Ultimele stiri

Messi, două goluri din lovitură liberă: "Am terminat în suferinţă un meci pe care îl aveam în mână"

messi lov lib

Starul argentinian al lui FC Barcelona, Lionel Messi, autor a două goluri în Supercupa Europei, adjudecată de catalani cu scorul de 5-4 după prelungiri (3-1, 4-4) în faţa lui FC Sevilla, marţi seara la Tbilisi, a afirmat că trofeul este cel care contează.

VIDEO Selecționerul costarican, Paulo Wanchope, a demisionat, după ce s-a luat la bătaie cu un fan în tribune

paulo wanchope

Fostul jucător al lui Manchester City, Derby County şi West Ham United, Paulo Wanchope, acum antrenor la naţionala de U23 a Costa Ricăi, a fost implicat într-o bătaie ca în filme.

Simona Halep explică motivul perioadei slabe din ultimele 3 luni: "Am avut momente grele în familie"

simona halep-4

Simona Halep va debuta astăzi la Rogers Cup, acolo unde va evolua împotriva Jelenei Jankovic, în turul doi de la Toronto. Românca de 23 de ani a acordat un interviu pentru site-ul oficial WTA, în care a explicat motivele formai mai slabe din ultimele 3 luni.

Xherdan Shaqiri a devenit cel mai scump transfer din istoria lui Stoke City

shaqiri

Internaţionalul elveţian Xherdan Shaqiri a fost achiziţionat de Stoke City de la Inter Milano, pentru suma de 12 milioane lire sterline (16,9 milioane euro), devenind cel mai scump jucător din istoria clubului englez.

Irina Begu, eliminată în primul tur la Toronto. Simona Halep e OUT la dublu

begu

Irina-Camelia Begu a fost eliminată în primul tur al turneului WTA de la Toronto, dotat cu premii în valoare totală de 2.377.305 dolari, fiind învinsă în două seturi, 6-3, 7-6 (7/4) de Olga Govortsova din Belarus, într-o partidă disputată marţi.

Pedro, după golul decisiv din Supercupa Europei: "Nu vreau să plec, dar situaţia mea este dificilă"

pedro-2

Pedro a fost decisiv pentru Barcelona în Supercupa Europei cu Sevilla. Internaţionalul iberic de 28 de ani a fost introdus pe teren în minutul 93 şi, la 4-4, şi a marcat golul izbăvitor, în minutul 115.

VIDEO Astra - Steaua 2-0. Giurgiuvenii, lideri după un meci în care Colţescu a fost personajul principal 

steaua coltescu

Derby-ul european, Astra - Steaua se joacă astăzi, la Giurgiu, în direct la Digi Sport, de la 21:45. Echipa lui Şumudică nu are încă victorie acasă în Liga I, în timp ce campioana poate bifa al treilea succes consecutiv în deplasare.Singurele echipe care mai reprezintă România în Europa League se întâlnesc în cel mai tare meci al etapei a şasea. Ajuns vara aceasta la Giurgiu, Teixeira a avut şi varianta Steaua după ce Petrolul l-a dat afară chiar înaintea unui duel cu roş-albaştrii.

Lionel Messi l-a egalat pe rivalul Cristiano Ronaldo la numărul golurilor marcate în cupele europene

lionel messi

Barcelona a câştigat Supecupa Europei, după un meci fascinant cu Sevilla, încheiat cu scorul de 5-4 pentru catalani, care au avut nevoie de prelungiri pentru a pune mâna pe trofeul, la Tbilisi.

Djokovic s-a calificat în optimi la Montreal. Rezultatele zilei

nole

Novak Djokovic, numărul unu mondial, a debutat cu dreptul la turneul Masters 1000 ATP de la Montreal, transmis în direct la Digi Sport şi dotat cu premii în valoare totală de 3.587.490 dolari, învingându-l în două seturi, 6-3, 7-6 (7/4), pe brazilianul Thomaz Bellucci, într-o partidă din turul al doilea.

VIDEO Petrolul e în criză, dar Selymes nu îşi dă demisia: "Dacă jucam slab, plecam"

petrolul-2

Petrolul nu are nicio victorie în şase etape, deşi echipa lui Tibor Selymes a avut evoluţii apreciate. Ploieştenii au marcat doar patru goluri în acest sezon, dar şi-au creat ocazii la fiecare meci.

VIDEO Dimitrov și Kyrgios au trecut în turul doi la Montreal după meciuri spectaculoase

Kyrgios

Nick Kyrgios și Grigor Dimitrov au trecut în turul doi la Montreal. Australianul l-a învins pe Fernando Verdasco, iar bulgarul l-a depășit pe Alexandr Dolgopolov.

VIDEO Șumudică știe care sunt pericolele din partea Stelei: “El poate rezolva de unul singur situația”

sumudica pericol

Marius Şumudică e gata de un nou duel cu Steaua, însă are probleme la echipă. Astra nu se poate baza mâine seară în direct la Digi Sport pe trei fundaşi titulari. În același timp, tehnicianul formației din Giurgiu a identificat principalele pericole din partea Stelei.

VIDEO Dundee United - FC Dundee 2-2. Oaspeţii au egalat la ultima fază a derby-ului scoțian

dundee

Derby-ul din etapa a treia a campionatului Scoţiei a adus faţă în faţă echipele ale căror stadioane sunt cele mai apropiate din Marea Britanie, distanţa dintre ele fiind de numai 320 de metri.

VIDEO CSM București și-a prezentat echipele de handbal cu mult fast

captura prezentare csm

Handbalistele de la CSM Bucureşti au lăsat deoparte pantofii sport pentru o seară şi s-au îmbrăcat de gală pentru prezentarea lotului. Băieţii le-au fost şi ei alături.

VIDEO Scandal la finalul partidei de la Botoșani, cu Leo Grozavu în prim-plan: "I-a dat o palmă"

captura napoli grozavu

VIDEO FC Botoșani - CSMS Iași 1-0. Primul meci al etapei a șasea din Liga 1 a fost unul foarte disputat și doar greșeala lui Ionuț Voicu a stabilit o învingătoare în derby-ul Moldovei.

VIDEO Vlăduț Simionescu ratează Mondialele de judo, din cauza unei accidentări

simionescu

Accidentat la genunchi, Vlăduț Simionescu va rata Mondialele de la Astana, care vor fi în direct la Digi Sport, în perioada 24-30 august. Judoka român va reveni în competiţii abia în octombrie.

VIDEO Ambiţii mari pentru Astra: "Vrem să demonstrăm că suntem cea mai bună echipă a momentului"

lovin

Cinci ani a jucat Florin Lovin la Steaua, în perioada 2004-2009, când a obţinut cele mai mari performanţe din carieră. Două titluri, o Supercupă şi semifinalele Cupei UEFA sunt bornele palmaresului său în tricoul "roş-albastru." Mijlocaşul Astrei a fost coleg în acea perioadă cu toţi cei care acum sunt în staff-ul Stelei.

VIDEO Napoli: "Meciul a fost în mâna noastră. FC Botoșani a fost o echipă slabă"

captura nicolo napoli

VIDEO FC Botoșani - CSMS Iași 1-0. Meciul disputat contra echipei antrenate de Leo Grozavu a adus a doua înfrângere din acest sezon a formației care ocupa prima poziție în Liga 1 înainte de startul rundei cu numărul 6.

Simona Halep o încurajează pe Eugenie Bouchard: "Aşa s-a întâmplat şi în ţara mea. Are nevoie de timp"

halep williams

Simona Halep se pregăteşte pentru primul meci de la Toronto, cu Jelena Jankovic, dar a găsit timp să vorbească pentru site-ul oficial WTA despre două dintre cele mai importante adversare ale ei din ultimii doi ani, Serena Williams şi Eugenie Bouchard.

VIDEO Steaua nu și-a înscris echipele de juniori în campionatul de elită: “Aveau dreptul, refuză să joace”

steaua juniori

Federația Română de Fotbal a modificat sistemul competițional pentru juniori în această vară și a creat un campionat de elită cu două serii, pentru juniorii A și B. Surprinzător, Steaua nu și-a înscris echipele în aceste campionate, deși avea dreptul.

VIDEO Un portar din Olanda a marcat golul care-l face invidios chiar și pe Zlatan Ibrahimovic!

martin hansen

Prima etapă a noului sezon din Olanda a adus probabil cel mai frumos gol al săptămânii în fotbalul european. Protagonist nu a fost un atacant ci portarul celor de la Ado Den Haag, Martin Hansen.

VIDEO Steliştii au moral bun înaintea duelului cu Astra: "Nu suntem obosiţi. Mergem să câştigăm cele 3 puncte"

DSC7367

După eliminarea de la Belgrad din turul III preliminar al UEFA Champions League şi derby-ul cu Dinamo, pentru Steaua urmează duelul cu cealaltă reprezentantă a României în Europa, Astra.

Jose Mourinho n-o mai lasă pe Eva Carneiro să stea pe bancă la meciurile lui Chelsea

carneiro

Jose Mourinho a luat o decizie administrativă împotriva doctorului lui Chelsea, Eva Carneiro, căreia i-a interzis să mai stea pe bancă la meciurile campioanei Angliei. Managerul A criticat-o dur după prima etapă din Premier League.

Barcelona - Sevilla 5-4, d.p. Catalanii au câştigat pentru a cincea oară Supercupa Europei. Pedro, decisiv

pedro-1

Pentru al doilea an consecutiv, Supercupa Europei se dispută între două reprezentante din La Liga. Dacă stagiunea trecută, Sevilla a fost învinsă de Real Madrid (0-2), andaluzii îşi încearcă acum norocul în faţa Barcelonei.

Căpitanul echipei Qabala a fost arestat, după moartea unui ziarist azer care l-a criticat pe fotbalist

huseynov

Javid Huseynov, căpitanul echipei Qabala, din Azerbaidjan, a fost arestat marţi, împreună cu alţi cinci suspecţi, după moartea unui ziarist, omorât în bătaie după ce l-a criticat pe jucător, au indicat autorităţile azere, citate de AFP.

VIDEO Interviu memorabil cu Valdes: "Despărțirea de Barcelona n-a fost cea dorită și din cauza mea!"

valdes

Victor Valdes este ca şi plecat de la Manchester United, după ce l-a supărat pe Louis van Gaal şi olandezul a transferat deja un înlocuitor pentru iberic, pe Sergio Romero.

Halep - Jankovic 6-3, 6-4. Simona e în 'optimi' la Toronto: ”Mă așteptam la un meci mai greu”

halep

Simona Halep şi-a aflat prima adversară de la Toronto. Favorita numărul doi va evolua împotriva Jelenei Jankovic (23 WTA), după ce jucătoarea din Serbia a eliminat-o în primul tur pe Caroline Garcia (38 WTA), în două seturi, 7-6, 6-2.

VIDEO Și el s-a crucit când și-a dat seama ce a făcut! Explicaţia lui Voicu 

captura ionut voicu

VIDEO FC Botoșani – CSMS Iași 1-0. Derby-ul Moldovei a fost decis marți seara de o eroare incredibilă pe care a comis-o Ionuț Voicu. Și el s-a crucit când și-a dat seama ce a făcut, oferind practic faza meciului.

VIDEO Aceasta poate fi parada campionatului. Ștefan Grigorie n-a crezut că poate rata din acea poziție

captura grigorie suparat

VIDEO FC Botoșani – CSMS Iași. Derby-ul Moldovei a adus la Botoșani liderul surprinzător al Ligii 1 după primele cinci runde, iar CSMS Iași și-a confirmat statutul cu o evoluție consistentă și câteva ocazii importante la poarta gazdelor. La una dintre ele, Iliev a avut o intervenție de zile mari, care candidează la parada campionatului.

VIDEO EXCLUSIV Există explicații pentru forma slabă prin care trece Alex Chipciu: “El de asta s-a plâns!”

chipciu-2

Alex Chipciu nu traversează cea mai bună formă sportivă și evoluțiile sale i-au atras șeptarului Stelei multe critici în ultima perioadă. Un fost antrenor al Stelei, care l-a pregătit sezonul trecut, are o explicație pentru perioada slabă pe care o traversează jucătorul campioanei.

  • 06:00 Fotbal Club
  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • SIMONA HALEP - DIGISPORT-168

    TENIS: Simona Halep - Mccartney Kessle, 16:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 17:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, ora 19:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • fotbal european

    MEDIA: Fotbal European, ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Premier League: Tottenham - Manchester City, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Deportivo Alaves v Real Madrid CF - LaLiga EA Sports

    La Liga: Real Madrid - Alaves, 22:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult