Ultimele stiri

VIDEO Rădoi a dezvăluit ce scria pe biletul pe care i l-a trimis lui Varela, în minutul 65 al meciului cu Astra

varela biletel

VIDEO Astra – Steaua 2-0. Campioana a pierdut miercuri seara la Giurgiu și a ieșit de pe podium, la capătul unui meci plin de erori de arbitraj în defavoarea ei. Mirel Rădoi a încercat să salveze măcar o remiză și a făcut după pauză schimbări ofensive. La una dintre ele i-a transmis lui Varela un bilet, dezvăluind după meci ce scria în el.

VIDEO Varela l-a felicitat pe Colțescu: "A arbitrat foarte bine pentru Astra. A venit pregătit pentru ce a făcut"

varela steaua coltescu

VIDEO Astra - Steaua 2-0. Campioana a suferit prima înfrângere în Liga 1 în acest sezon în urma unui meci cu scandal, în care centralul Sebastian Colțescu nu a validat 3 goluri ale roș-albaștrilor, care acuză și alte greșeli ale brigăzii de arbitraj.

Messi, Banega și Dani Alves, printre protagoniştii Supercupei Europei. Lista recordurilor de la Tbilisi

supercupa europei-1

FC Barcelona a câştigat Supercupa Europei, după un meci dramatic disputat în Georgia, la Tbilisi. Catalanii s-au impus cu 5-4 în faţa Sevillei, cu un gol marcat în prelungiri de Pedro, şi şi-au trecut în cont al patrulea trofeu din 2015, după titlul în La Liga, Cupa Spaniei şi Liga Campionilor.

VIDEO Lupta la titlu în MotoGP s-a ascuțit, înaintea MP al Cehiei. Rossi e legat sentimental de Brno

moto gp brno

Etapa cu numărul 11 din Campionatul Mondial de Motociclism Viteză se va desfășura în Cehia, la Brno, pe unul dintre cele mai frumoase circuite din Europa.

Eugen Trică garantează pentru Reghe la Litex: "E unul dintre cei mai buni antrenori din Europa"

reghecampf-1

Eugen Trică garantează că Laurențiu Reghecampf o va readuce în vârf pe Litex Lovech. Fostul decar al Craiovei, al Stelei și al lui CFR Cluj garantează că Reghe este unul dintre cei mai buni antrenori din Europa, iar sub comanda lui vor veni și primele trofee din 2011 încoace.

VIDEO Ovidiu Hoban a marcat din nou în Israel. A treia reușită în zece zile

hoban-2

Ovidiu Hoban traversează o perioadă excelentă și miercuri seara a ajuns la al treilea gol în zece zile, pentru Hapoel Beer Sheva. Mijlocașul a punctat în victoria echipei sale, 4-0, cu Beitar Jerusalem, în faza grupelor din Cupa Ligii din Israel.

Colţescu îl face pe spionul lui Rosenborg să vadă încă un meci al Stelei: "N-am înțeles prea bine!"

secund rosenborg

Astra Giurgiu a învins Steaua cu 2-0, în duelul singurelor reprezentate ale României în cupele europene. Cele două echipe vor evolua în play-off-ul Europa League, acolo unde vor avea misiuni dificile împotriva celor de la AZ Alkmaar, respectiv Rosenborg.

VIDEO Șumudică înțelege supărarea Stelei, după 0-2 cu Astra: ”Au făcut gălăgie, cum aș fi făcut și eu!”

sumudica steaua

VIDEO Astra – Steaua 2-0. Campioana a pierdut miercuri seara la Giurgiu, după o partidă în care a avut trei goluri anulate eronat și după meci oficialii Stelei au cerut scoaterea din arbitraj a lui Sebastian Colțescu. Antrenorul Astrei, Marius Șumudică, a recunoscut la conferința de presă de după partidă că ar fi făcut la fel, dacă ar fi fost în situația steliștilor.

VIDEO Încă două momente discutabile în Astra - Steaua. Guilherme şi Budescu n-au fost eliminați

captura palma budescu

Sebastian Colţescu a fost protagonistul meciului dintre Astra şi Steaua, pe care echipa antrenată de Marius Şumudică l-a câştigat cu 2-0. Arbitrul craiovean a anulat trei goluri roş-albaştrilor, dar a avut şi alte decizii controversate în timpul partidei de la Giurgiu.

VIDEO Sebastian Colţescu trebuia să-l lase pe stelistul Muniru să joace în meciul cu Astra. Ce spune ROAF

steaua coltescu

Steaua a suferit prima înfrângere din actuala ediţie de campionat, 0-2 cu Astra, după un meci în care personajul principal a fost centralul Sebastian Colţescu. Arbitrul din Craiova a anulat roş-albaştrilor trei goluri şi a avut şi alte decizii controversate, care l-au determinat pe preşedintele campioanei, Valeriu Argăseală, să declare că va cere scoaterea din arbitraj a acestuia.

Simona Halep s-a impus în set decisiv în faţa lui Kerber şi s-a calificat în sferturile turneului de la Toronto

halep kerber 2

Simona Halep s-a calificat miercuri seara în optimile de finală ale turneului WTA de la Toronto după o victorie rapidă, 6-3, 6-4, în fața Jelenei Jankovic. Pentru un loc în sferturi, Simona joacă în această seară, nu mai devreme de ora 20:00, cu Angelique Kerber, din Germania, locul 11 WTA. În disputa cu Jankovic, Simona a avut cifre extraordinare.

VIDEO Baschetbaliștii de la Dinamo sunt deja cu gândul la derby-ul cu Steaua

captura baschet dinamo

Dinamo își dorește să fie surpriza plăcută din Liga Națională de baschet. Roș-albii au revenit anul acesta în elită și promit deja spectacol la derby-urile cu Steaua.

VIDEO Milan a câștigat trofeul TIM pentru al doilea sezon la rând. Bacca, cel mai bun om al turneului

trofeu tim

AC Milan și-a apărat ”titlul” la trofeul TIM, transmis ÎN DIRECT de Digi Sport, după un final dramatic cu Sassuolo, rossonerii impunându-se la lovituri de departajare. Mai întâi, formația lui Mihajlovic a învins-o pe rivala Inter cu 2-1, în partida inaugurală, înainte ca Sassuolo să câștige și ea în fața nerazzurilor

VIDEO Nadal, Nishikori și Youzhny s-au calificat în ”optimi” la Montreal

rafa

Rafael Nadal și Kei Nishikori s-au calificat în optimile turneului de la Montreal. Alt favorit, Gilles Simon, a fost eliminat în turul secund de rusul Mikhail Youzhny.

VIDEO Victorie la scor pentru Dobrogea Sud, în primul meci din istoria sa

dobrogea sud

HC Dobrogea Sud a câştigat fără probleme amicalul cu CSU Danubius Galați, primul din istoria sa. Înființată în această vară, echipa lui Laurențiu Toma și George Buricea are ca obiectiv promovarea în Liga Națională.

VIDEO Judoka români se antrenează cu echipa Cubei pentru CM de la Astana, transmis de Digi Sport

captura judo mondiale

Lotul masculin de judo al României se antrenează cu echipa Cubei pentru Campionatul Mondial de la Astana, care va fi ÎN DIRECT la Digi Sport, din 24 august. ”Avem obiectiv cucerirea unei medalii”, a anunțat președintele forului de specialitate, Doru Sapta.

VIDEO CSM București pregătește Liga Campionilor la Bucharest Trophy, ÎN DIRECT la Digi Sport

csm bucuresti fete

Handbalistele lui Mette Klit vor avea parte de dueluri de Liga Campionilor la Bucharest Trophy. Buducnost Podgorica, Vardar Skopje sau HCM Baia Mare vor veni în Capitală. ”Mai avem de muncit la omogenitate, pas cu pas vom avea o echipă puternică”, au spus campioanele României.

VIDEO Rădoi, după eşecul cu Astra: "Îi felicit pe băieţi. Pentru mine e clar că Steaua a câştigat"

radoi reactii

Steaua a suferit prima înfrângere din actuala ediţie de campionat, 0-2 cu Astra, la capătul unei partide cu mari probleme de arbitraj. La finalul meciului, antrenorul campioanei, Mirel Rădoi, şi-a felicitat, însă, jucătorii, pe care îi consideră adevăraţii învingători ai jocului.

VIDEO Criză la Craiova, fanii cer demisia lui Săndoi și Cârțu: ”Vom reveni la forma de anul trecut”

craiova sandoi cartu

Emil Săndoi şi Sorin Cârţu au fost taxaţi de suporteri după înfrângerea cu Viitorul, 1-2. "Nu avem rezultate, e normal să ne ceară demisia. O să revenim la forma de sezonul trecut", a spus Săndoi.

VIDEO După remiza cu Timișoara, ASA vrea să dea lovitura cu Steaua: ”Trebuie să o băgăm în poartă”

asa tgms

ASA Târgu Mureș a remizat doar, 0-0, cu Poli Timișoara și va juca, în etapa viitoare, pe terenul Stelei, sâmbătă, de la ora 21:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro. Campioana vrea să răzbune înfrângerea din Supercupă și promite prima victorie, după trei meciuri, împotriva vicecampioanei.

VIDEO Cum şi-a motivat Şumudică jucătorii: "Le-am spus să demonstreze că sunt cei mai buni din ţară"

sumudica-3

Astra Giurgiu s-a impus cu 2-0 pe teren propriu în faţa Stelei şi a urcat pe primul loc în Liga 1. La finalul partidei, Marius Şumudică a explicat cum şi-a motivat jucătorii înaintea duelului cu roş-albaştrii.

VIDEO Steaua cere demisia lui Vassaras și scoaterea din arbitraj a lui Colțescu: ”Să facem curățenie”

captura argaseala

Valeriu Argăseală, președintele Stelei, a fost foarte vehement la adresa arbitrajului brigăzii conduse de Sebastian Colțescu la meciul Astra-Steaua 2-0, după ce Stelei i-au fost anulate trei goluri.

VIDEO Becali a plecat de la stadion în semn de protest față de arbitraj: ”Colțescu să meargă la tratament!”

captura gigi pleaca

La 2-0 pentru Astra, după ce Sebastian Colțescu a acordat un penalty cel puțin discutabil pentru giurgiuveni, din care Budescu a majorat diferența, camerele tv l-au arătat pe Gigi Becali, patronul campioanei, părăsind tribuna oficială de pe ”Marin Anastosovic”.

VIDEO Marius Croitoru și-a găsit deja altă echipă în Liga 1.”În principiu, ne-am înțeles. Mâine semnează”

crotiru

Miercuri seară, la meciul ASA Târgu Mureș-ACS Poli Timișoara 0-0, Croitoru s-a aflat în autocarul bănățenilor și a urmărit meciul din tribunele arenei mureșene. Mâine, joi, 13 august, mijlocașul va ajunge la Timișoara, unde va efectua vizita medicală și va semna cu gruparea antrenată de Dan Alexa.

Muniru nu a putut evolua cu Astra din cauza unei probleme cu legitimaţia de joc

muniru-1

Steaua a fost nevoită să joace meciul cu Astra de Giurgiu fără Sulley Muniru, unul dintre jucătorii veniţi în această vară şi care au reuşit să se impună ca titulari în echipa lui Mirel Rădoi.

VIDEO&SONDAJ Trei goluri anulate Stelei cu Astra! Au fost corecte deciziile lui Sebastian Colțescu?

captura gol2 anulat steaua

Steaua a avut două goluri anulate în prima repriză a partidei de la Giurgiu, unul pentru un presupus fault în atac, iar celălalt pentru un ofsaid.

EXCLUSIV VIDEO Scandal în Copou după înfrângerea cu Botoșani. Voicu va fi sancționat de CSMS Iași 

voic

VIDEO FC Botoșani – CSMS Iași 1-0. Înfrângerea de la Botoșani, cu 0-1, a agitat apele la CSMS Iași. La primul antrenament al echipei lui Nicolo Napoli după ”derby-ul Moldovei” de marți, 11 august, Ionuț Voicu, căpitanul ieșenilor a fost ”băgat în ședință” de antrenorul italian și de colegii de echipă.

VIDEO Cum sărbătoresc adversarii Stelei din UEL victoriile. Un fost jucător din Liga 1 dă tonul la scandări

rosenborg

Rosenborg, adversara Stelei din play-off-ul UEFA Europa League, trece printr-o perioadă excelentă. Formația din Trondheim nu a mai pierdut din 5 iulie, reușind de atunci un egal și opt victorii consecutive, în toate competițiile.

Metalurgistul Cugir i-a dedicat calificarea în Cupa României antrenorului Cristi Coroian, ieșit de la Terapie Intensivă

metalurgistul cugir

Fostul antrenor de la Metalurgistul Cugir, Cristian Coroian, a ieșit de la Terapie Intensivă miercuri, chiar în ziua în care echipa lui a eliminat-o pe Sănătatea Cluj din turul 3 al Cupei României.

VIDEO EXCLUSIV Laurențiu Roșu: ”Unii jucători ai Stelei nu au dat totul în retur”

captura rosu

Laurențiu Roșu a jucat șapte ani la Steaua, timp în care a luat 13 trofee. Și și-a rupt o mână. În infernul de la Bastia. Anul trecut, a revenit în Ghencea, ca secund al lui Gâlcă, fostul său coleg din anii 90. A mai câștigat trei trofee. Mai avea un an de contract, ar fi vrut să continue, dar clubul nu a mai vrut.

  • 21:00 LIVE Fotbal European
  • 22:00 LIVE Premier League: Tottenham-Manchester City
  • 22:45 LIVE Fotbal European
  • 23:00 LIVE Premier League: Tottenham-Manchester City
  • 21:15 LIVE Fotbal Club
  • 21:30 LIVE Cupa Romaniei: Corvinul Hunedoara-Otelul Galati
  • 22:30 LIVE Fotbal Club
  • 23:45 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • SIMONA HALEP - DIGISPORT-168

    TENIS: Simona Halep - Mccartney Kessle, 16:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 17:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, ora 19:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • fotbal european

    MEDIA: Fotbal European, ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Premier League: Tottenham - Manchester City, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Deportivo Alaves v Real Madrid CF - LaLiga EA Sports

    La Liga: Real Madrid - Alaves, 22:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult