Ultimele stiri

Rapid își prezintă noul președinte, ÎN DIRECT pe Digi Sport 3 (ora 12:00)

rapid moraru

Rapid a ajuns la un acord cu Ovidiu Burcă și Florin Marin. Alb-vișiniii au anunțat că sâmbătă, 25 iulie, îi vor prezenta pe cei doi pe posturile de președinte, respectiv director tehnic, în cadrul unei conferințe de presă care va fi transmise ÎN DIRECT pe Digi Sport 3, de la ora 12:00.

Gheorghe Hagi: "Viitorul nu poate fi niciodată favorită în faţa lui Dinamo"

viitorul dinamo

Viitorul caută prima victorie în acest sezon, după două rezultate de egalitate obţinute în primele două etape, 2-2 cu CFR Cluj şi 2-2 cu Botoşani. Echipa lui Gică Hagi are meci greu în runda a treia, cu Dinamo, pe teren propriu.

Fiorentina a pus punct negocierilor pentru transferul lui Vlad Chiricheș. Ce urmează pentru fundaș

chiriches fiorentina

Vlad Chiricheș are zilele numărate la Tottenham și două formații europene și-au arătat interesul pentru transferul fundașului român. Dacă Galata a ajuns chiar la un acord salarial cu fotbalistul, Fiorentina a intrat pe fir imediat după ce l-a vândut la Atletico pe Stefan Savic. Italienii au pus rapid punct negocierilor cu Spurs.

De Gea, șanse tot mai mici să ajungă la Real. Benitez l-a lăudat pe Navas, după victoria cu City

keylor navas

VIDEO Real Madrid - Manchester City 4-1. ”Galacticii” au câștigat primul trofeu din ”era Benitez” tocmai în Australia, acolo unde a avut loc ”International Champions Cup 2015”.

VIDEO Explozie de bucurie a unor comentatori americani după un gol

gol sua

FC Wichita - Fort Worth Vaqueros este cu siguranță un meci care nu spune multe pentru iubitorii fotbalului. Disputa din NPSL South Central Conference s-a încheiat cu o victorie categorică a gazdelor, 4-0, iar odată cu aceasta pentru FC Wichita a venit și primul trofeu în chiar primul an de la inființare.

OFICIAL S-au stabilit zilele și orele etapei a 4-a din Liga 1. Când joacă Steaua și Dinamo

cameramani-1

Oficialii Ligii Profesioniste de Fotbal au decis zilele și orele de disputare ale etapei a 4-a din Liga 1, care va începe vineri, 31 iulie, și se va încheia luni, 3 august.

VIDEO Real a câștigat primul trofeu din ”era Benitez”, dar Sergio Ramos a lipsit de la premiere

ronaldo trofeu

Real Madrid a câștigat la pas cel de-al doilea amical din cadrul turneului ”International Champions Cup” 2015, din Australia, 4-1 cu Manchester City, și a intrat și în posesia trofeului, primul de când echipa este pregătită de Benitez.

FOTO Faza zilei: CR7 s-a ridicat pe vârfuri la poza de grup, ca să pară mai înalt. Nu e prima dată

ronaldo pe varfuri

Cristiano Ronaldo face ce face și iese în evidență indiferent dacă este vorba de un meci sau de un antrenament al celor de la Real Madrid. Așa întâmplat și înaintea disputei cu Manchester City din cadrul turneului Internațional Champions Cup, competiție transmisă ÎN DIRECT de Digi Sport.

Inconstanța lui Cojocaru îi obligă pe șefii Stelei să ia un portar cu experiență. Cine poate fi noul titular

cojocaru

Steaua a pierdut returul cu Trencin, dar s-a calificat în turul al treilea al UEFA Champions League și acum se pregătește pentru ”dubla” cu Partizan Belgrad. Roș-albaștrii au arătat contra slovacilor mai multe lacune, mai ales în linia defensivă dar și în poartă.

VIDEO Man. City - Real 1-4. Madrilenii câştigă turneul australian din International Champions Cup

real city

Real Madrid a învins-o pe Manchester City în ultimul meci disputat în Australia, la International Champions Cup, scor 4-1.

Ibrahimovic a dezvăluit unde şi-ar dori să joace. "Cred că ar fi o experiență minunată"

ibrahimovic psg

Zlatan Ibrahimovic mai are contract cu AC Milan până în vara lui 2016, însă presa din Italia a scris că Supercupa Franței va fi ultimul meci al suedezului în tricoul campioanei din Hexagon. Chiar dacă jurnaliștii din cizmă anunță ca și făcut transferul lui Zlatan la AC Milan, atacantul de 33 de ani are altă destinație în minte.

Lui Prunea i s-au aprobat la CSMS Iaşi un salariu important şi o primă de instalare de 30.000 €

prunea florin

Conform informaţiilor publicate de Ziarul de Iaşi, Prunea a devenit unul dintre cei mai bine plătiţi oficiali din fotbalul nostru, chiar dacă nu activează la o grupare care să se lupte pentru vârful clasamentului. Prunea va primi 30.000 de euro primă de instalare, faţă de 15.000 anul trecut, şi 6.000 de euro pe lună, faţă de 5.000 cât a avut conform vechii înţelegeri. În plus, dacă echipa îşi va îndeplini obiectivul, adică o clasare între primele 9 echipe la finalul play-offului şi a play-out-ului, preşedintele Prunea va mai primi 15.000 de euro.

Barcelona continuă campania de achiziții. Catalanii vor un jucător de la AS Monaco

abdennour

Barcelona nu poate folosi niciunul dintre jucătorii achiziționați în această vară din cauza sancțiunilor aplicate de FIFA, însă catalanii sunt deciși să își continue campania a de achiziții.

Oficialii lui Bayern pregătesc terenul în cazul în care va pleca Guardiola. ”Nu va fi sfârșitul lumii!”

guardiola-1

Președintele celor de la Bayern Munchen, Karl-Heinz Rummenigge, este preocupat de potențiala plecare la sfârșitul sezonului a lui Pep Guardiola de pe banca tehnică a bavarezilor.

Intră în contul tău de client și câștigă până la două coduri de reducere din cele 600 disponibile pentru abonamente la Untold Festival

Digi Untold

UNTOLD Festival, cel mai asteptat festival al anului 2015 in Romania, se apropie cu pasi repezi. Doar o saptamana ne mai desparte de cele patru zile magice, 30 iulie – 2 august, cand cei mai indragiti artisti electro-dance-music din intreaga lume urca pentru prima data pe aceeasi scena.

VIDEO Șumudică a fost la un pas de a-și răni colegii din staff. ”Sunt spontan, transmit agresivitate!”

sumudica

Marius Șumudică a trăit la intensitate maximă returul cu scoțienii, la finalul căruia giurgiuvenii și-au asigurat prezența în turul al treilea preliminar al UEFA Europa League.

VIDEO Benzema a deschis scorul contra lui Man. City, cu un gol de generic

benzema real madrid

Real Madrid a început mult mai bine al doilea amical din cadrul turneului ”International Champions Cup 2015”, care se desfășoară în Australia. După ce a pierdut meciul cu AS Roma, în urma loviturilor de departajare, scor 6-7, trupa lui Benitez a dat piept cu Manchester City.

Noul format din Liga 1 aduce fanii pe stadioane. A crescut media de spectatori

fani liga 1

Începând din acest sezon Liga 1 și-a modificat formatul, trecând de la un campionat cu 18 echipe la unul cu 14, în care se vor disputa play-off și play-out.

Selecţionerul, dezamăgit: "Nu ştiu dacă voi putea convoca mai mult de 4-5 jucători de la Steaua"

steaua-5

Selecţionerul Anghel Iordănescu a declarat, la plecarea spre Sankt Petersburg, că Steaua a realizat o performanţă prin calificarea în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, dar s-a arătat dezamăgit că nu va mai putea convoca mai mult de 4-5 jucători din lotul pregătit de Mirel Rădoi.

VIDEO ASA Tg. Mureș - Concordia 1-0. Gazdele păstrează primul loc în Liga 1

asa tg mures - concordia chiajna 1-0

ASA Tg. Mureș s-a instalat confortabil pe primul loc în clasament, după ce a legat pentru prima dată în acest sezon două victorii. Vineri, vicecampioana a câștigat cu 1-0 în fața Concordiei Chiajna, într-un meci transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.

Mourinho știe de ce are nevoie Chelsea pentru a trece la un alt nivel al performanței. Și suporterii au fost consultați

mourinho chelsea

Managerul general al celor de la Chelsea, Jose Mourinho (52 de ani), are gânduri mari cu gruparea londoneză. Tehnicianul portughez a simțit care este următorul pas pe cre trebuie să-l ”bifeze” clubul iar Roman Abramovich îi îndeplinește dorința.

VIDEO FC Voluntari - Pandurii 0-0. Al treilea egal în trei meciuri pentru ilfoveni, la debutul în Liga 1

pandurii 2

VIDEO FC Voluntari - Pandurii 24 iulie 2015, Liga 1, etapa 3, sezonul 2015-2016,

Smertin, în locul lui Hulk, la tragerea la sorţi a preliminariilor CM 2018

smertin

FIFA a anunţat, pe site-ul oficial, că fostul căpitan al naţionalei Rusiei, Alexei Smertin, i-a luat locul brazilianului Hulk în cadrul ceremoniei de tragere la sorţi a preliminariilor Cupei Mondiale din 2018, eveniment ce va avea loc sâmbătă, la Sankt Petersburg.

VIDEO Burleanu nu are preferințe la tragerea la sorți: "Dorim o grupă pe care să o putem câștiga"

captura burleanu

Delegația României a plecat în Rusia pentru a asista la tragerea la sorți a grupelor de calificare pentru Campionatului Mondial din 2018. Spre deosebire de selecționerul Anghel Iordănescu, președintele FRF nu are preferințe în privința viitorilor adversari ai tricolorilor.

VIDEO EXCLUSIV De Amorim, la ultimul meci la Astra? Gestul care trădează intențiile mijlocașului

de amorim inverness

Antrenorul giurgiuvenilor, Marius Șumudică, a mizat din primul minut al partidei care a consfințit calificarea echipei noastre în cel de-al treilea tur preliminar al UEFA Europa League, pe serviciile lui William de Amorim (23 de ani).

Moraru: "Ianovschi rămâne antrenor!" Care sunt situaţiile lui Burcă şi Florin Marin

moraru-1

Acţionarul majoritar al Rapidului, Valerii Moraru, a declarat că negociază cu Ovidiu Burcă pentru postul de preşedinte şi speră ca în zilele următoare acesta să semneze contractul.

Început perfect pentru Lucescu în Ucraina. Șahtior a primit gol de la un ex-stelist, dar are maximum de puncte

sahtior lutsk

Mircea Lucescu, care va împlini miercuri 70 de ani și care a fost inclus în primii 25 de antrenori ai lumii, are parte de un start excelent de sezon cu Șahtior.

S-au "rupt" cu Trencin, dar vor fi apţi pentru meciul tur cu Partizan. Veşti bune pentru Mirel Rădoi

mirel radoi-3

Veşti bune pentru Mirel Rădoi - va putea conta pe Nicuşor Stanciu la dubla cu Partizan Belgrad. Mijlocaşul a ieşit accidentat în prima repriză a meciului cu Trencin.

Adversara Astrei din Europa League are probleme cu disciplina. Bilic: "Am luat cartonașe roșii stupide"

slaven bilic-1

Astra Giugriu a trecut de scoțienii de la Inverness în turul 2 preliminar din UEFA Europa League, însă runda următoare vor întâlni tot o formație din Insulă. West Ham a obținut cu emoții calificarea,la loviturile de departajare, în ciuda faptului că era mare favorită cu maltezii de la Birkirkara.

Wenger a primit liber la transferuri! Bugetul-record pe care i l-au pus la dispoziție șefii lui Arsenal

arsene wenger-1

Arsenal și-a propus să devină o forță în fotbalul mondial și de aceea a umblat la vistierie pentru a-i face toate poftele lui Arsene Wenger. Președintele ”tunarilor” i-a comunicat tehnicianului francez și care este bugetul pentru transferuri din această vară.

  • 06:15 Digi Gol
  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • FOTBAL: CS CORVINUL 1921 HUNEDOARA - FC CFR 1907 CLUJ, CUPA ROMANIEI BETANO - SEFRTURI DE FINALA (02.04.2024)

    FOTBAL: Corvinul Hunedoara - CSC Șelimbăr, ora 15:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • grozav

    FOTBAL: Petrolul - FC Botoșani, ora 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • radu-naum

    MEDIA: Fotbal Club, ora 19:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:UNIVERSITATEA CRAIOVA-RAPID BUCURESTI, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (30.03.2024)

    FOTBAL: Rapid - Universitatea Craiova, ora 21:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Italian Soccer Serie A Match - Cagliari Calcio Vs US Salernitana, Cagliari, Italy - 09 Mar 2024

    FOTBAL: Genoa - Cagliari, ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 3

  • Valencia CF v FC Barcelona - LaLiga Santander

    FOTBAL: Barcelona - Valencia, ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult