Ultimele stiri

Pato poate pleca de la Chelsea fără să fi debutat pentru formația londoneză

pato

Alexandre Pato e departe de forma care l-a consacrat la AC Milan și brazilianul e aproape să plece de la Chelsea, fără să fi apucat să debuteze în formația londonezilor. Adus în ianuarie sub formă de împrumut de la Corinthians, jucătorul se poate întoarce în Brazilia mai devreme decât se preconiza.

Andone: "Dinamoviştii nu prea au şanse la naţională, dar pe Rednic îl văd următorul selecţioner"

captura andone

În ziua în care a împlinit 56 de ani, fostul mare internaţional Ioan Andone a fost prezent în platoul emisiunii Digi Sport Matinal. "Fălcosul" a rememorat momente importante ale carierei şi a dezvăluit că nu a fost contactat niciodată pentru a prelua naţionala României.

Jucătorii Barcelonei pot primi un sfert de salariu în plus dacă reușesc să câștige Tripla în acest sezon

barcelona prime

FC Barcelona e favorită să cucerească și în acest sezon Tripla, campionat, Cupă, Champions League, după ce a reușit această performanță în sezonul trecut. Fotbaliștii catalanilor pot primi un sfert de salariu în plus, în cazul în care reușesc această performanță.

Gebhart e apărat în Germania, după ce a fost anunțat că poate pleca de la Steaua

gebhart steaua marica

Surprins de presa de scandal că a petrecut în oraș până dimineață chiar înaintea meciului cu Astra, Gebhart nu mai are viitor la Steaua. Finanțatorul Gigi Becali a anunțat că mijlocașul german, care are contract până la vară, poate deja să plece de la roș-albaștri.

Reghecampf a anticipat creșterea de formă a echipei sale. Ce a declarat la finalul sezonului regulat

reghe anticipat

Steaua e performera etapei a doua din play-off-ul Ligii 1 și beneficiara remizelor din celelalte două dispute, Pandurii – Viitorul, 1-1, și ASA – Dinamo 0-0. Campioana a învins liderul, Astra, 2-0, dominând autoritar partida și impresionând mai ales din punct de vedere fizic. Criticați pentru lipsa de vigoare la finalul sezonului regulat, steliștii au confirmat ceea ce Reghecampf anticipase acum două săptămâni.

Video Jonas a marcat două goluri şi este lider în clasamentul pentru Gheata de Aur

jonas-1

Atacantul brazilian al lui Benfica Lisabona, Jonas, a marcat două goluri, luni, în partida cu Tondela, scor 4-1, şi a devenit lider în clasamentul pentru Gheata de Aur, trofeu ce recompensează cel mai bun marcator al sezonului în Europa.

Video Andy Murray a fost eliminat la Indian Wells după ce a condus cu 4-1 în setul decisiv

murray-1

Surpriză de proporții la Indian Wells. Andy Murray, cap de serie numarul 2, a fost eliminat în 16-imile Masters-ului transmis în direct de Digi Sport. Scoțianul a fost învins de Federico Delbonis.

"Vârfurile" primei runde din play-off / play-out. 4 jucători din Derby în echipa ideală

bicfalvi dinamo - steaua

VIDEO Dinamo - Steaua 1-1. Intervențiile lui Florin Niță din "Eternul Derby" l-au adus pe portarul Stelei în echipa ideală a primei etape din turneele play-off / play-out din Liga 1, realizată de Liga Profesionistă de Fotbal. Portarul a fost unul dintre cei doi steliști prezenți în cel mai bun 11 din prima rundă jucată după sezonul regulat. Celălalt a fost mijlocașul Nicușor Stanciu, pasatorul decisiv la golul lui Hamroun.

Dani Alves: “Am câștigat mai multe trofee ca Messi. Imaginați-vă, dacă aș fi fost și mai bun!?”

dani alves

Dani Alves a oferit un interviu savuros publicației engleze Sportsmail, în care a vorbit despre cariera sa, despre performanțele reușite cu Barcelona, dar nu numai, și despre criticile care i se aduc pentru că nu știe să se apere cum trebuie. Brazilianul a fost dezlănțuit și n-a uitat că are mai multe trofee decât Messi.

Astra rămâne lider, Dinamo coboară pe patru. Clasamentul şi programul etapei viitoare

playoff

Dinamo nu a reuşit să se impună pe terenul celor de la ASA Tg. Mureş (0-0) şi a coborât pe locul patru în clasamentul Ligii 1, după etapa a doua din play-off, cu 26 de puncte. Roş-albii sunt la egalitate cu ocupanta poziţiei a treia, Steaua, în timp ce lider rămâne Astra Giurgiu, cu 29 de puncte.

Video Gâlcă, mulțumit de punct, nu și de joc: "Ne-a costat că nu am marcat în superioritate"

galca-1

VIDEO Granada - Espanyol 1-1. Espanyol Barcelona a fost condusă luni până în minutul 82, dar echipa lui Costel Gâlcă a reușit să plece cu un punct de pe terenul Granadei.

Steaua mai propune un jucător în lotul pentru Euro: “Trebuie să intre în circuitul naționalei”

NITA

Steaua nu și-a lăsat jucătorii convicați de Anghel Iordănescu să participe la cantonamentul naționalei din Antalya, de la începutul lunii februarie, dar va avea cu siguranță mai mulți jucători în lotul pentru Euro 2016. Propune însă și un nume surpriză, remarcat chiar și de Mircea Rednic, după ultimul derby.

Real Madrid şi Chelsea pregătesc un schimb spectaculos de jucători

schimb

Eden Hazard ar putea ajunge la Real Madrid, la schimb cu James Rodriguez. Informaţia a fost oferită azi de cotidianul AS, care citează presa engleză. Şefii lui Real Madrid au pregătit deja oferta pentru Chelsea.

Halep s-a calificat în "sferturi" la Indian Wells. Strycova a abandonat la 6-3, 1-0 pentru Simona

simo-1

Simona Halep (cap de serie 5) a aflat ora la care va evolua în optimile de finală ale turneului de la Indian Wells, împotriva Barborei Strycova (37 WTA).

Târgmureșenii, după primul punct din play-off: ”Încă suntem vicampionii României”

asa 2

ASA Târgu Mureș a reușit primul punct în play-off, după 0-0 cu Dinamo, pe propriul teren. Ardelenii susțin că rezultatul a fost unul echitabil, deși ambele echipe puteau să-și adjudece victoria, în urma ocaziilor avute.

Video Încă un pas spre istorie! Victorie pentru Leicester, la meciul de debut al lui Benitez

leicester

Leicester City a mai făcut un pas spre istorie. În ultimul meci al etapei a 30-a din Premier League, "vulpile" s-au impus pe teren propriu, cu 1-0, în faţa lui Newcastle, la partida de debut al lui Rafa Benitez.

Video SONDAJ. ASA, meciul și eliminații! Cu Dinamo, putea termina în 9. ”Mureșan, galben spre roșu!”

captura muresan intrare dura

Mureșenii au terminat și al doilea meci din play-off în inferioritate numerică. Dacă în partida cu Pandurii, scor 0-2, a avut patru eliminați, de data aceasta vicecampioana a terminat în 10, după eliminarea lui Gorobsov. A fost însă și un moment în care Gabi Mureșan a făcut un fault ce putea fi sancționat cu ”roșu”.

Video Benfica-Tondela 4-1. ”Vulturii” sunt iar lideri, Jonas, din nou golgheter la ”Gheata de Aur”

benf

Benfica și-a recuperat primul loc în prima ligă portugheză și e în drum spre titlul cu numărul 35. Echipa lui Rui Vitoria s-a impus în fața ultimei clasate, Tondela, și are un avans de două puncte față de Sporting Lisabona, după 26 de etape.

Mureşenii şi-au cerut scuze pentru jocul dur din prima etapă: "Suntem cei de azi!"

mureseni scuze

VIDEO ASA - Dinamo 0-0. Vicecampionii şi-au cerut scuze după al doilea meci din play-off, pentru jocul dur prestat în partida cu Pandurii (0-2), în care au încasat nu mai puţin de 4 cartonaşe roşii.

Video De ce n-a jucat Mutu împotriva lui Dinamo: ”A fost decizia antrenorilor! L-am întrebat: Intri?”

captura mutu ndoy

VIDEO ASA - Dinamo 0-0. Adrian Mutu a fost din nou rezervă neutilizată la Târgu Mureș. Atacantul de 37 de ani a strâns doar 148 de minute în teren la echipa ardeleană, de la sosirea sa, în iarnă. ”Briliantul” a ratat, astfel, șansa de a evolua pentru prima dată împotriva echipei de la care a plecat în străinătate, după 16 ani.

Video Atacanții roș-albilor au dezamăgit la Târgu Mureș: ”Alte soluții nu avem și este păcat!”

asa dinamo

”Câinii” nu au reușit să plece de la Târgu Mureș cu toate cele trei puncte în cont, deși Rotariu a nimerit bara de două ori. La finalul partidei, Rednic a remarcat evoluția mijlocașilor de bandă, dar a amendat-o pe cea a celor doi atacanți.

Video Minaur Baia Mare - Dunărea Călăraşi 20-23. Al zecelea succes al sezonului

minaur

În direct la Digi Sport, Dunărea Călăraşi a câştigat ultimul meci al etapei a 24-a din Liga Naţională, pe terenul lui Minaur Baia Mare. Echipa pregătită de Aihan Omer a dictat ritmul în startul partidei, dar maramureşenii au reuşit să echilibreze jocul.

Video Rednic: ”Două puncte din două meciuri mi se pare puțin! Dar cu acest punct poți lua titlul”

hanca dinamo

Roș-albii n-au câștigat încă în play-off, după două remize, cu Steaua și acum cu vicecampioana, dar Mircea Rednic speră ca elevii săi să se revanșeze în următoarele două runde când vor juca de două ori acasă.

Video Vicecampionii, mulţumiţi după jocul cu Dinamo: "Cel mai bun meci de acasă"

asa-1

VIDEO. ASA - Dinamo 0-0. Gazdele au rămas fără gol marcat după primele două meciuri disputate în play-off, dar Gabi Mureşan a susţinut că partida a fost cea mai reuşită de pe teren propriu, din acest sezon.

Video Rotariu, după două bare la Târgu Mureș: ”Nu poți înscrie din toate fazele”

rotariu dinamo

Roș-albii nu au reușit să câștige la Târgu Mureș, deși au trimis balonul de două ori în bară. Dorin Rotariu a nimerit transversala în minutul 45, după care, spre final, a trimis cu capul în bara din stânga lui Stăncioiu, după care mingea a lovit și transversala deviată din portarul gazdelor.

Video Final nebun de meci la Târgu Mureş! Ambele echipe au trimis mingea în bară

captura bara

VIDEO. ASA - Dinamo 0-0. Chiar dacă meciul de la Târgu Mureş s-a terminat fără gol marcat, fiecare dintre cele două echipe îşi putea trece în cont victoria, după ce a lovit bara.

Video Acvila Benficăi și-a uitat ”numărul”. A aterizat lângă un fan, în tribunele arenei Da Luz

vitoria

Benfica dă piept cu Tondela, ultima clasată din Portugalia, în epilogul etapei cu numărul 26 din Primeira Liga, pe Estadio Da Luz, chiar acum, ÎN DIRECT pe Digi Sport 4.

Video Ştiinţa Baia Mare - SCMU Craiova 2-3. Gazdele, aproape de o revenire fantastică

volei craiova

Stiinta Explorări Baia Mare şi liderul SCMU Craiova au închis penultima etapa din Divizia A1. Câştigători în meciul tur, oltenii au avut un start ideal şi şi-au adjudecat primele două seturi cu acelaşi scor, 25-21.

Costel Pantilimon şi-a aflat adversara din semifinalele Cupei Angliei

panti-2

Luni seară s-au tras la sorţi meciurile din semifinalele Cupei Angliei, acolo unde a ajuns şi Watford, echipa lui Costel Pantilimon, după victoria surprinzătoare de pe Emirates, 2-1 cu Arsenal.

Bălgrădean a făcut un meci mare împotriva fostei echipe: "L-am prins în zi bună"

balgradean

VIDEO. Concordia - CSU Craiova 1-0. Cristian Bălgrădean traversează o formă de vis. La patru zile după ce a păstrat intacte buturile Concordiei în semifinalele Cupei Ligii, cu Dinamo, portarul de 27 de ani a reuşit o nouă evoluţie entuziasmantă.

  • 22:00 Etapa 7 Superliga: CFR Cluj-Sepsi Sfantu Gheorghe
  • 23:00 LIVE Fotbal Club
  • 22:30 LIVE Fotbal Club
  • 23:45 LIVE Super Avancronica
  • 22:45 LIVE Euro Fotbal
  • 23:00 LIVE Champions League: Bayern Munchen-Real Madrid
  • 22:45 LIVE Euro Fotbal
  • 23:00 LIVE Champions League: Borussia Dortmund-PSG
  • Vezi tot programul
  • radu-naum

    MEDIA: Fotbal Club, ora 23:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL: FC SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE - FC CFR 1907 CLUJ SA, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OFF (29.03.2024)

    FOTBAL: CFR Cluj - Sepsi, ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL: ACSM POLITEHNICA IASI - AFC UTA ARAD, SUPERLIGA SUPERBET (08.12.2023)

    FOTBAL: Poli Iași - UTA, ora 18:15, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Manchester United v Tottenham Hotspur - Premier League - Old Trafford

    FOTBAL: Tottenham - Arsenal, ora 16:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-OTELUL GALATI, SUPERLIGA SUPERBET (18.02.2024)

    FOTBAL: Oțelul - Hermannstadt, ora 13:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Logo Liga 2 / Foto: FRF.ro

    FOTBAL: Gloria Buzău - Mioveni, ora 11:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult