Ultimele stiri

Deşi a luat "roşu" cu Barça, Torres l-a convins pe Simeone. "El Nino" va rămâne pe Calderon

torres prelungire

Fernando Torres a marcat golul prin care Atletico Madrid a deschis scorul pe Camp Nou, în turul sfertului de finală din Liga Campionilor cu FC Barcelona, apoi a fost eliminat zece minute mai târziu, iar catalanii s-au impus cu 2-1, datorită dublei reuşite de Luis Suarez în repriza a doua.

Reghe a urmărit remiza Astrei cu Pandurii: "Mă gândeam că vor marca și în 10!" Mesaj pentru Şumi

Astra Pandurii

Laurențiu Reghecampf nu a ratat derby-ul dintre Astra și Pandurii, scor 0-0.

Juventus are şanse mici să-l păstreze pe Cuadrado. Conte îl vrea pe columbian la Chelsea

cuadrado chelsea

Juan Cuadrado este unul dintre cei mai importanţi jucători în seria fantastică a lui Juventus, care se află foarte aproape de cucerirea celui de-al cincilea titlu consecutiv în Italia. Columbianul împrumutat de la Chlesea a reuşit 3 goluri şi 5 pase decisive pentru bianconeri, dar şansele ca torinezii să-l păstreze sunt foarte mici.

Exclusiv Gaz Metan a stat o singură zi fără antrenor: Pustai în locul lui Grozavu

pustai

După modelul Poli Timişoara-Rapid, de la începutul campionatului, când cei doi antrenori, Florin Marin şi Dan Alexa, au făcut rocada, la fel vor proceda acum FC Botoşani şi Gaz Metan Mediaş.

Bayern chiar se teme de returul cu Benfica: "Va fi foarte complicat!"

Bayern Benfica

După ce a eliminat-o pe Juventus din optimile UEFA Champions League, Bayern se aștepta să aibă o misiune ușoară în dubla cu Benfica.

Presa germană confirmă: Real îl oferă pe Morata pentru Aubameyang

auba real

Aflat la cel mai bun sezon al carierei, Pierre-Emerick Aubameyang este unul dintre cei mai doriţi jucători din Europa. Real Madrid pare să fie echipa dispusă să facă cel mai important efort financiar pentru a-l transfera pe atacantul Borussiei Dortmund.

Budescu, de partea lui Alibec: "Și eu am avut 3-4 kilograme în plus la meciul cu Feroe!"

Budescu Alibec nationala

Anghel Iordănescu a decis să nu mizeze pe Denis Alibec la dubla României cu Lituania (1-0) și Spania (0-0), selecționerul aducând ca argument faptul că atacantul are kilograme în plus. Aflat în China, Constantin Budescu îi ia apărarea lui Alibec și a dat exemplul său, de la meciul cu Insulele Feroe.

Bernard Tomic a primit un wildcard pentru BRD Năstase Ţiriac Trophy, turneu transmis de Digi Sport

tomic

Tânărul australian Bernard Tomic (23 ani), aflat pe locul 21 în lume, a primit un wildcard pentru turneul BRD Năstase Ţiriac Trophy, care va avea loc în perioada 16-24 aprilie, la Arenele BNR din Bucureşti, au anunţat organizatorii pe pagina de Facebook a competiţiei.

Barcelona e lider detaşat în clasamentul cartonaşelor roşii primite de adversari în UCL

rosu torres

Meciul dintre FC Barcelona şi Atletico Madrid, disputat marţi, în sferturile de finală ale Ligii Campionilor şi câştigat de catalani cu 2-1, a redeschis discuţia privind arbitrajele de care are parte formaţia blaugrana în Europa.

Câte bilete au vândut dinamoviștii pentru marele derby cu Steaua

echipa polo bilete

Dinamoviștii speră să umple Peluza Nord la marele derby cu Steaua, roș-albii având rezervate 8.500 de bilete pentru duelul de duminică, de pe Arena Națională.

Exclusiv Alexandru Tudor, la centru în derby-ul Steaua - Dinamo

alexandru-tudor

CCA va alege dintre Cristian Balaj şi Alexandru Tudor pe cel care va conduce Derby de România, Steaua – Dinamo, de duminică, ora 20:30, în direct la Digi Sport 1 şi pe siteul digisport.ro pentru abonaţii RCS-RDS. Marele meci va fi încredinţat cu siguranţă unui purtător al ecusonului FIFA, iar variantele pe care le are Kyros Vassaras nu sunt multe.

The Old Firm revine! Rangers se întoarce în prima ligă din Scoţia după 4 ani

rangers

După patru ani de la momentul intrării în faliment, calvarul lui Rangers s-a încheiat. Echipa care a cucerit de 54 de ori titlul de campioană a Scoţiei revine în prima ligă şi se pregăteşte din nou de marele duel cu rivalii de la Celtic Glasgow.

PSG i-a găsit înlocuitorul perfect lui Ibrahimovic: Alexis Sanchez

alexis

Alexis Sanchez (27 de ani) este principala ţintă a campioanei Franţei, PSG, care s-a despărţit deja de Lavezzi şi în iunie îşi va lua adio şi de la golgheterul Zlatan Ibrahimovic, informează AS, ediţia chiliană.

Reghe nu știe dacă se poate baza pe Marica în derby: "Important e să fie sănătos"

marica reghecampf

Prezența lui Ciprian Marica în marele derby cu Dinamo este pusă sub semnul întrebării.

Exclusiv Reghe: "Nu e important că nu marchează atacanţii, dacă învingem." Ce spune de Golubovic

reghe

Steaua a ajuns, după etapa a cincea din play-off, la un singur punct în spatele liderului Astra. Pentru campioana României urmează duminică derby-ul cu Dinamo (20:30, în direct la Digi Sport 1). Una dintre problemele întâmpinate de Reghe în 2016 este cea a atacanţilor - aceştia nu au reuşit să înscrie niciun gol în Liga 1, în acest an.

Simeone a refuzat să vorbească despre arbitraj, după meciul cu Barça: "Nu pot spune ceea ce gândesc"

cholo barcelona

Atletico Madrid a fost învinsă în turul sfertului de finală al Ligii Campionilor cu FC Barcelona, scor 1-2, şi l-a pierdut pentru revenşa de pe teren propriu pe Fernando Torres, autorul golului marcat de echipa lui Diego Simeone pe Camp Nou. Atacantul a fost eliminat în finalul primei reprize, după ce a primit două cartonaşe galbene.

Descinderi ale Poliției și la Chiajna! De ce este suspectat primarul

politie perchezitii

Încă o echipă finanțată de autoritățile locale ale are mari probleme, după ACS Poli Timișoara, Pandurii Târgu Jiu sau ASA Târgu Mureș, ultima intrată chiar în insolvență.

Luis Enrique: "Sunt încântat să gust din nou victoria! Cu această echipă merg până la capătul lumii"

luis

Luis Enrique, antrenorul lui FC Barcelona, s-a arătat mulţumit de rezultatul obţinut de elevii săi, care s-au impus scorul de 2-1 (0-1) în faţa lui Atletico Madrid, marţi seara, pe Camp Nou, într-un meci din prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, afirmând că este "încântat să guste din nou victoria".

Zgura de la Cluj este principalul atu al României în meciul de Fed Cup cu Germania

zgura cluj

La Sala Polivalentă din Cluj s-a intrat în linie dreaptă în privinţa pregătirilor pentru marele meci cu Germania, barajul de menţinere în Cupa Federaţiei, programat în 16 şi 17 aprilie, la Cluj. Astfel, sub supravegherea vicepreşedintelui Federaţiei Române de Tenis, Răzvan Itu, 90 tone de zgură au acoperit deja terenul de joc.

Situaţie jenantă pentru Steaua: niciun atacant nu a înscris în Liga 1, în 2016

marica-3

Etapa a cincea din play-off a fost una bună pentru Steaua. Campioana României s-a impus cu 2-1 în meciul cu ASA Tg. Mureş, în timp ce liderul Astra a făcut doar 0-0 pe teren propriu, cu Pandurii. Roş-albaştrii s-au apropiat la un singur punct de trupa lui Marius Şumudică, pe care o vor întâlni în etapa a şaptea. Cu toate acestea, statistica nu este una îmbucurătoare pentru Reghe&Co: în 2016, niciun atacant al Stelei nu a înscris în Liga 1!

Torres se ia de arbitru după înfrângerea cu Barcelona: "11 la 11, ei nu ar fi câștigat!"

Torres eliminare

Fernando Torres nu a trecut prea ușor peste înfrângerea cu Barcelona, din sferturile UEFA Champions League, scor 1-2, mai ales că atacantul lui Atletico a fost eliminat, după ce reușise să deschidă scorul pe "Camp Nou".

Amicalul România - Belgia va fi scos din palmares. Regulamentul în privinţa schimbărilor, încălcat

romania belgia

În noiembrie 2012, naţionala României obţinea una dintre cele mai importante victorii din ultimii ani, 2-1 în amicalul de pe teren propriu cu Belgia, actualul lider al clasamentului FIFA. Însă succesul de acum 3 ani şi jumătate va fi scos din palmaresul oficial al "tricolorilor", din cauza faptului că selecţionerul de atunci, Victor Piţurcă, a efectuat mai multe schimbări decât sunt prevăzute în regulament.

Negoiţă acuză Steaua că e ajutată de arbitri, înainte de derby: "Sper să fim trataţi cu respect!"

negoita

Steaua - Dinamo este meciul aşteptat cu sufletul la gură de cele două mari rivale, dar şi de liderul Astra, care mai are doar un punct avans în faţa roş-albaştrilor, după egalul cu Pandurii (0-0), de ieri. Finanţatorul "câinilor roşii", Ionuţ Negoiţă, se bucură că elevii lui Mircea Rednic au încheiat seria meciurilor fără victorie chiar înainte de marele derby.

Suarez, al doilea în topul marcatorilor din UCL. Cum arată clasamentul all-time

Suarez UCL

Atacantul uruguayan Luis Suarez a urcat pe locul secund în clasamentul golgheterilor actualei ediţii a Ligii Campionilor, graţie "dublei" pe care a reuşit-o în partida câştigată de echipa sa, FC Barcelona, în faţa formaţiei Atletico Madrid (2-1), marţi seara pe Camp Nou, în prima manşă a sferturilor de finală ale competiţiei.

Video Barça – Atletico 2-1. Oaspeţii au mers mereu mai departe în Europa când au pierdut turul cu acest scor

suarez gol

Barcelona a întors pe Camp Nou rezultatul în fața lui Atletico, în prima manșă a sferturilor de finală din Champions League. Luis Suarez a fost eroul catalanilor, reușind o dublă. Returul se joacă pe 13 aprilie, la Madrid.

Video Bayern, victorie la limită cu Benfica! Lusitanii au avut un penalty neacordat

bayern

Bayern Munchen s-a impus, scor 1-0, în manşa tur a semifinalelor de finală din Ligă, contra Benficăi. Formaţia lui Guardiola nu a evoluat la nivelul aşteptat de fani, îns

Video Favoritele merg în turul 2 al turneului de la Charleston

stosur

A zecea favorită a turneului de la Charleston, Samantha Stosur, s-a calificat în turul al doilea, după duelul cu jucătoarea venită din calificări, Alexandra Krunic.

Video Suarez, peste Messi, Raul sau CR7. În doar 23 de meciuri în Ligă a ajuns la aceste cifre 

suarez bun11

Luis Suarez este de neoprit în acest sezon. Uruguayanul Barcelonei a ajuns la cota 45 în acest sezon, în 45 de partide. Dubla cu Atletico i-a asigurat un loc în istoria Cha

În doi pentru titlu. În caz de egalitate de puncte între Astra şi Steaua, roş-albaştrii iau campionatul

enache

Finalul turului play-off-ului s-a încheiat în această seară, odată cu remiza dintre Astra şi Pandurii, scor 0-0. În acest moment lupta la titlu pare o afacere în doi, formaţia lui Şumudică având un singur punct avans în faţa Stelei.

Dulgheru a fost eliminată în primul tur al turneului de la Charleston

dugheru

Alexandra Dulgheru a fost învinsă de Eugenie Bouchard (Canada), cu 3-6, 4-6, marţi, în direct la Digi Sport 2, în runda inaugurală a turneului WTA Premier de la Charleston (Carolina de Sud), dotat cu premii totale de 687.900 dolari.

  • 21:00 Etapa 8 Superliga: Farul Constanta-Sepsi Sfantu Gheorghe
  • 22:00 LIVE Digi Sport Special
  • 23:00 LIVE Super Avancronica
  • 21:00 Etapa 8 Superliga: Universitatea Cluj-Dinamo
  • 22:00 LIVE Digi Sport Special
  • 23:15 Stirile Digi Sport
  • 23:30 Digi Sport Special
  • 21:30 Etapa 8 Superliga: CFR Cluj-Rapid
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, ora 15:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL: Șelimbaăr - Gloria Buzău, ora 17:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 19:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Chemnitz, Deutschland 15. November 2023: FIBA Europe Cup - 2023/2024 - Niners Chemnitz vs. Spojnia Stargrad Im Bild: Bas

    BASCHET: CSO Voluntari - CSM CSU Oradea, ora 19:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 3

  • FOTBAL:SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE-FARUL CONSTANTA, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (5.04.2024)

    FOTBAL: Farul Constanța - Sepsi, ora 20:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • A general view of the Premier League logo during the Premier League match at the Etihad Stadium, Manchester. Picture date: Saturday September 2, 2023.

    FOTBAL: Luton - Everton, ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult