Ultimele stiri

Misiune facilă pentru Steaua în Cupă? "U" Cluj are cel mai tânăr lot din primele două ligi ale României

U Cluj Gaz Metan

Universitatea Cluj vrea să își ia revanșa în fața Stelei, după înfrângerea suferită în finala Cupei României, scor 0-3 însă misiunea ardelenilor, ajunși în eșalonul secund, pare teribil de grea, la prima vedere.

VIDEO Steaua- HC Vaslui 32-35. Bucureştenii au înregistrat primul eşec al sezonului

handbal Steaua

Steaua a pierdut primul meci din actualul sezon al Ligii Naţionale, chiar pe teren propriu. Handbaliştii lui Ovidiu Mihăilă au fost învinşi de HC Vaslui, într-o partidă din cadrul etapei a şasea a campionatului.

CSM Digi Oradea - Sabadell 13-6. Bihorenii s-au calificat în play-off-ul Ligii Campionilor

polo Digi Oradea

Campioana României la polo, CSM Digi Oradea, a învins, duminică, formația spaniolă CN Sabadell, cu scorul de 13-6, în ultima partidă a turneului de la Busto Arsizio, în grupa G din turul secund al Ligii Campionilor.

VIDEO De ce a jucat Granada atât de bine împotriva lui Real: ”Nu am fost respectați”

real granada-1

Spre deosebire de ultima vizită pe Santiago Bernabeu, când au pierdut cu 9-1, andaluzii au făcut un meci mult mai bun de data aceasta, pierzând la limită. Motivul? Un tweet publicat de contul oficial al lui Real Madrid i-a ambiționat pe jucătorii Granadei. Mesajul postat înaintea partidei i-a enervat pe andaluzi, dar i-a și motivat.

VIDEO Franţa a pierdut un jucător important înaintea meciului cu România, de la Cupa Mondială

rugby franta-1

Selecţionata Franţei nu va mai putea conta până la sfârşitul actualei ediţii a Cupei Mondiale de rugby pe serviciile unuia dintre jucătorii săi de bază, aripa Yoann Huget, care s-a accidentat la genunchi în cursul meciului cu Italia (32-10)

O nouă surpriză la Steaua! După Dică, şi Râpă se declară împăcat cu scăderea lefei

capt Rapa

Fundaşul dreapta venit de la Oţelul în ianuarie 2013 are cele mai mari şanse să fie titular luni seară, de la ora 21:00, în meciul cu Concordia Chiajna, în direct la Digi Sport 1, şi speră într-o victorie: "Ne-ar ajuta să ieşim din pasa asta mai proastă şi am ajunge la două puncte de lider, deci nu e o problemă gravă".

Suporterii au salvat echipa de la faliment şi scoţienii de la Heart of Midlothian au făcut un tricou inedit

tricou

Clubul scoţian Heart of Midlothian a fost la un pas de faliment cu doi ani în urmă, dar a fost salvat de fani. Aceştia au ajutat echipa după retrogradare şi aceasta a revenit în prima ligă după numai un sezon.

Irina Begu este principala favorită a turneului WTA de la Seul. Adversarele româncelor din competiție

irina begu-2

Românca Irina Begu a fost desemnată principala favorită a turneului WTA de la Seul, dotat cu premii totale de 426.750 dolari, care va debuta luni.

Guardiola, tot mai aproape de Anglia! Pep este favorit să-l înlocuiască pe Van Gaal la Manchester United

Guardiola

Manchester United se va despărți de Louis van Gaal cel mai târziu în anul 2017, iar englezii îi caută, deja, un înlocuitor managerului olandez, care ar putea însă pleca la sfârșitul sezonului.

VIDEO Barça - Levante 4-1. 5 goluri în 40 de minute. 4 victorii în primele 4 etape!

bartra gol barcelona

Barcelona e decisă să rămână cu maximum de puncte şi după meciul cu Levante de pe Camp Nou. Catalanii au câştigat de trei ori la limită în acest sezon, însă sunt gata să facă scor cu trupa din Valencia, pe care au învins-o de două ori cu 5-0 în campionatul trecut.

Manchester City a aliniat cel mai scump 11 din istoria EPL, dar tot a înregistrat prima înfrângere în campionat

city man

Manuel Pellegrini a trimis în teren, la meciul cu West Ham, din etapa a șasea din Premier League, cel mai scump prim unsprezece aliniat vreodată în toată istoria competiției. 309 milioane de lire sterline, adică 425 de milioane de euro a costat echipa de start a lui Manchester City sâmbătă, 19 septembrie.

Doliu în sportul românesc. Fostul canotor, Iulian Arba, a decedat la doar 26 de ani

canotaj

Iulian Arba (foto, prim-plan), fost canotor şi component al loturilor României, a decedat la doar 26 de ani. Acesta se afla la o partidă de pescuit şi a murit electrocutat, după ce a atins firele de înaltă tensiune cu undiţa.

VIDEO Japonia a făcut istorie la Cupa Mondială! Prima victorie după aproape 25 de ani. Fanii, extaziați

Japonia rugby

Naționala de rugby a Japoniei a intrat în istorie! În direct la Digi Sport, niponii au reușit un rezultat de necrezut și s-au impus în meciul cu Africa de Sud.

Veste bună pentru Balaj şi Tudor. Pot continua să arbitreze şi după 45 de ani

cristi balaj

FIFA a trimis o circulară tuturor asociaţiilor naţionale prin care informa că a fost eliminată limita de vârstă a arbitrilor internaţionali, care era de 45 de ani. Forul mondial a precizat că îşi rezervă dreptul să testeze suplimentar cavalerii fluierului care au depăşit această vârstă.

VIDEO "Stejarii", înainte de debutul la CM: "În meciul cu Franţa, ne vom da seama unde suntem"

stejarii-1

"Stejarii" vor debuta la Cupa Mondială de rugby împotriva Franţei, miercuri, de la ora 22:00, în direct la Digi Sport 1. România a întâlnit naţionala "Cocoşului galic", vicecampioană mondială en-titre, de 51 de ori, reuşind 8 victorii şi două egaluri.

ASA Tîrgu Mureș a anunțat oficial despărțirea de Miriuță. Luni, întâlnire cu Bergodi

bergodi

ASA Târgu Mureș se va despărți de Vasile Miriuță, după două luni de la numirea sa în funcție la echipa ardeleană. Tehnicianul care a împlinit 47 de ani ieri, sâmbătă, 19 septembrie, a anunțat însă, în exclusivitate pentru Digi Sport, că nu va fi demis de ASA.

VIDEO Vidal, la primul gol în Bundesliga. M'Gladbach este în cădere liberă!

Vidal Bayern

De 5 etape a avut nevoie Arturo Vidal pentru a reuși primul gol în tricoul lui Bayern Munchen, în Bundesliga!

Un singur integralist la Steaua în primele 10 etape. Le-a luat faţa lui Chipciu sau Adi Popa

tosca

Alin Toşca e fundaş de bandă de meserie, dar Costel Gâlcă l-a folosit în stagiunea precedentă în centrul defensivei şi acest lucru i-a priit acestuia. Conform gsp.ro, fotbalistul de 23 de ani, al doilea cel mai tânăr dintre jucătorii de câmp titulari ai Stelei, după Muniru, e singurul care a fost integralist în primele 10 etape ale Ligii 1.

Înfrângerea cu Pandurii i-a fost fatală. Miriuță, demis de la ASA chiar de ziua sa! Cine vine în locul său

miriuta

Ultimele două meciuri jucate de ASA Târgu Mureș, un egal acasă cu Petrolul, respectiv înfrângerea de la Târgu Jiu, cu Pandurii, i-au fost fatale lui Vasile Miriuță. Tehnicianul de 47 de ani a fost demis de echipa mureșeană chiar de ziua sa, ieri, 19 septembrie, dar decizia i-a fost comunicată doar astăzi, duminică, 20 septembrie.

VIDEO FC Botoșani - Dinamo 1-1. Al treilea meci la rând fără victorie în Liga 1 pentru echipa lui Rednic

dinamo botosani

FC Botoșani și Dinamo se întâlnesc în al doilea meci al zilei din Liga 1, de la ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

VIDEO Petrolul - CSU Craiova 0-1. Oltenii, la al treilea succes consecutiv

petrolul craiova

Cu două victorii consecutive în campionat, CSU Craiova are de gând să dea lovitura şi la Ploieşti, împotriva "lanternei roşii" din Liga 1. Petrolul a obţinut un singur succes în acest sezon şi are amintiri neplăcute din meciurile cu oltenii. În ultima dispută de pe stadionul Ilie Oană, echipa lui Emil Săndoi a avut câştig de cauză.

Noua achiziţie a Stelei câştigă de zece ori mai puţin decât la Inter. Motivul pentru care a acceptat oferta

kharja-1

Houssine Kharja este noua achiziţie a Stelei, după ce a semnat o înţelegere valabilă pe un an cu gruparea campioană. Chiar dacă a venit liber de contract în Liga 1, mijlocaşul ofensiv de 32 de ani a acceptat un salariu foarte mic, în comparaţie cu sumele pe care le-a câştigat în perioada în care evolua în Serie A TIM.

VIDEO Șumudică încă nu s-a obișnuit cu noul format al Ligii 1: ”E o imbecilitate sistemul acesta”

sumi-1

Antrenorul liderului Ligii 1, Marius Șumudică, nu s-a obișnuit nici acum, după 11 etape din actualul sezon, cu noul format al campionatului românesc. Sistemul cu play-off și play-out i se pare, nici mai mult, nici mai puțin, decât ”o imbecilitate” lui Șumi.

VIDEO Palmeiras - Gremio 3-2. Oaspeții au fost aproape de o revenire spectaculoasă

Palmeiras Gremio

În direct la Digi Sport 2, Palmeiras și Gremio au oferit un meci spectaculos, încheiat cu victoria gazdelor, 3-2.

Simona va debuta la Guangzhou împotriva unei jucătoare din calificări. Cu cine joacă Niculescu

simona halep-8

Simona Halep îşi începe seria competiţiilor din China cu turneul de la Guangzhou, cu premii totale de 226.000 dolari. Românca este cap de serie numărul unu şi va evolua în primul tur împotriva unei jucătoare venite din calificări.

VIDEO Eibar - Atletico Madrid 0-2. Diego Simeone, inspirat: doi jucători veniți de pe bancă au adus victoria

torres

Atletico Madrid a avut nevoie de inspirația lui Diego Simeone pentru a se impune în Țara Bascilor, la Eibar - madrilenii au învins cu goluri marcate de jucători introduși pe teren în repriza secundă de argentinian.

VIDEO Franța - Italia 32-10. Eseurile s-au marcat abia după pauză

franta italia rugby

Succes pentru Franța, la primul meci de la Cupa Mondială, competiție transmisă EXCLUSIV pe canalele Digi Sport.

VIDEO Titlul în GT Masters se poate câștiga duminică, în a doua cursă din Olanda

gt masters

Luca Ludwig și Sebastian Asch au câștigat prima cursă de la Zandvoort, din Mastersul GT ADAC, și au făcut un pas uriaș către titlul sezonului 2015. Echipajul Zakspeed a profitat de cele două penalizări ale piloților Lamborghini Reiter, pentru comportament nesportiv, și s-a impus cu un avans de aproape 5 secunde.

VIDEO AC Milan - Palermo 3-2. ”Duble” Bacca și Hiljemark. Rossonerii urcă în clasament

bacca rupe plasa

Bacca a făcut ”dubla”, iar AC Milan a trecut cu 3-2 de Palermo. Pentru oaspeți, suedezul Hiljemark a semnat și el o ”doppietta”.

Liviu Ciobotariu i-a provocat primul eșec lui Boloni pe banca celor de la Al Ittihad. Sânmărtean, integralist

sanmartean 14 -1

Duelul antrenorilor români din Arabia Saudită, Ladislau Boloni (Al Ittihad) și Liviu Ciobotariu (Al Faysaly), a fost adjudecat de al doilea.

  • 11:00 Stirile Digi Sport
  • 11:15 Fotbal Club
  • 12:00 Stirile Digi Sport
  • 12:15 Digi Sport Special
  • 13:00 Stirile Digi Sport
  • 13:15 Liga Digi Sport
  • 14:00 Stirile Digi Sport
  • 14:15 Fotbal Club
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, 18:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Image of moving flag of czech republic waving

    FOTBAL: Cehia - Malta, 18:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

  • minifotbal-romania1

    MINIFOTBAL: România - Kazahstan, 21:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • 16.06.2023 MALTA - ANGLIA ELIMINACJE MISTRZOSTW EUROPY 2024 PILKA NOZNA

    FOTBAL: Anglia - Islanda, 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

  • Training und PK der Deutschen Fußball-Nationalmannschaft Antonio Rüdiger. Training der Deutschen Fußball-Nationalmannsch

    FOTBAL: Germania - Grecia, 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 3

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, 23:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult