Ultimele stiri

Negoiţă a vorbit despre posibilitatea ca Bicfalvi să rămână la Dinamo

eric 1

Declaraţiile date ieri de Bicfalvi par să îl fi determinat pe Negoiţă să demareze discu

SONDAJ Dinamo a deschis scorul în finala Cupei dintr-un penalty contestat de jucătorii CFR-ului

captura penalty2

Dinamo a deschis scorul marți seara, în finala Cupei României, dintr-un penalty pe care jucătorii CFR-ului l-au contestat. În minutul 22 al partidei de pe Arena Națională Gnohere a urmărit un balon aruncat în spatele fundașilor centrali adverși și a căzut apoi în careu, după un duel cu Andrei Mureșan.

Puştii de la Şcoala Real Madrid au intrat alături de jucători, la finala Cupei României

captura jucatori copii3

Finala Cupei României la fotbal, Dinamo – CFR, a avut parte şi de un moment emoţionant la începutul partidei. Federatia Română de Fotbal a invitat 17 copii de la Şcoala

Foto În memoria lui Ekeng! Coregrafie unică propusă de dinamovişti, în finala Cupei României

captura coregrafie dinamo

Dinamo - CFR Cluj. Fanii "câinilor roşii" s-au ţinut de cuvânt şi au oferit o coregrafie superbă la finala Cupei României, una propusă în memoria lui Patrick Ekeng. Prin bannerele lor, ultraşii bucureşteni au ţinut să îl omagieze pe mijlocaşul camerunez decedat în meciul cu Viitorul.

Espanyol e interesată de transferul lui Mario Balotelli. Îl vrea pe italian, cu o condiție

balotelli espanyol

Noul proprietar al lui Espanyol, Chen Yansheng, e dispus să facă eforturi financiare importante pentru a spori valoarea și mai ales vizibilitatea echipei sale. Tocmai de aceea, clubul catalan e interesat de transferul lui Mario Balotelli, pe care îl vrea, cu o condiție.

Video Simona a început antrenamentele pentru Roland Garros, în prima zi petrecută la Paris

halep-4

Simona Halep a ajuns la Paris, acolo unde va participa la Roland Garros, al doilea turneul de Grand Slam al anului, şi a început antrenamentele încă din prima zi petrecută în capitala Franţei.

Interes uriaş pentru finala Europa League! Prezenţa lui Liverpool, una dintre explicaţii

klopp liverpool

Interes uriaş pentru Europa League. Considerată mult timp doar "sora mai mică" a Champions League şi tratată în consecinţă, finala celei de-a doua competiţii inter-cluburi din lume gener

Video Finala Cupei e doar începutul. CFR vrea să fie iar o forţă: "Suntem în discuţii cu investitori"

ar

După un an şi jumătate, CFR e gata să iasă din insolvenţă. Iuliu Mureşan, preşedintele clubului, a dezvăluit la Digi Sport că sunt discuţii avansate cu o serie de investi

Amenzi record pentru Chelsea și Tottenham, după incidentele dintre jucători de la meciul direct

chelsea tottenham

Leicester a devenint matematic campioana Angliei pe 2 mai, când Tottenham a remizat pe terenul lui Chelsea, 2-2, după ce condusese cu 2-0. Partida a fost plină de incidente între jucătorii celor două formații și federația engleză a amendat cele două cluburi cu peste 750.000 de euro.

Real vrea să transfere unul dintre cei mai buni jucători din acest sezon de Premier League

payet

Real Madrid se pregăteşte deja pentru noul sezon, unul în care "galacticii" vor să câştige primul titlu în La Liga, după cinci ani. Finalista UEFA Champions League vrea să îl transfere pe Dimitri Payet.

Video Exclusiv Alibec, panicat că ar putea rata EURO: "Ne-a sunat de 10 ori, era foarte afectat!"

alibec euro

Situația creată în jurul accidentării suferite la mână de Denis Alibec, în urmă cu o lună, l-a afectat pe atacantul Astrei, mai ales că selecționerul Anghel Iordănescu ar intenționa să îl lase în afara lotului României pentru Campionatul European, pe baza indicațiilor noului medic al naționalei.

Tricoul lui Zidane de la CM 1998 a fost cumpărat de un colecţionar pentru o sumă impresionantă

zidane france

Olivier Demolis, un colecţionar francez, a cumpărat tricoul cu care Zinedine Zidane a jucat în finala Campionatului Mondial din 1998, Franţa-Brazilia, scor 3-0. Înainte să îl cu

Video Cosmin Contra nu vine la Dinamo. E în Spania și are mai multe oferte. Și Boavista e pe listă

contra-1

Cosmin Contra e fără contract de aproape un an, după ce în iulie 2015 s-a despărțit de chinezii de la Guangzhou R&F. Tehnicianul spune că discută cu mai multe formații din Spania și nu se pune problema să vină la Dinamo. E și pe lista Boavistei pentru înlocuirea lui Erwin Sanchez.

Landa a abandonat Giro! Giulio Ciccone, victorie superbă în etapa a 10-a

ciccone

Tânărul italian Giulio Ciccone (21 ani) a câştigat marţi, la Sestola, etapa a 10-a a Turului ciclist al Italiei, marcată de abandonul unuia dintre favoriţi, spaniolul Mikel Landa. Luxemburghezul Bob Jungels e noul tricou roz al cursei.

Video Finala Cupei României se va disputa cu acoperişul Arenei Naţionale retractat

captura acoperis arena

Finala Cupei României, dintre Dinamo şi CFR Cluj, se va disputa cu acoperişul Arenei Naţionale retractat. Acesta a fost o decizie de ultimă oră a organizatorilor, care au primit garanţii că nu există condiţii de ploaie la ora meciului (21:30).

Video Exclusiv Del Bosque a explicat de ce nu l-a selecționat pe Diego Costa pentru Euro 2016

costa-bosque

Vicente del Bosque a anunțat marți la prânz lotul de 25 pentru Euro 2016, din care se va decide lista finală de 23 care va merge în Franța. Antrenorul campioanei continentale nu l-a convocat pe Diego Costa și a explicat de ce acesta va rata turneul final.

Video Exclusiv Verdictul specialistului: "Alibec poate juca fotbal. Nu există niciun risc"

alibec-2

Denis Alibec are emoţii înainte ca lotul României să plece în cantonamentul din Italia, ultimul înainte de Euro 2016. Aflat pe lista lui Anghel Iordănescu, vârful campioanei are o fractură la mâna stângă şi noul medic al tricolorilor, Laurenţiu Oproiu, nu e sigur că Alibec poate evolua în Franţa.

Video Griezmann, adversarul României la EURO, ales cel mai bun jucător al sezonului la Atletico

griezmann-4

Atacantul francez Antoine Griezmann a fost ales jucătorul anului de suporterii lui Atletico Madrid, a anunţat clubul spaniol marți, cu 11 zile înainte de finala Ligii Campionilor, pe care "Los Colchoneros" o vor juca împotriva concitadinei Real.

Au ratat penalty-urile cu Ludogorets, acum sunt out de la Steaua. "Le cer scuze fanilor pentru acel moment"

parvu-1

Steaua a renunţat astăzi la serviciile altor doi fotbalişti, aşa cum Digi Sport v-a anunţat în exc

Final de aventură pentru Arlauskis la Espanyol. Va fi coleg cu Pantilimon

arlauskis cristiano

Viitorul antrenorului Costel Gâlcă la Espanyol Barcelona nu este sigur, dar conducerea a luat deja o decizie în privința portarului Giedrius Arlauskis, care a mai jucat și în România, la Unirea Urziceni și Steaua.

România va avea trei capi de serie pe tabloul feminin de la Roland Garros

roland garros

România va fi reprezentată pe tabloul principal de la Roland Garros de trei capi de serie. Pe lângă Simona Halep (6 WTA) şi Irina Begu (28 WTA), Monica Niculescu va scăpa şi ea de duelurile tari din primele tururi.

O nouă forţă se naşte în Anglia. Anunţă transferuri de top şi visează la grupele Ligii

west ham-1

West Ham va încerca sezonul viitor să se califice în Champions League. Pentru a obţine unul dintre primele locuri din Anglia, "ciocănarii" anunţă transferuri sonore. Towsend, Wijnaldum (ambii Newcastle) şi Ibrahimovic sunt principalele ţinte.

Jenson Button, cel mai rapid la testele de la Barcelona

Jenson Button

Britanicul Jenson Button (McLaren-Honda) a reuşit cel mai bun timp provizoriu, marţi dimineaţă, la testele de Formula 1 efectuate pe circuitul Catalonia, din apropiere de Barcelona, la două zile după Marele Premiu al Spaniei.

Exclusiv Continuă plecările de la Steaua: Râpă şi Pîrvulescu şi-au reziliat contractele

rapa pirvulescu

După Ciprian Marica şi Gabriel Iancu, marţi a venit rândul altor doi jucători să îşi rezilieze contractele cu Steaua: Cornel Râpă şi Paul Pîrvulescu nu vor mai continua sub conducerea lui Laurenţiu Reghecampf din sezonul viitor.

Video Halep speră să-şi depăşească performanţa din 2014, la RG: "Muncesc să câştig un Grand Slam"

halep roland garros

Chiar dacă mai este aproape o săptămână până la primul meci pe care îl va disputa la Roland Garros, Simona Halep a plecat deja spre Paris, de unde speră să se întoarcă cu trofeul. "Muncesc pentru a câştiga un turneu de Grand Slam", a spus românca, finalistă pe zgura din capitala Franţei în urmă cu 2014.

Daniel Capră renunţă la Petrolul. A anunţat că se retrage din fotbal la finalul sezonului

capra pet

Contestat vehement de suporterii Petrolului, patronul ploieştenilor, Daniel Capră, şi-a anunţat oficial retragerea de la clubul prahovean.

Video Exclusiv Alibec riscă prezența la Euro 2016, din cauza divergențelor dintre medici

alibec fractura

Denis Alibec (25 de ani) are parte de emoții foarte mari exact cu o zi înainte ca lotul reprezentativei României să plece în cantonamentul din Italia, ultimul dinainte de Euro 2016. Atacantul celor de la Astra nu este sigur de prezența la turneul final și asta doar din cauza contradicțiilor dintre medici.

Mikel Landa a ratat Giro. Spaniolul a abandonat în etapa a zecea a Turului Italiei

landa giro

Unul dintre favoriţii la câştigarea ediţiei din acest an a Turului Italiei a abandonat aproape de jumătatea competiţiei.

Barcelona şi Valencia sunt aproape să ajungă la un acord pentru transferul lui Halilovic

halilovic valencia

Valencia este aproape să rezolve transferul lui Alen Halilovic, de la FC Barcelona, susţine goal.com. Tânărul mijlocaş croat, care a impresionat în timpul împrumutului său la Sporting Gijon, a fost curtat şi de cluburi din Premier League, dar catalanii vor ca jucătorul să rămână în Spania, pentru ca în cazul unei reveniri pe Camp Nou trecerea să se facă mai uşor.

Ciprioţii vor doi finalişti ai Cupei României. Cerniauskas şi Camora, doriţi de AEL Limassol

cerniauskas dinamo

Portarul lui Dinamo, Vytautas Cerniauskas, ar putea juca în această seară ultimul meci în România.

  • 06:15 Digi Sport Special
  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, ora 15:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • radu-naum

    MEDIA: Fotbal Club, ora 17:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL: GLORIA BUZĂU - CAMPIONII FC ARGEȘ, LIGA 2 CASA PARIURILOR, (29.10.2023)

    FOTBAL: Gloria Buzău - Unirea Slobozia, ora 19:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Dobre-George_avatar_1503041741

    MEDIA: Euro Fotbal, ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL: PSG - Dortmund, ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult