Ultimele stiri

Galerie Foto Încă trei români la Jocurile Olimpice. Am ajuns la 67 de sportivi calificaţi pentru Rio

Rum Samara2

Tenisul de masă din România continuă să ţină steagul sus. Elizabeta Samara, Daniela Dodean şi Ovidiu Ionescu s-au calificat la Jocurile Olimpice de la Rio.

Video Exclusiv 11 staruri care vor rata Euro 2016! Verratti, Benzema, Marchisio, printre marii absenți

absenti euro

Cei doi se adaugă unei liste tot mai lungi de absenți cu nume la turneul final din Franța. Printre jucătorii care vor rata Euro 2016 se mai numără Benzema, Draxler sau Coentrao, printre alții.

Video Dinamo - Viitorul 3-3. Meci umbrit de un eveniment tragic

captura bucurie rotariu

Dinamo a încheiat sezonul cu un 3-3 pe teren propriu cu Viitorul, dar jocul a fost umbrit de un eveniment tragic, cu Patrick Ekeng în prim-plan. Mijlocașul camerunez intrase pe teren în minutul 63, iar 7 minute mai târziu a căzut la mijlocul terenului, fără a fi atins de cineva. Fără cunoștință, a fost înconjurat imediat de colegi și echipa medicală a intervenit imediat. După aproape 3 minute a intrat pe gazon și ambulanța, iar camerunezul a fost transportat de urgență la spital, unde avea să îi fie declarat decesul după aproximativ o oră și jumătate.

Revelaţia sezonului din Ligue 1, în atenţia Barcelonei. Liderul din Primera îl vrea pe Ben Arfa

ben arfa barca

Barcelona a identificat cea mai convenabilă soluţie pentru a aduce o rezervă pe măsură pentru tripleta de vis din atac, Messi - Suarez - Neymar.

Pedrazzini critică conducerea Stelei: ”Se ia la pachet, se dă afară la pachet. Cum să renunți la Kharja?”

kharja steaua

Steaua aproape că și-a compromis întreg sezonul intern, după ce a pierdut titlul în dauna Astrei și a fost eliminată din semifinalele Cupei României, astfel că oficialii roș-albaștrilor pregătesc deja viitorul sezon.

Video Pentru unii, plecarea lui Rednic nu e o surpriză: ”La ce caracter are, era de așteptat!”

red-1

Dănuț Lupu se ia de Mircea Rednic, după ce acesta a declarat că nu va mai continua la Dinamo. Fostul internațional consideră nepotrivită atitudinea ”Puriului” față de clubul pe care-l antrenează.

Negoiţă vrea să contracareze revoluţia lui Rednic prin anunţarea lui Răzvan Lucescu

razvan D

Din momentul în care Rednic l-a tot dus cu vorba până spre finalul campionatului pentru semnarea unui nou angajament, lui Ionuţ Negoiţă i-a fost clar că trebuie să-şi caute antrenor. Iar cel pe care şi-l doreşte cel mai mult este Răzvan Lucescu.

Stosur, între două dueluri cu românce. A eliminat-o pe Ţig şi joacă în semifinale cu Halep

stosur halep

Samantha Stosur a fost impresionată de jocul româncei Patricia Ţig, pe care a învins-o în două seturi, scor 6-3, 6-4, în sferturile turneului WTA de la Madrid, de categorie Premier Mandatory.

Video Petrolul - CFR Cluj 1-0. Ploieştenii au obţinut a treia victorie din play-out

captura bucurie petrolu

Cu un singur eşec în play-out, CFR Cluj vine la Ploieşti să-i dea lovitura decisivă Petrolului. Dacă ”lupii” sunt ca şi retrogradaţi, jucătorii lui Toni Conceicao luptă pentru poziţia diametral opusă. Meciul de pe ”Ilie Oană” e ÎN DIRECT la Digi Sport 1 astăzi de la 18:00.

Lucescu: ”Sevilla e o echipă norocoasă, dar a meritat calificarea!”

lucescu

Mircea Lucescu a pierdut ocazia de a juca o nouă finală europeană cu Șahtior Donețk. Șahtior a fost învinsă de Sevilla , în returul semifinalei Europa League, cu scorul de 3-1, după ce în tur remizase, în Ucraina, 2-2.

Exclusiv Bănăţenii l-au rechemat pe Florin Marin. "Flocea" i-a refuzat pentru că e pe lista lui Dinamo!

florin marin

Petre Grigoraş are parte de un 2016 de coşmar. A fost nevoit să plece de la Târgu Mureş după doar două runde, iar la Timişoara, unde s-a dus, deşi iniţial refuzase, are un parcurs foarte slab, cu patru înfrângeri, un egal şi o victorie. Conducerea s-a gândit că este necesar un alt şoc la echipă şi l-a contactat pe Florin Marin, căruia i-au propus o revenire-surpriză pe malul Begăi.

Ranieri, sigur că nu-şi va pierde vedetele. "Le-am cerut să mai rămână un an la Leicester"

mahrez leicester

Claudio Ranieri e convins că noua campioană a Angliei, Leicester City, nu-şi va pierde cei mai importanţi jucători la finalul sezonului.

Video Monica Niculescu, cea mai frumoasă lovitură a lunii aprilie! Kvitova, fără reacție

monica niculescu-1

Monica Niculescu (28 de ani) a izbutit să câștige topul celor mai frumoase lovituri ale lunii aprilie, în opinia WTA, în urma meciului pe care l-a disputat cu Petra Kvitova în sferturile de finală ale turneului Premier de la Stuttgart, care a fost ÎN DIRECT la Digi Sport.

Simona a învins-o clar pe Stosur şi s-a calificat în a 20-a finală a carierei

halep madrid-1

România a pierdut în sferturi trei din cele patru jucătoare care mai rămăseseră pe tabloul de la Madrid, însă continuă să spere la marele trofeu al turneului din capitala Spaniei.

Programul campioanei până la startul viitorului sezon. Astra pregătește în Slovenia accesul în grupele UCL

fotbal-bucurie-astra-giurgiu-18-sport-pictures

Astra a devenit matematic campioană cu o etapă înainte de finalul actualului sezon, astfel că giurgiuvenii au început deja să se pregătească pentru sezonul viitor. Dincolo de bucuria câștigării titlului, ambiția giurgiuvenilor este acum de a forța o calificare în grupele UEFA Champions League.

Tensiuni la Bayern, după eliminarea din UCL. Guardiola, la un pas de bătaie cu un membru al staff-ului medical

guardi

Publicația germană a dezvăluit că antrenorul spaniol a recidivat, atacând din nou staff-ul medical al lui Bayern, imediat după încheierea partidei de pe Allianz Arena de marți. Mai mult, catalanul a fost la un pas de bătaie cu un angajat al clubului, unul din fizioterapeți.

Jurgen Klopp a reușit să o ducă pe Liverpool într-o finală europeană după 9 ani. ”Un joc perfect al echipei mele”

klopp

Liverpool a reușit să se califice în finala Europa League după ce a câștigat returul cu Villarreal. ”Cormoranii” s-au impus cu scorul de 3-0, după ce în tur spaniolii reușiseră să se impună u 1-0.

Spaniolii oferă trei finaliste din patru în Europa. Dominaţie de necontestat a ibericilor

barca real

Primera Division este şi în acest sezon cel mai de succes campionat din Europa. Jurnaliştii de la Marca au publicat noi cifre ale dominaţiei iberice pe continent, încântaţi de calificarea a trei echipe în finalele din Liga Campionilor şi Europa League.

Fostele glorii ale Stelei iau atitudine după ce s-a prezentat noua siglă: ”La Real sau Barca îi scoteau din oraș!”

steaua cheile gradistei

Conducerea Stelei a depus deja toate formalitățile la OSIM pentru ca echipa de fotbal să beneficieze de o nouă siglă din sezonul viitor. Designul acesteia a produs însă multă iritare printre fostele mari glorii.

Sevilla, echipa cu cele mai multe finale jucate în secolul 21 în cupele europene!

sevilla

Sevilla a trecut de Șahtior Donețk cu 3-1 la meciul retur, după ce remizase, 2-2, în partida tur, din Ucraina, și s-a calificat, pentru al treilea an la rând - un nou record istoric al competiției! - în finala Europa League.

Video Foştii colegi sunt alături de Neşu. ”Uniți pentru Mihai” va fi la Digi Sport 3, luni, 9 mai

nesu eveniment

Steaua 1986 şi Steaua 2006 vor juca un meci caritabil pe 9 mai, la Sala Polivalentă. George Ogăraru şi Clubul Sportiv al Armatei sunt cei care organizează evenimentul care are două scopuri: sărbătorirea a 30 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor Europeni şi strângerea de fonduri pentru ca Mihai Neşu să-şi poată continua tratamentul.

Video Steaua - Poli Timisoara 23-24. Bănăţenii, în semifinalele Ligii Naţionale, după un meci tensionat

steaua handbal

Poli Timişoara s-a calificat în semifinalele Ligii Naţionale de handbal masculin, după o victorie dramatică obţinută în faţa Stelei, scor 24-23.

Liverpool, prima echipă non-spaniolă care elimină o formație din La Liga în acest sezon în Europa

liverpol

”Cormoranii” lui Klopp salvează onoarea Europei. Liverpool a devenit prima echipă din afara Spaniei care elimină o formație spaniolă în acest sezon european. Toate formațiile din La Liga care au luat startul la începutul sezonului în competițiile occidentale, ori sunt încă în cursă, ori au fost eliminate de echipe din propria țară.

Contra speră să primească o şansă la naţională: "Mă văd făcând o treabă extraordinară"

contra nationala

Cosmin Contra nu ascunde că speră să antreneze într-o zi echipa naţională a României, dar recunoaşte că până acum nu a existat vreo discuţie în acest sens. Deşi este la început de drum ca tehnician, fostul fundaş dreapta al "tricolorilor" este convins că ar face faţă ca selecţioner.

Video Favoriţii, calificaţi în sferturi la Madrid

tnadal

Novak Djokovic continuă drumul spre finală la Madrid. Liderul mondial este în sferturi după ce s-a impus lejer in fata lui Roberto Bautista: 6-2, 6-1 s-a incheiat meciul la care a asistat și brazilianul Ronaldo.

Video Tecău și Mergea, în sferturi la Madrid. ”Ne dorim să revenim în formă aici, pe zgură”

merge tec

Horia Tecău şi Jean Julien Rojer s-au calificat în sferturile de finală ale turneului de la Madrid. Perechea româno-olandeză a trecut în două seturi de dublul Bellucci - Mayer.

Gabi Tamaş a trecut peste pierderea titlului: "Ne calificăm în UCL şi de pe locul 2"

tamas ucl

Steaua a pierdut titlul în Liga 1, în faţa celor de la Astra Giurgiu, dar Gabriel Tamaş este convins că roş-albaştrii se pot califica în grupele Ligii Campionilor şi din postura de vicecampioni.

Stosur a eliminat-o pe Ţig şi va evolua azi împotriva lui Halep, în semifinale, la Madrid

pati

Patricia Ţig traversează cea mai bună perioadă a carierei. Venită din calificări, românca se află pentru prima oară pe tabloul principal al unui turneu de o asemenea importanţă şi se va duela în "sferturi" cu Samantha Stosur.

Video Edi Iordănescu şi Narcis Răducan vor să continue la Pandurii, dar pun condiţii

edi narcis

Narcis Răducan şi Edi Iordănescu sunt dispuşi să continue la Pandurii şi speră ca situaţia financiară a clubului să se rezolve pentru a obţine cel puţin aceleaşi rezultate şi în sezonul viitor. "Vom avea o forţă mult mai mare pe propriul nostru stadion şi cu suporterii noştri în spate", a spus antrenorul gorjenilor.

Jurnalul unui iubitor de fotbal - ”La Decima”

decima 3

În urmă cu doi ani, nu credeam că mai poate fi posibilă într-un timp atât de scurt o finală Real Madrid – Atletico în Champions League. Numai că zeii fotbalului par să-şi întoarcă faţa şi spre băieţii lui Cholo Simeone, oferindu-le o binemeritată şansă a revanşei.

  • 13:00 Stirile Digi Sport
  • 13:15 Liga Digi Sport
  • 14:00 Stirile Digi Sport
  • 14:15 Fotbal Club
  • 15:15 LIVE Stirile Digi Sport
  • 15:45 Etapa 6 Superliga: Rezumatele Etapei
  • 16:30 LIVE Stirile Digi Sport
  • 17:00 LIVE Liga Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • Mutua Madrid Open 2024 - Day 1

    TENIS: Jaqueline Cristian - Barbora Krejcikova, 16:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, 17:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • fotbal club logo

    MEDIA: Fotbal Club, 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: DINAMO BUCURESTI - POLI IASI, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OUT (14.04.2024)

    FOTBAL: Dinamo - Voluntari, 20:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: Real Sociedad - Real Madrid, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult