din administraţia FRF nu a fost răsplătită până acum pentru prezenţa naţionalei României la turneul final din Franţa.

Video După ce a câștigat războiul cu Armata, Becali vrea pace cu fanii: ”Vor înțelege acum când vor vedea sigla cu Steaua”

gigi bec

Gigi Becali este din ce în ce mai aproape de o împăcare cu suporterii. Finanţatorul roş-albaştrilor susţine că a câştigat în instanţă, împotriva CSA, dreptul de a folosi numele Steaua atât în denumirea clubului cât şi pe noua siglă pe care o pregăteşte pentru sezonul viitor.

  • 11:00 Stirile Digi Sport
  • 11:15 Digi Sport Special
  • 12:00 Stirile Digi Sport
  • 12:15 Fotbal Club
  • 13:00 Stirile Digi Sport
  • 13:15 Euro Fotbal
  • 14:15 Etapa 7 Liga a 2-a: Rezumatele etapei
  • 14:30 LIVE Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, ora 15:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 17:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, ora 19:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Chemnitz, Deutschland 15. November 2023: FIBA Europe Cup - 2023/2024 - Niners Chemnitz vs. Spojnia Stargrad Im Bild: Bas

    BASCHET: Fenerbahce Istanbul - Monaco, ora 20:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 3

  • fotbal european

    MEDIA: Euro Fotbal, ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Liga Campionilor

    FOTBAL: Borussia Dortmund - PSG, ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult