Ultimele stiri

O nouă lovitură pentru Dortmund? Tatăl lui Hummels nu exclude un transfer la Bayern

hummels bayern

Borussia Dortmund şi-ar putea pierde un alt jucător important în favoarea lui Bayern Munchen, după Mario Gotze şi Robert Lewandowski. Tatăl lui Mats Hummels nu exlude posibilitatea ca fiul său să se transfere în vară la actuala campioană a Germaniei.

Video Două medalii de bronz pentru România la Campionatele Europene de la Kazan

monica ungureanu

Monica Ungureanu a cucerit medalia de bronz la categoria 48 kg, joi, la Campionatele Europene de judo de la Kazan (Rusia), după ce a învins-o în meciul pentru locurile 3-5 pe italianca Valentina Moscatt.

Video Exclusiv Torres, aproape de revenirea la naționala Spaniei. ”E la un nivel care-l face selecționabil”

torres

Fernando Torres trăiește o a doua tinerețe la clubul său de suflet, Atletico Madrid. Revenit sub formă de împrumut la echipa de pe Vicente Calderon, ”El Nino” a marcat în ultimele cinci meciuri la rând pentru echipa lui ”Cholo” Simeone, performanță pe care nu o mai reușise nici în perioada sa de glorie de la Liverpool.

Video Final cu scandal la Călăraşi. Arbitrul a avut nevoie de protecţie pentru a părăsi terenul

captura carja calarasi

Final cu scandal la Călăraşi, la meciul de liga a doua dintre Dunărea şi Dacia Unirea Brăila. Un penalty controversat acordat oaspeţilor în prelungirile partidei a declanşat protestele vehemente ale jucătorilor şi fanilor gazdelor, iar arbitrii întâlnirii au părăsit terenul sub protecţia bodyguarzilor.

Şumudică: "Probabil Becali o fi colaborator DNA. E grav, cum să spui asta? Trebuie să fii implicat"

sumi gigi

Războiul declaraţiilor continuă între Astra şi Steaua şi la câteva zile după meciul direct, câştigat de giurgiuveni cu 2-0. Patronul Stelei, Gigi Becali, a primit azi replica din partea lui Marius Şumudică, după ce afirmase că "la ASA e un singur jucător care ar avea dușmănie pe Steaua, Marius Constantin. E rapidist, e prieten bun cu Șumudică. Trebuie să aibă grijă să nu vorbească tâmpenii cu alți jucători."

Avem un Totti. Cum procedăm?

Video Real Madrid, a 8-a oară când înscrie mai mult de 100 de goluri în La Liga

bucurie Real

Real Madrid are cele mai multe goluri marcate în La Liga, deși ocupă locul 3 în campionatul Spaniei, fiind depășită de Barcelona și Atletico Madrid.

Calculele lui Şumudică, înainte de meciul cu ASA: "Vreau măcar un punct. Presiunea e pe mine"

sumudica-4

Astra are un avantaj de 6 puncte în faţa Stelei şi mai are nevoie de doar 4 puncte, în ultimele 3 partide, pentru a câştiga primul titlu de campioană din istoria clubului. Înaintea meciului cu ASA, Marius Şumudică şi-a făcut calculele şi vrea să plece neînvins de la Târgu Mureş.

Peste 300 de jucători pot beneficia de modificarea Legii insolvenţei: "Vor fi liberi în două-patru săptămâni"

fifpro

Asociaţia Fotbaliştilor Amatori şi Nonamatori (AFAN) anunţă că, odată cu publicarea în Monitorul Oficial, modificarea Legii insolvenţei a devenit operaţională, astfel că fotbaliştii aflaţi sub contract cu cluburile care au iniţiat procedura de insolvenţă pot beneficia de acest amendament.

Video Rapid - Farul 1-0. Giuleștenii și-au revenit și continuă marșul spre Liga 1. Încă o reușită pentru golgheter

captura bucurie rapid

Rapid a încheiat seria slabă pe care a avut-o în play-off-ul Seriei 1 din Liga a 2-a și a obținut, joi, prima victorie: 1-0 cu Farul Constanța, în etapa a treia. Giuleștenii rămân pe primul loc și s-au distanțat la 3 puncte de Dunărea Călărași, profitând de egalul celei de-a doua clasate cu Dacia Unirea Brăila (2-2).

Video Exclusiv Se pun în vânzare ultimele bilete pentru Euro 2016

uefa-1

UEFA a anunţat, cu 50 de zile înainte de startul Euro 2016, că va pune în vânzare, marţi, de la ora 13:00, ultimele bilete disponibile pentru competiţia din această vară, ce va fi găzduită de Franţa şi la care participă şi România.

Exclusiv Gnohere a fost lovit de Bourceanu şi şi-a pierdut cunoştinţa. Filip poate juca în finala Cupei

gnohere

Faza petrecută în minutul 43, încheiată cu eliminarea lui Ghnohere este considerată de specialişti determinantă în stabilirea echipei calificate în finala Cupei României.

Exclusiv Maftei, trimis la echipa a doua a Voluntariului de Ionel Ganea

Maftei suparat

După un început de an peste așteptări, FC Voluntari nu a mai jucat la fel de bine, iar în ultima etapă a cedat pe teren propriu cu Concordia Chiajna, scor 1-2, într-un meci extrem de important în lupta pentru evitarea retrogradării.

Hagi, foarte aproape de Rubin Kazan. Salariu fabulos pentru "Rege" în Rusia

hagi-4

Gică Hagi (51 de ani) a renunţat la banca tehnică a Viitorului. Cel puţin până la finalul sezonului, antrenor principal va fi Cătălin Anghel. La ultimul meci al echipei, cu Pandurii (0-2), "Regele" a stat în tribună, iar la finalul meciului a răspuns enigmatic în momentul în care a fost întrebat despre viitorul său. Hagi s-a decis repede asupra viitorului său: va merge la Rubin Kazan.

Video Exclusiv Varane, despre Benzema: "Nu se lasă destabilizat. În ciuda decepţiei, rămâne motivat"

varane benz

Karim Benzema, exclus din echipa Franţei în vederea Campionatului European, rămâne "motivat în ciuda decepţiei" de a rata această competiţie, iar performanţele sale la Real Madrid demonstrează că "el nu se lasă destabilizat", a declarat coechipierul său Raphael Varane.

Cristiano Ronaldo, aproape de semnarea prelungirii contractului cu Real Madrid

cristiano

Cristiano Ronaldo e la un pas de semnarea prelungirii contractului cu Real Madrid. Înţelegerea dintre două părţi e scadentă în 2018 şi obiectivul este ca CR7 să prelungească până în 2020 şi, practic, să îşi încheie cariera pe "Santiago Bernabeu".

Exclusiv Singura soluţie pentru ca Steaua să supravieţuiască: "Nu mai dau bani! Să dea Boroi!"

gigi-1

După ce în weekend-ul trecut şi-a compromis aproape total şansele la titlu, după eşecul cu Astra (0-2), Steaua a fost eliminată şi din Cupa României. Chiar rivala Dinamo i-a aplicat lovitura de graţie grupării antrenate de Laurenţiu Reghecampf. După 0-0 în tur, în Ştefan cel Mare, "câinii roşii" au obţinut un egal cu goluri pe Arena Naţională (2-2) şi s-au calificat în ultimul act.

Juraţii, aproape de un verdict final cazul "Hillsborough", la 27 de ani de la producerea tragediei

Hillsborough-014

Juraţii din ancheta privind decesul a 96 de suporteri ai lui Liverpool în tragedia de pe Hillsborough, din anul 1989, au ajuns la o concluzie privind toate chestiunile ridicate mai puţin una, a declarat judecătorul de instrucţie John Goldring, citat de AFP.

Video Atmosferă incendiară la Sofia, în Cupa Bulgariei! Ultrașii steliști, alături de CSKA Sofia

CSKA Sofia atmosfera

Peluza Sud Steaua a lipsit de la derby-ul dintre campioană și Dinamo, din semifinalele Cupei României, o parte a ultrașilor alegând să facă deplasarea în Bulgaria, pentru a fi alături de fanii lui CSKA Sofia, cu care aceștia sunt înfrățiți.

Video Simona Halep a fost eliminată în optimi la Stuttgart şi va coborî pe locul 7 WTA

halep stuttgart

AZI, în direct la Digi Sport 2, intră în scenă la turneul de la Stuttgart şi Simona Halep. Aflată pe locul 6 mondial, constanțeanca joacă direct în turul doi și începe atacarea trofeului în meciul cu reprezentanta gazdelor, Laura Siegemund. Nemțoaica ocupă locul 71 mondial.

Video Exclusiv Raț revine cu Real Madrid și este cu gândul la Euro: "Niciodată nu am stat atât de mult!"

capt Rat

Accidentat de o bună bucată de timp, mai exact din luna noiembrie a anului trecut, Răzvan Raț este gata să revină pe teren în următoarea etapă din La Liga, atunci când Rayo o întâlnește pe teren propriu pe Real Madrid, de la ora 17:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2.

Hodor: "Tecău şi Mergea au toate premisele să câştige turneul BRD Năstase-Ţiriac Trophy"

teca mergea

Directorul turneului de tenis BRD Năstase Ţiriac Trophy, Cosmin Hodor, a declarat că Horia Tecău şi Florin Mergea au toate premisele să câştige proba de dublu la ediţia din acest an, ultima a competiţiei.

Răzvan Lucescu rămâne în Grecia! Şi-a prelungit contractul cu Xanthi

razvan2

Răzvan Lucescu a ales să rămână în Grecia. Fostul selecţioner va fi antrenorul lui Xanthi Skoda şi în sezonul viitor, după ce şi-a prelungit contractul cu elenii pe încă un an, a anunţat site-ul oficial al clubului.

Video Exclusiv Reghecampf rămâne antrenorul Stelei. Becali: "Nu l-am adus ca să-l dau afară!"

reghecampf mm

Steaua - Dinamo 2-2. După ce a ajuns în punctul în care titlul pare aproape imposibil de câştigat, Steaua a fost eliminată şi din Cupa României. Roş-albaştrii nu au reuşit să-şi învingă eterna rivală nici în cel de-al şaselea meci disputat în acest sezon şi au mai ratat un obiectiv.

CSM București organizează deplasare pentru suporteri la Final Four-ul Ligii Campionilor

deplasare CSM

După ce a câștigat titlul în România, CSM București se pregătește acum de Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal feminin.

Exclusiv Şi Porumboiu îi dă dreptate lui Balaj: "Roşu la Bourceanu, nu a fost penalty la Momcilovic"

balaj porumboiu

Steaua - Dinamo 2-2. Roş-albaştrii au fost eliminaţi din Cupa României, după egalul de aseară, de pe Arena Naţională, cu marea rivală. După 0-0 în tur, roş-albii au obţinut un egal cu goluri şi s-au calificat în ultimul act. Rivalii au acuzat arbirajul şi l-au scos pe Cristi Balaj principalul vinovat pentru eşec.

Simona, despre scandalul meciurilor aranjate din tenis. Vrea să fie portdrapel la Rio

halep-5

Mai mult ca niciodată, în 2016 s-a vorbit în tenis despre meciuri trucate şi despre jucători acuzaţi că se dopează. Simona Halep a recunoscut că nu i s-a propus niciodată să aranjeze un meci.

Barcelona nu îl lasă pe Neymar la Copa America. Brazilianul va merge la Jocurile Olimpice

neymar-3

E oficial! Barcelona a ajuns la un acord cu Federaţia Braziliană de Fotbal şi Neymar nu va participa în această vară la ediţia centenară a Copei America, competiţie ce va avea loc în perioada 3-26 iunie, în Statele Unite. Catalanii anunţă că jucătorul venit de la Santos va fi prezent însă la Jocurile Olimpice.

Video Totti a avut nevoie de 3 minute pentru a înscrie de două ori şi a-i aduce Romei un succes dramatic

totti-1

Ajuns la 39 de ani, Francesco Totti a demonstrat încă o dată că este cel mai important jucător din istoria Romei. Certat în ultima perioadă cu Luciano Spalletti, italianul a fost aruncat în luptă pe finalul meciului cu Torino (3-2), de pe Olimpico, când scorul era 2-1 pentru oaspeţi.

Dinamo poate câștiga primul trofeu după 4 ani! Roș-albii, din nou în finala Cupei

Dinamo Rapid 2012

După ani de zile în care s-a zbătut în mediocritate, Dinamo are șansa să câștige primul trofeu din 2012 încoace.

  • 10:00 Stirile Digi Sport
  • 10:15 Digi Sport Special
  • 11:00 Stirile Digi Sport
  • 11:15 Digi Sport Special
  • 12:00 Live LIGA DE TINERET Cupa României (Finala): Universitatea Cluj - Farul Constanţa.
  • 12:45 Stirile Digi Sport
  • 13:00 live LIGA DE TINERET Cupa României (Finala): Universitatea Cluj - Farul Constanţa.
  • 14:00 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • Screenshot 2024-04-27 at 21.31.30

    LIGA DE TINERET, Cupa României, finala: U Cluj - Farul, 12:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Arsenal v Chelsea - Premier League - Emirates Stadium

    Premier League: Brighton - Chelsea, 23:59, Premieră, Digi Sport 2

  • FOTBAL: CS CORVINUL 1921 HUNEDOARA - FC VOLUNTARI, CUPA ROMANIEI BETANO - SEMIFINALA (17.04.2024)

    Cupa României, finala: Corvinul - Oțelul, ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Sevilla FC v RC Lens, UEFA Champions League match, Group B, Football, Ramon Sanchez Pizjuan Stadium, Sevilla, Spain - 20 Sept 2023

    La Liga: Sevilla - Cadiz, 20:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 3

  • Premier League: Manchester United - Newcastle, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Antoine Griezmann of Atletico de Madrid celebrating his goal with his teammates during the LaLiga EA Sports match betwee

    La Liga: Getafe - Atletico Madrid, 23:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 3

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult