Ultimele stiri

George Boroi are soluția împăcării dintre Armată și FCSB: "Fiecare să cedeze!"

ghencea

Armata așteaptă reprezentanții FC Steaua la negocieri. Comandantul CSA Steaua, George Boroi, e convins că cele două părți pot ajunge la un numitor comun.

Video Exclusiv Irina Begu prefaţează duelul cu Simona Halep. Orele la care vor juca româncele

begu halep

Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Madrid, după victoria în trei seturi cu americanca Christina McHale, scor 6-7, 6-4, 6-4, şi va juca pentru un loc în penultimul act cu Simona Halep.

Video CSMU Oradea - U-BT Cluj 72-71. Clujenii au ratat victoria în ultimele secunde, în primul meci al semifinalei

Cluj Oradea

Victorie la limită pentru CSMU Oradea în primul meci al semifinalei Ligii Naţionale de baschet masculin, contra lui U-BT Cluj. Vicecampioana din 2013 şi 2014 s-a impus cu 72-71, în faţa propriilor suporteri.

Video Exclusiv Halep a schimbat tactica în meciul cu Baczinsky: "Am fost mai creativă pe teren"

halep exclusiv

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Madrid, după o nouă victorie obţinută în două seturi. A şasea favorită în capitala Spaniei, românca s-a impus cu 6-2, 6-3 în faţa elveţiencei Timea Baczinsky, la capătul unui meci în care a încercat să-şi adapteze tactica la jocul adversarei sale.

Video Moldovan merge până la capăt pentru banii de la Rapid: "M-au înverșunat, aștept de doi ani!"

viorel moldovan

Viorel Moldovan, antrenorul de numele căruia se leagă precedenta promovare a Rapidului în Liga 1, este dispus să meargă până la capăt cu procesul pe care îl are cu fostul său club pentru a-și primi banii, la aproape doi ani de când s-a despărțit de formația la care spune că a trăit momente de neuitat, atât ca fotbalist, cât și ca tehnician.

Exclusiv A fost cel mai bun străin al Ligii 1 și se bucură pentru Astra: ”Era timpul să mai câștige și altcineva titlul!”

eric-astra-1

Plecat în urmă cu un an din Liga 1, Eric De Oliveira urmărește încă campionatul românesc. Fostul mijlocaș al Pandurilor nu a fost deloc surprins de faptul că titlul a ajuns în provincie.

Exclusiv S-au vândut 10.000 de bilete la finala Cupei României! Câți suporteri așteaptă organizatorii

Dinamo Arena Nationala-1

Marți, de la ora 21:30, Dinamo și CFR Cluj se întâlnesc pe Arena Națională, în finala Cupei României, LIVE TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro!

Luca Toni şi-a anunţat oficial retragerea din activitate: "E o decizie dificilă"

toni retragere

La aproape 39 de ani, pe care îi va împlini pe 29 mai, Luca Toni a decis să se retragă. Atacantul italian, campion mondial în 2006, şi-a anunţat decizia în cadrul unei conferinţe de presă organizată de Hellas Verona, clubul pentru care a evoluat în ultimele trei sezoane.

Lucian Bute a anunțat că nu se gândește la retragere. Când vrea să boxeze din nou

bute-retragere

Boxerul român Lucian Bute, care în weekend a ratat titlul mondial WBC la categoria supermijlocie, după ce a terminat la egalitate cu suedezul de origine gambiană Badou Jack, a mărturisit că nu se gândeşte încă la retragere, scrie ziarul canadian La Presse.

Video Secretul evoluțiilor bune ale lui Chipciu: "S-a simțit cel mai bine când juca și Kharja. Nu l-a impus nimeni!"

chipciu

În acest sezon, Alexandru Chipciu a avut cea mai bună evoluție sub comanda lui Mirel Rădoi, în prima parte a campionatului, dar după ce s-a accidentat nu și-a recăpătat forma și a ajuns cel mai contestat jucător al Stelei.

Dragomir nu are emoţii, în cazul dezafilierii Craiovei: "A fost un vot democratic"

dragomir dezafiliere

Dumitru Dragomir a reacţionat după procurorii DNA au cerut, miercuri, pedeapsa maximă, de 10 ani de închisoare, pentru fostul preşedinte LPF şi pentru fostul preşedinte FRF, Mircea Sandu, în cazul dezafilierii Universităţii Craiova.

Exclusiv Rădoi așteaptă ca Steaua să se califice în Europa League: "Important e să aibă lot competitiv"

RADOI STEAUA

Mirel Rădoi nu se arată surprins de politica de remaniere a lotului anunţată de conducerea Stelei.

Video Astra s-a întors la origini pentru poza de final de sezon. "Tur de onoare" al campioanei României

capt Astra

Petrecerea Astrei continuă, după cucerirea primului titlu din istorie. După ce a serbat la Giurgiu, noua campioană a României s-a întors pe stadionul de unde a plecat totul - la Ploieşti.

Video Steaua și CSM Digi Oradea vor juca finala Superligii Naționale de polo

steaua polo

CSA Steaua Bucureşti s-a calificat în finala Superligii Naţionale de polo, miercuri, după ce a dispus de Sportul Studenţesc Corona cu scorul de 17-6, în Bazinul Olimpic din Braşov, în al treilea meci al semifinalei.

Suporterii dinamoviști pun presiune pe Ionuț Negoiță și-i cer să-l păstreze pe Rednic

negoita rednic-1

Neânțelegerile dintre Mircea Rednic și Ionuț Negoiță i-au făcut pe fanii lui Dinamo să-și piardă rabdarea. Suporterii câinilor roșii încep să pună presiune pe finanțatorul echipei din Ștefan cel Mare.

Patronul lui Leicester a vorbit despre trecutul lui Vardy: "Venea beat la antrenamente"

vardy leicester

Patronul thailandez al noii campioane a Angliei, Aiyawatt Srivaddhanaprabha, a dezvăluit detalii inedite despre începutul carierei lui Jamie Vardy la Leicester, în 2012.

Video Sânmărtean a marcat în Liga Campionilor Asiei. Al Ittihad a ratat calificarea în optimi

gol-sanmartean

Al Ittihad joacă la Muscat, în Oman, ultima partidă din faza grupelor în Liga Campionilor Asiei. Lucian Sânmărtean, titular în formația antrenată de Victor Pițurcă, a marcat, deschizând scorul în minutul 15.

Video Exclusiv Gnohere vrea și el să plece, dacă Dinamo se desparte de Rednic: "M-a învățat totul!"

rednic gnohere

Mircea Rednic ezită să semneze prelungirea contractului cu Dinamo și sunt șanse mari ca tehnicianul să se despartă de gruparea din Ștefan cel Mare.

Video Exclusiv Albania poate pierde un jucător important pentru Euro 2016, după ce acesta s-a accidentat

tulant-albania

Fotbalistul albanez Taulant Xhaka s-a accidentat la coapsă şi este în pericol să rateze EURO 2016, unde naţionala ţării sale este una din adversarele României în Grupa A a competiţiei, informează agenţia DPA.

Prima reacție a lui Mititelu, după ce procurorii au cerut pedepse dure pentru Sandu și Dragomir

mititelu

S-a judecat ultimul termen în dosarul în care foștii șefi ai FRF și LPF, Mircea Sandu și Dumitru Dragomir, au fost dați în judecată pentru dezafilierea echipei Universitatea Craiova. Reacția lui Adrian Mititelu nu a întârziat să apară.

Video Hora i-a încheiat sezonul lui Hamroun! Cât stă pe bară stelistul, după accidentarea suferită cu Pandurii

5726686295f9cf183419c264

VIDEO Steaua - Pandurii 1-1. Mijlocașul stelist Yugurtha Hamroun a aflat verdictul medicilor, după accidentarea suferită în meciul cu Pandurii: are o întindere la ligamentele genunchiului drept și nu va prinde ultimul meci de campionat al roș-albaștrilor, cel care încheie acest sezon pentru echipa lui Laurențiu Reghecampf.

România are patru jucătoare, în "sferturi", la Madrid. Cîrstea şi Ţig se alătură lui Begu şi Halep 

sorana tig

După ce Irina Begu şi Simona Halep au reuşit să se califice în sferturile de finală ale turneului de la Madrid, dotat cu premii totale de 4.771.360 dolari, alte două jucătoare din România încearcă să ajungă între primele opt în capitala Spaniei.

Exclusiv Amicalele României dinainte de Euro 2016, ÎN DIRECT la Digi Sport 1!

romania-amicale

Naționala de fotbal a României va pleca peste două săptămâni în cantonamentul din Italia, ce va preceda participarea tricolorilor la Campionatul European din Franța.

Noroc nemaîntâlnit. Doi pompieri au pariat din greşeală 12 euro şi au câştigat 25 000 de euro

leicester fc

Caz incredibil în Anglia. Doi pompieri au câştigat împreună peste 25 000 de euro după ce au mizat fără să vrea 12 euro, înaintea debutului sezonului, că Leicester City va cuceri titlul.

Start la negocieri! Primii 5 jucători de pe lista de achiziţii a Stelei. 4 sunt din Liga 1

steaua

Steaua a ratat principalul obiectiv, titlul, şi singurul trofeu pe care îl mai poate câştiga este Cupa Ligii, acolo unde va întâlni Chiajna în ultimul act. Roş-albaştrii se pregătesc deja pentru sezonul viitor şi şi-au conturat "lista neagră". Nu mai puţin de 7 jucători vor pleca de la Steaua în această vară. Oficialii vicecampioanei au început să se orienteze şi către viitoarele achiziţii.

Dinamoviștii vor un stadion plin la meciul cu Viitorul. Ce au decis conducătorii

fani dinamo

Dinamo poate termina sezonul pe locul trei dacă se va impune în ultimul meci contra celor de la Viitorul și dacă Pandurii nu va câștiga, duminică, cu Astra.

Guus Hiddink a fost prima opțiune a lui Leicester, înainte de aducerea lui Claudio Ranieri

hiddink ranieri

Leicester a produs surpriza secolului și a câștigat deja campionatul în Anglia, în dauna unor nume mari precum Manchester United, Chelsea sau Manchester City. Unul dintre artizanii acestui succes incredibil este antrenorul Claudio Ranieri, aflat și el, ca și echipa sa, la primul titlu de campion.

Burnley, noul Leicester? Pariorii englezi mizează în sezonul viitor pe nou-promovată

burnley pariuri

Pariorii englezi cred în repetarea minunii Leicester în sezonul viitor din Premier League.

Probleme pentru Dan Petrescu: Jiangsu Suning a ratat "optimile" Ligii Campionilor Asiei

petrescu-ratare

Jiangsu Suning, echipa antrenată de Dan Petrescu, a ratat calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor Asiei, după ce a terminat la egalitate, miercuri, în deplasare, scor 2-2 (1-1), cu formaţia sud-coreeană Jeonbuk Motors, în ultima etapă a grupei E a competiţiei.

Coregrafie specială la ultimul meci al Barcelonei din sezon pe ”Camp Nou”. 90.000 de plăcuțe!

FCB

FC Barcelona ar putea fi proclamată matematic campioană în La Liga, duminică seară, în funcție și de rezultatele pe care le vor obține Atletico Madrid și Real, care se află pe locurile doi, respectiv, trei.

  • 17:00 LIVE Liga Digi Sport
  • 18:30 LIVE Stirile Digi Sport
  • 19:00 LIVE Fotbal Club
  • 20:00 Etapa 7 Superliga: Dinamo-Voluntari
  • 20:45 LIVE Fotbal Club
  • 21:00 Etapa 7 Superliga: Dinamo-Voluntari
  • 22:00 LIVE Fotbal Club
  • 23:15 LIVE Super Avancronica
  • Vezi tot programul
  • Mutua Madrid Open 2024 - Day 1

    TENIS: Jaqueline Cristian - Barbora Krejcikova, 16:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, 17:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • fotbal club logo

    MEDIA: Fotbal Club, 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: DINAMO BUCURESTI - POLI IASI, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OUT (14.04.2024)

    FOTBAL: Dinamo - Voluntari, 20:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: Real Sociedad - Real Madrid, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult