Ultimele stiri

Mourinho îl "înţeapă" iar pe Wenger: "Aș lua orice jucător de la Arsenal, în fiecare sezon au o echipă de titlu"

mourinho ozil

Chelsea - Arsenal 2-0. După victoria de sâmbătă, din derby-ul Londrei, Jose Mourinho, tehnicianul lui Chelsea, a lansat un nou atac la adresa omologului său de la Arsenal, Arsene Wenger.

De Bruyne e încântat de unul dintre noii săi colegi: "El mă poate ajuta să fiu mai bun"

de bruyne gol

Kevin De Bruyne (24 de ani) a marcat primul său gol pentru Manchester City, dar fosta campioană a Angliei a cedat surprinzător pe teren propriu, scor 1-2, în fața lui West Ham United, formație care le-a mai învins în acest sezon în deplasare pe Liverpool și Arsenal. De altfel, golul belgianului a fost singurul aspect pozitiv al partidei pentru gazde.

Andreea Mitu, învinsă în primul tur la Seul. A servit pentru meci în decisiv

mitu alison

Andreea Mitu a fost învinsă de belgianca Alison van Uytvanck, a opta favorită, cu 3-6, 6-1, 7-6 (2), luni, în runda inaugurală a turneului WTA de la Seul, dotat cu premii totale de 426.750 dolari.

Lucian Bute va lupta din nou pentru o centură mondială. A bătut palma cu următorul său adversar

lucian bute 12

Lucian Bute (35 de ani) va lupta din nou într-un meci de titlu mondial mai repede decât se aştepta.

VIDEO Messi a făcut din nou spectacol, deşi a ratat un penalty. Luis Enrique: "Pentru mine nu pare uman"

messi-6

VIDEO Barcelona – Levante 4-1. Catalanii au înregistrat a patra victorie consecutivă în La Liga şi au punctaj maxim după primele runde. Lionel Messi a ieşit din nou la rampă: a ratat un penalty, dar a transformat un altul şi a închis tabela, în minutul 90, după o acţiune personală de toată frumuseţea.

Cum au ajuns Tade și Alcenat în dizgraţie la Steaua. Cei doi s-au opus ideii lui Gigi Becali

alcenat

Ratarea grupelor UCL și UEL a coincis cu un dezastru financiar la Steaua. Gigi Becali a anunțat că nu este dispus să mai crediteze clubul, fiind, conform declarațiilor sale, dispus să cedeze echipa gratis în cazul în care aceeași contraperformanță se va repeta și în 2016. Din acest motiv, Becali a considerat că jucătorii săi merită să fie penalizați.

VIDEO Prima haka a Noii Zeelande pe noul Wembley. 90.000 de spectatori i-au aclamat pe All Blacks

haka noua zeelanda

Campioana mondială la rugby, Noua Zeelandă, a debutat cu un succes la ediția din acest an a Cupei Mondiale. Meciul cu Argentina, câștigat cu 26-16 împotriva Argentinei, a fost primul jucat de All Blacks pe stadionul Wembley.

VIDEO Rhein-Neckar Lowen - Barcelona 22-21. A doua înfrângere a catalanilor din istorie într-un tur inaugural

barcelona handbal

Deținătoarea Ligii Campionilor, Barcelona, a început cu stângul noul sezon al competiției supreme inter-cluburi. În Grupa B, catalanii au fost învinși în deplasare de Rhein Neckar Lowen cu 22-21.

VIDEO OM - Lyon 1-1. Prima remiză a sezonului pentru gazde, care au jucat o repriză în inferioritate numerică

marseille lyon

Derby-ul dintre Olympique Marseille şi Olympique Lyon s-a terminat la egalitate, scor 1-1, la capătul unui meci care a avut de toate: un cartonaş roşu, un penalty contestat, doua goluri, dar şi 25 de minute de întrerupere, din cauza suporterilor lui OM.

VIDEO Marseille – Lyon a fost întrerupt 25 de minute din cauza suporterilor de pe Stade Velodrome

marseille intrerupt

Partida Olympique Marseille - Olympique Lyon, din etapa a șasea a campionatului Franței, a fost întreruptă 25 de minute, din cauza suproterilor gazdelor, care au aruncat cu sticle și petarde pe teren. Arbtirul Rudy Buquet a trimis echipele la cabine în minutul 62, dar n-a decis suspendarea disputei. Scorul era 1-0 pentru Lyon, în momentul întreruperii disputei.

VIDEO Neymar a trimis mingea printre picioarele a doi adversari, la faza în care a marcat contra lui Levante

neymar gol 1

VIDEO Barcelona – Levante 4-1. Neymar a reușit duminică seara să marcheze al doilea gol în acest sezon de la Liga, în a patra victorie consecutivă în primele patru runde, obținută de campioana Spaniei. Brazilianul a punctat după ce a trimis mingea printre picioarele a doi adversari, înainte ca aceasta să intre în plasă.

Mirel Rădoi are probleme cu portarii înaintea meciului de la Chiajna. Ionuț Poiană va face parte din lot

poiana steaua

Steaua are șansa să se apropie la două puncte de liderul Astra, după ce se va termina etapa a 11-a a Ligii 1, dar pentru asta trebuie să câștige meciul cu Concordia, programat luni, 21 septembrie, de la ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

VIDEO Napoli - Lazio 5-0. Prima victorie a sezonului în Serie A. Radu, integralist. Chiricheş, pe bancă

napoli lazio

Seară de coşmar pentru Ştefan Radu. Echipa la care evoluează fundaşul român, Lazio Roma, a fost învinsă categoric de Napoli pe San Paolo, scor 0-5. La învingători, Vlad Chiricheş a rămas tot meciul pe bancă.

VIDEO S-a dat startul ediției a 11-a a Cupei Rotary: ”Scopul este protezarea copiiilor hipoacuzici”

captura tenis

O mâna de oameni cu suflet mare, un teren de tenis și dorinta de a-i ajuta pe copiii cu nevoi speciale. Asa a debutat cea de-a 11-a editie a Cupei Rotary. Evenimentul organizat în parteneriat cu Digi Sport a avut drept scop strângerea de fonduri pentru copiii cu probleme.

VIDEO Andrei Marc a purtat în premieră banderola la Dinamo. Vojnovic nici n-a fost în lot, la Botoșani!

captura marc capitan

Andrei Marc a fost în premieră căpitanul lui Dinamo, în meciul pe care echipa antrenată de Mircea Rednic l-a terminat la egalitate, scor 1-1, pe terenul celor de la FC Botoşani.

VIDEO Al șaselea penalty ratat de Messi în La Liga, dar e jucătorul care i-a dat cele mai multe goluri lui Levante

messi penalty

VIDEO Barcelona – Levante 4-1. Campioana are punctaj maxim după primele patru etape din La Liga și duminică a reușit prima victorie din acest sezon la mai mult de un gol diferență. Messi a marcat de două ori, dar a ratat al șaselea penalty în La Liga. E însă jucătorul care i-a dat cele mai multe goluri lui Levante.

VIDEO Noul antrenor al Botoşaniului, anunţat luni: "Nu am vut să ne grăbim. Cine va veni va sta mult timp"

captura sfaiter

Cu interimarul Mugur Cornățeanu pe bancă, FC Botoşani a terminat la egalitate cu Dinamo, scor 1-1, după ce a condus prin golul lui Cabrera. Deşi nu exclude posibilitatea ca fostul secund al lui Leo Grozavu să conducă echipa şi la meciul cu CS Mioveni, din 16-imile de finală ale Cupei României, preşedintele moldovenilor, Cornel Şfaiţer, a dat asigurări că numele noului antrenor va fi cunoscut cel mai târziu luni seară.

Essombe a ieșit accidentat în meciul de la Botoșani: ”A trebuit să încropim o echipă!”

essombe

VIDEO Tătărușanu a avut două intervenții excelente în victoria Fiorentinei de la Modena, cu Carpi

tatarusanu

Ciprian Tătărușanu a fost titular duminică după amiază în poarta Fiorentinei, în etapa a patra din Serie A, având două intervenții excelente în victoria de la Modena, cu Carpi.

VIDEO Florin Andone a marcat primul gol din acest sezon. Reușita sa a adus trei puncte Cordobei

andone

Florin Andone confirmă că e cel mai important atacant al Cordobei în acest sezon de Segunda și a marcat duminică seara primul gol în actuala ediție de campionat. Reușita românului a adus trei puncte formației sale.

VIDEO Spania-Lituania 80-63. Ibericii au cucerit al treilea titlu continental din istorie

spania euro

Selecţionata Spaniei a câştigat cel de-al treilea său titlu de campioană a Europei la baschet masculin, învingând cu scorul de 80-63 (19-8, 22-25, 19-10, 20-20) reprezentativa Lituaniei, în finala Eurobasket 2015, desfăşurată duminică seara la Villeneuve-d'Ascq (nordul Franţei).

VIDEO Noua Zeelandă – Argentina 26-16. Pumele au condus la pauză în fața campioanei mondiale

noua zeelanda argentina

Noua Zeelandă n-a prins cea mai bună formă la primul meci de la Cupa Mondială. All Blacks s-au impus cu 26-16 în faţa Argentinei.

VIDEO FC Botoșani l-a ofertat pe Vasile Miriuță, după ce acesta a plecat de la ASA

miriuta

Vasilie Miriuță s-a despărțit de ASA Târgu Mureș, chiar de ziua sa de naștere. Bogdan Mara, președintele ardelenilor, a explicat, ÎN DIRECT la Digi Sport, care au fost motivele care au dus la luarea deciziei din partea conducerii.

VIDEO Gică Hagi a dat lovitura de start a partidei AS Monaco – Lorient, din campionatul Franței

HAGI MONACO

Luni, la Monte Carlo, Hagi va primi Golden Foot, un trofeu echivalent cu intrarea în Hall of Fame-ul fotbalului, iar apoi își va imprima talpa piciorului pe Promenada Campionilor din Principatul Monegasc. Cu o zi înainte, a dat lovitura de start a partidei AS Monaco – Lorient, din campionatul Franței.

VIDEO Andrei Ivan, după doar două goluri în Liga 1: ”Vreau să mai joc un an aici, după care să plec afară!”

andrei ivan craiova

Oltenii au ajuns la al treilea succes consecutiv în actualul sezon al Ligii 1, după victoriile cu FC Voluntari și cu CSMS Iași, grație golului marcat de Andrei Ivan (18 ani).

VIDEO Genoa-Juventus 0-2. Pogba, decisiv în succesul campioanei. Gazdele au terminat meciul în 10

pogba juventus genoa

Juventus a reuşit prima victorie din acest sezon de Serie A TIM, 2-0 pe terenul celor de la Genoa. Pogba a avut un rol important în autogolul care a dus la deschiderea scorului, apoi a transformat un penalty şi a stabilit rezultatul final.

VIDEO CSU Craiova nu a primit un penalty clar la Ploieşti. Benga l-a faultat în careu pe Bawab

captura penalty csu

CSU Craiova a obţinut a treia victorie consecutivă în Liga 1, 1-0 cu Petrolul Ploieşti, în deplasare, însă succesul oltenilor putea fi unul mult mai clar.

Campioana a debutat cu un eșec, în Danemarca, în grupele Ligii Campionilor

captura handbal baia mare

HCM Minaur Baia Mare a fost învinsă în deplasare de formaţia daneză Skjern Handbold, cu scorul de 32-28 (17-12), duminică, la 'Skjern Bank Arena', în Grupa D, la debutul său în Liga Campionilor la handbal masculin.

VIDEO Miriuță n-a plecat de la ASA din cauza rezultatelor: “Și-a făcut treaba. Existau disensiuni în interior”

miriutza mara

Vasile Miriuță a ajuns duminică la un acord de încetare a relațiilor contractuale cu ASA Tg. Mureș și nu mai e antrenorul vicecampioanei, după eșecul cu Pandurii, de vineri. Nu rezultatele au dus însă la despărțirea de ardeleni. Asta susține președintele executiv al clubului, Bogdan Mara.

VIDEO Ţara Galilor - Uruguay 54-9. Învingătorii au marcat nu mai puțin de șapte eseuri

tara galilor uruguay cm rugby

Ţara Galilor a câştigat categoric duelul cu Uruguay din grupa A de la Cupa Mondială de rugby. Galezii s-au impus cu 54-9 şi aşteaptă acum marea confruntare cu Anglia, care va avea loc sâmbăta viitoare.

  • 21:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 21:30 LIVE Campionatul European de Minifotbal: România-Kazahstan
  • 22:30 Stirile Digi Sport
  • 23:00 LIVE Fotbal Club
  • 21:45 Stirile Digi Sport
  • 22:00 Fotbal Club
  • 22:25 LIVE Fotbal Amical: Spania-Irlanda de Nord
  • 23:15 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, 18:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Image of moving flag of czech republic waving

    FOTBAL: Cehia - Malta, 18:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

  • minifotbal-romania1

    MINIFOTBAL: România - Kazahstan, 21:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • 16.06.2023 MALTA - ANGLIA ELIMINACJE MISTRZOSTW EUROPY 2024 PILKA NOZNA

    FOTBAL: Anglia - Islanda, 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

  • Training und PK der Deutschen Fußball-Nationalmannschaft Antonio Rüdiger. Training der Deutschen Fußball-Nationalmannsch

    FOTBAL: Germania - Grecia, 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 3

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, 23:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult