Ultimele stiri

Video Optimism la Craiova: "Dacă vom câştiga la Iaşi, 90% terminăm primii în play-out"

captura herghelegiu

CSU Craiova a câştigat în inferioritate numerică meciul de pe teren propriu cu FC Botoşani, scor 2-1, şi a urcat pe primul loc în play-out, poziţie care asigură prezenţa în viitoarea ediţie a Europa League, după ce ASA Tg. Mureş a intrat în insolvenţă.

Video Simona, la revenirea din Statele Unite: "Nu mă aşteptam să joc atât de bine"

simona-6

Simona Halep a revenit în România, după turneele din Statele Unite, acolo unde a atins sferturile de finală atât la Indian Wells, cât şi la Miami. Jucătoarea de 24 de ani a recunoscut că a jucat mai bine decât se aştepta înaintea celor două competiţii.

Mircea Rednic pune capăt telenovelei: ”După meciul cu Steaua, semnez”

rednic-8

Antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că va semna prelungirea contractului cu gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare după partida cu Steaua din cadrul etapei a VI-a a play-off-ului Ligii I, de duminică, 10 aprilie

Guardiola, singurul care nu-l vrea pe Ibra. ”În afară de City, toți granzii englezi au făcut oferte” 

ibra zla

Aflat în ultimul an de contract cu PSG, Zlatan Ibrahimovic a dezvăluit o posibilă viitoare destinație începând din vară. ”Există un interes pentru mine din Premier League. Este un campionat despre care toată lumea vorbește, așa că voi lua în considerare o eventuală ofertă”, dezvăluia atacantul de 34 de ani în urmă cu trei zile, într-un interviu acordat presei britanice, fără a pronunța numele vreunei echipe.

Foto Exclusiv Antrenament "galactic" pentru Budescu. Cum se pregăteşte atacantul de Euro

budibun

Constantin Budescu este foarte motivat să prindă lotul pentru Euro 2016 şi se antrenează intens cu cea mai nouă tehnologie de electrostimulare numită Visionbody. Fit4you a trimis specialişti în China pentru a-l pregăti pe atacantul de 27 de ani.

Atac la Zidane, înainte de El Clasico: "E antrenor de Segunda B! O să revină Mourinho"

zidane real mourinho calderon

Aflat în fața primului El Clasico din cariera de antrenor, Zinedine Zidane primește critici din partea fostului președinte al lui Real Madrid, Ramon Calderon, care îl consideră "un antrenor de Segunda B", al treilea eșalon al fotbalului din Spania.

Video Izvoranu, două ”galbene” în doar două minute! Al doilea, pentru simulare

eliminare izvoranu

Lovitură grea pentru olteni în primele 45 de minute ale partidei de pe ”Extensiv”. După golul marcat de Ngadeu cu capul, din interiorul careului, ajutat și de ieșirea neinspirată a lui Straton, oltenii au rămas și în 10 oameni din minutul 39.

PSG i-a găsit înlocuitor lui Ibra. Lukaku e în pole-position pentru un transfer 

lukaku-2

Atacantul suedez Zlatan Ibrahimovic va părăsi aproape sigur pe Paris Saint-Germain, dar clubul campion al Franţei e pregătit pentru sezonul viitor: l-ar putea transfera pe belgianul Romelu

Gebhart impresionează la antrenamentele Stelei! Surpriza lui Reghe pentru finalul campionatului

gebhart steaua-1

Roș-albaștrii au obținut la Severin a treia victorie consecutivă din play-off, dar pentru meciul cu ASA Târgu Mureș, care se va juca duminică, pe Arena Națională, de la ora 20:30, bucureștenii pot fi privați de trei jucători importanți.

Messi, doar cu buletinul. Starul argentinian a fost obligat să se legitimeze

collage messi

Starul argentinian Lionel Messi, cvintuplul câştigător al Balonului de Aur şi unul dintre cei mai cunoscuţi fotbaliş

Vor fanii lui Dinamo ca echipa să se predea cu Astra? Reghe: "Am auzit şi eu, dar nu cred"

astra dinamo

Reghecampf a reuşit să o ducă pe Steaua pe locul 1, dar roş-albaştrii ar putea să coboare în clasament după disputa dintre Dinamo şi Astra, transmisă în direct de Digi Sport 1 vineri seară. Există zvonuri că suporterii "câinilor" ar face presiuni ca echipa să piardă deliberat meciul contra giurgiuvenilor, însă Reghecampf nu crede în astfel de variante.

Gimenez, obiectivul principal al lui Real Madrid! Clauza poate fi singurul impediment

gimenez real

Jose Maria Gimenez de Vargas (21 de ani), fundașul celor de la Atletico Madrid, este marele fotbalist pe care și-l dorește Real Madrid în viitoarea perioadă de mercato.

Tănase, şanse infime să prindă lotul pentru Euro. Mijlocaşul joacă puţin în Turcia 

tase

Cristi Tănase nu reuşeşte să se adapteze în Turcia, la Sivasspor, iar uşa pentru naţională pare închisă pentru Euro.

Video ASA Tg. Mureș - Viitorul 1-1. Gazdele au salvat un punct pe final. Eroare uriaşă Pecanha

gafa pecanha

Ziua de joi în Liga 1 se încheie cu meciul de play-off dintre ASA Tg. Mureș și FC Viitorul, programat de la ora 20:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și în format LIVE VIDEO&TEXT pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.

Van Gaal nu va sta fără echipă după ce se va despărți de United. Negociază cu o națională

van gaal-2

Louis Van Gaal (64 de ani) se pare că are deja pecetluită soarta pe banca tehnică a celor de la Manchester United, dar antrenorul nu este îngrijorat în privința viitorului.

Topul salariilor la Barcelona și Real. Catalanii își plătesc jucătorii mai bine

barcelona real madrid

FC Barcelona plăteşte salarii mai mari cu 11,4 milioane euro decât rivala Real Madrid, ambele înregistrând costuri de peste 100 milioane euro pe an numai cu remuneraţiile nete anuale, relatează ziarul As, cu câteva zile înainte de primul El Clasico al anului, care e programat sâmbătă, 2 aprilie, de la ora 21:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.

"Nu o să mai fac asta în viitor!". Anunţul făcut de Cahill după turneul de la Miami 

cahill simona

Simona Halep nu va mai beneficia în curând de asistenţa lui Darren Cahill în timpul meciurilor. Australianul a explicat de ce vine atât de des pe teren.

Video Alonso nu a primit acceptul medicilor să concureze în Marele Premiu al Bahrainului

alonso-1

Pilotul spaniol Fernando Alonso (McLaren) nu a primit acceptul medicilor să concureze în Marele Premiu de Formula 1 al Bahrainului din acest

Andrei Ivan joacă în direct la Digi Sport 1 cu gândul la transfer. Genoa îl urmăreşte în meciul cu Botoşaniul

ai

Genoa va avea astăzi scouteri la partida dintre CS U Craiova şi Botoşani. În direct la Digi Sport 1, de la ora 16:00, Andrei Ivan speră să îi impresioneze pe italieni.

Video Stanciu, criticat de conducerea Stelei după gestul de la Severin: ”Nu e în regulă!”

semne stanciu

Finalul partidei de la Severin a fost unul destul de tensionat. Totul a plecat de la faza penalty-ului din care Stanciu a marcat unicul gol al partidei și care i-a enervat pe gorjeni.

Edi Grosu, locul 11 în semietapa 3a de la De Panne. Kittel a câştigat sprintul

edi grosu

Eduard Grosu a obţinut un nou rezultat important în cele trei zile de la De Panne. Rutierul lui Nppo - Vini Fantini s-a clasat pe locul 11 în semietapa 3a a cursei. Înving

Zidane, în fața unui test ce-i poate decide viitorul pe banca Realului

zidane

Zinedine Zidane are cifre decente de când a preluat pe Real Madrid, în ianuarie, dar pentru francez urmează testul suprem, marele meci cu FC Barcelona, care se va disputa sâmbătă pe ”Camp Nou”, astfel că după trei luni nimeni nu e sigur că numirea sa a fost un succes pentru gruparea de pe ”Santiago Bernabeu”.

Raiola joacă tare: "Suntem gata să prelungim contractul lui Pogba cu Juve"

Paul-Pogba 3065198

Nu doar Juventus joacă tare în cazul transferului lui Pogba, dar şi agentul jucătorului, Mino Raiola. Într-un interviu realizat azi de Gazzetta dello Sport, celebrul impresar i-a pus în gardă pe tehnicieni care visau ca din vară să îl aibă pe francez sub comanda lor.

Eboue, dat afară de Sunderland? Fotbalistul fusese suspendat de FIFA un an

eboue

Emmanuel Eboue, fotbalist care tocmai a semnat cu Sunderland, va fi suspendat un an din fotbal dacă nu face dovada de plată către unul dintre foştii săi agenţi.

Video Porumboiu: ”N-a fost henț la Hora! Era penalty doar dacă nu intervenea Hamroun”

pandurii steaua arbitraj

VIDEO Pandurii - Steaua 0-1. Faza în urma căreia roș-albaștrii au făcut diferența la Severin, din penalty-ul transformat de Stanciu, în minutul 89, a provocat foarte multe comentarii pro și contra.

Ce se întâmplă cu Marica? "Şi-a dorit enorm să revină, vrea să ajute Steaua în primul rând"

marica steaua reaccidentare

VIDEO Pandurii - Steaua 0-1. Revenit pe teren după ruptura musculară suferită la derby-ul cu Dinamo, Ciprian Marica s-a reaccidentat și a ieșit la 20 de minute de când intrase din postura de rezervă.

Ter Stegen a ales City! Anunţul făcut de presa engleză 

barca-triplet87

Ter Stegen va fi noul jucător al lui City. "Cetăţenii" vor plăti în schimbul jucătorului de 24 de ani 25 de milioane de euro.

Meme: "Nu cred că i se poate reproşa ceva lui Avram. Doar că nu ne-a dat penalty". Porumboiu, desfiinţat

mm

Mihai Stoica va reveni de vineri într-o funcţie oficială la Steaua - director sportiv -, dar şi-a intrat în pâine încă de aseară, când a lansat o serie de acuze în legătură cu arbitrajele care au defavorizat campioana în play-off. Astăzi, în direct la Digi Sport Matinal, Meme a explicat de ce nu consideră că Avram a greşit în favoarea campioanei.

Video CSU Craiova - FC Botoșani 2-1. Oltenii câştigă în inferioritate numerică şi devin lideri în play-out

captura bucurie csu

CSU Craiova are şansa să îşi consolideze primul loc din play-out - are meci acasă cu FC Botoşani, echipă pe care nu a reuşit să o învingă în ultimele două confruntări directe. Oltenii au câştigat ambele meciuri disputate pe teren propriu de când a început play-out-ul

Video Iordănescu jr îi cere lui MM să nu mai dezinformeze. Săpunaru, suspendat?

sapunaru bun

După ce s-au liniştit cât de cât lucrurile la Severin, arbitrul Marius Avram a luat decizia de a-i opri carnetul lui Cristi Săpunaru, chiar dacă el a primit doar un cartonaş galben în timpul meciului. Decizia a venit însă pe fondul conflictului verbal avut de fundaşul Pandurilor cu un spectator de la tribuna I.

  • 14:30 Stirile Digi Sport
  • 15:00 Etapa 7 Liga a 2-a: Corvinul Hunedoara-Selimbar
  • 15:45 LIVE Stirile Digi Sport
  • 16:00 Etapa 6 Liga a 2-a: Corvinul Hunedoara-Selimbar
  • 17:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 17:30 Etapa 7 Superliga: Petrolul-Botosani
  • 18:15 LIVE Stirile Digi Sport
  • 18:30 Etapa 7 Superliga: Petrolul-Botosani
  • Vezi tot programul
  • FOTBAL: CS CORVINUL 1921 HUNEDOARA - FC CFR 1907 CLUJ, CUPA ROMANIEI BETANO - SEFRTURI DE FINALA (02.04.2024)

    FOTBAL: Corvinul Hunedoara - CSC Șelimbăr, ora 15:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • grozav

    FOTBAL: Petrolul - FC Botoșani, ora 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • radu-naum

    MEDIA: Fotbal Club, ora 19:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:UNIVERSITATEA CRAIOVA-RAPID BUCURESTI, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (30.03.2024)

    FOTBAL: Rapid - Universitatea Craiova, ora 21:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Italian Soccer Serie A Match - Cagliari Calcio Vs US Salernitana, Cagliari, Italy - 09 Mar 2024

    FOTBAL: Genoa - Cagliari, ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 3

  • Valencia CF v FC Barcelona - LaLiga Santander

    FOTBAL: Barcelona - Valencia, ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult