Ultimele stiri

Finala Cupei României se va disputa pentru al cincilea an la rând pe Arena Naţională

arena nationala finala cupei

Dinamo şi CFR Cluj vor fi adversare în finala Cupei României, care aproape sigur se va disputa pe Arena Naţională, pe data de 10 mai.

Sergio Ramos: "Am fost dezamăgit de Real Madrid o perioadă"

sergio ramos-1

Sergio Ramos a dorit vara trecută să plece de la Real Madrid, nemulțumit de salariul oferit inițial de galactici în momentul în care au discutat despre prelungirea contractului. Apărătorul venit pe Bernabeu de la Sevilla în urmă cu aproape 11 ani și-a pus însă în cele din urmă semnătura pe o nouă înțelegere, dar recunoaște că a fost aproape să semneze cu Manchester United.

Ben Arfa, printre cei mai doriţi jucători din Europa. Chelsea e ultima pe listă

ben arfa chelsea

Hatem Ben Arfa şi-a relansat cariera la Nice, unde face un sezon excepţional, care îi poate aduce o convocare la Euro 2016. Prestaţiile foarte bune ale fotbalistului de 29 de ani l-au readus în atenţia cluburilor importante ale Europei. Ultimul pe această listă este Chelsea.

"Spitalul" Steaua! Becali şi Reghe au transferat jucători liberi, însă cu un istoric presărat de accidentări grave

stea1

Declinul evident al Stelei în acest final de sezon se datorează şi transferurilor ratate efectuate în iarnă. Roş-albaştrii au investit foarte puţin în jucători, preferând să ia fotbalişti liberi de contract, cei mai mulţi venind după perioade lungi de indisponibilitate.

Cele mai titrate echipe din acest mileniu în Cupa României joacă finala

dinamo cfr

Din 2000 încoace, în mileniul trei, cele mai titrate echipe în Cupa României sunt Dinamo (6 trofee), CFR Cluj și Rapid (cu câte trei), respectiv Steaua, cu două, ultimul cucerit chiar anul trecut, în fața Universității Cluj.

Sezon ratat pentru Steaua, după unul perfect. Doar Liga Campionilor îi mai salvează pe roș-albaștri

steaua sezon ratat

După un sezon 2014-2015 în care a câștigat tot ce se putea pe plan intern - campionatul în Liga 1, Cupa României și Cupa Ligii - Steaua spera să își confirme supremația și în actuala stagiune, pe care să o încununeze și cu o participare în grupele Ligii Campionilor, dar finalul anului competițional nu a fost pe măsura așteptărilor roș-albaștrilor.

Video Granada - Levante 5-1. Cea mai clară victorie a andaluzilor în La Liga în ultimii 42 de ani

el arabi

Granada a făcut un pas important spre salvarea de la retrogradare, după succesul categoric obţinut pe propriul teren cu Levante, scor 5-1, în ultimul meci al etapei a 34-a din La Liga.

Video Barcelona - Lokomotiv Kuban 80-92. Calificarea pentru Final Four se va decide în meciul cinci

loko barcelona

Se dau lupte grele pentru ultimul loc din Final Four-ul Euroligii. Lokomotiv Kuban a învins la Barcelona și va juca partida decisivă pe teren propriu.

Video AC Milan - Carpi 0-0. "Diavolii" s-au chinuit în ambele meciuri cu debutanta în Serie A TIM

milan - carpi 0-0

Etapa a 34-a din Serie A TIM s-a încheiat cu remiza dintre AC Milan și Carpi, scor 0-0.Prima situaţie periculoasă a apărut abia în prelungirile primei reprize, după o centrare a lui Boateng, fază la care Balotelli a faultat în atac.

Video Radwanska, Kerber şi Vinci, calificate în sferturile de finală de la Stuttgart

Radwanska

S-au stabilit sferturile de finală ale turneului de la Stuttgart. Agnieszka Radwanska, Angelique Kerber şi Roberta Vinci se numără printre jucătoarele care se vor lupta pentru un loc în semifinalele competiţiei care continuă ÎN DIRECT la Digi Sport 2, vineri, de la ora 15:00.

Video Bucurie în vestiarul CFR-ului, după modelul Dinamo. ”Feroviarii” țintesc primul trofeu după 4 ani

bucurie cfr vestiar

Clujenii de la CFR s-au calificat în a cincea finală de Cupa României în 9 ani. ”Vișiniii” s-au bucurat după victoria cu 2-0 în fața mureșenilor de la ASA, din returul semifinalelor, în vestiar, la fel ca dinamoviștii după calificarea în dauna Stelei.

Video Jucătorii CFR-ului au primit un salariu în avans: "Mi-am adus aminte de vremurile bune"

cfr cluj cupa romaniei

CFR Cluj - ASA Tg. Mureș 2-0. CFR Cluj s-a calificat în finala Cupei României după o pauză de doi ani, iar realizarea îi aduce aminte președintelui Iuliu Mureșan de perioada de glorie a ardelenilor, care au câștigat 8 trofee în decurs de 5 sezoane.

Video Steaua - CSM Digi Oradea 9-17. Ardelenii au relansat lupta pentru primul loc

captura polo

CSM Digi Oradea a câştigat prima manşă a derby-ului cu Steaua din ultima etapă a Superligii Naţionale de Polo, scor 17-9, şi a relansat lupta pentru primul loc în sezonul regulat.

Video Bud a calificat-o pe CFR în finala Cupei şi visează la trofeu: "Vrem să salvăm sezonul"

bud reactii

Cristi Bud a fost eroul celor de la CFR Cluj, în returul semifinalei de Cupa României cu ASA Tg. Mureş. Atacantul formaţiei din Gruia a marcat o dublă, iar fosta campioană s-a impus cu 2-0, calificându-se în ultimul act pentru a cincea oară în ultimele nouă sezoane.

Halep, despre problemele medicale de la Stuttgart: "Nu mai puteam respira!". Ce program are în continuare

halep-6

VIDEO Simona Halep a fost eliminată, joi, de la turneul de la Stuttgart, în urma înfrângerii cu 1-6, 2-6 în fața Laurei Siegemund și a avut din nou probleme de ordin medical.

Video Un fan al Romei a fost impresionat până la lacrimi de Totti: "E o operă de artă"

captura fan roma

La aproape 40 de ani, Francesco Totti continuă să facă istorie la AS Roma. În etapa a 34-a din Serie A TIM, căpitanul giallorossilor a intrat pe teren în minutul 86 al partidei de pe teren propriu cu Torino, la scorul de 2-1 în favoarea oaspeţilor, şi a marcat de două ori, aducând o victorie nesperată pentru capitolini.

Ce spun rușii despre oferta lui Rubin Kazan pentru Hagi. ”Regele”, comparat cu Unai Emery

gica hagi

Gică Hagi ar putea ajunge în campionatul Rusiei, la Rubin Kazan, echipă care l-a dorit și în vara trecută. Cu toate acestea, oficialii echipei de pe locul 9 din Rusia, neagă că ar fi semnat deja cu fostul tehnician al Viitorului.

Video Tecău şi Mergea, în semifinale la BRD Năstase-Ţiriac Trophy. Rezultatele zilei

vineri brd

Vom avea și vineri meciuri interesante la turneul de tenis BRD Năstase-Ţiriac Trophy, în sferturile de finală la simplu, la dublu, dar şi o semifinală tare de dublu.

Englezii au anunțat echipa sezonului în Premier League. Leicester și Spurs, câte 4 jucători

tott leic

Asociația Fotbaliștilor Profesioniști din Anglia (PFA) a dat publicității unsprezecele ideal al sezonului actual din Premier League. Cum era de așteptat, cele două echipe cu cele mai mari șanse la titlu, Leicester (locul 1) și Tottenham (locul 2), au cei mai mulți reprezentanți.

Video Dan Alexa, despre venirea lui Dinu Gheorghe la Rapid: "S-au plătit ceva restanțe, e liniște în vestiar"

alexa popa rapid

VIDEO Rapid - Farul 1-0. După venirea lui Dinu Gheorghe în funcția de manager sportiv la Rapid, finanțatorul Valerii Moraru a plătit o nouă parte din restanțele financiare, iar antrenorul Dan Alexa apreciază măsura care a adus liniște în vestiar.

George Puşcaş, disputat de trei echipe din Italia. Poate juca în Serie A, în sezonul viitor

puscas bari

George Puşcaş nu a reuşit să se impună în prima echipă la Bari, dar continuă să fie un jucător interesant pentru formaţiile din Italia. Atacantul român este dorit de Sampdoria, Carpi şi Crotone, iar sezonul următor l-ar putea găsi evoluând în Serie A TIM.

Top 10 cele mai profitabile cluburi din lume! Lider surpriză! Barcelona, doar pe 6!

barcel

Manchester United este clubul de fotbal cel mai profitabil la nivel mondial, în ciuda faptului că performanţele sale sportive nu se ridică la nivelul aşteptărilor, conform clasamentului stabilit de revista americană Forbes.

Video Tomas Ryde rămâne la naționala României. Și-a prelungit contractul cu Federația

ryde-1

Tomas Ryde continuă la naționala României. Tehnicianul suedez și-a prelungit contractul cu Federația până la sfârşitul anului.

Video Dunărea Călăraşi - Dacia Unirea Brăila 2-2. Gazdele au pierdut controversat 2 puncte

dunarea dacia

Dacia Unirea Brăila a scos un punct pe terenul Dunării Călăraşi, scor 2-2. Oaspeţii au egalat, la ultima fază, dintr-un penalty controversat.

Video Sergio Aguero, primul sudamerican cu peste 100 de goluri în Premier League

aguero

Sergio Aguero a reușit, după doar 147 de meciuri în Premier League, să atingă borna celor 100 de goluri. Al 100-lea gol a fost marcat de atacantul argentinian în meciul de marți, Newcastle United-Manchester City 1-1.

Video 4 jucători din derby-ul Steaua - Dinamo în echipa ideală a etapei a 6-a. Astra are 3 reprezentanți

derby astra

Astra are din nou 3 jucători în echipa ideală a etapei în Liga 1, câte unul în fiecare compartiment. Pentru runda a 6-a din turneele play-off și play-out, fundașul Găman, mijlocașul Takayuki și atacantul Alibec sunt reprezentanții liderului giurgiuvean în cel mai bun 11, realizat de Liga Profesionistă de Fotbal.

Cu şanse mici să prindă Liga Campionilor, Inter riscă să-şi piardă căpitanul şi golgheterul

plecare icardi

Cu şanse doar teoretice de a se califica în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor, Inter Milano riscă să-şi piardă capitanul şi golgheterul. Mauro Icardi nu exclude posibilitatea de a se despărţi de nerazzurri la finalul acestui sezon.

Video Barcelona și-a prezentat proiectul noului stadion. Investiție de 600 de milioane de euro

camp nou nou

La mai puțin de 24 de ore distanță de la victoria cu 8-0 de pe terenul lui Deportivo, FC Barcelona a prezentat proiectul de modernizare stadionului Camp Nou. Investiția este una considerabilă și costurile ei se ridică la peste 600 de milioane de euro.

Florin Andone nu s-a antrenat nici azi, după accidentarea suferită duminică

andone f

Potrivit presei spaniole, atacantul român nu s-a antrenat nici azi alături de restul coechipierilor săi de la Cordoba, dar departamentul de presă al echipei andaluze susține că Florin este așteptat să revină vineri, la ședințele de pregătire.

O nouă lovitură pentru Dortmund? Tatăl lui Hummels nu exclude un transfer la Bayern

hummels bayern

Borussia Dortmund şi-ar putea pierde un alt jucător important în favoarea lui Bayern Munchen, după Mario Gotze şi Robert Lewandowski. Tatăl lui Mats Hummels nu exlude posibilitatea ca fiul său să se transfere în vară la actuala campioană a Germaniei.

  • 20:30 LIVE Cupa Romaniei: Corvinul Hunedoara-Otelul Galati
  • 21:15 LIVE Fotbal Club
  • 21:30 LIVE Cupa Romaniei: Corvinul Hunedoara-Otelul Galati
  • 22:30 LIVE Fotbal Club
  • 23:45 Stirile Digi Sport
  • 20:30 LIVE Stirile Digi Sport
  • 21:00 LIVE Digi Sport Special
  • 22:30 LIVE La Liga: Almeria-Barcelona
  • Vezi tot programul
  • Screenshot 2024-04-27 at 21.31.30

    LIGA DE TINERET, Cupa României, finala: U Cluj - Farul, 12:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Arsenal v Chelsea - Premier League - Emirates Stadium

    Premier League: Brighton - Chelsea, 23:59, Premieră, Digi Sport 2

  • FOTBAL: CS CORVINUL 1921 HUNEDOARA - FC VOLUNTARI, CUPA ROMANIEI BETANO - SEMIFINALA (17.04.2024)

    Cupa României, finala: Corvinul - Oțelul, ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Sevilla FC v RC Lens, UEFA Champions League match, Group B, Football, Ramon Sanchez Pizjuan Stadium, Sevilla, Spain - 20 Sept 2023

    La Liga: Sevilla - Cadiz, 20:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 3

  • Premier League: Manchester United - Newcastle, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Antoine Griezmann of Atletico de Madrid celebrating his goal with his teammates during the LaLiga EA Sports match betwee

    La Liga: Getafe - Atletico Madrid, 23:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 3

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult