Ultimele stiri

Video Benfica-Tondela 4-1. ”Vulturii” sunt iar lideri, Jonas, din nou golgheter la ”Gheata de Aur”

benf

Benfica și-a recuperat primul loc în prima ligă portugheză și e în drum spre titlul cu numărul 35. Echipa lui Rui Vitoria s-a impus în fața ultimei clasate, Tondela, și are un avans de două puncte față de Sporting Lisabona, după 26 de etape.

Mureşenii şi-au cerut scuze pentru jocul dur din prima etapă: "Suntem cei de azi!"

mureseni scuze

VIDEO ASA - Dinamo 0-0. Vicecampionii şi-au cerut scuze după al doilea meci din play-off, pentru jocul dur prestat în partida cu Pandurii (0-2), în care au încasat nu mai puţin de 4 cartonaşe roşii.

Video De ce n-a jucat Mutu împotriva lui Dinamo: ”A fost decizia antrenorilor! L-am întrebat: Intri?”

captura mutu ndoy

VIDEO ASA - Dinamo 0-0. Adrian Mutu a fost din nou rezervă neutilizată la Târgu Mureș. Atacantul de 37 de ani a strâns doar 148 de minute în teren la echipa ardeleană, de la sosirea sa, în iarnă. ”Briliantul” a ratat, astfel, șansa de a evolua pentru prima dată împotriva echipei de la care a plecat în străinătate, după 16 ani.

Video Atacanții roș-albilor au dezamăgit la Târgu Mureș: ”Alte soluții nu avem și este păcat!”

asa dinamo

”Câinii” nu au reușit să plece de la Târgu Mureș cu toate cele trei puncte în cont, deși Rotariu a nimerit bara de două ori. La finalul partidei, Rednic a remarcat evoluția mijlocașilor de bandă, dar a amendat-o pe cea a celor doi atacanți.

Video Minaur Baia Mare - Dunărea Călăraşi 20-23. Al zecelea succes al sezonului

minaur

În direct la Digi Sport, Dunărea Călăraşi a câştigat ultimul meci al etapei a 24-a din Liga Naţională, pe terenul lui Minaur Baia Mare. Echipa pregătită de Aihan Omer a dictat ritmul în startul partidei, dar maramureşenii au reuşit să echilibreze jocul.

Video Rednic: ”Două puncte din două meciuri mi se pare puțin! Dar cu acest punct poți lua titlul”

hanca dinamo

Roș-albii n-au câștigat încă în play-off, după două remize, cu Steaua și acum cu vicecampioana, dar Mircea Rednic speră ca elevii săi să se revanșeze în următoarele două runde când vor juca de două ori acasă.

Video Vicecampionii, mulţumiţi după jocul cu Dinamo: "Cel mai bun meci de acasă"

asa-1

VIDEO. ASA - Dinamo 0-0. Gazdele au rămas fără gol marcat după primele două meciuri disputate în play-off, dar Gabi Mureşan a susţinut că partida a fost cea mai reuşită de pe teren propriu, din acest sezon.

Video Rotariu, după două bare la Târgu Mureș: ”Nu poți înscrie din toate fazele”

rotariu dinamo

Roș-albii nu au reușit să câștige la Târgu Mureș, deși au trimis balonul de două ori în bară. Dorin Rotariu a nimerit transversala în minutul 45, după care, spre final, a trimis cu capul în bara din stânga lui Stăncioiu, după care mingea a lovit și transversala deviată din portarul gazdelor.

Video Final nebun de meci la Târgu Mureş! Ambele echipe au trimis mingea în bară

captura bara

VIDEO. ASA - Dinamo 0-0. Chiar dacă meciul de la Târgu Mureş s-a terminat fără gol marcat, fiecare dintre cele două echipe îşi putea trece în cont victoria, după ce a lovit bara.

Video Acvila Benficăi și-a uitat ”numărul”. A aterizat lângă un fan, în tribunele arenei Da Luz

vitoria

Benfica dă piept cu Tondela, ultima clasată din Portugalia, în epilogul etapei cu numărul 26 din Primeira Liga, pe Estadio Da Luz, chiar acum, ÎN DIRECT pe Digi Sport 4.

Video Ştiinţa Baia Mare - SCMU Craiova 2-3. Gazdele, aproape de o revenire fantastică

volei craiova

Stiinta Explorări Baia Mare şi liderul SCMU Craiova au închis penultima etapa din Divizia A1. Câştigători în meciul tur, oltenii au avut un start ideal şi şi-au adjudecat primele două seturi cu acelaşi scor, 25-21.

Costel Pantilimon şi-a aflat adversara din semifinalele Cupei Angliei

panti-2

Luni seară s-au tras la sorţi meciurile din semifinalele Cupei Angliei, acolo unde a ajuns şi Watford, echipa lui Costel Pantilimon, după victoria surprinzătoare de pe Emirates, 2-1 cu Arsenal.

Bălgrădean a făcut un meci mare împotriva fostei echipe: "L-am prins în zi bună"

balgradean

VIDEO. Concordia - CSU Craiova 1-0. Cristian Bălgrădean traversează o formă de vis. La patru zile după ce a păstrat intacte buturile Concordiei în semifinalele Cupei Ligii, cu Dinamo, portarul de 27 de ani a reuşit o nouă evoluţie entuziasmantă.

Video CSU Sibiu - Steaua 106-79. Eşec categoric, după o serie de 10 victorii

sibiu

Venită după şase eşecuri consecutive, CSU Sibiu a stopat seria de zece victorii a Stelei. În faţa propriilor suporteri, echipa antrenată de Dan Fleşeriu a avut un sfert de debut excelent, în care a marcat şase coşuri de trei puncte.

Video A plouat cu mingi! 3 baloane în 6 minute au trimis peste stadion jucătorii de la ASA-Dinamo!

captura peste stadion

În doar șase minute, jucătorii lui ASA Târgu Mureș și Dinamo au făcut pierdute trei mingi de joc, spre amuzamentul spectatorilor din tribune. În minutul 12, dinamovistul Paul Anton a ajuns în posesia mingii, după o pasă a lui Bicfalvi, dar șutul său, din afara careului, s-a dus peste peluză.

Continuă atacurile la adresa Sharapovei: "Mă gândesc de 10 ori când iau o aspirină"

masha-6

Kristina Mladenovic continuă atacurile la adresa Mariei Sharapova, după ce aceasta a recunoscut că a fost prinsă dopată. Sportiva de pe locul 29 WTA a afirmat că multipla câştigătoare de turnee de Grand Slam nu are nicio scuză.

Dan Petrescu e dorit în Anglia, la o echipă care ar încălca astfel o tradiţie veche de 151 de ani

petrescu

Nottingham Forest este unul dintre cele mai vechi cluburi din Anglia şi conducerea este aproape să încalce o tradiţie veche de 151 de ani, de la înfiinţarea echipei.

Balaci: ”Dacă azi aveam 20 de ani, Craiova nu mă vindea sub 80 de milioane. Jucam la Barça”

balaci

Ilie Balaci (59 de ani), fostul fotbalist de legendă al Universității Craiova, dar și al echipei naționale, a fost prezent luni de dimineață în cantonamentul naționalei de tineret U15 a României.

News Alert Schumacher și-a dat demisia. Dorinel e indecis, Petrolul caută urgent alt antrenor cu nume

schumacher-2

Constantin Schumacher și-a dat demisia de la Petrolul Ploiești, în urma rezultatelor sub așteptări ale echipei sale. După cinci înfrângeri în cinci meciuri, antrenorul de 39 de ani a decis să renunțe la postul de tehnician al echipei prahovene.

Steaua, prima victorie în războiul cu Armata: ”A pierdut doar marca, nu și palmaresul!”

bucurie steaua-1

Roș-albaștrii au câștigat un meci extrem de important din play-off în lupta pentru titlu, dar au mai obținut un succes notabil și în războiul cu Armata.

Aubameyang continuă să-i facă ochi dulci echipei lui Zidane: ”Nu am un acord cu Real, dar...”

aubam

Deși a dezmințit informația publicată de presa spaniolă, referitor la precontractul pe care l-ar fi semnat cu Real Madrid, pentru un transfer în vară, starul Borussiei Dortmund, Pierre-Emerick Aubameyang, continuă să-i facă ochi dulci grupării ”blanco”.

Video Doi români au trăit o experienţă minunată via Digi Sport, pe Mestalla: ”Mi-a plăcut la nebunie!”

captura concurs valencia

Doi români au avut şansa să trăiască o minunată experienţă în Liga BBVA. Mihai şi Gabriela Geambaşu au fost la Valencia după ce au câştigat concursul Digi Sport şi s-au bucurat de un meci incendiar, Valencia - Atletico. Cei doi au fost atât de impresionaţi de publicul de pe Mestalla, încât au rămas fani ai "liliecilor".

”Arena Națională” s-a redeschis, dar Reghe vrea altceva: ”Trebuie să revenim în Ghencea!”

stadion ghencea

Partida de la Pitești, care a contat pentru etapa a doua din play-off, a fost ultima pe care roș-albaștrii au organizat-o în calitate de gazde pe Stadionul ”Nicolae Dobrin”.

Video Granada - Espanyol 1-1. Echipa lui Gâlcă a rămas la 5 puncte de zona retrogradării

bucurie espanyol

După victoria de șase puncte cu Rayo Vallecano, 2-1 în etapa precedentă, echipa lui Costel Gâlcă, Espanyol, întâlnește o altă contracandidată în lupta pentru evitarea retrogradării. ”Papagalii” vizitează arena ”Los Carmenes” fără trei jucători de bază, în timp ce andaluzilor le lipsește un singur jucător important, atacantul Adalberto Penaranda.

Serena nu se dezminte! Sub presiune în primul set, a pierdut 9 puncte până la final

serena

Serena Williams a arătat încă o dată că este jucătoarea care reacţionează cel mai bine în momente de presiune. În partida din turul 3 de la Indian Wells, liderul WTA a făcut o nouă demonstraţie de forţă, în faţa Yuliei Putintseva.

Ex-rapidistul Florin Șoavă antrenează în Liga 3. Va fi rivalul lui Nicolae Dică

florin soava

Florin Șoavă (37 de ani), fostul jucător al Rapidului, dar și al echipei naționale, a acceptat oferta primită din partea conducătorilor de la CS Podari, din Liga 3.

Video Șumudică zice că Steaua ia titlul, dar laudă Viitorul: ”Am văzut asta doar pe playstation!”

viitorul pandurii-2

La finalul partidei de la Pitești, din cadrul etapei a doua din play-off, Marius Șumudică, antrenorul giurgiuvenilor, a apărut resemnat la flash-interviul acordat pentru Digi Sport și a spus că echipa sa nu poate ține ritmul competiției. În plus, Șumi a mai spus că roș-albaștrii vor fi campioni la finalul acestui sezon.

Situație halucinantă la U Cluj. Conducerea clubului și-a dat în judecată angajații

cluj arena-1

Angajații clubului Universitatea Cluj au intrat în grevă la finalul săptămânii trecute, nemulțumiți că sunt neplătiți de mai bine de jumătate de an, iar astăzi au avut parte de încă o surpriză neplăcută din partea conducerii. Au fost dați în judecată și mai mult, li se cer și despăgubiri.

GENIAL: răspunsul Turnului Eiffel la afirmaţiile lui Ibrahimovic. Mesajul postat pe Twitter

zlatan 1

Zlatan Ibrahimovic a declarat, cu umor, după partida câştigată cu 9-0 la Troyes, în urma căreia PSG a devenit campioană, că va rămâne la Paris dacă Turnul Eiffel va fi înlocuit cu o statuie care să-l reprezinte, ceea ce i-a făcut pe administratorii monumentului să răspundă în acelaşi stil pe contul de Twitter.

Planurile cu Arena Națională: "Următorul pas e rentabilizarea managementului stadionului"

national arena-1

Deschiderea Arenei Naţionale este o chestiune de câteva zile, a afirmat primarul general interimar al Capitalei, Răzvan Sava, care a adăugat că următorul pas va fi rentabilizarea managementului stadionului.

  • 06:15 Digi Gol
  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • FOTBAL: CS CORVINUL 1921 HUNEDOARA - FC CFR 1907 CLUJ, CUPA ROMANIEI BETANO - SEFRTURI DE FINALA (02.04.2024)

    FOTBAL: Corvinul Hunedoara - CSC Șelimbăr, ora 15:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • grozav

    FOTBAL: Petrolul - FC Botoșani, ora 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • radu-naum

    MEDIA: Fotbal Club, ora 19:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:UNIVERSITATEA CRAIOVA-RAPID BUCURESTI, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (30.03.2024)

    FOTBAL: Rapid - Universitatea Craiova, ora 21:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Italian Soccer Serie A Match - Cagliari Calcio Vs US Salernitana, Cagliari, Italy - 09 Mar 2024

    FOTBAL: Genoa - Cagliari, ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 3

  • Valencia CF v FC Barcelona - LaLiga Santander

    FOTBAL: Barcelona - Valencia, ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult