Ultimele stiri

Reprezentativa României și-a aflat adversarele din preliminariile CM 2018 

tragere la sorti-1

Reprezentativa de fotbal a României îşi va afla, astăzi, adversarele din preliminariile Cupei Mondiale din 2018, tragerea la sorţi urmând să aibă loc începând cu ora 18:00, la Sankt Petersburg, LIVE TEXT pe site-ul www.digisport.ro.

Steaua a trimis la UEFA lista jucătorilor pentru "dubla" cu Partizan Belgrad, din turul III preliminar UCL

steaua tosca rapa

Nicio surpriză pe lista UEFA trimisă de Steaua în vederea dublei manșe cu Partizan Belgrad, din turul 3 preliminar al UCL. În afară de înlocuirea lui Gabriel Tamaș cu puștiul Cătălin Carp, campioana României nu a surprins cu alte alegeri, fiind lăsat însă loc pentru potențiale achiziții de ultim moment. 24 de jucători sunt pe lista UEFA a Stelei.

VIDEO Fiorentina - Benfica 0-0 (5-4, d.l.d.). Tătărușanu, doar rezervă. Un alt român a fost pe teren

fiorentina bucurie

Fiorentina s-a impus la penalty-uri în partida amicală cu Benfica transmisă ÎN DIRECT de Digi Sport și disputată în Statele Unite, în cadrul turneului International Champions Cup.

VIDEO Nicoliță a plecat de la ASA, dar încă o poate ajuta:  "O să-l contactăm pentru detalii despre Saint-Etienne"

nicolita

VIDEO ASA Tg. Mureș - Concordia Chiajna 1-0. După victoria de vineri, contra Concordiei Chiajna, vicecampioana României se pregătește de debutul în Europa League, acolo unde, în turul 3 preliminar, va întâlni cea mai titrată echipă din Franța: Saint-Etienne.

VIDEO Fază rară în fotbal! Nici Vasile Miriuță n-a știut de ce a fluierat arbitrul

captura corner cristescu

VIDEO ASA Tg. Mureș - Concordia 1-0. Vicecampioana păstrează poziția de lider al Ligii 1 după succesul la limită de vineri seara, când s-a întrebuințat serios pentru a trece de Concordia. Partida a oferit și o fază rară în fotbal, la care Cristescu a fost sancționat cu o lovitură liberă indirectă.

VIDEO România- Ungaria 20-24. Tricolorele au rămas fără victorie la Europeanul U19

captura-meci handbal

Naţionala feminină de handbal a României a rămas fără victorie la Campionatul European under 19. Fetele lui Aurelian Roşca, medaliate cu aur anul trecut la Mondiale, au cedat în faţa Ungariei şi au ratat şansa de a se bate pentru medalii la turneul final de la Valencia.

VIDEO Victorie cu emoţii pentru Usain Bolt în etapa de Diamond League de la Londra

usain bolt

Pe o vreme ploioasă, Usain Bolt a încins atmosferă în etapa de Diamond League de la Londra, transmisă în direct la Digi Sport 3. Jamaicanul a câştigat cursa de 100 de metri, însa nu fără emoţii.

VIDEO Saint Trond - FC Bruges 2-1. Gazdele au revenit cu victorie în primul eşalon din Belgia

bucurie truidense

FC Bruges a uitat să câştige! După înfrângerea din Supercupă cu Gent, echipa lui Michel Preud'homme a pierdut şi primul meci din campionat, pe terenul nou-promovatei Saint Trond.

VIDEO Anunțat titular contra Concordiei, Mureșan nu a putut începe meciul: "Sper că nu l-a deocheat cineva"

gabi muresan

VIDEO ASA Tg. Mureș - Concordia Chiajna 1-0. Anunțat titular pentru meciul contra Concordiei Chiajna, căpitanul vicecampionilor de la ASA, Gabi Mureșan, a declarat forfait chiar înainte de start.

VIDEO Concordia a rămas fără victorie în Liga 1: "Nu am jucat slab cu ASA."

concordia

VIDEO ASA Tg. Mureș - Concordia Chiajna 1-0. Ilfovenii au rămas fără victorie, după primele 3 etape din Liga 1, având un singur punct, cel obţinut în prima rundă, după 2-2 pe terenul Astrei Giurgiu.

VIDEO Mircea Axente a făcut o preluare braziliană la golul victoriei cu Chiajna: “Îl facem golgheter!”

axente golgheter

VIDEO ASA Tg. Mureș - Concordia 1-0. Mircea Axente a marcat vineri unicul gol al disputei din etapa a treia a Ligii 1 și a ajuns la două goluri în actuala ediție de campionat, unul mai puțin față de totalul din întreg sezonul trecut. Înainte de reușita cu Concordia a făcut o preluare braziliană. Vasile Miriuță vrea să-l facă golgheter în Liga 1.

VIDEO ASA e pregătită pentru meciul cu Saint-Etienne: "Sper să le facem viaţa grea"

asa targu mures-2

VIDEO. ASA - Concordia Chiajna 1-0. Gazdele au acumulat 7 puncte după primele 3 etape disputate în Liga 1, în care nu au primit decât un gol şi acela într-un meci câştigat cu 5-1, împotriva Astrei.

Partizan odihnește trei oameni de bază înainte de meciul cu Steaua, din preliminariile UCL

babovic odihna

Steaua joacă miercuri cu Partizan Belgrad în prima manșă a turului trei preliminar din UCL, pe teren propriu, sârbii anunțând că vin la București pentru a lua o opțiune serioasă în privința calificării. Tocmai de aceea, odihnesc trei oameni de bază înaintea meciului de pe Arena Națională.

VIDEO Marele câștig al Stelei după dubla cu Trencin: Mirel Rădoi. "Ce să facă mai mult?"

radoi antrenor steaua

Steaua s-a calificat cu emoții în turul 3 preliminar al UEFA Champions League, după ce a tremurat serios la returul cu AS Trencin, de pe Arena Națională. În ambele manșe, antrenorul Mirel Rădoi a fost factorul decisiv, motivându-și excelent jucătorii, de fiecare dată la pauză.

Pantilimon a vorbit despre accidentarea din această vară: "Trebuie să fii apt pentru a progresa"

costel pantilimon

Costel Pantilimon a revenit între buturile lui Sunderland în această săptămână, după două luni şi răsuflă uşurat, susţinând că este pregătit pentru noul sezon din Premier League.

Apărarea Stelei, criticată în presa sârbă de Belodedici: “E punctul cel mai slab”

belodedici-critici

Steaua joacă miercuri prima manșă din turul trei preliminar al UEFA Champions League, cu Partizan Belgrad. Unul dintre cei mai mari fundași din Ghencea, Miodrag Belodedici, a criticat în presa sârbă defensiva campioanei României și a analizat pe larg echipa antrenată de Mirel Rădoi.

Englezii se tem de dubla cu Astra: "E încă o necunoscută pentru noi. Ne aşteaptă meciuri grele"

junior morais

West Ham a tremurat serios pentru a ajunge în turul III preliminar din Europa League. Echipa condusă de Slaven Bilic a avut nevoie de penalty-uri pentru a-i elimina pe maltezii de la Birkirkara.

Cristi Balaj arbitrează cel mai important meci al etapei a treia din Liga 1

balaj steaua

Arbitrul Cristian Balaj va conduce la centru cel mai important meci al etapei a treia din Liga 1, Steaua - CFR Cluj, de sâmbătă, în timp ce Robert Dumitru a fost delegat la partida FC Viitorul - Dinamo, informează frf-cca.ro.

Olympique Marseille şi-a betonat linia mediană: l-a transferat pe Lassana Diarra

diarra

Olympique Marseille se pregăteşte pentru noul sezon din Ligue 1, competiţie care va fi transmisă ÎN DIRECT şi ÎN EXCLUSIVITATE de canalele Digi Sport.

VIDEO Neinspirat, Marian Constantinescu a ratat la Tg. Mureș cel mai rapid gol al sezonului în Liga 1

captura ocazie-min1

VIDEO ASA Tg Mureș - Concordia. Liderul Ligii 1 după două etape, formația mureșeană n-a avut un start de meci așa cum se aștepta contra unei echipe salvată de la retrogradare în ultima rundă a sezonului trecut. Ilfovenii au irosit prin Marian Constantinescu șansa celui mai rapid gol al sezonului, la câteva zeci de secunde după fluierul de început al meciului.

VIDEO Edi Iordănescu îi critică pe jucători: "Nu avem mentalitatea potrivită"

voluntari pandurii

VIDEO. Voluntari - Pandurii 0-0. Gorjenii au rămas cu un singur gol marcat în această nouă campanie, ce al lui Mihai Răduţ, care a adus 3 puncte din deplasarea de la Timişoara.

VIDEO Daniel Pancu rămâne la Rapid ca jucător. "Vom discuta și cu Daniel Niculae și Drăghia"

pancu rapid-2

Lucrurile se liniștesc la Rapid, cu puțin timp înainte de startul sezonului în Liga a 2-a. După ce conducerea a rezolvat problema postului de președinte, care va fi ocupat de Ovidiu Burcă, s-a limpezit și situația lui Daniel Pancu.

Cristi Tănase a fost integralist la Tianjin Teda, în meciul pierdut acasă cu noul lider din campionatul Chinei

tanase titular

Cristi Tănase și-a câștigat locul de titular la Tianjin Teda și a fost integralist vineri, în meciul cu noul lider din China, Shandong Luneng. Formația românului a pierdut cu 1-3 și rămâne în zona periculoasă a clasamentului, la două puncte de primul loc retrogradabil.

Steaua a fost refuzată de un fundaș tunisian care joacă în Bulgaria. De ce n-a vrut să vină în România

belaid

Steaua a încercat să rezolve rapid transferul unui fundaș, după ce s-a despărțit de Gabriel Tamaș și Srgian Luchin, dar oferta i-a fost refuzată.Campioana Ligii 1 din ultimele 3 sezoane a încercat să îl ia pe Aymen Belaid, de la Levski Sofia, dar bulgarii au refuzat oferta, iar fundașul tunisian va pleca, cel mai probabil liber de contract în această iarnă, la o echipă din Ligue 1.

VIDEO Alexandru Chipciu a câştigat etapa a doua la "Fotbalistul lunii", după dubla de senzaţie cu Pandurii

chipciu-3

Alexandru Chipciu este câştigătorul celei de-a doua etape a concursului "Fotbalistul lunii". Mijlocaşul Stelei a marcat o "dublă" la Severin, împotriva Pandurilor şi a fost primul în patru dintre cele cinci categorii de vot ale concuruslui (antrenori, căpitani, votul redacţiei Digi Sport şi coeficientul InStat).

Jean Sony Alcenat va debuta la Steaua în meciul cu CFR Cluj: ”Mi-a spus că voi juca 45 de minute!”

alcenat debut

Jean Sony Alcenat a fost transferat în această vară de la Petrolul, dar n-a debutat încă în tricoul Stelei. Fundașul dreapta a participat cu naționala Haiti la Gold Cup și a ratat primele cinci meciuri oficiale din acest sezon. Va juca însă sâmbătă, cu CFR, în etapa a treia din Liga 1.

Alonso i-a devansat pe Vettel şi Hamilton în clasamentul celor mai bine plătiţi piloţi 

alonso

Spaniolul Fernando Alonso (McLaren) este pilotul cel mai bine plătit în acest sezon, cu 35 milioane euro. El îi devansează pe germanul Sebastian Vettel - 28 milioane şi pe britanicul Lewis Hamilton (Mercedes) - 25 milioane

VIDEO A început demolarea stadionului din Târgu Jiu! Se face loc arenei pentru Europa

stadion targu jiu

Autoritățile din Târgu Jiu au început demolarea vechiului stadion, pentru a face loc arenei de 20 de milioane de euro destinată Pandurilor.Pandurii îşi construieste stadion de Europa League: peste 20 de milioane de euro va costa noua arenă a gorjenilor, care au inceput deja demolarea stadionului Municipal din Targu Jiu.

VIDEO Florin Marin a semnat cu Rapid! Revine după 23 de ani la echipa unde a crescut

florin marin rapid

Vineri seară, finanțatorul rapidist Valerii Moraru a ajuns la o înțelegere cu Florin Marin, privind cooptarea acestuia în staff-ul tehnic al alb-vișiniilor.Contactat telefonic de producătorii emisiunii "Digi Sport Special", Florin Marin a confirmat că se afla la negocieri cu șefii Rapidului.

VIDEO Marius Şumudică nu simte presiunea meciului cu West Ham: "Nu mai avem nimic de pierdut"

astra

Astra Giurgiu are misiune grea dacă vrea să ajungă din nou în grupele Europa League. O întâlneşte pe West Ham în turul trei preliminar. Echipa engleză s-a calificat, dupa 5-3, la loviturile de departajare, impotriva formaţiei malteze Birkirkara. Giurgiuvenii n-au prea multe emoţii.

  • 06:15 Digi Gol
  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • FOTBAL: CS CORVINUL 1921 HUNEDOARA - FC CFR 1907 CLUJ, CUPA ROMANIEI BETANO - SEFRTURI DE FINALA (02.04.2024)

    FOTBAL: Corvinul Hunedoara - CSC Șelimbăr, ora 15:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • grozav

    FOTBAL: Petrolul - FC Botoșani, ora 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • radu-naum

    MEDIA: Fotbal Club, ora 19:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:UNIVERSITATEA CRAIOVA-RAPID BUCURESTI, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (30.03.2024)

    FOTBAL: Rapid - Universitatea Craiova, ora 21:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Italian Soccer Serie A Match - Cagliari Calcio Vs US Salernitana, Cagliari, Italy - 09 Mar 2024

    FOTBAL: Genoa - Cagliari, ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 3

  • Valencia CF v FC Barcelona - LaLiga Santander

    FOTBAL: Barcelona - Valencia, ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult