Ultimele stiri

Zlatan a anunțat care e condiția să rămână la PSG și în sezonul viitor: “Dacă înlocuiți Turnul Eiffel ...”

ibra eiffel

Zlatan Ibrahimovic a marcat duminică 4 goluri în victoria lui PSG, 9-0, de pe terenul lui Troyes, care a dus la câștigarea unui nou titlu în Franța, cu opt etape rămase de jucat în Ligue 1. Suedezul a ajuns astfel la 27 de goluri în campionat în acest sezon, dar a anunțat că nu va mai continua pe Parc des Princes și sezonul viitor decât cu o condiție.

Djokovic şi Nadal s-au calificat în turul al treilea la Indian Wells. Rezultatele zilei

djokovic-1

Novak Djokovic, liderul clasamentului ATP, s-a calificat în turul al treilea al turneului de la Indian Wells (Statele Unite), dotat cu premii totale în valoare de 6.134.605 dolari, învingându-l mai greu decât se aştepta, cu 2-6, 6-1, 6-2, pe americanul Bjorn Fratangelo, după o oră şi 46 minute de joc.

Foto Smiley a susținut-o pe Simona în tribune, la meciul cu Makarova, de la Indian Wells

halep smiley

Simona Halep a învins-o luni de dimineață pe Ekaterina Makarova, 6-2, 6-4, și s-a calificat în optimile de finală ale turneului de la Indian Wells. Cap de serie numărul 5, românca a avut în tribune și un suporteri inedit, Smiley susținând-o, alături de Horia Tecău.

De ce sunt sigur că Şumudică nu bravează...

blog

Şumudică nu minte şi nu bravează. Astra a depus armele. Nu mă iau după diverşi amici care văd la fiecare evoluţie sub aşteptări a unei echipe sau alta ceva necurat. Fac parte din generaţia jurnaliştilor ce în anii ‘90 vedeau blaturi la tot pasul.

Simona Halep a explicat de ce l-a chemat pe Darren Cahill în teren, la 5-4 în setul doi cu Makarova

simona cahill

Simona Halep s-a calificat luni de dimineață în optimile de finală ale turneului de la Indian Wells, victorie clară, 6-2, 6-4, cu Ekaterina Makarova, din Rusia. A fost ultimul meci al zilei pe arena centrală din California și românca a fost foarte expeditivă, încheind disputa după o oră și 5 minute. Nu crede, însă, că a avut o partidă simplă.

Video La 34 de ani, Ibra a marcat 27 de goluri în Ligue 1. Nimeni n-a dat mai multe în Top 5 campionate

ibra

La 34 de ani, Zlatan Ibrahimovic trăiește o a doua tinerețe. Suedezul a înscris un ”poker” în victoria lui PSG pe terenul lui Troyes, 9-0, care a spulberat recordurile în Ligue 1 și Europa și care a adus titlul parizienilor cu opt etape înainte de finalul sezonului. Cu cele patru reușite de duminică, Ibra a ajuns la 27 de goluri în actualul sezon al Ligue 1 și la 100 în campionatul francez de la sosirea la clubul din capitala Franței.

Video Surpriză la Indian Wells. Grigor Dimitrov a fost eliminat în turul 2

dimitrov

Grigor Dimitrov a părăsit turneul de la Indian Wells încă din turul 2. Bulgarul a pierdut în trei seturi în faţa unui jucător de doar 18 ani.

Video Palermo - Napoli 0-1. Oaspeţii au câştigat dintr-un penalty controversat

higuain palermo

Napoli continuă duelul umăr la umăr cu Juventus pentru titlu, în Serie A TIM. Fără Vlad Chiricheş, rămas tot meciul pe bancă, echipa lui Maurizio Sarri s-a impus la limită, scor 1-0, pe terenul lui Palermo, formaţie pe a cărei bancă a debutat Walter Novellino.

Video Larisa Iordache a revenit în țară, după operație. ”Le țin pumnii colegelor”

captura larisa iordache

Larisa Iordache s-a operat după accidentarea la mână. Sportiva noastră ar putea participa la Olimpiada de la Rio dacă echipa României va termina în primele 4 la turneul preolimpic.

Foto Steliștii au avut galerie la Pitești! Ce au transmis ultrașii la meciul cu Astra

Tamas fani

O parte a ultrașilor steliști au revenit alături de echipă la derby-ul cu Dinamo, scor 1-1, iar suporterii de la Peluza Nord au făcut deplasarea și duminică seara, la Pitești, pentru duelul cu Astra Giurgiu.

Becali și-a recăpătat optimismul: ”Nu mai am niciun dubiu. Asta înseamnă să ai valoare”

steaua astra becali

Patronul Stelei, Gigi Becali, și-a recâștigat optimismul, după victoria echipei sale împotriva liderului Astra, cu 2-0, în meciul de la Pitești.

Reghecampf a remarcat doi jucători, în victoria cu Astra. Ambii sunt printre preferaţii săi

chipciu bourceanu reghe

Steaua a câştigat cu 2-0 meciul de la Piteşti cu liderul Astra Giurgiu, la capătul unui meci pe care l-a controlat în majoritatea timpului. La finalul partidei, antrenorul roş-albaştrilor, Laurenţiu Reghecampf, a avut doi remarcaţi din rândul echipei sale - Alex Bourceanu şi Alex Chipciu.

Video Niculae, despre marele minus al Astrei: "ASA va avea și ea un cuvânt greu de spus"

Niculae suparat

Daniel Niculae a fost dezamăgit de înfrângerea Astrei cu Steaua, scor 0-2, însă la fel ca Marius Șumudică, fostul rapidist a ținut să sublinieze superioritatea roș-albaștrilor.

Video Steaua râde la urmă: ”Nu e ușor să bați campioana morală de două ori în 3 zile. Suntem pe val”

alabala

După ce Marius Șumudică i-a ironizat de câte ori a avut ocazia în acest sezon, roș-albaștrii au avut, în sfârșit, ocazia să-i întoarcă antrenorului Astrei ”serviciul”. Steaua s-a impus în fața Astrei cu 2-0, în runda a doua a play-off-ului, după ce o învinsese și în meciul tur al semifinalelor Cupei Ligii, cu 1-0, miercuri, 9 martie.

Video Reghe rămâne rezervat după victoria cu Astra: "Deocamdată nu am realizat nimic"

reghe astra

Steaua s-a impus convingător în faţa liderului Astra Giurgiu, scor 2-0, şi s-a apropiat la 3 puncte de formaţia lui Marius Şumudică, dar antrenorul roş-albaştrilor, Laurenţiu Reghecampf, rămâne rezervat.

Video Athletic Bilbao - Betis Sevilla 3-1. Serie excelentă pentru basci în La Liga

sabin moreno

Serie excelentă pentru Athletic Bilbao în Primera Division. Bascii au ajuns la 4 victorii consecutive după ce au învins cu 3-1 pe Betis. Eroul partidei a fost Sabin Merino, autor al unei duble.

Tecău și Rojer, învinși în primul tur la Indian Wells

tecau rojer

Perechea alcătuită din tenismanul român Horia Tecău şi olandezul Jean-Julien Rojer a fost învinsă de cuplul polonez Lukasz Kubot/Marcin Matkowski, cu 7-6 (6), 3-6, 10-6, duminică, în runda inaugurală a probei de dublu din cadrul turneului ATP World Tour Masters 1.000 de la Indian Wells (California), dotat cu premii totale de 6.134.605 dolari.

Video Șumudică s-a resemnat după înfrângerea cu Steaua: "Ne-am depășit cu mult limitele!"

Steaua Astra

Marius Șumudică nu mai visează la titlu după înfrângerea cu Steaua, scor 0-2. Antrenorul Astrei spune că victoria roș-albaștrilor a fost una justă după aspectul meciului și este de părere că duelul din etapa viitoare, cu ASA Târgu Mureș, este mult mai important.

Video Steaua continuă cursa de urmărire a Astrei: "A trecut o finală, mai avem încă opt"

steaua astra-5

Steaua rămâne în cursa pentru titlu, după ce a reuşit să câştige cu 2-0 în faţa liderului Astra Giurgiu. Pentru roş-albaştri urmează alte opt finale, avertizează Mihai Pintilii.

Video Cel mai bun stelist își explică forma excelentă: ”Totul a început la finalul sezonului trecut”

stanci

Nicușor Stanciu a marcat pentru 2-0 în meciul Steaua-Astra, din etapa a doua a play-off-ului Ligii 1 și a ajuns la 10 reușite în acest sezon, probabil cel mai bun al său din carieră.

Monica Niculescu, eliminată de la Indian Wells! A fost învinsă de Radwanska

Niculescu Monica

Monica Niculescu a părăsit turneul de la Indian Wells! Sportiva noastră a fost învinsă de poloneza Agnieszka Radwanska, a treia favorită, cu scorul de 2-6, 1-6.

Video Voleibalistele de la CSM București promit câștigarea Challenge Cup: ”Să-i facem mândri pe români”

volei bucurie

Voleibalistele de la CSM Bucureşti le promit fanilor câştigarea trofeului Cupei Challenge. „Vrem să îi facem mândri pe români", a declarat Roxana Bacşiş.

Video SCMU Craiova - BC Mureş 98-91. Oltenii s-au revanșat pentru înfrângerea din februarie

captura baschet craiova

SCMU Craiova a urcat un loc în clasamentul grupei 1-6 după victoria cu BC Mureş. Baschetbaliştii olteni s-au impus la opt puncte şi şi-au luat revanşa după eşecul din urmă cu o lună.

Video Golul din prelungiri al lui Petrucci nu a fost întâmplător! Ce mesaj a primit italianul

Timisoara CFR

CFR Cluj a reuşit un egal la Timişoara, scor 2-2, după ce a marcat de două ori în ultimele 3 minute ale prelungirilor, prin Camora şi Petrucci.

Video Șahtior, la a doua înfrângere a sezonului și pierde contactul cu liderul Dinamo Kiev

saht

Șahtior Donețk a pierdut al doilea meci al actualului sezon în Ucraina, 1-4 cu Dnipro, în deplasare. Pentru echipa din Dnipropetrovsk au marcat Ruiz (10), Shakhov (44), Zozulya (50) și Bezus (90+4, penalty), iar pentru echipa lui Mircea Lucescu a marcat Malyshev (23). Cealaltă înfrângere din campionat a Șahtiorului a venit tot în fața lui Dnipro, în tur, 0-2.

Video Momcilovic a deschis scorul cu Astra şi a marcat primul gol pentru Steaua

captura momcilovic

Marko Momcilovic şi-a ales perfect momentul să marcheze primul gol în tricoul Stelei. Fundaşul transferat în iarnă de la Pandurii Tg. Jiu a deschis scorul pentru roş-albaştri în meciul cu liderul Astra Giurgiu, din etapa a doua a play-off-ului.

Video Mutu va fi în premieră adversarul lui Dinamo! Ce spune Rednic

Mutu ASA

Adrian Mutu îşi întâlneşte luni, pentru prima oară, echipa de la care a plecat în străinătate în urmă cu 16 ani.

Video Demiteri în masă la FRH, după ”cazul Zalău-Pineau”

pineau z

Federația Română de Handbal a demis întreaga Comisie de Apel. Aceasta anulase pedeapsa pentru HC Zalău, după cazul de rasism în care a fost implicată Allison Pineau.

Norvegia - România 27-17. Ryde a menajat patru jucătoare de bază

buc Norvegia

Cu gândul la turneul preolimpic din Danemarca, România a pierdut clar returul cu Norvegia, din preliminariile Campionatului European din Suedia, scor 17-27.

Franţa a pierdut cu Scoţia, iar Anglia a câştigat Turneul celor Şase Naţiuni

six nation

Echipa naţională de rugby a Angliei a câştigat, duminică, Turneul celor Şase Naţiuni, cu o etapă înainte de final, după ce Franţa a pierdut partida din deplasare cu Scoţia, scor 18-29.

  • 06:15 Digi Gol
  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • FOTBAL: CS CORVINUL 1921 HUNEDOARA - FC CFR 1907 CLUJ, CUPA ROMANIEI BETANO - SEFRTURI DE FINALA (02.04.2024)

    FOTBAL: Corvinul Hunedoara - CSC Șelimbăr, ora 15:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • grozav

    FOTBAL: Petrolul - FC Botoșani, ora 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • radu-naum

    MEDIA: Fotbal Club, ora 19:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:UNIVERSITATEA CRAIOVA-RAPID BUCURESTI, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (30.03.2024)

    FOTBAL: Rapid - Universitatea Craiova, ora 21:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Italian Soccer Serie A Match - Cagliari Calcio Vs US Salernitana, Cagliari, Italy - 09 Mar 2024

    FOTBAL: Genoa - Cagliari, ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 3

  • Valencia CF v FC Barcelona - LaLiga Santander

    FOTBAL: Barcelona - Valencia, ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult