Ultimele stiri

Pancu, înainte de al doilea meci la Voluntari: "Suntem net superiori celor de la Dinamo"

pancu voluntari-1

Fostul rapidist Daniel Pancu se află în fața primului duel cu Dinamo, din postura de jucător al nou promovatei FC Voluntari.

Messi, Ronaldo şi Luis Suarez, finaliştii pentru titlul de "cel mai bun jucător al sezonului în Europa"

jucatorul sezonului

Lionel Messi şi Luis Suarez, ambii de la FC Barcelona, şi Cristiano Ronaldo, de la Real Madrid, sunt cei trei jucători dintre care se va alege cel mai bun jucător al sezonului trecut în Europa, premiu acordat de UEFA.

VIDEO Surpriza oltenilor pentru Hagi: A primit acordul de transfer cu Craiova de acum 32 de ani!

captura hagi tricou

Viitorul are meci la Craiova, în etapa cu numărul 6 a Ligii 1, iar Gică Hagi a revenit în Bănie, acolo unde declara mereu că este locul în care „se simte cu adevărat fotbalist”. Oltenii au profitat de ocazie pentru a reaminti că ”Regele” trebuia să joace pentru Craiova.

Dan Petrescu a pierdut dramatic meciul cu echipa lui Scolari. Marius Constantin a fost integralist

dan petrescu

Dan Petrescu a fost ghinionistul etapei a 22-a din campionatul Chinei. Echipa sa, Jiangsu Sainty, a pierdut dramatic meciul cu Guangzhou Evergrande. Trupa lui Felipe Scolari s-a impus în al cincilea minut de prelungiri, unicul gol al partidei fiind marcat de Goulart.

Programul și televizările etapelor a 8-a și a 9-a în Liga 1. Craiova - Steaua se joacă pe 23 august

craiova - steaua

Liga Profesionistă de Fotbal a stabilit zilele și orele de disputare pentru meciurile din etapele a 8-a și a 9-a din Liga 1.

Sevilla a devenit "victima" favorită a lui Messi, după dubla din Supercupa Europei

messi sevilla

FC Sevilla a devenit, după Supercupa Europei de la Tbilisi (5-4 pentru Barcelona), meci în care Leo Messi a înscris de două ori, echipa împotriva căreia argentinianul a înscris cele mai multe goluri, 24 în total, în tot atâtea meciuri, la fel ca împotriva lui Atletico Madrid.

VIDEO Dinamo a fost amendată de FRF, după incidentele de la derby-ul de pe Arena Naţională

fani dinamo

Clubul Dinamo a fost amendat cu 10.000 de lei după incidentele de la meciul din deplasare cu Steaua (0-0), din etapa a 5-a a Ligii 1, a decis Comisia de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal, întrunită miercuri, anunţă site-ul LPF.

VIDEO Cum s-a făcut de râs Bokila în China. Fostul atacant al Petrolului a semnat ratarea sezonului

ratare bokila

Fostul atacant al Petrolului Ploiești, Jeremy Bokila, a semnat una dintre cele mai mari ratări ale sezonului în China. Ratarea congolezului a costat-o două puncte pe Guangzhou R&F, care a remizat pe teren propriu cu Changhcun Yatai (2-2), în etapa a 22-a din Superliga chineză.

Transferul la West Ham al unui jucător controversat a picat, din cauza fanilor

joey barton

Transferul fotbalistului englez Joey Barton la West Ham United a căzut din cauza opoziţiei fanilor echipei londoneze, recentul adversar al Astrei Giurgiu în Europa League

Croitoru dezvăluie motivul plecării de la Botoșani: "Voiam să mă retrag de acolo, dar n-am mai putut rezista"

croitoru-1

VIDEO Botoșani - CSMS Iași 1-0. Mijlocașul Marius Croitoru s-a despărțit de FC Botoșani marți, chiar în ziua meciului cu CSMS Iași și a confirmat că la mijloc s-a aflat un conflict cu antrenorul Leo Grozavu.

Real îşi betonează apărarea. După ce i-a prelungit contractul lui Ramos, a venit şi rândul lui Pepe

pepe real madrid

Unul dintre principalele obiective din această vară ale lui Florentino Perez a fost să le prelungească înţelegerile celor mai importanţi oameni din linia defensivă.

Diarrassouba a făcut testele medicale, dar nu s-a antrenat cu Steaua. Ultimele detalii despre transfer

drissa diarrassouba

În ciuda faptului că, după derby-ul cu Dinamo, Mirel Rădoi a anunţat că Steaua nu va mai face transferuri în această iarnă, campioana s-a înţeles cu mijlocaşul ivorian Drissa Diarrassouba (20 de ani). Tânărul fotbalist african a activat, din 2014, la clubul Shirak Gyumri, din Armenia, şi la începutul acestei săptămâni a sosit în România, pentru a semna cu gruparea roş-albastră.

Dragă domnule Ioan Horoba, 

V-am considerat un om de fotbal de treabă atunci când v-am cunoscut, însă, am ajuns să îmi schimb părerea despre dumneavoastră mai ales după tot circul creat la DNA şi nu numai în urma meciului dintre FC Braşov şi Gaz Metan Mediaş

Pedro, Sevilla, Barcelona

pedro 2

Să privim din nou la imaginea despre care vorbește toată lumea. Cea în care jucătorii Barcelonei se bucură, în grup, de primirea trofeului. Cu o singură excepție. Pedro

VIDEO ASA Tg. Mureș - Poli Timişoara 0-0. Prima remiză pentru bănăţeni, de la revenirea în Liga 1

asa poli

ASA Tg. Mureș - ACS Poli Timișoara al doilea meci al zilei de meciuri în etapa a 6-a a Ligii 1.

Războiul dintre Mourinho şi Carneiro continuă. Detaliul care vine în apărarea medicului lui Chelsea

eva carneiro

Războiul intern de la Chelsea, dintre Jose Mourinho şi Eva Carneiro continuă. Jurnaliştii de la independent.co.uk au descoperit un detaliu care vine în apărarea medicului grupării londoneze.

EXCLUSIV Sevilla nu-l lasă pe Rusescu să se mai antreneze nici măcar cu echipa secundă

rusescu sevilla

În urmă cu patru luni, Raul Rusescu era titular în meciul oficial pe care România l-a jucat cu Insulele Feroe, 1-0, în preliminariile pentru Euro 2016. Juca 60 de minute, iar Anghel Iodănescu îşi freca mâinile de bucurie că a recâştigat un atacant pentru echipa naţională.

Concurență sporită pentru Chiricheș! Napoli, aproape să ia un fundaș căruia sârbii îi spun "noul Vidic"

chiriches napoli

Vlad Chiricheș a avut parte de un început bun la Napoli, dar ultimele vești din Italia nu sunt deloc în favoarea lui. Deși românul a fost lăudat după primul meci ca titular la gruparea napoletană, echipa lui Maurizio Sarri caută în continuare întăriri în apărare.

România intră în linie dreaptă, înaintea dublei cu Ungaria şi Grecia. Unde şi-a trimis Iordănescu secunzii

iordanescu badea

România se pregăteşte pentru dubla de foc din preliminariile EURO 2016, care se poate dovedi decisivă pentru calificarea "tricolorilor" la primul turneu final, după o pauză de 8 ani.

VIDEO CS U Craiova - Viitorul 1-2. Echipa lui Hagi, la prima victorie în deplasare

captura bucurie viitorul

FC Viitorul a învins-o cu 2-1 pe CS Universitatea Craiova, în primul meci al zilei de miercuri în etapa a 6-a a Ligii 1. A fost prima victorie obținută de echipa lui Hagi pe teren străin în acest sezon.

Ilie Năstase a fost decisiv în cariera Serenei Williams. Detaliul care l-a impresionat pe tatăl jucătoarei

serena williams

Serena Williams este una dintre cele mai mari jucătoare de tenis din istorie: a câştigat 21 de turnee de Grand Slam, până la 33 de ani, dar un rol decisiv în cariera actualului număr unu mondial l-a avut Ilie Năstase.

FA a respins apelul! Chelsea, fără Courtois în derby-ul cu Manchester City

courtois

Campioana en titre a Angliei, Chelsea, va fi lipsită de serviciile portarului său titular, belgianul Thibaut Courtois, la derby-ul cu Manchester City, programat duminică în cadrul etapei a doua din Premier League.

Messi, din nou cel mai bun. A fost omul meciului în Supercupa Europei. Acum a acceptat trofeul

messi alves

Lionel Messi a fost desemnat în premieră omul meciului în Supercupa Europei, pe care Barcelona a câștigat-o cu 5-4 în fața Sevillei.

Dinamo a pus în vânzare biletele pentru meciul de joi. Cel mai ieftin tichet, 10 lei

dinamo 1

Dinamo a obţinut un egal (0-0) în derby-ul disputat cu Steaua pe Arena Naţională şi rămâne neînvinsă în actualul sezon al Ligii 1. În etapa a şasea, trupa antrenată de Mircea Rednic o va întâlni, în Ştefan cel Mare, pe FC Voluntari.

Enrique, după ce Barça a luat 4 goluri în Supercupă: "Trebuie să analizăm ce s-a întâmplat la 4-1"

luis enrique

Barcelona a câştigat al patrulea trofeu al anului, după ce a învins-o pe Sevilla, cu 5-4, în Supercupa Europei, într-un meci care a necesitat prelungiri. Aceasta a fost a cincea oară când catalanii pun mâna pe trofeu, fiind la egalitate cu Milan în topul celor mai titrate echipe.

Boateng, optimist înaintea noului sezon: "Bayern poate câştiga tot"

jerome pep

Internaţionalul german Jerome Boateng a declarat, într-un interviu acordat canalului german Sport1, că Bayern Munchen "are potenţial pentru a câştiga Liga Campionilor şi celelalte competiţii".

Situaţia lui Sânmărtean şi Szukala rămâne incertă. Au refuzat transferul la noua echipă a lui Reghecampf

sanmartean szukala-1

Laurenţiu Reghecampf a preluat-o pe Litex Lovech şi vrea să ducă clubul bulgar în Europa. Pentru îndeplinirea obiectivului, fostul tehnician al Stelei a primit mână liberă din partea conducerii pentru campania de achiziţii.

Alibec, înaintea meciului cu Steaua: "Sper să joc şi să dau gol! N-am reuşit asta până acum împotriva lor"

alibec denis

Astra şi Steaua se întâlnesc în această seară, de la ora 21:45, în direct la Digi Sport 1, în cel mai aşteptat meci al etapei a şasea din Liga 1. Singurele echipe româneşti rămase în cupele europene au negociat în această vară transferurile lui Alibec şi De Amorim, însă nu au ajuns la niciun acord.

Transferul lui De Gea la Real rămâne unul complicat: Man. United l-a inclus pe iberic pe lista UEFA

david de gea-2

Transferul lui David De Gea la Real Madrid a ţinut capul de afiş al acestei perioade de Mercato, mai ales după ce Iker Casillas a plecat de pe "Santiago Bernabeu", cu destinaţia Porto.

Messi, două goluri din lovitură liberă: "Am terminat în suferinţă un meci pe care îl aveam în mână"

messi lov lib

Starul argentinian al lui FC Barcelona, Lionel Messi, autor a două goluri în Supercupa Europei, adjudecată de catalani cu scorul de 5-4 după prelungiri (3-1, 4-4) în faţa lui FC Sevilla, marţi seara la Tbilisi, a afirmat că trofeul este cel care contează.

  • 06:00 Fotbal Club
  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • SIMONA HALEP - DIGISPORT-168

    TENIS: Simona Halep - Mccartney Kessle, 16:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 17:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, ora 19:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • fotbal european

    MEDIA: Fotbal European, ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Premier League: Tottenham - Manchester City, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Deportivo Alaves v Real Madrid CF - LaLiga EA Sports

    La Liga: Real Madrid - Alaves, 22:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult