Ultimele stiri

Video Securitate sporită și control pirotehnic la România - Spania! S-a închis și antrenamentul oficial

cluj

Antrenamentul oficial al Spaniei de pe Cluj Arena, înaintea meciului amical împotriva României, va fi închis. Mai mult, spectatorii de la jocul de duminică vor fi supuși unui control pirotehnic, pentru a fi evitate orice incidente.

Roger Federer cere păstrarea probelor antidoping timp de zece ani!

roger federer

Tenismenul elveţian Roger Federer s-a declarat surprins de faptul că Maria Sharapova a fost depistată dopată şi a precizat că probele recoltate de la sportivi ar trebui păstrate timp de zece ani şi, în cazul în care tehnologia antidoping avansează şi sunt depistate substanţe interzise, atleţii să fie pedepsiţi retroactiv.

Video Emoții pentru Spania la meciul cu Italia: Vicente del Bosque, dărâmat de arbitru

del bosque

Italia - Spania 1-1. Selecționerul Spaniei, Vicente del Bosque, a avut parte de o zdruncinătură zdravănă în meciul amical cu Italia, de joi seară.

România și Spania, la egalitate. O înfrângere cu noi a declanșat ”epoca de aur” a ”La Roja”

marica Spania

România și Spania se vor înfrunta duminică, la Cluj-Napoca, pentru a 16-a oară în istorie, într-un meci amical disputat pe Cluj Arena. Deși pare greu de crezut, în acest moment, în care Spania este câștigătoarea ultimelor două ediții ale Campionatului European și a penultimei ediții a Cupei Mondiale, statistica întâlnirilor directe dintre cele două naționale nu este favorabilă ibericilor.

Video Trei povești savuroase despre Cruyff, relatate de Florin Marin și de Marcel Răducanu

bun colaj cruyffraducanumarin

Vestea trecerii în neființă a celui care a fost Johan Cruyff, răpus în doar câteva luni de un cancer nemilos, a produs multă durere în fotbalul mondial. A fost și este însă și un bun moment pentru a fi readuse în actualitate câteva povești, unele savuroase, care să scoată în evidență valoarea sportivă pe care a avut-o legendarul fotbalist.

Încă un ”tricolor” în Serie A? Trei echipe italiene pe urmele lui ”Morata al României”

andrei ivan-1

Forma bună a lui Andrei Ivan, noul puști minune al fotbalului craiovean, reflectată și în pasul făcut spre echipa națională a României, a fost remarcată și peste hotare. După ce a fost dorit în iarnă la Barcelona și la Espanyol, atacantul de 19 ani are acum pețitori și dintr-un alt campionat tare al Europei, Serie A.

Video Exclusiv Voie bună pentru Halep: "Sunt sănătoasă și mă simt bine cu Darren Cahill"

halep miami 2

Simona Halep s-a calificat în turul al treilea al turneului de la Miami, după ce a trecut în două seturi de Daria Kasatkina, scor 6-3, 7-5.Jucătoarea din România a vorbit, în exclusivitate pentru Digi Sport, despre colaborarea cu antrenorul Darren Cahill, sub comanda căruia speră să își îmbunătățească treptat jocul.

Video Accidentare gravă a lui Laporte, care ratează restul sezonului în La Liga și CE din Franța

lapo

Fundaşul francez Aymeric Laporte, de la Athletic Bilbao, a suferit o fractură de gleznă la un meci amical dintre naţionalele de tineret ale Franţei şi Scoţiei şi ar putea rata restului sezonului din La Liga și, probabil, Campionatul European.

Video Moment amuzant cu nea Imi şi Belo: "Ce nea Gică, mă? Mai bine mergeai cu o gagică"

balint-belodedici

În partea a doua a emisiunii, Belo şi şi Gabelo au intrat în platou cântând "La mulţi ani", cu un tort în forma trofeului Cupei Campionilor Europeni.Printre nenumăratele poveşti spuse de eroii de la Sevilla în platou, două dintre ele pot fi citite mai jos.

Mesajul emoționant al lui Messi la moartea lui Cruyff: ”Barcelona de azi i se datorează”

messi cruyff

Leo Messi, starul actual al Barcelonei și al fotbalului mondial, l-a elogiat azi-noapte, după meciul Chile-Argentina 1-2, pe cel care a fost starul Barcelonei în urmă cu peste 40 de ani. Johan Cruyff a decedat ieri, în capitala Cataloniei, după ce a pierdut lupta cu cancerul pulmonar.

Grigoraș, acord verbal cu Poli Timișoara. ”Salvarea de la retrogradare ar fi o performanță!”

grigoras-1

Petre Grigoraș (51 de ani) a decis să dea curs ofertei celor de la Poli Timișoara, după ce în urmă cu trei zile refuzase prima ofertă a bănățenilor. Tehnicianul își va începe imediat activitatea la gruparea de pe Bega.

Antrenorul lui Robin Haase, arestat într-un caz de crimă. Victima a avut și un scandal cu Badr Hari

haase jong

Lumea tenisului a suferit un șoc, joi, când antrenorul lui Robin Haase, Mark de Jong, a fost arestat într-un dosar legat de uciderea unui om de afaceri în Utrecht (Olanda).

Video Olanda - Franța 2-3. Spectacol în memoria inventatorului fotbalului total, Johann Cruyff

Matuidi

”Derby-ul” zilei de vineri, 25 martie, în Europa, Olanda-Franța, este ÎN DIRECT la Digi Sport 1, de la ora 21:45, și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro. Cei doi ”giganți” europeni se întâlnesc de pe poziții diametral opuse în această seară. Franța este pe val, având o echipă solidă și în mare formă, în timp ce Olanda încearcă să-și revină după ratarea calificării la Euro 2016

Video&Foto Ienei, sărbătorit la Digi Sport. Surpriză din partea lui Balint și a lui Belodedici

ienei tort balint belodedici

Emeric Ienei, unul dintre cei mai mari antrenori din istoria fotbalului românesc, care marți a împlinit 79 de ani a fost aniversat în studioul emisiunii ”Digi Sport Matinal”, ediție zilnică a Digi Sport 1, între orele 10:00 și 12:00.

Video Claudio Bravo, ”galben” pentru faultarea portarului advers, la meciul 100 la națională!

claudio bravo galben

Claudio Bravo, goalkeeper-ul Barcelonei și al naționalei chiliene, nu a avut cea mai bună seară la meciul cu Argentina, din preliminariile sudamericane pentru CM 2018, în ziua în care a devenit primul fotbalist care atinge borna celor 100 de meciuri cu prima reprezentativă a statului Chile.

Ienei nu crede că Steaua va câștiga lejer campionatul: ”3-4 echipe se bat la titlu!”

stanciu steaua-2

Steaua are cel mai bun parcurs de până acum din play-off, a urcat pe locul doi în Liga 1, s-a apropiat la trei puncte de liderul Astra, dar Emeric Ienei spune că nu le va fi ușor roș-albaștrilor să câștige cel de-al patrulea titlu la rând.

Portughezii mută statuia lui Cristiano Ronaldo de pe stradă în muzeu

cristiano statuie

Statuia din bronz a lui Cristiano Ronaldo, inaugurată în urmă cu aproape un an şi jumătate la Funchal, oraşul natal al internaţionalului portughez, va fi retrasă din Piaţa do Mar din insula Madeira şi mutată la muzeul dedicat jucătorului de la Real Madrid.

Video Cruyff, omagiat la meciul jucat ieri de ultima sa echipă. Aplauze în minutul 14 al partidei

feyennord

Cruyff a fost deja omagiat astfel la singurul meci jucat ieri în Olanda, amicalul Feyenoord-Sparta Rotterdam. În minutul 14, jucătorii celor două echipe s-au oprit din joc și l-au aplaudat pe cel care și-a încheiat cariera de jucător chiar la Feyenoord. Nu doar jucătorii au făcut asta, ci întreg stadionul.

Barcelona îl vrea pe Ozil, dar are probleme cu marea rivală, Real!

mesut ozil

Oficialii celor de la FC Barcelona vor să facă cu adevărat o echipă extrem de puternică pentru sezonul viitor. Catalanii sunt în căutarea unui fotbalist creativ, capabil să pună în valoare trioul Messi - Neymar - Suarez, iar acesta este Mesut Ozil (27 de ani).

Federer a suferit cea mai serioasă accidentare a sa în baie: "A fost un șoc mare"

federer miami atp

Roger Federer revine pe teren la Miami, la meciul cu Juan Martin del Potro, după o pauză de două luni, cauzată de o accidentare la genunchi. Înaintea primului meci de la turneul din SUA, elvețianul a dezvăluit că a suferit accidentarea în timp ce se pregătea să le facă baie fiicelor sale gemene, în vârstă de 6 ani.

Video Trei meciuri decise în ultimul minut în America de Sud. Argentina, noul lider mondial

chile argentina

Azi și ieri noapte, s-au disputat patru partide în grupa sudamericană de calificare la CM 2018 din Rusia. Trei dintre acestea s-au decis în ultimul minut de joc! În plus, Argentina a întors rezultatul în Chile, devenind noul lider mondial în clasamentul FIFA.

Intrarea în insolvență atrage și alte probleme. ASA Târgu Mureș va fi depunctată!

asa targu mures suparare

ASA Târgu Mureș a anunțat deja oficial că va intra în procedura de insolvență. Vicecampioana are grave probleme financiare și din acest motiv va fi și depunctată, cel mai probabil, în Liga 1.

Halep, atentă la erori după succesul de la Miami: "M-am grăbit și am greșit"

halep miami-3

Simona Halep a debutat cu o victorie la turneul de la Miami, scor 6-3, 7-5 în fața rusoaicei Daria Kasatkina (locul 36a WTA) și s-a calificat în turul al treilea al competiției din SUA.

Sergio Ramos, out pentru amicalul cu România. Fundașul ar putea pierde și El Clasico

sramos

Spania a remizat, 1-1, cu Italia, la Udine, într-un meci amical, ieri seară, grație paradelor de excepție ale lui David De Gea. Pentru ”La Roja” urmează meciul amical de duminică, 27 martie, împotriva României, la Cluj-Napoca.

Gardoș a avut probleme cu recuperarea: ”A trebuit să reduc intensitatea pregătirilor”. Când revine

flgardos

Florin Gardoș (27 de ani) a revenit la sfârşitul lunii februarie la antrenamentele lui Southampton, după accidentarea gravă pe care a suferit-o la genunchi, dar fundaşul român mai trebuie să aştepte până să poată juca din nou.

Florin Mergea și Rohan Bopana, eliminați în primul tur, la dublu, la Miami

mergea-2

Perechea formată din tenismanul român Florin Mergea şi indianul Rohan Bopanna a fost învinsă cu 2-6, 6-4, 10-4 de cuplul Pablo Cuevas (Uruguay)/Marcel Granollers (Spania), joi, în runda inaugurală a probei de dublu din cadrul turneului ATP World Tour Masters 1.000 de la Miami (Florida), dotat cu premii totale de 6.134.605 dolari.

Video Seppi, Istomin și Giraldo calificați în turul doi la Miami, turneu transmis de Digi Sport

giraldo

Andreas Seppi și Denis Istomin s-au calificat în turul secund la Miami. Italianul pare în formă maximă: i-a cedat doar 4 game-uri americanului Donald Young.

Video Lokomotiv Kuban - Steaua Roșie Belgrad 86-62. Rușii scriu istorie în Euroligă

baschet Euroliga

Meci spectaculos în direct la Digi Sport, între două dintre echipele de top, în grupa E a Euroligii. Lokomotiv Kuban s-a impus cu scorul de 86-62 în duelul cu Steaua Roșie Belgrad.

Video Înainte de amicalul cu România, Spania a remizat în deplasare, cu Italia. Gol Aduriz

italia spania

Înainte de duelul cu România, care va avea loc duminică, la Cluj Napoca, naţionala Spaniei a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul amical disputat împotriva Italiei la Udine.

Video Volero Zurich - VakifBank Istanbul 1-3. Oaspetele, în Final Four-ul Ligii Campionilor

volei Zurich

VakifBank Istanbul este a patra echipă calificată în Final Four-ul Ligii Campionilor. Echipa din Turcia a învins-o şi în retur pe Volero Zurich, 3-1.

  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • 09:40 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • Mutua Madrid Open 2024 - Day 1

    TENIS: Jaqueline Cristian - Barbora Krejcikova, 16:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, 17:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • fotbal club logo

    MEDIA: Fotbal Club, 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: DINAMO BUCURESTI - POLI IASI, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OUT (14.04.2024)

    FOTBAL: Dinamo - Voluntari, 20:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: Real Sociedad - Real Madrid, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult