Ultimele stiri

Video CSM Oradea – U Cluj 84-77. Învingătorii au terminat pe locul doi sezonul regulat

oradea baschet

Spectacol total în ultima etapă din Liga națională de baschet. CSM Oradea a trecut de U Cluj, 84-77, după un meci în care Dykes, de la oaspeți, a marcat 21 de puncte.

Video Greșeala lui Fernando de la golul lui Zlatan a suprins și camerele de luat vederi

gol zlatan

Zlatan Ibrahimovic a ratat un penalty la 0-0 în meciul de pe teren propriu cu Manchester City, din prima manșă a sferturilor de finală ale Champions League, dar și-a trecut numele pe lista marcatorilor până la pauză. Doar că reușita suedezului a venit după o eroare uriașă a lui Fernando, eroare care a surprins și regizorul transmisiei partidei, golul nefiind prins live.

Stanciu riscă să fie suspendat. FRF va sesiza Comisia de Disciplină, după incidentul de la Severin

stanciu blurat

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a anunţat, miercuri seara, că instituţia pe care o conduce va sesiza Comisia de Disciplină în cazul lui Nicolae Stanciu (Steaua), cel care a făcut un gest obscen la adresa spectatorilor la finalul partidei cu Pandurii Târgu Jiu (1-0).

Video Steliștii, încrezători înaintea derby-ului cu Dinamo: ”E greu să se egaleze nivelul dintre noi!”

chipciu steaua dinamo

Roș-albaștrii au obținut a patra victorie la rând în play-off și așteaptă cu încredere marele derby cu Dinamo, din prima etapă a returului.

Video Israel – România 27-30. Favoriți la faza a doua de calificare pentru Euro 2018

captura rom-israel

Naţionala masculină de handbal a României a învins formaţia Israelului cu scorul de 30-27 (13-15), miercuri, la Tel Aviv, în prima manşă a play-off-ului de calificare în faza a doua a preliminariilor Campionatului European din 2018.

Video Keylor Navas a primit primul gol din carieră în Champions League, la Wolfsburg

navas

Keylor Navas n-a reușit să doboare recordul lui Jens Leman și miercuri seara a primit primul gol din carieră într-un meci din Champions League. Costaricanul din poarta Realului a fost învins la Wolfsburg, în minutul 18 al primei manșe din sferturile de finală.

Interes enorm pentru Steaua-Dinamo! Organizatorii au decis să vândă bilete în tot stadionul

steaua-suporteri

Cel mai așteptat meci al săptămânii în România este cel dintre Steaua și Dinamo, care va conta pentru prima etapă a returului din play-off-ul Ligii 1.

Procesul lui Messi, care e acuzat de fraudă fiscală, va începe pe 31 mai, data prevăzută inițial

messi proces

Procesul pentru fraudă fiscală al lui Lionel Messi va începe pe 31 mai la Barcelona, aşa cum era prevăzut iniţial, deşi se intenţionase schimbarea datei, a anunţat miercuri o sursă judiciară.

Bourceanu, pesimist înainte de Euro 2016: ”Nu știu dacă sunt în planurile selecționerului!”

bourceanu bun nationala

Alexandru Bourceanu (30 de ani) pare a fi revenit la forma care l-a consacrat, odată cu revenirea lui Laurențiu Reghecampf și a lui la Steaua. Mijlocașul, care face din nou pereche la ”închidere” cu Mihai Pintilii în echipa roș-albaștrilor, ar vrea să facă parte din lotul pentru Euro 2016, dar nu știe ce gânduri are Anghel Iordănescu în privința sa.

Video Chipciu uimeşte, cu două luni înainte de Euro: "Am semnat cu Steaua, nu cu echipa naţională"

chipciu nationala

Alexandru Chipciu este concentrat pe echipa de club şi nu pe naţionala lui Anghel Iordănescu. Mijlocaşul Stelei a făcut o declaraţie surprinzătoare, cu două luni înainte de Euro, susţinând că nu îi va părea rău dacă nu va ajunge la turneul final.

Video&Foto Ținuta tricolorilor de la Euro 2016. Costume personalizate și o linie specială pentru fani

tinuta romania euro 2016

Naționala de fotbal se pregătește din toate punctele de vedere pentru Campionatul European de la vară, din Franța. Dincolo de programul de pregătire, care intră exclusiv în sarcina lui Anghel Iordănescu, oficialii Federației Române de Fotbal au prezentat și costumele pe care tricolorii le vor purta în Franța.

Decizia în cazul "Şumudică", amânată. Antrenorul nu s-a prezentat în faţa Comisiei

sumudica-1

Comisia de Disciplină a FRF trebuia să judece miecuri cazul lui Marius Şumudică, dar tehnicianul Astrei nu s-a prezentat în faţa Comisiei şi a învocat lipsa de timp, ţinând cont că avea un antrenament programat cu liderul din Liga 1.

Collina, pus la zid chiar de italieni, după arbitrajele slabe din "sferturile" UCL

torres-1

Primele două meciuri din turul sferturilor de finală ale UEFA Champions League au fost dominate de greşeli de arbitraj şi italienii de la Tuttosport l-au pus la zid pe Pierluigi Collina, fost arbitru şi membru al Comisiei de Arbitraj a UEFA.

Video&Text Dinamo are suporteri în Surinam: ”Au primit deja tricouri!” 

captura kortzorg

Unul dintre cei mai buni jucători ai roș-albilor în victoria de la Ovidiu, prima din play-off, a fost Romario Kortzorg. Pe lângă faptul că a marcat un gol superb, reușita olandezului, în vârstă de 26 de ani, i-a readus pe ”câini” în meci, după ce Tănase profitase de gafa lui Cerniauskas.

România – Canada 10-10. Aproape de sferturile de finală ale turneului preolimpic

polo

Naţionala masculină de polo pe apă a României a terminat la egalitate cu formaţia Canadei, scor 10-10 (1-1, 4-6, 4-3, 1-0), miercuri, într-un meci din Grupa A a turneului preolimpic de la Trieste (Italia).

Caroline Garcia rupe tăcerea, după ce a fost acuzată că a jignit-o pe Irina Begu

garcia-1

Meciul dintre Irina Begu şi Caroline Garcia a provocat un scandal fals, care a fost preluat de presa internaţională, care a susţinut că sportiva din Franţa a numit-o "ţigancă" pe adversara ei. După ce WTA a declarat acest incident "caz închis", a venit rândul lui Garcia să dea un comunicat oficial.

Exclusiv Astra - Steaua decide titlul: ”Echipa care va câștiga în acel meci o să iasă campioană!”

astra steaua

Giurgiuvenii au făcut un pas greșit în lupta pentru titlul de campioană, după ce au remizat pe propriul teren în fața gorjenilor, dar lupta pentru cununa cu lauri este departe de a se fi încheiat.

Video Dan Petrescu a pierdut în etapa a patra a grupelor Asian Champions League

PETRESCU

Formația chineză Jiangsu Suning a pierdut miercuri în etapa a patra a grupelor Asian Champions League, prima înfrângere în competiție în acest an pentru echipa antrenată de Dan Petrescu. FC Tokyo a învins pe terenul chinezilor cu 2-1 și a preluat conducerea clasamentului grupei E.

Edi Iordănescu se apără: ”Nu văd cu ce am greșit la Giurgiu. Sunt un cetățean al acestei țări!”

edi iordanescu pandurii

Gorjenii au jucat la Giurgiu cu un om în plus din minutul 43, după eliminarea lui Teixeira, dar nu au profitat de acest avantaj. Edi Iordănescu, antrenorul ”pandurilor”, care și-a ispășit ultima etapă de suspendare, și-a băgat jucătorii la pauză în ședință, chiar în parcarea stadionului.

Xavi a dezvăluit ce echipă vrea să antreneze, când se va retrage: "Acolo e casa mea"

xavi

Xavi este unul dintre cei mai emblematici jucători din istoria Barcelonei şi actualul jucător al lui Al-Sadd a făcut un anunţ care cu siguranţă îi va bucura pe fanii echipei de pe Camp nou.

Poliția elvețiană a percheziționat sediul UEFA, după dezvăluirile din Panama Papers

uefa

Poliţia federală elveţiană a percheziţionat miercuri sediul UEFA din Nyon pentru a obţine contractele privind atribuirea drepturilor TV în Ecuador societăţii Cross Trading, citată în scandalul Panama Papers.

Copiem modelul iberic: Stadionul Olimpic din Sevilla, gazda unei finale de Cupa Davis

sevilla 1

Federaţia Română de Tenis propune un proiect fără precedent în istoria sportului alb: întâlnirea dintre România şi Spania din Cupa Davis (15-17 iulie) s-ar putea disputa pe Cluj Arena, iar ideea ca un meci de tenis să fie organizat pe un stadion de fotbal a fost folosită şi de oaspeţii noştri, în finala ediţiei din 2011.

Video&Text Înainte de derby-ul cu Steaua, dinamoviștii anunță: ”Nu am renunțat la titlu!”

romario varela

Roș-albii s-au impus la Ovidiu, în ultima etapă a turului din play-off, și datorită lui Romario Kortzorg (26 de ani). Olandezul din lotul ”câinilor” și-a readus echipa în joc, după ce gazdele au profitat de eroarea lui Cerniauskas, după o fază de toată frumusețea.

Exclusiv Surpriză pentru iubitorii tenisului: România - Spania, din Cupa Davis, s-ar putea disputa pe Cluj Arena

cluj arena

Cluj-Napoca este oraşul ales pentru organizarea întâlnirii de Cupa Davis, România – Spania, contând pentru turul secund al Grupei I, Zona Europa-Africa. Pentru a oferi o şi mai mare amploare evenimentului, oficialii Federaţiei Române de Tenis vor să amenajeze terenul de joc în incinta stadionului Cluj Arena.

Mesajul original pe care Dortmund i l-a transmis lui Jurgen Klopp, înaintea duelului din UEL

banner Klopp

Meci cu totul special pentru Jurgen Klopp, care se pregătește să fie în premieră adversarul Borussiei Dortmund, în sferturile UEFA Europa League, ca antrenor al lui Liverpool.

Biletele la Derby de România, de joi și la case! Steaua - Dinamo este la Digi Sport

Dinamo Steaua

După rezultatele excelente din play-off, Steaua așteaptă în jur de 30.000 de spectatori la marele derby cu Dinamo, programat duminică, de la ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1 și cu faze video ÎN TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Real Madrid l-a pus pe Ronaldo pe lista de transferuri. Preţul stabilit pentru portughez

vanzare ronaldo

Speculaţiile despre o posibilă plecare a lui Cristiano Ronaldo de la Real Madrid la finalul acestui sezon nu reprezintă o noutate. Se pare, însă, că nu sunt doar zvonuri.

Planuri pe termen lung. Cum cred nemţii de la Bild că va arăta Bayern Munchen în 2020

bucurie Bayern

Bayern Munchen domină clar Bundesliga, este în cursa și pentru cucerirea UEFA Champions League, iar nemții nu își vor schimba prea mult echipa în următorii ani, bavarezii urmând să fie antrenați din sezonul viitor de Carlo Ancelotti.

Atletico a cedat 30% din drepturile asupra lui Koke unui fond de investiţii, în contul unei datorii

koke bun

Atletico Madrid a renunţat la 30% din drepturile asupra lui Koke în favoarea unui fond de investiţii, potrivit unei noi serii de dezvăluiri Football Leaks.

Steaua nu va lua măsuri împotriva lui Stanciu: "Este problema comisiilor!"

stanciu deget mijlociu

Aflat în mare formă, Nicușor Stanciu a ieșit în evidență însă și printr-un moment negativ. Mijlocașul le-a arătat degetul mijlociu celor care l-au înjurat la Turnu Severin, după victoria Stelei cu Pandurii, scor 1-0.

  • 06:00 Digi Sport Special
  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • digi sport matinal colaj

    MEDIA: Digi Sport Matinal, ora 1-:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Logo Liga 2 / Foto: FRF.ro

    FOTBAL: Unirea Slobozia - Corvinul Hunedoara, ora 12:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:FC BOTOSANI-FC VOLUNTARI, SUPERLIGA SUPERBET (12.11.2023)

    FOTBAL: Botoșani - Voluntari, ora 14:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • HANDBAL FEMININ:CSM BUCURESTI-METZ HANDBALL, LIGA CAMPIONILOR (28.04.2024)

    HANDBAL: Metz - CSM BucureȘti, ora 17:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 19:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-UNIVERSITATEA CLUJ, SUPERLIGA SUPERBET (11.12.2023)

    FOTBAL: Universitatea Cluj - Dinamo, ora 20:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult